Onze review en ervaringen over de MoneyTalks Community

De MoneyTalks Community review. Op zoek naar nieuwe manieren om extra geld (bij) te verdienen? Dan zijn er ontzettend veel manieren om je tijd mee in te vullen. Denk daarbij aan de cryptomarkt, aandelen, vastgoed en grondstoffen. Je kunt investeren in allerlei cursussen of ellenlang YouTube video’s kijken om kennis op te doen. Toch is er ook een andere manier om kennis over al die onderwerpen te verkrijgen: de MoneyTalks Community van Madelon Vos. Sluit een abonnement af en krijg toegang tot deze exclusieve groep mensen die allemaal hetzelfde doel hebben: geld verdienen. Hoe steekt deze community in elkaar en wat kan je hier allemaal vinden? Ik zocht het uitgebreid voor je uit. Alle bevindingen rondom de MoneyTalks Community vind je uitgebreid terug in deze review. Zo bepaal je straks eenvoudig zelf of deze groep iets voor jou is.

MoneyTalks Community Review en ervaringen

Probeer nu 14 dagen voor €1,-

Wordt nu lid van de MoneyTalks Community van Madelon Vos voor een belachelijk lage prijs van €1,-. Gebruik de actiecode Reviewfabriek10 om na deze proefperiode 10% korting op je abonnement te ontvangen!

In deze review ga je het volgende leren:

 • Wat is de MoneyTalks Community?
 • Wat is Discord?
 • Hoe werkt de MoneyTalks Community?
 • Opbouw van de MoneyTalks Community
 • Wat vind ik goed aan de MoneyTalks Community?
 • Wat vind ik minder goed aan de MoneyTalks Community?
 • Wat zijn mijn ervaringen met de MoneyTalks Community?
 • Voor wie is de MoneyTalks Community geschikt?
 • Wat kost de MoneyTalks Community?
 • De Moneytalks Community kopen? Dit is mijn conclusie
 • Veelgestelde vragen

Wat is de MoneyTalks Community?

Enkele jaren geleden werd al over de Bitcoin bubbel gesproken. Deze cryptomunt zal tijdelijk stijgen naar hoge hoogtes, om vervolgens te verdwijnen in het niets. In de praktijk blijkt niets minder waar. Alleen in 2021 is de Bitcoin al flink gestegen en deze passeert regelmatig de grens van 50.000 euro. Zo heeft het handelen in cryptomunten Madelon Vos zelf ook geen windeieren gelegd. Ook zijn er inmiddels meerdere cryptomunten bijgekomen, waarvan mensen hopen dat ze net zoveel waard worden als de Bitcoin. Maar waar moet je in hemelsnaam beginnen als je nog nooit eerder in cryptomunten hebt gehandeld? En moet je überhaupt nog wel beginnen? Zoveel vragen zijn er die beantwoord kunnen worden. Met ieder antwoord dat je krijgt, heb je nog meer vragen om te stellen.

MoneyTalks Community Review en ervaringen

Om je in ieder geval een stuk op weg te helpen heeft Madelon Vos een eigen MoneyTalks Community opgericht. Dit is een platform met allemaal mensen die zijn geïnteresseerd in onder andere de cryptomarkt. Ook zijn er aparte groepen met informatie over vastgoed, grondstoffen en aandelen. Allerlei informatiebronnen om kennis uit op te doen. Je sluit hiervoor een maand, halfjaar of jaarabonnement af. Vervolgens ontvang je toegang tot de MoneyTalks Community van Madelon Vos. Dit is geen Facebookgroep of een eigen platform, maar werkt volledig via Discord.

Wat is Discord?

Discord is een platform dat je kunt downloaden als programma of in de browser gebruikt. Op dit platform is het mogelijk om met je vrienden, vriendinnen en groepen te communiceren. Dit kan zowel tekstueel, maar ook via spraakgestuurde communicatie. In de praktijk is Discord vergelijkbaar met Skype of Microsoft Teams. Discord is eigenlijk in het leven geroepen om gamers te helpen met communicatie tijdens het spelen. Toch is Discord verder geëvolueerd, waardoor dit platform zich uitstekend leent om ook als platform voor cryptopraat gebruikt te worden. Zo is de MoneyTalks Community geboren.

