Vastgoed Community review

Welke ambities heb jij in het leven? Wil je in het leven rijk en gelukkig worden? En wil je in het leven zoveel mogelijk passief inkomen opbouwen? Dan heb je in ieder geval de juiste ambities. Als je een passief inkomen op weet te bouwen, heb je namelijk een stuk minder zorgen. 

Kun je een passief inkomen opbouwen met dank aan de Vastgoed Community? Je gaat het lezen in deze Vastgoed Community review.

In deze Vastgoed Community review zoomen wij volledig in op dit platform. We bespreken wie dit platform opgericht heeft, wat het doel hiervan is en wat je hiervoor moet betalen. 

Verder kijken we naar de inhoud van het platform, naar de voordelen, naar de nadelen en naar de ervaringen van andere leden van het platform. Uiteindelijk zijn we daarmee in staat om een eindoordeel over de Vastgoed Community te vellen.

[[button text="Word nu lid van de Vastgoed Community" url="https://lidworden.vastgoedcommunity.nl/r?id=q8S4MEQB" newtab="true"]]

Of probeer de eerste maand voor maar €10 >>>

In deze review ga je het volgende leren

 • Wat de Vastgoed Community precies is
 • Wie de Vastgoed Community heeft opgericht
 • Voor wie de Vastgoed Community geschikt is
 • Waar de Vastgoed Community uit bestaat
 • Wat wij van de opbouw van de Vastgoed Community vinden
 • Welke bonussen je meegeleverd krijgt bij de Vastgoed Community
 • Wat andere leden vinden van de Vastgoed Community
 • Wat de Vastgoed Community kost
 • Wat de voordelen zijn van de Vastgoed Community
 • Wat de nadelen zijn van de Vastgoed Community
 • Kunnen wij je de Vastgoed Community aanraden?
 • Veelgestelde vragen over de Vastgoed Community

Vastgoed community product

Wat is de Vastgoed Community precies?

De Vastgoed Community is op dit moment de grootste community in ons land op het gebied van vastgoed. Maar, dit platform heeft méér te bieden dan alleen het contact met andere investeerders. Via dit platform kun je namelijk ook allerlei cursussen en trainingen volgen. 

Tevens krijg je allemaal documenten aangeleverd, die je in je carrière als vastgoedinvesteerder nodig gaat hebben. Eigenlijk kun je de Vastgoed Community zien als een compleet platform. Een compleet platform voor de ambitieuze vastgoedinvesteerder.

Overigens hebben de ontwikkelaars ervoor gekozen om dit platform nóg verder uit te breiden. Dit heeft men gedaan door aanvullende keuzes aan het platform toe te voegen. Wat deze keuzes precies inhouden, bespreken we ook graag in deze Vastgoed Community review.

Vastgoed community review Homescreen

Wie heeft de Vastgoed Community opgericht?

Het grote brein achter de Vastgoed Community is Thierry Stokkink. Hij is niet alleen de oprichter van de Vastgoed Community, maar ook van Thuiz Hypotheken. Dit is het bedrijf waaronder de activiteiten van de Vastgoed Community vallen.

Vastgoed community review Thuiz hypothekenDoor de jaren heen heeft Thierry met zijn hypotheekbedrijf veel starters mogen helpen. Hij weet hierdoor als geen ander hoe lastig het is om een hoge hypotheek te krijgen. En hoe lastig het is om een geschikt huis te kunnen vinden. Veel mensen komen hierdoor in een huurhuis terecht, maar die huurhuizen moeten uiteraard wel aangeboden worden. Dát gebeurt door vastgoedinvesteerders, die mogelijk door Thierry zelf opgeleid zijn.

Volgens Thierry ontbreekt het bij veel mensen echter ook aan een goed netwerk. Dit merkte hij vooral op bij starters met wie hij naar de mogelijkheden van een hypotheek keek. Om wél zo’n landelijk netwerk te creëren, begon hij met de Vastgoed Community. 

Dit bleek een prima keuze van Thierry te zijn. Hij heeft een populaire community opgericht, waarmee hij reeds veel vastgoedinvesteerders heeft geholpen. Dit is overigens ook te danken aan het feit Thierry een ware specialist is.

Vastgoed community review Thierry Stokkink

Waarom hij een specialist is? Omdat hij veel ervaring met vastgoed heeft, omdat hij veel ervaring met financiële zaken heeft en omdat hij veel ervaring met andere investeerders heeft. Dit blijkt onder meer uit de hoeveelheid hypotheken die Thierry voor zijn klanten heeft afgesloten; ruim 900 stuks.

