BNBverhuurcursus review 2022

Met dank aan de Bnbverhuurcursus ben je in staat om een extra inkomstenbron op te gaan bouwen. Met deze cursus leer je hoe je jouw eigen appartement/huis via bijvoorbeeld AirBNB kunt gaan verhuren, waardoor je een ‘passief’ inkomen op weet te bouwen. Wij zijn in ieder geval onder de indruk van deze cursus!

In deze Bnbverhuurcursus review lees je alles over deze uitgebreide cursus. De ontwikkelaar van deze cursus geeft aan dat dit de #1 resultaatgerichte cursus van zowel Nederlands als België is. Is dat ook echt zo? En op welke punten blinkt deze cursus absoluut uit? Op onder meer die twee vragen vind je in deze Bnbverhuurcursus review uitgebreide antwoorden!

In deze review ga je het volgende leren

 • Wie Nikki Koppedraaijer en Priscilla Jansma zijn
 • Wat de Bnbverhuurcursus is
 • Hoe de Bnbverhuurcursus werkt
 • Waar de Bnbverhuurcursus uit bestaat
 • Welke modules er zijn
 • Wat er aan bod komt is deze modules
 • Welke Bonussen je krijgt bij de Bnbverhuurcursus
 • Wat ik goed vind aan de Bnbverhuurcursus
 • Wat ik minder goed vind aan de Bnbverhuurcursus
 • Voor wie de is Bnbverhuurcursus bedoeld
 • Wat mijn ervaringen zijn met de Bnbverhuurcursus
 • Wat de Bnbverhuurcursus kost
 • Wat mijn conclusie is over de Bnbverhuurcursus
 • Welke veel gestelde vragen er zijn

Wie zijn Nikki Koppedraaijer en Priscilla Jansma

In 2015 zijn Nikki en Priscilla gestart met de BNBverhuurcursus nadat zij vrijheid hadden ervaren door het verhuurmodel dat zij gebruiken. Het doel wat zij voor ogen hadden was het bereiken van financiële vrijheid. Oftewel, ontsnappen uit Th Rat Race.

Nikki is jarenlang werkzaam geweest als marinier en is over de hele wereld uitgezonden geweest. Vaak duurde zo’n uitzending tussen de 5 en 9 maanden. Wat natuurlijk erg veel is als je hier in Nederland een huis hebt wat eigenlijk staat te verstoffen. Wel heb je gedurende de tijd dat je uitgezonden bent te maken met kosten. Die kosten wilde Nikki wegnemen door zijn huis te verhuren. Zo is eigenlijk het balletje gaan rollen.

BNB verhuur cursus review - Nikki en Priscilla

==>Meld je aan voor de gratis Masterclass <==

Gedurende de jaren heen hebben Nikki en Priscilla een hele portefeuille opgebouwd met woningen die zij verhuren en is Nikki ook weg bij de Defensie. Hier werkt hij dan wel nog zo af en toe voor maar dan in de vorm van het geven van trainingen en dergelijke.

Nikki en Priscilla wonen in Egmond aan de Hoef waar je in de zomer natuurlijk veel toeristen ontvangt die allemaal naar het strand willen. Om die reden hebben zij ook diverse woningen in of rondom Egmond die zij verhuren voor de ‘short-term-markt’. Kortgezegd betekend dit het verhuren voor een kortstondig verblijf van enkele dagen.

Wat is de Bnbverhuurcursus?

Het verhuren van een woning aan websites als Airbnb is natuurlijk een goede manier om inkomsten uit te genereren. Met behulp van deze cursus ga jij leren hoe jij een vaste inkomstenbron kunt opzetten door middel van dit business model.

BNB verhuur cursus review - Logo==> Ga naar de speciale kortingspagina <==

De focus ligt, uiteraard, op de recreatieve markt zoals vakantiewoningen. Door middel van de ervaringen die Nikki en Priscilla hebben op gedaan willen zij jou zo goed mogelijk op weg helpen om hier ook succesvol in te worden.

In de BNBverhuurcursus leer je hoe je marktonderzoek kunt doen om op twee manieren te starten. Indien je nog geen vermogen hebt, dan leer je hoe jij woningen kunt huren om deze vervolgens te verhuren aan jouw gasten. Ook leer je hoe jij woningen kunt vinden en aankopen zodat jij deze kunt verhuren aan jouw gasten.

De BNBverhuurcursus is een online videotraining waarin Nikki en Priscilla jou écht álle facetten laat zien waar jij mee te maken hebt zodat jij ook een succesvolle verhuur business kunt opstarten. Maar als ik het zeg alles, dan bedoel ik ook echt álles wat zij weten. Deze videotraining is zo ontzettend uitgebreid…

Daarnaast wordt je ook lid van de online community die zij hebben opgericht. Dit is een community van inmiddels bijna 7100 (!) leden! Al deze leden zijn bezig met hetzelfde plan en lopen misschien wel tegen dezelfde problemen aan als waar jij mee worstelt. Hoe mooi is het dan dat je kunt leren van deze gelijkgestemden die jou hierin kunnen helpen.

