Review: Crypto en Trading Academy

We dromen allemaal wel eens van het hebben van veel geld. Even lekker wegdromen met de gedachte van wat er allemaal mogelijk is met zulke grote hoeveelheden aan geld. Sommige mensen hebben deze droom al waar weten te maken. Anderen zitten nu nog in de fase dat ze aan het dromen zijn.

Je zult misschien wel eens hebben nagedacht over hoe je meer geld kunt krijgen. De kans is vrij groot dat je dan alleen denkt aan harder werken of een betere baan krijgen. In de werkelijkheid ligt het iets anders en is er nog genoeg wat jij kunt doen. 

Zo is het tegenwoordig erg populair om te handelen in crypto. Je hebt vast wel eens van deze digitale vorm van geld gehoord. Een andere mogelijkheid is het handelen in aandelen. Dit is iets meer van de oude stempel, maar werkt ook nog steeds erg goed.

Crypto & Trading Academy review - beurzen

Het is wel handig om iets meer te weten over deze twee manieren van geld verdienen. Een cursus volgen kan dan ook zeker handig zijn. De Crypto en Trading Academy kan je alles aanbieden wat je nodig hebt.

Mocht je twijfelen of deze cursus iets voor je is, dan zit je hier goed. In deze review gaat namelijk uitgebreid behandeld worden wat deze cursus allemaal voor je heeft. Lees dus snel verder en ontdek alle informatie die je nodig zult hebben.

Wat is de Crypto en Trading Academy?

Bij de Crypto en Trading Academy leer je erg veel over crypto, aandelen en het handelen in al deze dingen. In tegenstelling tot veel andere cursussen heb je hier eigenlijk alles in één. 

Je zult er beginnen bij het begin en je werkt jezelf langzaam verder richting de iets moeilijkere stappen. Hierdoor zul je niets overslaan en heb je aan het einde van de cursus een goed beeld bij alles wat nodig is. 

De informatie die je krijgt komt van experts op dit gebied. Je weet dus ook zeker dat de informatie nuttig zal zijn. Een expert weet immers meer dan iemand die nog nooit over het onderwerp gesproken heeft.

Alle informatie die je nodig hebt voor het handelen in crypto en aandelen zul je terugvinden in deze cursus. Zowel de basis als de iets moeilijkere delen komen in de cursus naar voren. Het is dus erg geschikt.

Crypto & Trading Academy - product

Waaruit bestaat de Crypto en Trading Academy?

Deze cursus is dus een alles-in-één cursus. Je leert er niet over één onderwerp, maar over meerdere tegelijk. Om het toch nog overzichtelijk te houden hebben ze het erg handig aangepakt bij de Crypto en Trading Academy. 

Ze hebben de cursus namelijk opgedeeld in twee verschillende delen. Het eerste deel is de Bitcoin Basics & Cryptocurrency cursus. Daarna volgt deel twee: de Cursus Traden met behulp van Technische Analyse.

Als klap op de vuurpijl is er nog iets wat ze je aanbieden. Er is namelijk ook een bonus in de vorm van de MoneyTalks Community.

Hieronder leggen we je nog iets meer uit over de onderdelen van de cursus en de bonus.

MonetTalks Community - Devices

De Bitcoin Basics & Cryptocurrency Cursus

Laten we beginnen met het eerste deel. Eigenlijk kan je aan de naam van dit onderdeel al wel afleiden waar de cursus over gaat.

Je begint hier met de basis van de Bitcoin en andere crypto. Hier zul je onder andere leren hoe je Bitcoin kunt kopen, verkopen en versturen. Het leuke is dat je zelfs je eerste vijf euro aan Bitcoin gratis zult krijgen.

Daarnaast krijg je te horen hoe je makkelijk geld kunt verdienen met crypto. Ook zul je na deze cursus het belang van crypto in gaan zien. Tot slot zal er nog informatie zijn over het opslaan van je crypto en over de werking van de blockchain.

Wij hebben een uitgebreide review geschreven over de de Bitcoin Basics en Crypto cursus van Madelon Vos. Wij raden je aan om deze review door te lezen om een goed beeld te krijgen van deze cursus. Je vind onze review over de Bitcoin Basics & Crypto cursus hier.

