Cash Cow Academy review 2022

Voor een baas werken is niet langer nodig! Met dank aan de vele online verdienmodellen kun je namelijk op eigen houtje geld verdienen. 

Eén van de mogelijkheden die je hiervoor hebt, is om met YouTube aan de slag te gaan. Als je graag met YouTube geld wilt verdienen, komt de Cash Cow Academy mogelijk goed van pas.

In deze Cash Cow Academy review vertellen wij je alles over deze cursus. We bespreken wat je aan deze cursus hebt, wat het doel van de cursus is en hoe de cursus opgebouwd is. Verder kijken we uitgebreid naar de ontwikkelaar van deze cursus; Jelline Brands.

Op voorhand kunnen wij één ding verklappen: dit is een interessante cursus. Dit heeft niet alleen met de cursus zelf te maken, maar ook met het onderwerp van de cursus. 

YouTube is voor veel mensen een leuk tijdverdrijf, maar het is dus óók een kanaal waar je (veel) geld mee kunt verdienen. In deze Cash Cow Academy review vertellen we je daar ook graag meer over.

Ontvang €200 korting met de kortingscode Reviewfabriek!

In deze review ga je het volgende leren

 • Wat de Cash Cow Academy is
 • Wie Jelline Brands is
 • Voor wie de Cash Cow Academy geschikt is
 • Hoe de Cashcow Academy is opgebouwd
 • Welke bonussen je ontvangt
 • Wat ervaringen van anderen met de Cash Cow Academy zijn
 • Wat de Cash Cow Academy kost
 • Welke belangrijkste voor- en nadelen de Cash Cow Academy heeft
 • Het eindoordeel over de Cash Cow Academy
 • De veel gestelde vragen

Wat is de Cash Cow Academy precies?

Dat je in deze Cash Cow Academy review uitgekomen bent, is een goed teken. Dit geeft namelijk aan dat je op zoek bent naar meer informatie over deze interessante cursus. Deze interessante cursus richt zich volledig op het verdienen van geld via YouTube.

Volgens Jelline Brands is dit op een leuke en relatief makkelijke manier mogelijk. Zij geeft hierbij aan dat het niet noodzakelijk is om zelf video’s te editen. En zij geeft hierbij ook aan dat je hier niet super veel kennis voor nodig hebt. 

Het belangrijkste is vooral dat je over de juiste kennis beschikt. Díe kennis ga je op doen door deze uitgebreide cursus te volgen.

Hoe kun je geld via YouTube verdienen?

Heb je interesse om via één van de online kanalen geld te verdienen? Dan is het aan te raden om je pijlen op YouTube te richten. Met alle video’s die je op je YouTube kanaal plaatst, kun je namelijk geld verdienen.

Dit is te danken aan de advertenties die voor, tijdens en na de video weergegeven wordt. Op het moment dat deze advertenties weergegeven worden, verdien jij hier een bepaald bedrag mee. Des te meer views je video’s krijgen, des te meer geld je hiermee gaat verdienen.

Creators awardYoutube Creators AwardHet is echter op nóg meer manieren mogelijk om geld met YouTube te verdienen. Zo kun je via dit online kanaal ook met affiliate marketing aan de slag. Verder is het mogelijk om je eigen brand op te bouwen rondom je YouTube kanaal. Je zou niet de eerste YouTuber zijn die zijn/haar eigen merchandise lijn lanceert.

Met andere woorden: je kunt op veel manieren geld met YouTube verdienen. Als je met de Cash Cow Academy aan de slag gaat, ligt de focus op de advertenties. Jelline Brands legt precies uit hoe je veel views verkrijgt. En hoe je met deze views zoveel mogelijk geld kunt verdienen! 

Wie is Jelline Brands?

In deze Cash Cow Academy review heb je meermaals de naam Jelline Brands voorbij zien komen. Zij is de ontwikkelaar van deze cursus én heeft een flink online imperium opgebouwd. Zij is namelijk al enige jaren met YouTube bezig, waarmee zij reeds het nodige geld verdiend heeft. Hoe zij dat precies heeft gedaan, legt ze in deze cursus uit. 

Maar, wie is Jelline Brands nou precies? Dit is een jonge ondernemer die in Urk geboren is. Zij woont op dit moment nog steeds in Urk, maar leeft niet het ‘normale leven’ van een Urker. Veel mensen uit Urk zijn actief in de visserij of een andere industrie, maar Jelline Brands is louter met YouTube bezig. 

Jelline Brands

Zij is niet zomaar met YouTube begonnen. Nee, op jonge had ze al interesse in de online kanalen. Zij had relatief snel door dat je via internet veel geld kon verdienen. Die gedachte werd verder versterkt nadat ze met een Amerikaanse cursus in aanraking kwam. Met deze cursus leerde zij alles over YouTube en het verdienen aan advertenties op YouTube. 