BNB verhuur cursus review - Beginscherm community

Naast de groep van gelijkgestemden zijn Nikki en Priscilla zelf ook veelvuldig te vinden op het platform om iedereen op weg te helpen door vragen te beantwoorden. Zoals je in de afbeelding hierboven kunt zien zijn er topics te vinden over:

 • Belastingzaken
 • Financieren recreatie verhuur
 • Gemeentelijke vergunningen
 • Deals
 • Samenwerkingen
 • Enzovoorts…

Er zijn inmiddels vele vastgoedtrainingen en vastgoedcoaches te vinden online, zoals de Vrijheid Vastgoed Academy van Martijn van den Berg. Maar zij richten zich allemaal op het aankopen en verhuren van woningen voor de lange termijn. Waarin Nikki en Priscilla met de BNBverhuurcursus zich in onderscheiden is het verhuren aan de recreatieve markt

Hoe werkt de Bnbverhuurcursus?

Wanneer jij hebt besloten dat jij met dit business model aan de gang wilt, dan kan je hier de cursus aanschaffen. Nadat jij je hebt aangemeld krijg je vrijwel direct de inloggegevens in jouw mail waarmee je toegang krijgt tot het platform. Mocht je nu geen gegevens ontvangen hebben maar wel de betaling al afgerond hebben, stuur dan even een mail naar Nikki. Hij reageert bijna altijd dezelfde dag nog! Stuur je mail naar info@bnbverhuurcursus.nl

Na het ontvangen van de gegevens krijg je het volgende inlogscherm te zien

BNB verhuur cursus review - Inlogscherm

Wanneer je bent ingelogd kom je terecht in de community zoals je in de onderstaande afbeelding kunt zien. Het is gebruikelijk om je even voor te stellen zodat iedereen weet wie je bent en wat jouw doelen zijn.

BNB verhuur cursus review - Beginscherm community

Als je in de bovenste balk kijkt, dan zie je daar ‘Home, Groups, Trainingen’ staan. Wanneer je op trainingen klikt, dan kom je terecht bij de zeer uitgebreide videocursus.

BNB verhuur cursus review - beginscherm trainingen

==> Ga naar de speciale kortingspagina <==

Waar bestaat de BNBverhuurcursus uit?

De BNBverhuurcursus bestaat uit verschillende modules van de online videotrainingen. De videotraining bestaat uit diverse modules van de basistraining en verschillende verdiepingsmodules. 

Ook is er een module te vinden met alle documenten die jij nodig zult hebben. Denk hierbij aan contracten, huisregels voor je woningen, marktonderzoeksheets, factuurvoorbeelden, belangrijke telefoonnummers, het bnbverhuurcursus.nl werkboek en nog veel meer.

Daarnaast bestaat de BNBverhuurcursus uit de waardevolle online community waar jij lid van wordt. Nikki en Priscilla zijn op dit platform ook heel actief om zo al je vragen te beantwoorden die je hebt. Ook zijn er allemaal gelijkgestemden te vinden die jou kunnen helpen op basis van de ervaringen die zij hebben opgedaan.

Elke week om 19:00 is het vaste prik voor de Live Coachingscalls. Hierin ga jij samen met Nikki en/of Priscilla en met anderen live om zo alle vragen te beantwoorden die er zijn. Zie het een beetje al een live Q&A met de eigenaren van de BNBverhuurcursus. 

Het komt ook regelmatig voor dat er een gast wordt uitgenodigd die over een specifiek onderwerp ingaat. Hiervoor gebruiken zij Zoom dus het is wel handig dat je dit van tevoren even installeert zodat je vanaf het begin van de call gelijk aanwezig kunt zijn. De link naar de call wordt gedeeld in de community onder het kopje Live Coachingscalls, mocht je die zoeken 😉

BNB verhuur cursus review - coachingscalls

Welke onderwerpen komen er in de cursus dan allemaal aan bod? Ik ga de modules met je door zodat je een beeld krijgt van wat het allemaal inhoudt.

Module 1 – Mindset & Persoonlijke ontwikkeling

BNB verhuur cursus review - Module 1

Tijdens de eerste module gaat Nikki in op de opzet van de cursus. Hij bespreekt de opbouw van de cursus en het belang van de community. De cursus is inmiddels uitgebreid van 7 modules naar het aantal dat de cursus nu heeft.

Ook geeft hij hier aan hoe belangrijk het hebben van de juiste mindset precies is. Zelf heeft Nikki zich aangemeld bij diverse ‘masterminds’ aangesloten zoals bij de Millionaires Club van Vasco Rouw. 

Daarnaast heeft Nikki veel tijd gestoken in zelfontwikkeling. Zo is hij deelnemers geweest bij een event van Michael Pilarzcyk en heeft hij ook zijn boek Master Your Mindset gelezen. Andere boeken die hij aanbeveelt zijn Think and Grow Rich van Napoleon Hill en het boek Rich Dad Poor Dad van Robert Kyosaki.

Je zult merken aan het begin van de cursus dat Nikki staat te springen om al zijn kennis en kunde te delen en goed over te brengen. De eerste video’s zijn dan ook vol enthousiasme en ogen wat rommelig maar dit geeft tegelijkertijd wel weer de commitment aan die Nikki en Priscilla hebben om jou alles te leren.