Bitcoin Basics & Crypto review - mockupBitcoin Basics & Crypto cursus

De Cursus Traden met behulp van Technische Analyse

Het tweede deel van de cursus is iets moeilijker. Hierin ga je namelijk leren hoe je kunt handelen met je crypto. Je denkt misschien dat dit niet moeilijk is, maar er komt meer bij kijken dan je denkt.

Zo zul je bijvoorbeeld grafieken moeten kunnen lezen. Om je hierbij te helpen wordt dit behandeld in deze cursus. De koers is ook van groot belang, dus zul je hier ook meer over leren.

Het grote doel is natuurlijk het verdienen van geld. Leren hoe je hier geld mee kunt verdienen mag dan ook zeker niet ontbreken. Gelukkig ontbreekt dat ook niet. Alles over hoe je moet handelen en hoe je geld kunt verdienen leer je in dit deel.

Ook over de Bitcoin en Crypto Technische Analyse cursus van Madelon Vos hebben wij een review geschreven. Hier gaan wij dieper in op deze cursus, wat het allemaal te bieden heeft en hoe jij dit allemaal straks kan gaan toepassen. Je vind onze review over de Bitcoin en Crypto Technische Analyse cursus hier.

Technische analyse review - Cursus

Bonus: MoneyTalks Community

Naast de onderdelen van de cursus is er ook nog een bonus. Je krijgt namelijk toegang tot de MoneyTalks Community. Het is wel belangrijk om te weten dat dit slechts voor 60 dagen is, maar wel volledig gratis.

Je zit samen met andere gebruikers in deze grote community. Hier vind je nog meer informatie en kan je ook informatie uitwisselen met anderen. Eigenlijk is het dus de ideale plek om je ervaringen met andere mensen te delen. Zo leer je misschien ook nog wel iets van een ander in deze community.

De bonus is, ondanks de vrij korte duur, zeker erg handig.

Ben je nu benieuwd wat de MoneyTalks Community precies is? Lees dan onze review door met onze ervaringen van de MoneyTalks Community. Je kunt nu ook trouwens al deze community 14 proberen voor maar €1! Het is zeker de moeite waard en je hebt gelijk een goed beeld van wat er allemaal besproken wordt en, of jij er baat bij hebt.

MoneyTalks Community - DevicesMoneyTalks Community

Voor wie is de Crypto en Trading Academy geschikt?

Als je echt nog een beginner bent zul je je misschien afvragen of deze cursus wel iets voor jou is. Het antwoord op die vraag is een zeer overtuigende JA.

Voor het volgen van deze cursus maakt het namelijk helemaal niet uit of je een beginner bent of dat je al wat meer kennis hebt. Je begint bij de basis en vandaaruit kan je het verder opbouwen. Voor beginners dus zeer handig.

Als je al iets meer kennis hebt is de cursus ook nog altijd een aanrader. Je leert zo misschien nog wel wat extra’s. Bovendien kan een beetje extra kennis nooit kwaad. Je kunt er alleen maar beter van worden.

Waarvoor kan je de Crypto en Trading Academy gebruiken?

De cursus is er natuurlijk in eerste instantie om mensen meer te leren over crypto, aandelen en het handelen hierin. Voor het grootste deel is dat dan ook waar je deze cursus voor kunt gebruiken.

Met de kennis uit deze cursus kan je echter nog veel meer. Het maakt namelijk niet uit wat voor bedoelingen je hebt, want voor iedere vorm van handelen is deze cursus geschikt.

Crypto & Trading Academy review - Trade

Zowel voor het handelen op korte termijn als de lange termijn is deze cursus ideaal. Je kunt dus erg veel doen met de informatie uit deze cursus.

Wat vinden anderen van de Crypto en Trading Academy?

Natuurlijk is het belangrijk om af te gaan op je eigen gevoel. Dit is namelijk belangrijker dan wat dan ook. Toch zijn de meningen van anderen soms net dat beetje extra. Het kan de doorslag geven of je iets wel gaat doen of juist niet.