MoneyTalks Community review en ervaringen - Inlogscherm Discord

Hoe werkt de MoneyTalks Community?

Allereerst ga je naar de website van Madelon Vos. Hier sluit je een voor jou passend abonnement af voor de MoneyTalks Community. Vervolgens download jij Discord via de site van Discord. Jij geeft je gebruikersnaam door, waarna je toegang ontvangt voor de exclusieve groep. Daarna ga jij op zoek naar je Discord ID om je account te verifiëren, waarna je volledige toegang krijgt tot de volledige community. Maar hoe nu verder?

MoneyTalks Community review en ervaringen - Inlogscherm community

Opbouw van de MoneyTalks Community

Zodra je toegang hebt tot de MoneyTalks Community, gebeurt er van alles. Al vanaf de eerste seconde merk je dat het een actieve groep is. Alle leden hebben hetzelfde doel: centjes verdienen. De community bestaat uit verschillende kanalen, die allemaal zijn gericht op een apart onderwerp. Denk hierbij aan onderwerpen als Bitcoin, Altcoins, maar ook de beurs in het algemeen, vastgoed en leverage trading. Allerlei verschillende manieren om stilstaand geld in beweging te zetten. Op naar meer.

Naast de verschillende kanalen met eigen onderwerpen, zijn er ook diverse ‘Update kanalen’. Hier vind je vooral veel nieuws en berichtgeving rondom de verschillende onderwerpen. Denk daarbij aan nieuwe YouTube video’s op het kanaal van Madelon Vos, recente berichtgeving van enkele crypto nieuwssites en een Q&A plek. Ook vind je hier informatie over interessante platformen die je kunt gebruiken in jouw zoektocht naar een rijke toekomst. In de volgende hoofdstukken gaan we dieper in op enkele van de populairste kanalen binnen de MoneyTalks Community.

Kanaal 1: Bitcoin only

Het kanaal dat bovenaan staat en direct ook het drukste kanaal is, is die van Bitcoin only. Zoals de naam van dit kanaal al aangeeft is het enkel toegestaan om over Bitcoin te praten in deze groep. In deze groep vind je veel mensen die druk handelen in Bitcoin en allerlei informatie delen. Ook delen mensen hier allerlei interessante linkjes naar nieuwsartikelen en YouTube filmpjes met de laatste informatie.

MoneyTalks Community review en ervaringen - Bitcoin Only

Vooral als je zelf nog niet zo goed weet hoe de Bitcoin werkt, kan je hier een boel informatie opdoen. Mensen delen graag waar ze mee bezig zijn, zodat jij ook lekker kunt verdienen aan de Bitcoin. Zo vind je regelmatig mensen die voorspellingen delen over de stijgende of dalende koers. Dit doen ze door eigen steun- en weerstandslijnen te delen. Ook vertellen veel mensen hier hun strategie, maar ook wanneer ze in- en verkopen. Het is altijd de vraag hoe betrouwbaar alle informatie is, aangezien iedereen natuurlijk aan het gokken is. Je kunt op deze manier in ieder geval meeliften op de kennis van een ander.

Je kunt natuurlijk ook een voorsprong nemen op de anderen door jezelf meer wegwijs te maken in het oerwoud rondom cryptocurrency. Zo is het aan te raden om voordat je écht van start gaat, om eerst jouw eigen kennis te vergroten. Dit is natuurlijk altijd een stuk prettiger dan volledig te vertrouwen op andermans kennis. De kennis van een ander kan je natuurlijk altijd gebruiken om te controleren of je op het goede spoor zit. Waarom het wiel zelf uitvinden 😉 Volg hieronder de gratis cursus die Madelon Vos aanbiedt of lees onze reviews over de uitgebreidere/ betaalde cursussen.