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 1. Begin bij het begin (must watch)
 2. Introductie cursus
 3. Persoonlijke prestaties
 4. Rich dad, poor dad
 5. Waarom deze cursus?
 6. Cursus tips
 7. Structuur aanbrengen
 8. Doelen stellen en persoonlijke groei
 9. Sociale zekerheid
 10. Mindset
 11. Verwachtingen

Module 2 – Hoe en waar te starten met BNB-recreatieverhuur

BNB verhuur cursus review - module 2

In deze module maak je kennis met het doen van een marktonderzoek. Nikki laat live zien hoe hij een marktonderzoek doet en waar jij allemaal op moet letten. Ik merkte dat ik tijdens het kijken van de video’s aan het zoeken was op Funda en mee zat te doen met het onderzoek.

Er komen verschillende vormen aan bod zoals het kopen van een eigen woning om deze vervolgens te verhuren via Airbnb maar ook het huren van een woning met als doe deze te verhuren. Ook wel Rent-to-Rent genoemd. In deze module leer jij alle elementen waar jij op moet letten om een rendabele woning te vinden die ervoor zorgt dat jij jouw eerste geld kan gaan verdienen.

Het rollenspel Woning huren is erg grappig om te zien. Heel stoer dat Nikki en Priscilla zichzelf bloot geven door een rollenspel voor te doen. Het zorgt er in ieder geval voor dat je voldoende kennis hebt en een duidelijke situatie hebt gezien die je kunt tegenkomen.

BNB verhuur cursus review - module 2.1

De lessen die in deze module aan bod komen zijn:

 1. Hoe te starten introductie
 2. Woning (koop/huur (1))
 3. Woning (koop/huur (2))
 4. Regels en wetgeving
 5. Wat voor business wil je
 6. Marktonderzoek (1)
 7. Marktonderzoek (2)
 8. Marktonderzoek (3)
 9. Alleen of samenwerking?
 10. Rent-to-Rent
 11. Rollenspel woning huren
 12. Wist je datjes

Module 3 – Achter de schermen bij Beachhousesea rentals

BNB verhuur cursus review - module 3

Wat er in deze module aan bod komt is dat je een kijkje achter de schermen krijgt van een paar woningen van Nikki en Priscilla zelf. Tijdens de ‘rondleiding’ door een van de woningen krijg jij alle tips en tricks aangereikt over het inrichten van een woning.

Elke kamer komt aan bod en ze geven duidelijk aan waarom bepaalde spullen zich in een woning bevinden. Je leert ook aandachtspunten waar jij op moet letten en waarom je bepaalde zaken wel of niet hoeft te doen.

Wat opvalt is dat de woningen niet overdreven gestyled zijn. Het zijn geen lelijke woningen maar ze zijn basic ingericht met alle benodigdheden die jij op vakantie wilt hebben. Toch zijn ze zo uitgerust dan ze wel luxe ogen en zeer waarschijnlijk zal het ook voelen als een soort thuisgevoel als je binnenkomt.

In deze module worden dan ook de volgende lessen besproken:

 1. Nordsee woonkamer
 2. Nordsee slaapkamer
 3. Slaapkamer korte aanvulling
 4. Nordsee keuken
 5. Nordsee badkamer
 6. Nordsee slaapkamer (2)
 7. Voorraadkast
 8. Nikki’s Holiday Home
 9. High end versus Low end
 10. Veiligheid module
 11. Samenvatting achter de schermen
 12. Villa Surf

Module 4 – Voorbereiding van het verhuurobject

BNB verhuur cursus review - module 4

Deze module staat in het teken van het voorbereiden van de woning voor verhuur. Zoals het inrichten van de woning en het maken van de foto’s Je wilt de woning wel netjes promoten op de verschillende platformen.

Zo krijg je als tips mee dat de uitstraling van de woning een van de belangrijkste elementen is van de woning. Nikki heeft in de vorige video’s al aangegeven welke dingen er standaard in de woning moeten zitten. Voor het gemak krijg je een checklist met dingen die je in de woning wilt en moet hebben om gasten zich helemaal thuis te laten voelen.

Wederom komt er in deze module een rollenspel voor. Hierin laten Nikki en Priscilla niet zien hoe je moet schoonmaken maar krijg je een ‘sollicitatie’ te zien van een schoonmaker die je woningen gaat schoonmaken.

BNB verhuur cursus review - Module 4.1

Omdat je niet altijd zelf bij de woningen aanwezig kunt zijn als er iets aan de hand is, adviseren Nikki en Priscilla om een troubleshooter aan te stellen. Dit is een persoon die in de buurt woont en het ook leuk vind om kleine klusjes te doen in de woning mocht dit nodig zijn.

In deze module worden dan ook de volgende lessen besproken:

 1. Inrichten van de woning
 2. Foto’s
 3. Schoonmaakster
 4. Rollenspel schoonmaker
 5. Klusjes “man”/ Troubleshooter
 6. Verzekeringen

Module 5 – Platformen inrichten

BNB verhuur cursus review - Module 5

Wanneer je de woning eenmaal hebt ingericht en er een klein teampje zich gevormd heeft, is het moment daar om de markt op te gaan. In deze module wordt je aan de hand meegenomen hoe jij op verschillende platformen de woning kan aanbieden. Hierbij let je op de concurrentie en op de doelgroep waar je aan wilt verhuren.

Zo kan je live een koppeling maken tussen verschillende platformen zodat je geen dubbele boekingen hebt. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het ene platform van het andere kan zien wat de beschikbaarheid is.