Is Thierry Stokkink te vertrouwen?

Wat ons betreft kun je Thierry Stokkink met je ogen dicht vertrouwen. Hij heeft zijn zaakjes prima op orde, er zijn geen misstanden bekend en hij is een ware expert.

Wij hebben overigens ook een paar keer contact met hem gehad. Tijdens deze contactmomenten vielen enkele dingen ons op:

 1. Hij is erg sympathiek. Dit komt door zijn manier van praten, maar ook door zijn innerlijke karakter. Hij heeft zijn hart ‘gewoon’ op de juiste plek zitten.
 2. Hij is erg vakkundig. Als je een vraag aan Thierry stelt, weet je zeker dat je een goed antwoord krijgt. Uit al zijn antwoorden bleek in ieder geval dat hij erg vakkundig is.
 3. Hij is erg behulpzaam. Eén van de doelen van de Vastgoed Community is om andere mensen te helpen. Dat is direct veelzeggend voor de behulpzaamheid van Thierry. Hij helpt liever andere mensen dan dat hijzelf heel veel vastgoedpandjes op zou kopen.

Vastgoed community review Live bijeenkomst

Probeer de Vastgoed Community nu een maand voor maar €10 >>>

Voor wie is de Vastgoed Community geschikt?

Wil je iets in de wereld van vastgoed gaan doen? Heb je bijvoorbeeld het idee om in vastgoed te beleggen? Dan is de Vastgoed Community voor je op het lijf geschreven.

De ervaring of kennis die je op dit moment hebt, doet er eigenlijk niet toe. Dankzij de vele cursussen en trainingen ga je deze kennis namelijk al snel opdoen. Bovendien ga je via deze community de juiste contacten opdoen. Het volgende gezegde is namelijk echt van toepassing op de vastgoedwereld: 

het gaat er niet om wie je bent, maar om wie je kent”.

Al met al is de Vastgoed Community voor veel mensen geschikt. Maar, besef wel dat je niet zomaar succes in de wereld van vastgoed gaat behalen. Je moet daarom voldoende tijd vrijmaken en je moet voldoende motivatie hebben. Deze motivatie moet echt vanuit jezelf komen. 

Waar bestaat de Vastgoed Community precies uit?

Zoals we eerder in deze Vastgoed Community review al stelden, is dit een uitgebreid platform. Een uitgebreid platform waarin niet alleen de community te vinden is, maar ook veel cursussen en trainingen. Alle onderdelen van deze community bespreken we graag uitgebreid in deze review.

De community

De community is waar alles in beginsel om draait bij de Vastgoed Community. Deze community is bijzonder uitgebreid, is actief en bestaat uit in totaal 24 boards. Doordat er meer dan 2000 leden actief zijn, zijn alle boards erg levendig. 

Vastgoed community review Boards

Binnen deze community vind je overigens ook allerlei vastgoed masterclasses. Deze masterclasses kun je live volgen, maar je kunt ze ook op een later tijdstip terugkijken. Alle masterclasses worden namelijk opgenomen en binnen deze community online gezet.

Binnen deze community kun je dus uit veel boards kiezen. Graag geven we je hier enkele voorbeelden van:

 1. Vastgoednieuws: binnen dit board wordt het belangrijkste nieuws over vastgoed gedeeld. Het gaat hierbij vooral om nieuws dat betrekking heeft op het verhuren van vastgoed.
 2. Mindset/doelen: in dit board vind je veel leuke discussies over het opbouwen van een goede mindset. Ook delen veel leden hun persoonlijke doelen, maar je kunt zelf ook vragen stellen over je doelen.
 3. Notarissen & overdracht: in dit board wordt alles besproken wat met notarissen en de overdracht te maken heeft. Je kunt hier je ervaringen delen, maar je kunt ook je vragen stellen.
 4. Taxateurs & taxatie: binnen dit board draait alles om het laten doen van een taxatie. Welke taxateurs kun je hiervoor het beste gebruiken? En voor welke taxateurs kiezen andere leden van de Vastgoed Community?
 5. Verhuur: als je vragen over het verhuren van vastgoed hebt, kun je hiervoor terecht in dit board. In dit board delen veel leden ook hun persoonlijke ervaringen met het verhuren van vastgoed.   

Zoals je kunt zien, gaat het om behoorlijk veel verschillende boards. Niet alleen de diversiteit spreekt ons aan, maar ook de activiteit binnen deze boards. Echt alle boards die je open klikt, hebben recente berichten. Dát is veelzeggend voor de algehele levendigheid binnen deze leuke community.