Nadat zij deze cursus gevolgd had, ging zij zich richten op haar eigen YouTube kanalen. Al snel bleek dit een schot in de roos. Haar video’s trokken miljoenen views, waardoor ze haar business verder en verder uit kon breiden. 

Dat was voor haar ook het tijdstip om na te gaan denken over haar business. Wilde ze alle kennis voor zichzelf houden? Of wilde ze ook andere mensen helpen om geld te verdienen via YouTube? Ze besloot uiteindelijk om ook andere mensen te gaan helpen. De Cash Cow Academy was daar het gevolg van! 

Is Jelline Brands te vertrouwen?

Over veel goeroes lees je online wisselende beoordelingen, maar dat is over Jelline Brands niet het geval. Nagenoeg iedereen die de Cash Cow Academy cursus gevolgd heeft, is vol lof over Jelline Brands. 

Ook wij hebben goede ervaringen met deze jonge onderneemster. Ze weet precies wat ze wil, ze wil graag andere mensen helpen en ze is onwijs vakkundig. YouTube heeft voor haar géén geheimen meer, waardoor zij de ideale leermeesteres is. 

Wij hebben bovendien onderzoek gedaan naar haar bedrijf. Op basis van dat onderzoek kunnen wij concluderen dat zij alle zaakjes op orde heeft: 

 1. Er zijn geen misstanden bekend. Wij hebben bij de Kamer van Koophandel navraag gedaan over enkele misstanden. Al direct bleek dat er géén misstanden bekend zijn.
 2. Veel positieve beoordelingen. Het feit dat er online veel positieve beoordelingen te vinden zijn, is wat ons betreft ook veelzeggend. Dit geeft ons duidelijk aan dat Jelline Brands reeds veel mensen blij heeft gemaakt.
 3. Website ziet er feilloos uit. Ook hebben wij kritisch naar de website van de Cash Cow Academy gekeken. Deze website werkt feilloos, ziet er feilloos uit en straalt veel vertrouwen uit. Dat is ook te danken aan alle contactgegevens die op de website vermeld staan. Jelline Brands heeft ervoor gekozen om de adresgegevens, het mailadres, het KvK nummer en het BTW nummer te vermelden. Daarmee straalt ze veel vertrouwen uit! 

Instagram

Wil je meer weten over Jelline Brands? En zou je ook graag op de hoogte van haar luxe leven willen blijven? Dan is het leuk om Jelline Brands op Instagram te volgen. Zo deelt zij via Instagram dat ze eind 2021 een witte Porsche Panamera heeft gekocht. Aangezien ze nog erg jong is, is dat een prachtige prestatie van haar. 

Cash Cow Academy Review Porsche

Wat is het doel van de Cash Cow Academy?

Wat is nou de reden dat Jelline Brands met de Cash Cow Academy begonnen is? De reden hiervoor is tweeledig:

 1. Reden 1: ze wil haar kennis graag delen. Ze had ervoor kunnen kiezen om de kennis voor haarzelf te houden, maar ze heeft besloten om dit te delen met anderen. Dat is uiteraard een nobel streven!
 2. Reden 2: ze wil dat andere mensen óók geld verdienen met YouTube. 

Om reden 2 tot uiting te laten brengen, is het zaak om zogeheten Cash Cow Channels op te richten. Dit is een benaming die uit Amerika over is komen waaien en staat voor kanalen waarmee veel geld verdiend wordt. De benaming ‘Cash Cow’ kan het beste vertaald worden als een onderdeel waarmee veel winst behaald wordt. 

Weet jij één of meerdere Cash Cow channels op te richten? Dan ga je veel geld verdienen. Uiteindelijk is dat het hoofddoel van de Cash Cow Academy. 

Voor wie is de Cash Cow Academy geschikt?

De cursus van Jelline Brands lijkt op het eerste oog voor iedereen geschikt te zijn. Toen wij hierover navraag deden, bleek dit echter niet het geval te zijn. Als je met deze cursus aan de slag wilt gaan, moet je namelijk over veel tijd en motivatie beschikken. 

Waarom moet je over veel motivatie beschikken? Omdat je met een Cash Cow channel waarschijnlijk niet vanaf het eerste moment omzet draait. Je moet hier het nodige geduld voor hebben, waardoor je over veel motivatie zou moeten beschikken. 

Waarom moet je over veel tijd beschikken? Omdat het creëren van een Cash Cow channel om de nodige tijd vraagt. Daarnaast is het ook een feit dat het volgen van deze cursus om een flinke tijdsinvestering vraagt. 