Huisregels kunnen ook niet ontbreken in een woning. Omdat het vaak om woningen gaat die gewoon in een woonwijk of complex bevinden, wil je geen gedoe met de buren. Daarnaast wil je ook dat gasten zich niet misdragen in jouw woning want dit kan weer extra kosten met zich meebrengen.

Aan alles wordt in deze module gedacht om de woning zo goed mogelijk op de markt te zetten.

De lessen die in deze module aan bod komen zijn:

 1. Platform inrichten
 2. Optimaliseren advertentiepagina
 3. Booking.com account aanmaken
 4. AirBNB account aanmaken
 5. Ical koppelen
 6. AirBNB koppelen aan Booking.com
 7. Huisregels
 8. Informatie over de woning
 9. Annuleringsvoorwaarden

Module 6 – Woning verhuur gereed maken

BNB verhuur cursus review - module 6

Langzaamaan is ga je steeds verder in het proces en kom je op het punt dat je laatste puntjes op de i moet zetten. Zo hebben Nikki en Priscilla een checklist voor punten die je moet afsluiten voordat je de woning verhuurd, denk aan

 1. Gas/ water en licht
 2. TV, Internet
 3. Verzekeringen
 4. Parkeervergunning

Je zorgt er eigenlijk voor dat de woning zo kant en klaar aangeleverd wordt dat je de kans op klachten minimaal houdt. Alle klachten die je krijgt kunnen leiden tot slechte reviews op een van de platformen en dat kost je weer boekingen.

Priscilla verteld je bij alle tips welke zaken voor de verantwoordelijk zijn van de eigenaar. Dit is natuurlijk verschillend wanneer je de woning huurt en wanneer het jouw eigen woning is.

Ondanks de inmiddels vele woningen die Nikki en Priscilla hebben, maken zij ook nog steeds fouten. Al deze fouten hebben zij gebundeld is de video Veelgemaakte fouten. Het maken van deze fouten is niet verkeerd maar leer je alleen maar van.

“Iemand die geen fouten maakt, maakt praktisch niets”

BNB verhuur cursus review - Module 6.1

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 1. Boodschappenlijst (inrichten woning)
 2. Checklist voor je woning verhuurd
 3. Sleutelkastje buiten
 4. PDF sleutelkastje
 5. Veelgemaakte fouten

Module 7 – Starten met verhuren (van aanvraag tot review)

BNB verhuur cursus review - module 7

Wat dien je te doen als je nu een aanvraag binnen krijgt? In deze module komt dit precies aan bod en ook hier krijg je weer uitgebreid antwoord op die vraag! Sterker nog, deze module bevat zelfs de meeste video’s van de training.

Er zijn verschillende manieren waarop jij een aanvraag straks kunt binnenkrijgen voor jouw woning. Deze kunnen ook rechtstreeks bij jou binnenkomen van gasten uit andere landen. Om het makkelijk te maken heeft de BNBverhuurcursus in een van de laatste modules standaard templates opgenomen in allerlei talen. Zo kun jij reageren in de taal van de gasten wat de ervaring natuurlijk weer ten goede komt.

Ook ontvang je de eerste gasten en krijg je tips omtrent het ontvangen van de gasten. Zo is het altijd beter om je gasten persoonlijk te ontvangen zodat je kunt zien wat voor gasten het zijn. Je kunt ze nog even wijzen op de huisregels en je gasten hebben een gezicht bij de woning. In het rollenspel tussen Nikki en Priscilla laten zij nog zien hoe het inchecken van gasten kan verlopen.

Maar hoe verloopt nu het proces van het boeken van een woning? In deze module laten ze aan de hand van een schematisch overzicht zien welke stappen er zijn, zodat jij niks vergeet in dit proces.

BNB verhuur cursus review - Module 7.1

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 1. Directe boekingen
 2. Reservering aanvraag
 3. Aanvraag Duitse website
 4. Na de reservering
 5. Extra na de reservering
 6. Inchecken van je eerste gasten
 7. Rollenspel inchecken
 8. Uitchecken
 9. Beoordelingen
 10. Wat als er iets fout gaat…?
 11. Aanvraag AirBNB
 12. Gasten screening AirBNB
 13. Archiveren
 14. Hoe verloop het boekingsproces?
 15. Dagelijkse taken
 16. Wat nou als het “fout” gaat met een gast? Schade etc…
 17. Neem actie nu!

Module 8 – Winnende platformen + Channelmanager

BNB verhuur cursus review - Module 8

Er zijn meer dan 100 verschillende platformen waar jij jouw woning(en) voor kunt aanmelden om te verhuren. In deze module krijg je uitleg over deze verschillende platformen en leer je welke platformen goed werken. Ook leer je wanneer je welk platform je het beste kunt inzetten tijdens het hoog/ laag en midden seizoen.

De bekendere platformen zijn natuurlijk AirBnB en Booking.com. Je vind in deze module een uitgebreid stappenplan hoe je het beste dit platform voor je kunt laten werken. Welke instellingen je aan of juist uit moet zetten en waar je verder op moet letten.

Het mooie van deze module is dat je per platform stap voor stap meegenomen wordt in het instellen van de juiste settings. Het zijn lange video’s maar Nikki laat precies zien waar je moet klikken, hoe het er uit ziet, waarom je bepaalde instellingen moet wijzigen, enz. Superhandig om op deze manier meegenomen te worden.