Live masterclasses

Binnen de Vastgoed Community is een belangrijke rol ingericht voor de masterclasses. Deze masterclasses worden niet alleen door Thierry Stokkink gegeven, maar ook door andere experts. Zo komt onder meer Lia de Bruyn veelvuldig aan het woord. Zij is een ervaren vastgoedinvesteerder en helpt Thierry op meerdere vlakken binnen deze community.

Vastgoed community review Lia de Bruyn

Mastermind groepen

Als je eenmaal lid van de Vastgoed Community bent, kun je ook deelnemen aan allerlei Mastermind Groepen. Dit kun je eigenlijk zien als een verdiepte vorm van de hierboven besproken boards. In deze groepen komen onderwerpen als ‘Investeren in Engeland’ en ‘ Investeren in Spanje’ ter sprake.

Vastgoed community review Masterclasses

Extra opties

Heb je je voor de Vastgoed Community aangemeld? Dan krijg je direct een extra interessante aanbieding vanuit Thierry Stokkink. Hij biedt je namelijk de mogelijkheid om je voor een extra dienst aan te melden:

 1. Before Market Deals: als je je voor deze dienst aanmeldt, krijg je als eerste bericht over woningen die te koop komen. Dit gebeurt dagen vóórdat de woningen daadwerkelijk op Funda kopen. Door deze dienst neem je een flinke voorsprong op andere kopers in, waardoor je de juiste vastgoedpanden op kunt kopen. Voor de Before Market Deals betaal je per kwartaal 114,95 euro of per jaar 423,50. Mocht je dit pakket vanuit de Vastgoed Community kopen, krijg je overigens een kleine korting.
 2. Vastgoed en Vermogen Blauwdruk: deze blauwdruk van Thierry Stokkink bestaat uit een gesprek met een vastgoed hypotheekadviseur. De adviseur maakt – op basis van dit gesprek – vervolgens een compleet verslag. Aan de hand van dit verslag is direct duidelijk wat je zoal op de vastgoedmarkt kunt doen. Op welke vastgoedpanden kun je je pijlen richten? En hoe kun je eventueel je bestaande vastgoedportefeuille uitbreiden?

Cursussen

Bij de Vastgoed Community blijft het niet alleen bij bovenstaande. Thierry Stokkink heeft er namelijk ook voor gekozen om meerdere cursussen aan deze community toe te voegen.

Je kunt je bijvoorbeeld aanmelden voor de Investering van Vastgoed cursus. Deze cursus bestaat uit 28 modules en biedt onwijs veel informatie. Onwijs veel informatie over het investeren in vastgoed en het opbouwen van een goede cashflow. Dat deze cursus erg uitgebreid is, blijkt duidelijk uit de hoeveelheid modules. Ook is het indrukwekkend uit hoeveel pagina’s deze cursus bestaat: 156 pagina’s. Voor deze cursus betaal je een bedrag van 295 euro.

Videoserie: naar 12 panden in 4 maanden

Enige tijd geleden heeft Thierry Stokkink een leuke videoserie aan de Vastgoed Community toegevoegd. In deze videoserie zie je hoe Thierry in 4 maanden tijd naar maar liefst 12 panden gegaan is.

Vastgoed community review Vastgoed challenge

In deze serie zie je precies hoe hij dit doet. Je leert heel veel over zijn mindset, over de manier van financieren, over het activeren van zijn netwerk en over de problemen waar hij tegenaan gelopen is. In onze ogen krijgen je met deze videoserie een super leuk inkijkje. Een leuk inkijkje in het leven van een succesvolle vastgoedinvesteerder. 

Cashflowboost training

Wil je graag een extra inkomen opbouwen? Dan is het zaak om een goede mindset op te bouwen én om je pijlen op vastgoed te richten. Vastgoed is op dit moment ongekend gewild, terwijl dit in de komende jaren echt niet gaat veranderen. Je kunt dan ook prima instappen in de unieke wereld van vastgoed.

Vastgoed community review Cashflowboost training

Om dit zo goed mogelijk te doen, heeft Thierry ook nog de Cashflowboost training ontwikkeld. In deze training ga je 8 modules volgen, waarmee je gaat leren hoe je een passief inkomen op kunt bouwen. Een inkomen waar zelfs je kinderen veel aan gaan hebben. Voor het overzicht zetten wij de 8 modules even voor je op een rijtje:

 1. Module 1: Wat wil je bereiken?
 2. Module 2: Hoe goed heb je het voor elkaar?
 3. Module 3: Geld in je stenen
 4. Module 4: Andermans geld inzetten
 5. Module 5: In de startblokken
 6. Module 6: Bij wie moet ik zijn?
 7. Module 7: Het complete plaatje 

Wat vinden wij van de opbouw van de Vastgoed Community?