Daar willen we graag nog één ding aan toevoegen: je moet bereid zijn om een risico te nemen. Indien je liever voor het zekere van het onzekere gaat, kun je beter in loondienst werken. Als je wél bereid bent om een risico te nemen, is de Cash Cow Academy geschikt.  

Tot slot moet je de wens hebben om een passief inkomen op te bouwen. Met een passief inkomen geniet je van veel voordelen, maar zo’n inkomen komt niet zomaar je kant opwaaien. Je moet hier echt het nodige voor doen en laten, maar daar helpt Jelline Brands je graag uitgebreid bij. 

Hoe is de Cash Cow Academy opgebouwd?

Heb je het idee dat deze cursus echt iets voor jou is? En wil je daarom graag met deze cursus aan de slag gaan? Dan kan het interessant zijn om je direct voor deze cursus aan te melden. Voordat het zover is, wil je wellicht meer weten over de opbouw van deze cursus. Om je hier uitgebreid over te informeren, zetten wij de modules even voor je op een rijtje:

Module 1: Introductie

De introductievideo is een gesprek over wat je kunt verwachten op de cursus. Het zal je laten kennismaken met wat je gaat leren en waar je meer te weten kunt komen, waarbij de eerste les begint met een introductie van wat je gaat leren en waar je meer te weten kunt komen. 

De tweede video gaat over wat cash cow-video's zijn en geeft enkele voorbeelden ervan. De derde video gaat vooral in het teken van de persoon achter de Cash Cow Academy, Jelline Brands. Ze stelt zich voor en geeft wat achtergrondinformatie over wie ze is en wat ze doet.

Deze module bestaat uit de volgende lessen: 

 • Cash Cow Academy introductie
 • Cash Cow Channels introductie
 • Jelline Brands introductie

Cash Cow Academy Review Module 1

Module 2: Persoonlijke voorbereiding

In de tweede module van deze cursus zal Dave de Boer, de vriend van Jelline Brands en partner in hun bedrijf, het idee onderzoeken dat uiteindelijk, hoewel twee mensen dezelfde weg naar succes kunnen volgen, hun individuele persoonlijkheden bepalen hoe ze presteren. Dave is hier om enig inzicht te geven in waarom de ene persoon zal slagen en de andere niet.

Uit ervaring weten we dat veel mensen dit soort modules overslaan en gelijk naar de inhoud gaan, maar dit is net zo belangrijk. Als je het in je hoofd hebt, dan zul je slagen. Zorg voor de juiste mentaliteit, stel doelen en zet je in om er elke dag aan te werken.

Ik raad je aan om alle video's van Dave de Boer te bekijken voordat je verder gaat. Het zou zonde zijn als je aan de slag zou gaan zonder een duidelijke visie en doel.

Deze module bestaat uit de volgende lessen: 

 • Mindset
 • Money Mindset
 • Doelen stellen

Cash Cow Academy Review Module 2

Module 3: Algemene voorbereiding

In deze module ga je alvast een paar extensies downloaden en installeren die je later in de cursus nog met regelmaat nodig zult hebben. Jelline neemt je mee in het proces hoe je deze tools installeert en download.

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 • VidIQ installeren
 • Social Blade installeren

Cash Cow Academy Review Module 3

Module 4: Winstgevende nichemarkt kiezen

De keuze voor een nichemarkt is een van de belangrijkste stappen om succes te garanderen. Het is moeilijk om te slagen zonder een groep die interesse heeft in het product of de dienst, maar belangrijker nog, ook in iemand zoals jij. Een nichemarkt is iets waarop jij je zult concentreren en nauwlettend zult volgen, wat betekent dat het iets moet zijn dat u en uw interesses echt aanspreekt.

Zorg ervoor dat het vinden van een winstgevende markt niet al te moeilijk is. Als de ene markt bijvoorbeeld al vol zit met concurrenten, zou het gemakkelijker zijn om iets anders te vinden.

Hoewel Jelline het hier niet helemaal mee eens is, is er echt genoeg voor iedereen. Kies een winstgevende niche en ga ervoor. Veel niches zullen in deze module passeren, dus het is aan jou om er een te kiezen waarin je wilt beginnen.

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 • Kies de idelae nichemarkt voor jou
 • Specifieke nichemarkt kiezen
 • Nichemarkt met potentie kiezen
 • Nichemarkt via Incognito
 • Nichemarkt via Google Trends
 • Nichemarkt via Sociale Media
 • Nichemarkt kiezen via Bestbetaalde Nichemarkten

Cash Cow Academy Review Module 4

Module 5: YouTube-kanaal opzetten

Je zou nu een goed idee moeten hebben van in welke niche je wilt werken. Op basis van de video's en uitleg en je eigen analyse zou dit het geval moeten zijn. Zorg ervoor dat je deze beslissing eerst hebt genomen, want het is belangrijk voor succes.