Je ziet hieronder welke platformen allemaal een uitleg krijgen van Nikki. Je ziet dat het zeer uitgebreid is en jouw kansen vergroot om ervoor te zorgen dat jouw woningen geboekt worden. Door de video’s te volgen kan jij er jouw voordeel mee doen en zorgen dat je de commissies zo laag mogelijk houdt. Hier zit natuurlijk jouw winst!

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 1. AirBNB uitleg algemeen
 2. Booking.com uitleg
 3. Ferienhausmiete uitleg
 4. Ferienhausmiete invulinstructie
 5. Traumferienwohnungen uitleg
 6. Holland vakantiehuis.nl
 7. Home away uitleg
 8. Marktonderzoek A’dam (platformen)
 9. Marktonderzoek slagharen
 10. Channelmanager
 11. Channelmanager (MyToerist
 12. Channelmanager Smoobu
 13. AirBNB Prijzen en aankomstdagen instellen

Module 9 – Tips & Tricks uit de praktijk

BNB verhuur cursus review - Module 9

In deze module staan allerlei handige tips die nog steeds aangevuld worden. Het bijhouden van deze tips kan je veel geld besparen. Elke keer als Nikki en Priscilla iets nieuws leren delen zij dat in deze module middels een video. Wanneer er een nieuwe video bijkomt, dan vermelden zij dit in de community. Ook roepen zij voortdurend andere leden op om handige tips te delen zodat iedereen van elkaar leert.

Nikki neemt je mee in een live marktonderzoek van een pand in Groningen. Deze heeft hij getipt gekregen van een businesspartner van Nikki en Priscilla. Door middel van het schermdelen van gewoonweg zijn mobiele telefoon laat hij live zien hoe hij dit onderzoek doet. Hoe hij op AirBnB de gemiddelde verhuurprijs uitrekent, hoe hij via Funda de foto’s bekijkt en waar hij op let. Denk bijvoorbeeld aan roest, staat van de kozijnen en hoe netjes de woning is.

Stel nu dat je een woning hebt die je wel voor een langere tijd wilt verhuren, hoe vind je dan bijvoorbeeld expats? Expats zijn werknemers die uit andere landen komen werken in Nederland. Over het algemeen zijn dit wat hoger geschoolde werknemers die een wat groter budget hebben voor huisvesting in een land. Dit zijn daarom natuurlijk geschikte kandidaten om een woning voor een langere periode aan te verhuren. In deze module leer je waar je deze expats vind en waar jij op moet letten om een goede verhuurder te zijn.

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 1. Bier viltje marktonderzoek
 2. 1001 verhuurkanalen
 3. Corona Strijdplan
 4. Expats
 5. Werkers
 6. Marktonderzoek Groningen
 7. BHS bedrijfsstructuur
 8. Belasting
 9. Marktonderzoek Medemblik
 10. Schoonmaakinstructies voor schoonmaker
 11. Welke platformen wanneer?
 12. Partners zoeken
 13. Ical koppelen AirBNB – Ferienhausmiete

Module 10 – Financiering vastgoed (recreatie-vakantiewoningen)

BNB verhuur cursus review - Module 10

Wat zijn de mogelijkheden om vastgoed te financieren? Er zijn heel veel opties mogelijk en je kan ook verschillende manieren combineren. In deze module gaan Nikki en Priscilla de meest voorkomende manieren bespreken.

De meest voor de hand liggende financiering is het verhogen van de eigen hypotheek. Hiervan kun je een eigen woning kopen die je voor de short-term markt kunt verhuren. Niet alle financieerders gaan hier trouwens mee akkoord dus het is wel raadzaam om dit uit te zoeken. Nikki geeft aan dat je het beste een hypotheekadviseur kunt zoeken die zelf ook actief is in de vastgoedwereld. Vaak snappen zij je dan beter en kunnen je daardoor beter helpen.

Hefbomen is een term die je vaak hoort binnen de vastgoedwereld. Met hefbomen leg je een deel van jouw eigen (spaar)geld in en financieer je de rest van het benodigde bedrag bij bijvoorbeeld een hypotheekverstrekker. Dit is een veel gebruikte methode waardoor je met jouw eigen inbreng meerdere objecten kunt kopen. 

BNB verhuur cursus review - module 10.1

Een andere manier die je kunt gebruiken om een woning te financieren is crowdfunding. Hiervoor heb je verschillende platformen waar jij je kunt aanmelden. Crowdfunding is een alternatieve manier om projecten te financieren, anders dan bij een bank. Vaak wordt deze methode gebruikt om sneller te groeien doordat je op deze wijze via verschillende investeerders aan jouw benodigde vermogen kunt komen.

Nikki neemt je stapsgewijs mee door alle verschillende manieren van investeren en benadrukt dat hij daarin geen financieel advies geeft! Iets wat mij zeker goed is om te vermelden namelijk. Nikki laat je eigenlijk alleen kennis maken met deze verschillende vormen. Het mooie van de community is dat je van zijn netwerk gebruik maken om in contact te komen met een hypotheekadviseur.