Cursus Crypto en Trading Academy

Crypto & Trading Academy - product

Of lees hier de review

Kanaal 2: Altcoins only

Een ander kanaal binnen de MoneyTalks Community van Madelon Vos is de Altcoins only groep. Hier wordt gesproken over alle alternatieve cryptomunten buiten de Bitcoin om. In totaal bestaat de gehele cryptomarkt voor 53% uit Bitcoin, maar voor 47% uit allerlei andere munten. Denk daarbij aan onder andere Ethereum, Litecoin en Ripple. In dit kanaal wordt gesproken over al deze verschillende munten en welke strategieën je kunt gebruiken. Eens in de zoveel tijd schiet een nieuwe Altcoin uit de grond en die boot wil je natuurlijk niet missen. Hier wordt uitvoerig gediscussieerd over the new kids on the block.

MoneyTalks Community review en ervaringen - Altcoins-only

In tegenstelling tot het kanaal over Bitcoins, is het Altcoins only kanaal een stuk minder overzichtelijk. Dat is natuurlijk ook niet gek, aangezien er honderden verschillende Altcoins zijn en maar één Bitcoin. Hier vind je dus allerlei discussies over verschillende munten door elkaar. Wel adviseren mensen je hier om je kansen te verspreiden over verschillende munten, maar niet over al te veel munten. Zo ben je veel te druk bezig met het telkens analyseren van verschillende markten en raak je draad misschien wel kwijt. Wel is dit een interessant kanaal om dagelijks in de gaten te houden. Wie weet kom je net dat unieke moment tegen om op die nieuwe Altcoin in te stappen.

Kanaal 3: De beurs

De cryptomarkt: je houdt ervan of je haat het. Als je weet wat je aan het doen bent, dan kan je er heel veel geld verdienen. Aan de keerzijde is het tegenovergestelde ook mogelijk, want je kan er ook veel geld verliezen. De cryptomarkt is in die zin niet gunstig voor je eigen gemoedsrust. De markt schommelt namelijk als een malle op en neer, waardoor je eerst moet leren om niet te handelen op emoties. Als je toe bent aan een iets minder fluctuerende markt, kan je gaan handelen op de reguliere beurs. Stijgingen (en dalingen) verlopen over het algemeen iets soepeler, maar ook de beurs brengt risico’s met zich mee.

MoneyTalks Community review en ervaringen - De Beurs

In het kanaal over de beurs binnen de MoneyTalks Community vind je allerlei informatie over de verschillende aandelen die verkrijgbaar zijn. De MoneyTalks Community is namelijk niet alleen gericht op het informeren rondom cryptomunten, maar op allerlei manieren om geld te verdienen. In dit kanaal over de beurs delen mensen hun portefeuilles en nieuwsberichten die van invloed (kunnen) zijn op de aandelenmarkt. Zo kom je zelf goed beslagen ten ijs in de aandelenmarkt terecht.

Kanaal 4: Vastgoed

Een heel andere tak van sport om geld mee te verdienen op de lange termijn is vastgoed. Hierbij kijk je niet zozeer naar grafieken en koersen, maar naar een hele andere markt. Namelijk de woningmarkt. Zoals je ongetwijfeld weet stijgen de huizenprijzen al jaren op razendsnel tempo. Ook tijdens de gehele Coronacrisis is dit proces niet gestaakt, wat sommige mensen wel hadden verwacht. Vastgoedbezit en handelen daarin is al sinds jaar en dag een bewezen manier om flink geld te verdienen. Maar ook hier stap je niet zomaar in en je dient echt te weten wat je doet.