In de volgende module laat Jelline je tot in detail zien hoe je je eigen YouTube-kanaal opzet. Ze laat je elke stap zien waardoor je gegarandeerd geen fouten maakt tijdens dit proces.

Er zijn bepaalde instellingen waar je over moet nadenken voordat je je video maakt. Bepaalde shots werken bijvoorbeeld beter dan andere en je kunt de beschrijving kopiëren en op je eigen video's plaatsen. Dit zijn slechts een paar dingen die goed werken.

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 • Nieuw merkkanaal opzetten
 • Algemene kanaalinstellingen
 • Kanaalindeling
 • Logo en Banner

Cash Cow Academy Review Module 5

Module 6: YouTube-functies

YouTube is een veelzijdige video-hostingservice met veel functies en tools die niet altijd even bekend zijn. In deze module leidt Jelline je door drie YouTube-functies die je misschien niet kent en hoe je ze in je voordeel kunt gebruiken.

Jelline zal drie functies uitleggen, "playlists", "community" en "stories". Ze zal stap voor stap doornemen hoe je deze functies kunt gebruiken om je bedrijf te laten groeien.

Houd er rekening mee dat om het Cash Cow-kanaal succesvol te laten zijn, u de parameters correct moet instellen. Jelline begeleidt je bij dit proces

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 • Playlist
 • Community tabblad
 • Stories

Cash Cow Academy Review Module 6

Module 7: Shorts

In de nieuwste cursus zit een module voor ‘shorts’. Deze duren doorgaans maximaal 1 minuut en kunnen ofwel rechtstreeks op een kanaal of op een afspeellijst worden geplaatst.

Met deze korte video kun je op zichzelf geen geld verdienen, maar je kunt hem wel gebruiken om je kanaal te promoten en in deze module legt Noah Morris uit hoe.

Noah bespreekt in deze module ook of je een nieuw kanaal moet maken voor je shorts. Geef je het dezelfde boost als je andere kanaal of richt je je op losse content? Voor een beginner lijkt de vraag misschien eenvoudig, maar voor iemand als Noah is het veel duidelijker.

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 • Shorts introductie
 • Virale shorts strategie
 • Affiliate marketing met Youtube Shorts

Cash Cow Academy Review Module 7

Module 8: De geheimen van het YouTube Algoritme

Bij het starten van een video om te uploaden naar YouTube, is het een idee om het zo te maken dat mensen de video gemakkelijk kunnen delen zonder enige moeite. Als je video viraal kan gaan, zullen steeds meer mensen ernaar kijken. Dit betekent dat je de kans krijgt om een groot publiek van potentiële kijkers bereikent.

Als je je video's bouwt op een manier die bij deze flow komt, zul je blij zijn, want dit betekent meer weergaven en uiteindelijk meer geld! Jelline laat je technieken zien om dit soort viral video's zelf te maken.

Voordat je begint met het produceren van inhoud voor virale video's, moet je ervoor zorgen dat je de tijd en moeite hebt gestoken in het onderzoeken van je publiek. Jelline laat je zien hoe je relevante inhoud op YouTube kunt vinden en gebruiken.

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 • Het algoritme uitgelegd
 • Zoeken
 • Aanbevolen video's
 • Homepage
 • Populair
 • Abonnees

Cash Cow Academy Review Module 8

Module 9: Belangrijkste factoren voor succesvol YouTube-kanaal

Een YouTube-kanaal kan niet van de ene op de andere dag succesvol zijn. Er zijn meerdere factoren die een kanaal succesvol maken en Jelline geeft je in deze module een overzicht van deze factoren.

Door je statistieken goed in de gaten te houden en er slim mee om te gaan, vergroot je de kans op het opzetten van een succesvol YouTube-kanaal. Om dit te doen, moet u eerst je doelgroep bepalen en inhoud maken die zij interessant zullen vinden. Vervolgens moet je ervoor zorgen dat je video's goed zijn geoptimaliseerd, zodat ze gemakkelijk door zoekmachines kunnen worden gevonden. 

Een van de belangrijkste aspecten om ervoor te zorgen dat je je tijd en moeite niet voor niets verspilt, is natuurlijk het creëren van een succesvol YouTube-kanaal. Dit zou natuurlijk betekenen dat je veel views zou hebben en dat betekent meer geld.

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 • Klikfrequentie
 • Kijkersloyaliteit
 • Sessietijd

Cash Cow Academy Review Module 9

Module 10: Strategie maken

In deze module deelt Jelline enkele geheimen over hoe je je YouTube-kanaal snel kunt laten groeien.