Over de opbouw van de Vastgoed Community zijn wij heel enthousiast. In onze ogen heeft Thierry Stokkink een geweldig platform weten te creëren. Een platform dat erg divers is, een platform waarop je perfect kunt netwerken en een platform waar je echt veel aan hebt. Zeker als je de eerste stappen in de wereld van vastgoed wilt zetten, is dit een ideaal platform.

Vastgoed community review Homescreen

Krijg je bonussen meegeleverd bij de Vastgoed Community?

Heb je naar aanleiding van deze Vastgoed Community review direct interesse om je aan te melden? Wij adviseren je om toch deze review nog even door te nemen. We zoomen nu namelijk in op bonussen, terwijl we hieronder ook nog kijken naar het kostenplaatje.

Als je je voor de Vastgoed Community aanmeldt, krijg je de beschikking over meerdere bonussen:

 1. Digitaal netwerken. Dankzij het Vastgoed Community ben je in staat om digitaal te netwerken. Je ontmoet de juiste mensen, je kunt met elkaar samenwerken en je kunt elkaar perfect aanvullen.
 2. Gratis cursussen en expertsessies. Thierry Stokkink brengt regelmatig gratis cursussen en expertsessies uit voor de leden van dit platform.
 3. Live masterclasses van vastgoed experts. Thierry nodigt regelmatig experts uit die een masterclass geven. Als lid kun je deze masterclasses volgen.
 4. Uitgebreide bibliotheek. In dit platform is een uitgebreide bibliotheek ingericht, waarin je alle mogelijke informatie over vastgoed aantreft.
 5. Virtuele vrijdagmiddagborrel. Thierry organiseert regelmatig een virtuele vrijdagmiddagborrel. Je kunt online de week met elkaar afsluiten en elkaar beter leren kennen.
 6. Community challenges. Binnen de Vastgoed Community worden regelmatig challenges bedacht, waaraan je gratis deel kunt nemen. Met deze challenges weet je jezelf écht uit te dagen.
 7. Toegang tot de videoserie. De videoserie die we hierboven besproken hebben, is ook gratis te bekijken voor leden van de Vastgoed Community.

Met andere woorden: als je een lid van de Vastgoed Community bent, geniet je van ongekend veel extra’s. Dit is één van de vele redenen waarom wij zo enthousiast over deze community zijn.

[[button text="Word nu lid van de Vastgoed Community" url="https://lidworden.vastgoedcommunity.nl/r?id=q8S4MEQB" newtab="true"]]

Of probeer de eerste maand voor maar €10 >>>

Wat vinden andere leden van de Vastgoed Community?

Door de jaren heen hebben ruim 2000 leden zich aangemeld voor de community. Veel van deze mensen zijn nog steeds lid; dat is volgens ons veelzeggend voor de kwaliteit van de Vastgoed Community. Maar, wat zeggen de andere leden nou over deze community?

Wij hebben veel beoordelingen bekeken; nagenoeg alle beoordelingen zijn erg positief. Mensen roemen de input van Thierry, de diversiteit binnen het platform en de gezelligheid. Deze gezelligheid zorgt voor het opdoen van de juiste contacten en daarmee het uitbreiden van het netwerk. Veel vastgoedinvesteerders hebben doorgekregen dat dit héél erg belangrijk is.

Onder meer onderstaande beoordelingen vinden wij veelzeggend:

Vastgoed community review Ervaringen

Wat kost de Vastgoed Community?

Hebben wij je met deze Vastgoed Community weten te overtuigen? En wil je je daarom zo snel mogelijk voor dit platform aanmelden? Dan raden wij je aan om even goed naar de prijzen te kijken. 

Op dit moment kun je namelijk uit drie betaalmogelijkheden kiezen bij de Vastgoed Community: per maand, per kwartaal of per jaar.

 1. Per maand: per maand betaal je een bedrag van 45 euro. Tijdelijk krijg je op de eerste maand een korting van 35 euro.
 2. Per kwartaal: per kwartaal betaal je een bedrag van 125 euro. Dit komt neer op 500 euro per jaar.
 3. Per jaar: per jaar betaal je een bedrag van 450 euro. Dit is het goedkoopste pakket van dit moment.