MoneyTalks Community review en ervaringen - Vastgoed

Of je nu nog volledig nieuw bent in de vastgoedwereld of al enkele panden in je bezit hebt, het is nooit te laat om actie te ondernemen. In de MoneyTalks Community vind je een uitgebreid kanaal met allemaal vastgoedhandelaren. Hier bespreekt men, net als in eerder genoemde kanalen, hun eigen vastgoedportefeuilles. Daarnaast bespreekt men hier allerlei strategieën rondom de huizenmarkt en waar je extra geld mee kunt verdienen. Ook als je nog helemaal geen vastgoed bezit, is het ontzettend leerzaam om hier eens een kijkje te nemen.

Wil je nu zelf starten in het vastgoed maar weet je niet precies goed hoe? Zorg er dan voor dat je een goede mentor/ coach inschakelt die jou kan helpen en jouw vragen kan beantwoorden. Het is natuurlijk een grote stap om vastgoed aan te kopen en te verhuren. Zo is het handelen in bitcoins of op de reguliere aandelenmarkt natuurlijk een stuk laagdrempeliger. En tóch is vastgoed een van de meest veilige manieren om geld te verdienen. Mits je dit goed doet natuurlijk! Vrijheid Vastgoed Academy geeft gratis webinars waarin zij alle faccetten van het investeren in Vastgoed bespreken. Meld je aan voor de gratis webinar door op deze link te klikken.

Kanaal 5: Leverage trading

Een ander kanaal binnen de MoneyTalks Community is die rondom leverage trading. In het Nederlands heet dit ook wel een hefboom. Deze manier van handelen is voor de echte waaghalzen, aangezien je hier zowel flink aan kunt verdienen, maar ook absurd veel geld kunt verliezen. Het risico met leverage trading is namelijk ontzettend hoog. Met leverage trading ga ja namelijk beleggen met geleend geld van een ander. Zo kan jij met hogere bedragen spelen dan je daadwerkelijk bezit. Dat is natuurlijk mooi als je winst boekt, maar bij verlies zit je met de gebakken peren.

MoneyTalks Community review en ervaringen - Leverage trading

Vooral als beginner raad men niet aan direct gebruik te maken van hefbomen. Begin met kleine bedragen en probeer op zekerheden te gokken. Steeds kleine stukjes winst boeken. Ben je al iets verder en wil je toch eens proberen te onderhandelen met hefbomen? Dan is dit kanaal de uitgelezen mogelijkheid om alle nodige informatie op te doen. Uiteraard ga je hier te werk op basis van informatie van mensen die je niet kent. Anoniempjes achter een scherm. Je kunt ook altijd eens de cursus van Madelon Vos volgen om kennis te maken met leverage trading. Deze cursus kost echter wel geld. Wel doe je zo kennis op om in ieder geval niet zomaar nog meer geld te verliezen.

Kanaal 6: Grondstoffen

Andere bekende middelen om geld mee te verdienen zijn grondstoffen. Het is hiermee niet de bedoeling dat je zelf met een pikhouweel op zoek gaat naar verborgen geheimen in de grond. Simpelweg is het ook mogelijk om te handelen in grondstoffen, omdat de waardes hiervan ook stijgen en dalen. In de MoneyTalks Communtiy wordt niet over alle soorten grondstoffen gesproken. Grondstoffen als gas en olie worden niet genoemd. Heb je daar interesse in? Dan dien je verder te kijken dan deze community.

MoneyTalks Community review en ervaringen - Grondstoffen

Wel spreekt men hier uitbundig over andere bekende grondstoffen: edelmetalen. Vooral op het gebied van goud, zilver en platina zijn er veel interessante opties om in te investeren. In tegenstelling tot de andere kanalen, zoals crypto en vastgoed, is dit kanaal iets minder druk. Wel vind je hier dagelijkse berichten rondom de markt, maar niet zo uitgebreid als andere groepen. Waarschijnlijk speelt hierin ook mee dat de edelmetalenmarkt iets stabieler is dan de andere markten. Handelen in edelmetalen is vooral interessant voor de lange termijn.