Hoewel veel video's op YouTube tijdloos zijn, zijn andere zeer nauw verbonden met een specifieke gebeurtenis of gebeurtenis die de video definieert. Dit soort video's is op de lange termijn misschien niet zo relevant als meer tijdgebonden inhoud, maar het kan nog steeds interesse wekken vanwege hun recente verschijning en relevantie.

Het gaat niet alleen om het plaatsen van content. Je moet mensen overtuigen om te reageren en zich te abonneren op je kanaal, en Jelline leert je hoe je dit moet doen, zodat je mensen echt aan boord kunt krijgen.

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 • Waarom en hoe
 • Doelen stellen
 • Marktonderzoek
 • Thumbnail strategie
 • Titel strategie
 • Video strategie
 • Beschrijving strategie

Cash Cow Academy Review Module 10

Module 11: Onderwerpen en Thumbnails

Het hebben van een juiste thumbnail die opvalt een aanspreekt is ook een belangrijk onderwerp van het hebben van een succesvolle video. Je wilt tenslotte dat je opvalt tussen alle anderen én dat men ook nog op jouw video klikt.

In deze module laat Noah Morris je zien hoe je de aandacht kunt trekken door het toepassen van zijn tips en trics om tot de beste thumbnail te komen. De thumbnail is opgedeeld in verschillende groepen die bij verschillende soorten video's passen.

Noah neemt dit allemaal met je door

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 • Elementen perfecte onderwerpen en thumbnails
 • Verhalen vertellen in thumbnails
 • Onweerstaanbare thumbnails
 • Betrouwbaarheid in thumbnails
 • NIeuwsgierigheid in thumbnails
 • Thumbnails optimaliseren

Cash Cow Academy Review Module 11

Module 12: YouTube Automatisatie

Je eerste video zou nu live moeten zijn! We waren verrast door de goede stap-voor-stap uitleg die je krijgt over hoe je geld kunt verdienen met YouTube. Het is zeldzaam om mensen te vinden die bereid zijn om hun eigen reis en wat ze hebben gedaan op zo'n gedetailleerde manier te delen.

De eerste vijf modules waren gericht op de verschillende manieren waarop je je eigen inhoud kunt maken en op je YouTube-kanaal kunt plaatsen. Dat was natuurlijk een benadering. Als alternatief kunt u de taak uitbesteden als je om te beginnen een groter budget hebt.

Het is altijd een goed idee om zelf wat ervaring te hebben voordat je iemand anders probeert uit te leggen hoe je het moet doen. Module 12 staat dan ook helemaal in het teken van het opzetten van jouw eigen team. Hoe jij alles kunt uitbesteden zodat je kunt opschalen en niet meer in je business hoeft te werken maar aan je business kan gaan werken.

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 • Alles zelf doen of uitbesteden?
 • Tekstschrijver inhuren
 • Stemacteur inhuren
 • Video editor inhuren
 • Thumbnail specialist inhuren
 • Compleet team inhuren
 • Team aannemen

Cash Cow Academy Review Module 11

Module 13: Team aansturen

Gefeliciteerd! Je hebt een compleet team samengesteld en ingehuurd! En wat nu? Hoe gaan we vanaf hier verder met het geven van instructies? Oftwel hoe sturen we dit zelf samengestelde team nu aan?

Geen paniek, ook hierin wordt je helemaal begeleid. Zoals je gezien hebt bestaat je team uit verschillende nationaliteiten en deze moet je allemaal van achter je laptop kunnen aansturen.

Hiervoor kun je templates met instructies gebruiken die beschikbaar zijn gesteld om een high performance team op te tuigen.

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 • Team automatiseren
 • Instructies geven
 • Thumbnail instructies
 • Video instructies
 • Video voorbeeld
 • Gebruik maken van verschillende tempo's

Cash Cow Academy Review Module 13

Module 14: Zelf content maken

Je hebt nu een niche gekozen om je op te concentreren en een YouTube-kanaal op te zetten. De volgende stap is om erachter te komen welke basisbehoeften je nodig hebt om inhoud van hoge kwaliteit te bieden.

Deze module bestaat uit 2 lessen en de eerste les is een overzicht van alle verschillende soorten websites, tools en diensten die beschikbaar zijn voor iedereen die zelf hoogwaardige inhoud wil produceren of iemand anders wil inhuren om het te doen. 

Het is belangrijk op te merken dat voor sommige van deze tools een vergoeding voor de service vereist is. Hoe meer je zelf doet, hoe lager je kosten zullen zijn. De kwaliteit heeft echter de neiging eronder te lijden. Jelline legt deze punten uitgebreid uit in haar video's.