In het geval van de Crypto en Trading Academy zal het bekijken van beoordelingen van anderen je alleen maar verder overtuigen. De meningen zijn namelijk erg positief. Het is lastig om iemand te vinden die negatief is. 

Het lijkt er dus op dat deze cursus niet alleen goed klinkt, maar ook daadwerkelijk goed werkt.

Wat zijn de kosten van de Crypto en Trading Academy?

Aan het volgen van de Crypto en Trading Academy zitten kosten verbonden. Dat is natuurlijk niet zo gek. De informatie is erg waardevol, dus mag er ook best voor betaald worden. Toch zullen de kosten je verbazen.

In tegenstelling tot wat je verwacht zult hebben vallen de kosten reuze mee. Voor het volgen van deze cursus betaal je nu slechts €499,95! Voor amper 500 euro heb jij dus alles wat deze cursus je te bieden heeft.

Wat betreft de kosten lijkt er dus ook vrij weinig te zijn wat je tegen kan houden. Je zult namelijk alles snel terug gaan verdienen met behulp van deze cursus.

Crypto & Trading Academy review - Dit is wat je krijgt

Is er sprake van een garantie bij de Crypto en Trading Academy?

Het zal nog iets mooier worden, want er is namelijk ook sprake van een garantie. Je moet hier wel goed bij opletten. Deze garantie werkt namelijk iets anders dan je gewend bent.

Vaak moet je na een bepaald aantal dagen een keuze maken. Binnen dat aantal dagen kan je je geld nog terugkrijgen. Bij deze cursus krijg je alleen je geld terug als je minder dan 25% hebt voltooid.

Even goed opletten dus, maar je kan wel alles terugkrijgen.

Crypto & Trading Academy review - Niet goed geld terug

Conclusie – is de Crypto en Trading Academy een aanrader?

Na het lezen van deze review heb je vast een goed beeld van de Crypto en Trading Academy. De vraag of het een aanrader is lijkt dan ook wat overbodig.

Deze cursus is namelijk absoluut een echte aanrader. Je leert er erg veel en alle informatie is nuttig. Ook de bonus kan je helpen bij het hele proces. Wat betreft informatie is er dus meer dan genoeg te beleven.

De cursus is voor iedereen geschikt en kan ook veelvuldig gebruikt worden.

Ook de kosten laten zeker niet te wensen over. Met ook nog eens een  garantie is het plaatje compleet.

Of probeer eerst zelf de GRATIS trial van de Crypto en Trading Academy

Veel gestelde vragen

Is de Crypto en Trading Academy voor mij geschikt als beginner?

Jazeker, de cursussen zijn gemaakt voor zowel de echte beginners in crypto als voor de mensen die al wat meer kennis hebben. 

Wat kost de Crypto en Trading Academy?

De kosten voor alle cursussen en toegang tot de MoneyTalks Community zijn €499,-

Kan ik de Crypto en Trading Academy gratis proberen?

Jzeker! Je kunt gratis toegang krijgen tot al het materiaal zodat je goed kunt bekijken of het iets voor jou is. Volg de cursussen hier gratis.

Is de Crypto en Trading Academy alleen geschikt voor handelen in cryptocurrencies?

Nee, de technieken die je leert in de cursussen zijn toepasbaar op alle markten. Denk hierbij aan aandelen, goud, forex, bitcoin enz. 

Welke bonussen krijg je bij de Crypto en Trading Academy?

Naast de complete totaaloplossing om alles te leren over bitcoin, cryptocurrencies, aandelen & traden, krijg je nu 60 dagen gratis toegang tot de MoneyTalks Community! Wist je dat je deze MoneyTalks Community nu ook 14 dagen kunt proberen voor maar €1?

Hoe lang heb ik toegang tot de Crypto en Trading Academy?

Je hebt levenslang toegang tot de cursussen.

Wat heb ik allemaal nodig om de Crypto en Trading Academy te volgen?

Je kunt alle video's op computers, tablets of telefoons bekijken. Zolang je over een internetverbinding beschikt, kun jij de cursussen volgen!

Crypto en Trading Academy

€499,-

Crypto & Trading Academy - product

Plaats een reactie