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 1. Introductie financiering mogelijkheden
 2. Eigen hypotheek ophogen
 3. Reguliere hypotheek inzetten voor de recreatieverhuur
 4. Spaargeld en hefbomen
 5. Investerings-/ verhuurhypotheek
 6. Privé investeerders
 7. Crowdfunding
 8. Crowdfunding casus

Module 11 – Social Media module

BNB verhuur cursus review - module 11

Natuurlijk is een goede methode om veel mensen te bereiken, social media. Priscilla heeft een hele module gemaakt met waarin zij ingaat op de social media.

Er zijn verschillende manieren waarop social media voor je kunt laten werken. Je krijgt hulp bij het bepalen van de doelgroep, hoe je deze kennis kunt inzetten op verschillende kanalen en hoe je het beste zichtbaar kunt worden.

Ook krijg je een uitgebreide video te zien waarin advertenties gemaakt worden om zo nog beter zichtbaar te worden en aan te sluiten bij je doelgroep. Het belangrijkste is namelijk om de woning zo gevuld mogelijk te krijgen.

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 1. Social Media module 1
 2. Social Media module 2.1
 3. Social Media module 2.2
 4. Social Media module 2.3
 5. Social Media module 2.4
 6. Social Media module 2.5
 7. Social Media module 3

Module 12 – Vakantiewoningen / Chalets aankopen van A tot Z

BNB verhuur cursus review - Module 12

Woningen op vakantieparken zin er in veel verschillende soorten en maten. Denk aan Chalets van kunststof of hout, maar ook van steen natuurlijk. Daarnaast ga je te maken krijgen met Financiering, huurgrond of erfpacht en nog veel meer zaken. In deze modules komen alle topics naar voren waar jij op moet letten bij de aankoop én de verhuur.

Als je denkt aan een vakantiewoning, denk je al vaak aan een chalet. Over het algemeen zijn chalets goedkoper dan stenen woningen die bijvoorbeeld in een woonwijk staan. Dat maakt het natuurlijk wel erg interessant om naar te kijken. Hiervoor zijn wel een aantal zaken waar je op moet letten, denk aan de mogelijkheid om te verhuren, parkkosten en erfpacht. Zo hebben Nikki en Priscilla in de Bnbverhuurcursus veel tips waar jij zeker wat aan hebt.

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 1. De weg naar een Recreatiewoning of Chalet
 2. Verschillende soorten chalets
 3. Financiering Recreatiewoning
 4. Terugkomende kosten Recreatiewoning / Chalet
 5. Tweedehands Chalet kopen
 6. Algemene punten / lessen uit de praktijk
 7. Algemene punten
 8. Interview Secondhomecheck (Robin)
 9. Waar vind ik een chalet of Recreatiewoning?

Module 13 – Casestudies vastgoed en recreatiewoningen

BNB verhuur cursus review - Module 13

In deze module bespreekt Nikki manieren waarop zij hebben kunnen opschalen. Door het bespreken van verschillende casestudies waarin Nikki jouw weer bij de hand neemt, leer jij van de verschillende casestudies.

Wat mij zelf erg aansprak was Rent-to-Rent methode. Hierbij huur jij de woning van de eigenaren om die vervolgens aan te bieden op de verschillende platformen. Het grote voordeel hierbij is dat je dus een lager startkapitaal nodig hebt omdat je de woning niet zelf hoeft te kopen. De eerdere filmpjes over het inrichten van de woning kunnen je weer mooi op weg helpen.

Zelf hebben Nikki en Priscilla ook deze methode gebruikt om op te schalen. Wel moet je er rekening mee houden dat je dit het beste vanuit een ondernemingsvorm kunt opzetten. Dit wekt meer vertrouwen bij de eigenaren en je bent natuurlijk bezig met het werken voor inkomsten.

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 1. Beachhouse SEA-side
 2. Beachhouse SEA-esta
 3. Nikki’s Holiday Home Stedelijke verhuur
 4. Rent-to-Rent casestudie

Overige modules

Verder is er in de Bnbverhuurcursus.nl nog een module te vinden hoe je een extra inkomen kunt generen. Denk hierbij aan affiliate marketing, het verhuren van een woning voor de lange termijn maar ook het investeren in verschillende cryptomunten.

Daarnaast vind je de recordings van de vele coachingscalls die je allemaal tot je beschikking hebt. Vrijwel elke week is er een coachingscall waar jij bij kunt aansluiten. Soms zijn er gasten uitgenodigd die een bepaalde verdieping aanbrengen over een bepaald onderwerp. Soms is er de gelegenheid om vragen te stellen rechtstreeks aan Nikki en/ of Priscilla.

BNB verhuur cursus review - Module 16

De bnbverhuurcursus heeft enorm veel bestanden die jij allemaal kunt gebruiken. Denk hierbij aan de verschillende templates in de verschillende talen die jij in jouw communicatie met gasten kunt gebruiken. Of voorbeelden van huisregels, voorbeelden van contracten, sheets ter ondersteuning van een marktonderzoek, checklisten voor schoonmakers, verzin het maar want in de bnbverhuurcursus is overal al aan gedacht.

 1.  Eigen inkomsten creëren
 2. Module 14 – Wekelijkse Live-coachingscalls opgenomen
 3. Module 15 – Marktonderzoek + financieringen buitenland
 4. Module 16 – BNBverhuurcursus documenten
 5. Module 17 – Out of the Box, wees creatief en open je ogen en oren

Welke bonussen krijg je bij de Bnbverhuurcursus?