Update kanalen

Naast de verschillende kanalen met allen een eigen invalshoek, vind je ook enkele ‘Update kanalen’ terug in de besloten community. Deze bestaat uit enkele van Madelons eigen bronnen. Zo is er een kanaal die dagelijkse updates verschaft met betrekking tot het nieuws uit haar volglijst. Ook volg je hier direct enkele van de meest toonaangevende Twitteraars op het gebied van crypto, grondstoffen en vastgoed. Op het moment dat één van deze mensen iets Tweet, krijg je direct een update in deze groep. Zo ben je direct op de hoogte van de laatste nieuwtjes. In deze Update kanalen is het ook niet mogelijk om berichten te sturen, waardoor je geen onnodige berichtgevingen door elkaar hebt.

Q&A

Heb je een algemene vraag en weet je niet zo goed in welk kanaal je deze moet stellen? Geen enkel probleem. Onder de Updates kanalen vind je ook een apart Q&A kanaal. Hier stel je eenvoudig een vraag. Denk daarbij over vragen als benodigde randapparatuur voor je volgende hustle, pensioenen of bedenk het zo gek maar niet. De mensen op het platform zijn over het algemeen erg aardig en reageren op bijna alle vragen. Ook is de kans aanwezig dat je vraag door Madelon zelf wordt beantwoord, al zien we haar niet erg vaak actief op het platform. We hebben haar wel al eens waargenomen, dus ze is er wel degelijk!

Statische content

Als laatste vinden we ook enkele aparte kanalen met statische content. De naam zegt het al: de inhoud is statisch. Je kunt hier niet op reageren, maar je vindt er veel interessante nieuwsbronnen. Ook staan hier alle cursussen van Madelon Vos op een rijtje, zodat je direct kunt doorschakelen en cursussen afnemen. Indien je dat wenst natuurlijk. Ook vind je hier een mooie opsomming van allerlei platformen en tools die je kunt gebruiken om het optimale rendement te behalen uit dat wat jij straks gaat doen. Zeer interessant om eens rustig met een kopje koffie in je hand door te nemen.

MoneyTalks Community review en ervaringen - Koffie drinkend

Wat vind ik goed aan de MoneyTalks Community?

De MoneyTalks Community van Madelon Vos is een perfecte omgeving om allerlei kennis op te doen om geld te verdienen. Zoals aangegeven is dit platform er niet alleen op gericht om kennis te verdienen op de cryptomarkt, maar op werkelijk allerlei verschillende manieren. Zowel op het gebied van vastgoed, aandelen en grondstoffen is er van alles mogelijk. Madelon heeft voor de MoneyTalks Community gekozen om gebruik te maken van het platform Discord. Een veilige manier om een eigen privé platform op te richten, omdat Discord een bewezen en veilig communicatieplatform is.

Het platform is uitermate geschikt voor iedereen die op een andere manier dan salaris geld wil verdienen. Geld alleen op je spaarrekening zetten levert namelijk praktisch geen geld meer op. Sterker nog, dit gaat je straks waarschijnlijk zelfs meer geld kosten dan dat het oplevert. Ben jij een waaghals die op zoek is naar een nieuwe uitdaging voor dat stilstaande geld? Dan is de MoneyTalks Community de ideale plek om nieuwe kennis op te doen. Of je nu 18 jaar of al dik in de zestig, dat maakt helemaal niets uit. Zolang je maar speelt met geld dat je voor nu kunt missen. Geld verdienen is mooi als het lukt, maar je kan ook altijd geld verliezen.

Wat vind ik minder goed aan de MoneyTalks Community?

Is de MoneyTalks Community van Madelon Vos dan helemaal rozengeur en maneschijn? Nou, nee, dat is het ook niet. Overwegend zijn we uitermate positief over het platform! Toch adviseren we je om direct bij toegang van het platform om je meldingen te dempen. Er zijn namelijk veel mensen actief en er lopen allerlei discussies door elkaar, dat je helemaal gek wordt van de meldingen op je scherm. Wel is het zo dat als je meldingen dempt, je net die belangrijke informatie op het juiste moment kunt missen. Dus die afweging moet je toch echt zelf maken.