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 • YouTube-video's maken
 • Voorbeeld video

Cash Cow Academy Review Module 14

Module 15: YouTube-video's posten

Als je alle video's tot nu toe hebt bekeken, zou je inhoud moeten hebben die nu op je eigen YouTube-kanaal kan worden geplaatst. Jelline legde alles stap voor stap uit, dus dit moet begrijpelijk zijn geweest.

Jelline legt uit hoe je een YouTube-video uploadt en optimaliseert voor zoekmachines. Het is belangrijk om te onthouden dat YouTube na Google eigenlijk de op één na populairste zoekmachine is in termen van totale zoekopdrachten.

Om van dit algoritme te profiteren, moet je de precieze stappen volgen die Jelline je leert. Ze heeft de ervaring en weet precies wat werkt.

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 • YouTube-video's optimaliseren
 • Uploadfrequentie

Cash Cow Academy Review Module 15

Module 16: Gegevens analyseren

Alles wat je online doet en waarvan je wilt profiteren, hangt af van de hoeveelheid data die je hebt. Als je in de crypto-industrie, affiliate marketing-industrie of de YouTube-industrie zit, dan weet je dat je succes afhangt van het hebben van een groot datavolume. Je moet weten wat werkt en wat niet. 

Als de thumbnails die je hebt gekozen een slechte klikfrequentie hebben, doe dan je best om ze te optimaliseren. Kijk naar de kleurencombinatie of op de andere dingen die je in module 11 hebt geleerd.

Het is een spel van testen, optimaliseren, analyseren, enzovoort. Een proces dat doorgaans behoorlijk wat tijd kost voordat je de sweet spot hebt gevonden waarin alles klopt. De titel is juist afgestemd met de video en de thumbnail is ook aantrekkelijk genoeg om op te klikken, dan weet je dat je de jsuite verhoudinging hebt gevonden.

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 • Klikfrequentie analyseren en verbeteren
 • Kijkersloyaliteit analyseren en verbeteren
 • Overige gegevens analyseren
 • 80/20 regel

Cash Cow Academy Review Module 16

Module 17: Geld verdienen met YouTube

Jelline praat over hoe je geld kunt verdienen op YouTube door gebruik te maken van andere methoden om inkomsten te genereren naast advertenties. Een belangrijk ding om in gedachten te houden is dat er een balans moet zijn tussen het creëren van hoogwaardige inhoud en het kunnen genereren van inkomsten. 

Betaald worden per aantal weergaven is de meest gebruikelijke manier om inkomsten te genereren met YouTube-video's, maar wist je dat er ook andere manieren zijn om inkomsten te genereren met je inhoud? 

Jelline laat je een reeks verschillende mogelijkheden zien om inkomsten te genereren. Je kunt ze combineren zoals je wilt, maar het is aan jou om uit te zoeken welke aanpak het beste bij je past. 

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 • YouTube-partnerprogramma
 • Google AdSense
 • Advertentiestrategie
 • Verdiensten berekenen
 • Lidmaatschappen
 • Sponsordeals

Cash Cow Academy Review Module 17

Module 18: Grootste problemen opgelost

In deze module legt Jelline precies uit aan welke voorwaarden je moet voldoen om toegelaten te worden tot het YouTube partnerprogramma en hoe je deze kunt oplossen. 

Als je bijvoorbeeld een video wilt kopiëren en uploaden naar je eigen kanaal, werkt dit niet. YouTube weet al dat dit is wat je wilt doen en blokkeert je automatisch om dit te doen. De algoritmes pikken dit er zo uit en verwijderen je video of je krijgt een penalty. Iets dat je wilt voorkomen dus!

Zorg er dus voor dat je wel unieke content maakt in plaats van klakkeloos te kopieren van andere kanalen in jouw niche. Op die manier zorg je dat mensen nouw kanaal ook leuk en uniek blijven vinden.

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 • Auteursrechtenschendingen
 • Strikes
 • Toelating tot het YouTube-partnerprogramma met een compilatiekanaal

Cash Cow Adademy review module 18

Module 19: Bonussen

Wat kan je zelf verder doen om het algoritme van YouTube te stimuleren zodat je meer klik en kijkers trekt? Hiervoor is een aparte video gemaakt door iemand uit het netwerk van de Cash Cow Academy. Diegene gebruikt weer een andere strategie dan je leert in de Cash Cow Academy en daarom erg interessant om te bekijken.

Deze module bestaat uit de volgende les:

 • Zelf het algoritme stimuleren

Wat uit deze modules blijkt?

Onder meer dat de cursus bijzonder uitgebreid is. Jelline Brands neemt je echt stap voor stap mee in het uitgebreide proces om een succesvol YouTube kanaal op te richten. Verder is het een feit dat de cursus op een logische manier opgebouwd is.  