Gaat je voorkeur uit naar het goedkoopste pakket? Dan is een jaarabonnement de beste optie. Ben je liever van enige flexibiliteit verzekerd? Dan kun je beter voor het maandabonnement kiezen. Dat abonnement is namelijk elke maand op te zeggen; je zit hierdoor nergens aan vast. Op deze pagina vind je meer informatie over de tarieven en voorwaarden.

Vastgoed community review Product

Wat zijn de voordelen van de Vastgoed Community?

 1. Actieve community: één van de belangrijkste voordelen is dat de community erg actief is. De meer dan 2000 leden zijn actief, zorgen voor leuke discussies en zorgen voor een gezellige community.
 2. Veel extra’s: zoals je in deze Vastgoed Community review hebt kunnen lezen, heeft Thierry voor veel extra’s gezorgd. Deze extra’s maken de community in onze ogen nog waardevoller.
 3. Gunstig geprijsd: wat ons betreft is de Vastgoed Community ook nog gunstig geprijsd. Voor een maandabonnement van 45 euro kun je eigenlijk niet de mist ingaan. Als je eenmaal één vastgoedobject hebt, verdien je dit bedrag gemakkelijk in veelvoud terug.
 4. Veel mogelijkheden om te netwerken: Thierry weet als geen ander hoe belangrijk het is om een goed netwerk op te bouwen. Dat is dan ook dé reden waarom hij veel netwerkmogelijkheden binnen dit platform geïmplementeerd heeft. Ideaal wat ons betreft.
 5. Speelt perfect op de toekomst in: tot slot zijn wij van mening dat Thierry perfect op de toekomst inspeelt. Op dit moment zijn alle vastgoedobjecten erg gewild, maar dit gaat in de toekomst waarschijnlijk alleen maar heviger worden. Als jij de juiste kennis en contacten beschikt, levert dit een gigantische voorsprong op.

Wat zijn de nadelen van de Vastgoed Community?

 1. De onderdelen niet allemaal even duidelijk: heb je deze Vastgoed Community volledig doorgenomen? Dan heb je uitgebreid kennis kunnen maken met alle onderdelen. Wij zijn echter wel van mening dat er soms té veel onderdelen door elkaar heen lopen. Het is hierdoor lastig om een onderscheid te maken en om deze community heel duidelijk aan te duiden.
 2. Je moet een abonnement afsluiten: wil je het liefste één totaalbedrag voor de Vastgoed Community betalen? Dat is niet mogelijk. Als je van dit platform lid wilt worden, kun je alléén voor een abonnement kiezen.

Kunnen wij je de Vastgoed Community aanraden?

Onder aan de streep zijn wij enthousiast over de Vastgoed Community. Dit platform is erg uitgebreid, is erg levendig en levert veel waardevolle kennis op. Je doet niet alleen feitelijke en handige kennis op, maar je doet ook de juiste contacten op. In de wereld van vastgoed is dat laatste van cruciaal belang.

Al met al willen wij je maar één ding aanraden: meld je zo snel mogelijk voor de Vastgoed Community aan. Als je stappen in de vastgoedwereld wilt zetten, doe je dat met deze community. De community is levendig, alle onderdelen zijn van een hoog niveau en je betaalt een eerlijke prijs. Via deze link meld je je direct voor de Vastgoed Community aan.

[[button text="Word nu lid van de Vastgoed Community" url="https://lidworden.vastgoedcommunity.nl/r?id=q8S4MEQB" newtab="true"]]

Of probeer de eerste maand voor maar €10 >>>

Veelgestelde vragen over de Vastgoed Community

Is Thierry Stokkink te vertrouwen?

Ja, Thierry heeft zijn hart op de goede plek zitten. Hij is een vakman, is sympathiek en heeft zijn zaakjes prima op orde. 

Is dit platform ook voor beginners geschikt?
Ja, zeker. In onze ogen is de Vastgoed Community voor iedereen geschikt.

Moet je een abonnement voor de Vastgoed Community afsluiten?

Als je lid van de community wilt worden, moet je inderdaad een abonnement afsluiten. Het maandelijkse abonnement is echter wel gewoon opzegbaar!

Is er garantie op succes?

Nee, Thierry Stokkink geeft geen garantie op succes. Hij zorgt ervoor dat je alle kennis en contacten opdoet, maar het succes ligt echt in eigen hand. Zorg er daarom voor dat je voldoende tijd en motivatie hebt! 

Word nu lid van de Vastgoed Community >>>

Plaats een reactie