Ook is het altijd maar de vraag of de informatie die je tegenkomt daadwerkelijk goede informatie is. Je weet namelijk niet van wie de informatie afkomstig is. Veel mensen in de MoneyTalks Community zijn slechts anonieme namen op een scherm. Wie weet zit er wel iemand in die zomaar wat valse informatie deelt. Gebruik dus altijd je gezonde verstand. Ook is Madelon Vos zelf deelneemster van het platform, maar zij is niet super actief. Verwacht niet dat als je haar een vraag stelt je ook zomaar een antwoord krijgt. Het platform leeft voornamelijk op de betalende en actieve leden.

Voor wie is de MoneyTalks Community geschikt?

De MoneyTalks Community is zowel geschikt voor de beginners als de wat gevorderden in de cryptowereld. Hoewel het in het begin een beetje overweldigend kan zijn qua hoeveelheid informatie die op je afkomt, went dit al snel. Zoals eerder al gezegd is het handig om de meldingen uit te zetten zodra je het gevoel hebt een overkill te krijgen aan informatie.

Het fijne van de MoneyTalks Community is dat beginnende leden in al hun vragen kunnen stellen die ook beantwoord worden door de meer ervaren beleggers. Zodoende kun je groeien op jouw eigen tempo en al je vragen kwijt over onderwerpen die nog onduidelijk voor je zijn.

Wil je meer leren over Bitcoin en de andere cryptomunten die er zijn? Dan is het wel aan te raden om beide cursussen van Madelon Vos te volgen. Ik heb zowel de cursus Bitcoin Basics & Crypto’s en de cursus Handelen in Crypto’s gevolgd. Het is wel te merken dat dit aanzienlijk helpt om te begrijpen wat er allemaal gebeurd in de kanalen. Ook helpt het dat je bepaalde termen herkent die eerder tijdens de cursussen al naar voren zijn gekomen. Deze MoneyTalks Community is echt een mooi aanvulling op deze cursussen!

Wat zijn mijn ervaringen met de MoneyTalks Community?

Hierboven hebben we de goede en minder goede punten van de MoneyTalks Community van Madelon Vos al even uitgelegd. Over het algemeen tillen de goede punten zwaarder dan de minder goede punten. Je komt namelijk in een omgeving terecht met allerlei gelijkgestemde mensen en dat is precies wat je nodig hebt. Er zijn allerlei nieuwsberichten en filmpjes die je kunt bekijken. Ook delen zoveel mensen hun strategie, waar jij simpelweg op kunt inhaken. Zo kan je met redelijk beperkte kennis toch een heel eind komen.

Wel is het nog altijd zo dat je eigen gezonde verstand de grootste leidraad is. Ga niet zomaar blind mee met alle gedeelde kennis. Kijk of de informatie die je ontvangt klopt en lees vooral ook hoe andere mensen reageren op de informatie die wordt gedeeld. Al met al bestaat de MoneyTalks Community namelijk uit een grote groep mensen die allemaal het beste met elkaar voort hebben. Iedereen gunt elkaar die dikke winst en dat merk je in alle verschillende kanalen van het platform terug.

Wat kost de MoneyTalks Community?

De MoneyTalks Community is geen groep waar je gratis in kunt. Om in aanmerking te komen voor deze besloten Discord groep, dien je een abonnement af te sluiten. Je hebt de keuze om een abonnement voor zes maanden te nemen, waarmee je €167,70 betaalt. Dit komt uit op een maandbedrag van €27,95, wat inhoudt dat je een maand gratis ontvangt. Liever direct een jaarabonnement afsluiten? Dat kan ook voor €299,40. Dit komt uit op een maandbedrag van €24,95 en levert je twee maanden gratis toegang op.