Verder zijn wij van mening dat deze cursus erg leuk is om te volgen. De cursus is op een interactieve manier vormgegeven, waardoor je snel én leuk deze cursus kunt volgen.  

Wat leer je precies?

Met behulp van bovenstaande modules ga je heel veel leren. De belangrijkste leeraspecten hebben we voor je op een rijtje gezet: 

 1. Je gaat leren hoe je zelf een YouTube kanaal op kunt bouwen
 2. Je gaat leren hoe je de juiste YouTube filmpjes kunt maken
 3. Je gaat leren hoe je YouTube filmpjes kunt uploaden en optimaliseren
 4. Je gaat leren wat de ‘magische formule’ van YouTube is
 5. Je gaat leren hoe je je business op YouTube op kunt schalen
 6. Je gaat leren hoe je op lange termijn veel geld met YouTube kunt verdienen 

Compleet & resultaatgericht

Jelline Brands omschrijft deze cursus als compleet en resultaatgericht. Dat is iets waar wij ons volledig bij aan kunnen sluiten. Met deze cursus leer je precies hetgeen wat je moet leren. Maar, je leert ook direct om deze kennis in de praktijk toe te passen.

Het leuke hierbij is dat Jelline Brands ook haar eigen ervaringen deelt. Zo laat ze precies zien hoe ze zelf succesvolle Cash Cow channels opgericht heeft. Maar, ze geeft ook aan op welke manier je aan de beste video’s kunt komen.

In onze ogen is dat één van de sterkte punten van deze cursus. Jelline Brands leert namelijk precies hoe je aan video’s geld kunt verdienen, zonder de video’s zelf te maken.

Hoe je dit kunt doen? Volgens Jelline Brands is het verstandig om dit uit te besteden aan editors uit het buitenland. Zij maken voor ongeveer 40 dollar een video, zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen. Uiteraard brengt dit wel bepaalde kosten met zich mee, maar dat verdien je binnen de kortste keren weer terug. Dat is althans het geval als je op de juiste manier met déze cursus aan de slag gaat. 

Welke bonussen krijg je meegeleverd?

Meld je je nú aan voor de Cash Cow Academy? Dan krijg je de nodige bonussen meegeleverd. De belangrijkste bonussen zetten we graag even voor je op een rijtje: 

 1. Casestudie: met deze bonus krijg je uitgebreid te zien hoe Jelline Brands binnen 3 maanden tijd zo’n 10.000 euro heeft verdiend. Ze bespreekt hierbij hoe ze dit aangepakt heeft, wat ze heeft gedaan en waardoor ze de successen behaald heeft.
 2. Groepscoaching: als je je voor de Cash Cow Academy aangemeld hebt, krijg je toegang tot de groepscoaching. Dit is een digitale coachingsessie waarin je je vragen kunt stellen, maar waarbij je ook nog vragen van andere kunt luisteren. Voor deze sessies regelt Jelline Brands meerdere experts die je vragen beantwoorden.
 3. Discord community: verder krijg je ook nog toegang tot de Discord community van Jelline Brands. In deze community tref je allerlei andere cursisten aan. Dit zijn cursisten die hetzelfde doel hebben én ook met YouTube bezig zijn. Binnen deze community kun je andere mensen helpen, terwijl jullie elkaar ook kunnen inspireren.
 4. De sleutel tot succes: dit is een interessante bonus waarin Jelline Brands uitlegt hoe je je doelen kunt behalen. Volgens Jelline is het vooral zaak dat je ambitieuze én realistische doelen op gaat stellen. Het advies van Jelline is daarbij om je doelen op te schrijven, waarover zij je het een en ander leert in deze bonus.
 5. Content maken voor gevorderden: dit is een extra module die aan de toch al uitgebreide cursus toegevoegd is. In deze module leer je precies hoe je zelf video’s en thumbnails kunt maken.
 6. Module financiën: in deze module krijg je uitleg over alle financiële zaken. Hoe kun je je administratie bijhouden? Waar moet je rekening mee houden? Samen met financieel expert Raymond Geleijnse geeft Jelline Brands antwoord op deze vragen. 

Wat wij van deze bonussen vinden? Wij zijn behoorlijk te spreken over de bonussen. Zowel de kwantiteit als de kwaliteit van de bonussen vinden wij prima. De bonussen zijn bovendien leuk om te volgen en sluiten perfect aan op de cursus zelf. 

Wat vinden andere cursisten van de Cash Cow Academy?

Hebben veel mensen reeds voor de Cash Cow Academy gekozen? Ja, dat is zeker het geval. Vrij veel mensen hebben zich in de afgelopen maanden voor deze cursus aangemeld. Wij hebben bekeken of deze cursisten blij zijn met hun aanmelding voor deze cursus. 