Bij de Bnbverhuurcursus krijg je naast de overcomplete videocursus ook nog een aantal bonussen die je krijgt bij de aankoop van de cursus. Deze bonussen zijn een zeer mooie toevoeging voor het geld van je voor de gehele cursus betaald. Hieronder beschrijf ik de gratis bonussen die je kunt verwachten.

Bonus 1: Toegang tot de online community

Op het moment van schrijven zitten er ruim 7100 leden in de community. In deze community vind je allemaal gelijkgestemden die als doel hebben om inkomsten te generen uit het verhuren van recreatief vastgoed. Sommigen hebben als doel om financiële vrijheid na te streven en sommigen vinden het simpelweg erg leuk om dit naast hun reguliere baan te doen. Want het natuurlijk ook prima te combineren met een reguliere baan!

BNB verhuur cursus review - Community==> Ga naar de speciale kortingspagina <==

De community is opgedeeld in verschillende categorieën. Van Belastingzaken tot gemeentelijke vergunningen tot het vinden van deals. Allemaal actieve categorieën waar mensen hun vragen stellen en antwoord krijgen van elkaar maar ook van Nikki en Priscilla. Je kunt hier ervaringen uitwisselen en van elkaar leren om zo verder te groeien. Nikki en Priscilla zijn ook zeer actief in de community dus je kunt ook zeker verwachten dat zij jouw vraag beantwoorden! Met zo’n groep aan gelijkgestemden als achtervang zul jij je erg gesteund voelen in het succesvol verhuren van jouw eerste vakantiewoning!

Bonus 2: De live wekelijkse coachingscalls

Het fijne aan de bnbverhuurcursus is de laagdrempelige manier om in contact te komen met de experts. Het is natuurlijk van groot belang dat jij wel voldoende coaching zult ervaren en niet het idee hebt het allemaal alleen te moeten doen. Gelukkig hebben Nikki en Priscilla daarvoor de wekelijkse coachinscalls voor in het leven geroepen. Zij kan jou en anderen verder helpen door in te gaan op deze vragen. Zo leert iedereen van elkaar en kom jij sneller tot het behalen van jouw doelen!

BNB verhuur cursus review - coachingscalls

Wat vind ik goed aan de Bnbverhuurcursus?

Na de hele cursus gevolgd te hebben zijn er een aantal positieve dingen blijven hangen. Nikki en Priscilla spatten van het beeld of om al hun kennis met jou te delen! Hoewel in met name de eerste module Nikki zijn enthousiasme amper in bedwang kan houden is hij wel duidelijk compleet in zijn verhaal.

De bnbverhuurcursus heeft gedurende de jaren aardig wat extra content erbij gekregen. Waar zij gestart zijn met slechts 7 modules, is de cursus voorzien van veel meer aanvullende modules die pers stuk ook weer erg uitgebreid zijn.

Kort opgesomd zijn dit de grootste punten die ik goed vind aan de bnbverhuurcursus:

 1. De gigantische hoeveelheid aan content!
 2. De enthousiasme van de makers!
 3. De video’s zijn van goede kwaliteit
 4. Ze nemen je écht stap voor stap bij de hand
 5. De inhoud en diepte van de onderwerpen in de video’s

Wat vind ik minder goed aan de Bnbverhuurcursus?

Ondanks de goede punten zijn er ook een aantal dingen die ik minder goed vind aan de cursus. Hieronder heb ik een aantal punten opgesomd die mij zijn opgevallen:

 1. De hoeveelheid video’s kunnen erg intimiderend aanvoelen
 2. Het is niet een cursus die je er zo maar even bij doet

Voor wie is de Bnbverhuurcursus geschikt?

De bnbverhuurcursus is voor iedereen geschikt die wilt starten met recreatiefverhuur. Omdat de training zó enorm uitgebreid is, kun je wel stellen dat iedereen die interesse heeft in vastgoed onder de doelgroep valt.

Ben je meer ervaren in de vastgoedwereld en op zoek naar nieuwe kansen en/ of manieren om vastgoed te verhuren, dan zit je heir ook zeker goed. Omdat de training zo inhoudelijk sterk is, zal je altijd iets nieuws leren. Daarnaast is recreatief vastgoed ook totaal anders dan bijvoorbeeld Buy-to-let.

Ben je een beginner en wil je starten met vastgoed en hier een extra inkomstenbron uit generen? Dan heb je hier de meest complete training en handleiding die jij je maar kunt wensen!

bnb verhuur cursus review reizen 600x400 1

==> Klik hier om naar de speciale kortingspagina te gaan <==

Wat zijn mijn ervaringen met de Bnbverhuurcursus?

Ik weet dat ik een beetje in de herhaling val over de hoeveelheid content die Nikki en Priscilla gemaakt hebben, maar mijn hemel… Dit is tot nu toe de meest uitgebreide cursus die ik gevolgd heb!

De cursus zit goed in elkaar met een logische opbouw. Alle onderwerpen zijn opgeknipt in kleine behapbare blokken waarbij sommige video’s maximaal 30 minuten duren. Veelal zijn het wel wat kortere video’s.