Om kennis te maken met de MoneyTalks Community, is het mogelijk om eerst een proefperiode aan te vragen. Voor slechts €1,- ontvang je zeven dagen toegang tot de besloten groep. Houd er wel rekening mee dat deze betaling automatisch wordt omgezet in een maandabonnement. Deze kan je op ieder gewenst moment stopzetten. Dit maandabonnement komt neer op €29,95 per maand.

madelon vos review cryptocurrency 1024x683 800x534 1

De Moneytalks Community kopen? Dit is mijn conclusie

Al met al ben ik van mening dat de MoneyTalks Community een mooie plek is met allemaal gelijkgestemden. Het lijkt misschien een simpele Discord server met een hoog prijskaartje, maar voor dat maandbedrag ontvang je zoveel informatie terug. Of je nu geïnteresseerd bent in crypto, aandelen of de vastgoedmarkt. Op alle mogelijke manieren om geld te verdienen is wel iets te vinden. Daarnaast is het belangrijk om je te realiseren dat alle betrokkenen op het platform ervoor betalen. Enkel als je echt geïnteresseerd bent in die side hustle, betekent dit dat je er ook daadwerkelijk in wilt investeren. Kennis kost nu eenmaal geld in de meeste gevallen, maar je hebt dit wel binnen no time terugverdiend.

Denk daarnaast ook aan het feit dat je met al die kennis die je opdoet waarschijnlijk minder geld verliest op de markt(en) die je straks instapt. Zeker weten doe je dat natuurlijk nooit. Ben je op zoek naar een nieuwe manier om geld te verdienen? Neem dan eerst eens een proefabonnement op de MoneyTalks Community van Madelon Vos en beslis vooral zelf wat je ervan vindt!

7 dagen voor maar €1,-

Wil je op de hoogte blijven van de laatste analyses van de markt en al het nieuws? Madelon Vos heeft een plek gecreëerd waar jij al je vragen kan stellen, kennis kan delen, successen kunt vieren en inspiratie kan oogsten! Heb je behoefte om je technische analyses te laten beoordelen door experts? Of wil je simpelweg tips en trics van experts ontvangen? Begeef je dan in een plek waar je gelijkgestemden treft!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost de MoneyTalks Community?

Momenteel is er een actie waardoor je de eerste 14 dagen slechts €1 betaald. Na deze 14 dagen ga je het normale maandbedrag betalen van €39,95. Je kunt dan kiezen uit de volgende abonnementsvormen:

Wordt mijn abonnement automatisch verlengd?

Ja, zolang jij het abonnement niet opzegt wordt dit automatisch verlengd.

Hoe zeg ik het abonnement op?

Zodra je ingelogd bent ga je in het cursusgedeelte naar 'mijn account'. Aan de linkerkant zie je 'mijn abonnementen' staan. Daar kun je jouw abonnement opzeggen en stopzetten of heractiveren. Vervolgens kun je daar je abonnement stop zetten.

Hoe kan ik gebruik maken van de MoneyTalks Community?

De MoneyTalks Community is zowel via de computer als via een mobiele app te benaderen. Dit doe je via Discord dat gebruikt wordt vanwege de gebruiksvriendelijkheid.

Is er een alles-in-één pakket beschikbaar?

Jazeker! Wil je naast lid worden van de MoneyTalks Community ook de cursussen Bitcoin Basics & Crypto én de cursus Handelen in Crypto’s volgen? Dan kun je de Crypto en Trading Academy kopen. Je krijgt ook een maand gratis toegang tot de MoneyTalks Community. Gebruik hiervoor de kortingscode ReviewFabriek10 om hier 10% extra korting op te ontvangen

Ik ben een beginner, is MoneyTalks Community dan ook geschikt voor mij?

De MoneyTalks community is zowel voor beginners als voor gevorderden. Mocht je twijfelen, kun je het platform de eerste 14 dagen voor een €1,- volgen. Dat kan via deze link.

Krijg nu toegang tot de MoneyTalks Community

Plaats een reactie