Dat is inderdaad het geval! Op het internet zijn wij namelijk veel beoordelingen over deze cursus tegengekomen. Van deze beoordelingen zijn bijvoorbeeld ruim 70 reviews achtergelaten bij Trustpilot. Van deze beoordelingen is de gemiddelde score een 4,8. Aangezien de schaal bij Trustpilot van 1 tot 5 loopt, is dit een bijzonder hoge score.

Om je een indruk van deze beoordelingen te geven, hebben wij drie beoordelingen voor je op een rijtje gezet:

Dit zijn slechts drie voorbeelden van de vele positieve beoordelingen. Nagenoeg iedereen die een online beoordeling achtergelaten heeft, is vol lof over deze cursus. 

Wat kost de Cash Cow Academy?

Hebben wij je met deze Cash Cow Academy review warm weten te maken? En wil je je graag aanmelden voor deze interessante cursus? Dan hebben wij goed nieuws voor je; je krijgt tijdelijk namelijk een flinke korting van Jelline Brands.

Normaal gesproken betaal je een bedrag van 1500 euro exclusief BTW voor deze cursus. Tijdelijk betaal je echter slechts een bedrag van 1197 euro exclusief BTW. Dit is alsnog een behoorlijke investering, maar het is toch een mooie besparing van ruim 300 euro’s. 

Garantie

Weet je nog niet zeker of dit echt iets voor je is? Dan kun je gebruik maken van de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen. Bij alle online aankopen heb je hier recht op; gelukkig houdt Jelline Brands zich netjes aan deze wettelijke verplichting.

De belangrijkste voordelen van de Cash Cow Academy

 1. Erg leuk om te volgen. Wij zijn van mening dat deze cursus erg leuk is om te volgen. Dit is te danken aan de structuur/opbouw van de cursus, maar ook aan Jelline Brands. Zij praat erg enthousiast over dit onderwerp, waardoor zij je snel enthousiast weet te maken.
 2. Ware expert. Ook zijn wij van mening dat Jelline Brands een ware expert is. Aan alles is te merken dat zij veel verstand van zaken heeft. En dat YouTube voor haar inmiddels geen geheimen meer heeft.
 3. Interessante bonussen: over de bonussen zijn wij ook erg te spreken, zoals eerder in deze Cash Cow review al benoemd. Met deze bonussen doe je nog meer kennis op en geniet je van extra mogelijkheden. 
 4. Unieke cursus: wij zijn van mening dat dit echt een unieke cursus is. Er zijn veel cursussen die over bijvoorbeeld dropshipping of affiliate marketing gaat, maar er is slechts één cursus die over YouTube gaat. 

De belangrijkste nadelen van de Cash Cow Academy

 1. Geen garantie op succes: ga je met je eigen YouTube kanaal aan de slag? Dan is de kans groot dat je de gewenste successen behaald, maar hier heb je géén garantie op. Uiteindelijk moet alle motivatie namelijk vanuit jezelf komen.
 2. Vrij prijzig: wij zijn van mening dat deze cursus vrij prijzig is. Wij kunnen het ons in ieder geval goed voorstellen dat je niet zomaar een bedrag van 1997 exclusief BTW op de tafel neer kunt leggen. Mocht je dit wel kunnen, is het wel interessant om dit te doen. Dit bedrag kun je namelijk snel weer terugverdienen.

Onze eindbeoordeling over de Cash Cow Academy

Wij zijn erg enthousiast over deze cursus. We vinden het onderwerp van de cursus uniek, we vinden de cursus erg uitgebreid en we vinden de cursus van een hoog niveau. Bovendien is Jelline Brands echt een expert en is het leuk om de cursus te volgen.

Ben je bereid om hard te werken en het nodige geld in deze cursus te investeren? Dan is dit de beste cursus voor het opbouwen van een YouTube imperium. Als je je direct via deze link aanmeldt, ontvang je de korting van ruim 200 euro!

WIl je eerst rustig verkennen of het maken van een eigen Cash Cow Channel iets voor jou is? Dan is misschien de Cash Cow Blueprint iets voor jou! DIt bestaat uit meer dan 20 leerzamen en duidelijke video's die jou een kickstart geven in het hebben van jouw eigen kanalen. Het kost slechts 97 euro excl. BTW!

In deze cursus leer je hoe je een eigen YouTube-kanaal succesvol kunt beheren en laten groeien, zonder dat je een video hoeft op te nemen. Je mist alleen de bonussen zoals hierboven beschreven staan. 

Ja ik wil starten met de Cash Cow Blueprint >>>

Plaats een reactie