Het is leuk om te zien dat Nikki en Priscilla er echt heel erg veel plezier in hebben om de kennis te delen. Priscilla is in deze cursus nog zwanger van hun kindje die inmiddels al bevallen is. Het leuke is dat het kneuterige en aandoenlijke amateurisme er wel voor zorgt dat ze wel toenaderbaar zijn. Zelf heb ik tijdens de cursus ook met Nikki gemaild en hij reageert meestal binnen een dag terug.

Je leert in deze cursus echt alle stappen, van A tot Z, wat je moet doen om een succesvolle business te runnen in de verhuur van recreatief verhuur. De vele tips die je krijgt en de kracht van de achterliggende community zorgen ervoor dat jouw slagingskansen aanzienlijk toenemen.

Ben jij op zoek naar een andere manier van woningen verhuren? Ben jij op zoek naar een langdurige business waarmee jij jouw mooiste leven kunt leiden? Dan gaat deze online videocursus jou daar zeker in ondersteunen!

BNB verhuur cursus review - beginscherm trainingen==> Meld je hier aan voor de gratis Masterclass <==

Wat kost de Bnbverhuurcursus?

Normaal gesproken kost de bnbverhuurcursus €1197,- Voor dit bedrag heb je toegang tot meer dan 20 uur aan lesmateriaal en alle benodigde documenten en contracten. Ook heb je onbeperkt toegang de bnbverhuurcursus Mastermind community met meer dan 7100 gelijkgestemden.

Tot slot heb je ook de mogelijkheid om elke week een live coachingscall bij te wonen waarin jij dat extra stukje coaching zult ervaren. Dit alles kun jij nu krijgen met een korting van maar liefst €400 op de originele prijs! Op deze speciale actiepagina kun jij de bnbverhuurcursus aanschaffen voor €797!

Mocht jij je onverhoopt toch bedenken dan biedt de Bnbverhuurcursus een 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Je kunt dan kosteloos retourneren waarop jij je geld gewoon weer terug krijgt.

Wat is mijn conclusie over de Bnbverhuurcursus?

Nadat wij de Bnbverhuurcursus gevolgd hebben, kunnen wij maar één ding stellen: deze cursus is absoluut de moeite waard. De cursus is uitgebreid opgebouwd, richt zich op één specifiek onderwerp en is daardoor zeer waardevol te noemen. 

Mocht je van financiële vrijheid willen gaan genieten, biedt deze Bnbverhuurcursus daar absoluut de mogelijkheid voor. De investering van €797 lijkt op het eerste oog fors, maar dat bedrag verdien je binnen de kortste keren weer terug. Al met al kunnen wij deze BNBverhuurcursus van harte aanraden! 

Wil je graag direct met de Bnbverhuurcursus aan de slag gaan? Al vele cursisten zijn je voorgegaan! Klik direct op onderstaande knop om je aan te melden voor deze interessante cursus. Wij zijn ervan overtuigd dat je hier géén spijt van gaat krijgen.

==> Of meld je aan voor de gratis Masterclass! <==

Veel gestelde vragen

Wat kost de Bnbverhuurcursus??

De Bnbverhuurcursus van Nikki en Priscilla kost normaal €400. Je kunt deze online videotraining nu volgen voor €797

Krijg ik korting op de Bnbverhuurcursus?

Jazeker! Je krijgt maar liefst €400 korting via deze speciale actiepagina.

Is de Bnbverhuurcursus voor mij geschikt als beginner?

Ja, de Bnbverhuurcursus is uitermate geschikt voor beginners. In de online community ontmoet je beginners en ervaren mensen zodat je van elkaar kunt leren.

Hoe lang heb ik toegang tot de Bnbverhuurcursus?

Je hebt onbeperkt toegang tot de cursus en alle bijbehorende bonussen

Is de Bnbverhuurcursus gratis?

Nee, de Bnbverhuurcursus is niet gratis. Via de speciale actiepagina ontvang je wel een korting van €400!

Welke bonussen krijg je bij de Bnbverhuurcursus?

Bij de online videocursus zitten een aantal gratis bonussen! Je krijgt toegang tot de Bnbverhuurcursus Mastermind community, je ontvangt het Bnbverhuurcursus werkboek en je kunt deelnemen aan de wekelijkse coachingscalls met Nikki en Priscilla.

Hoeveel begeleiding kan ik verwachten?

Elke week is er een Q&A of coachingscall waar jij aan kunt deelnemen. Hier kun jij al je vragen stellen die jij op dat moment hebt

Hoe krijg is toegang tot de Bnbverhuurcursus?

Nadat jij jezelf hebt aangemeld via bnbverhuurcursus.nl krijg jij een mailtje met alle inloggegevens. Je kunt gelijk starten met het volgen van de eerste video’s!

Bnbverhuurcursus

€797

BNB verhuur cursus review - Logo

Pluspunten

 1. De gigantische hoeveelheid aan content!
 2. De enthousiasme van de makers!
 3. De video’s zijn van goede kwaliteit
 4. Ze nemen je écht stap voor stap bij de hand
 5. De inhoud en diepte van de onderwerpen in de video’s

Minpunten

 1. De hoeveelheid video’s kunnen erg intimiderend aanvoelen
 2. Het is niet een cursus die je er zo maar even bij doet

 

 

 

Plaats een reactie