Madelon Vos Vermogen: De Financiële Reis van een Crypto Expert

Madelon Vos vermogen. Hoe heeft Madelon Vos haar vermogen op weten te bouwen? En hoeveel geld verdient Madelon Vos ongeveer per maand? 

Op al deze vragen ga je op deze pagina een passend antwoord vinden. Wij zijn namelijk in het leven van deze digitale ondernemer gekropen, waarbij wij een hoop interessante informatie opgedaan hebben.

madelon-vos-vermogen-blog

In dit artikel kijken we niet alleen naar het vermogen van Madelon Vos, maar ook naar de manier waarop zij dit vermogen opgebouwd heeft. Zo zoomen we nader in op enkele cursussen die zij aanbiedt, op een interview dat ze recent gegeven heeft én op haar eigen bedrijf. 

Ben je benieuwd geworden naar Madelon Vos haar vermogen? Neem dit artikel dan op je gemakje door, laat je verrassen en laat je bovenal inspireren. Madelon Vos is namelijk het levende bewijs van een succesvolle digitale ondernemer!

Cursussen van Madelon Vos

WIl jij ook geld verdienen met crypto? Wil je meer leren over deze munten of ben je op zoek naar een netwerk met gelijkgestemden? Zij heeft verschillende cursussen gemaakt die jou alles kunnen leren! Gebruik code Reviewfabriek10 om 10% extra korting te krijgen op deze cursussen + een maand gratis lidmaatschap op de MoneyTalks Community!

Je kunt natuurlijk ook eerst ontdekken of de crypto wereld iets voor jou is voordat je er echt instapt. Daarvoor heeft Madelon Vos gratis cursus ontwikkeld waarin zij jou meeneemt in alle basisfacetten van de cryptowereld. Klik op de onderstaande link om kennis te maken met geld verdienen met crypto en volg eerst de gratis cursus.

Wie is Madelon Vos precies? 

Als je dit artikel op dit moment leest, weet je hoogstwaarschijnlijk al wie Madelon Vos is. Maar, weet je ook hoe zij ooit met haar carrière begonnen is? En weet je ook hoe Madelon Vos haar vermogen op heeft weten te bouwen? Wij waren persoonlijk naar de antwoorden op dergelijke vragen nieuwsgierig, waardoor wij op onderzoek uitgegaan zijn.

Madelon Vos werd op 18 augustus 1995 in Groningen geboren. Al op jonge leeftijd ging zij zich met YouTube bezig houden, maar ook met cryptovaluta. Toen zij nog op de middelbare school zat, kwam ze voor het eerst met de Bitcoin in aanraking. Vanaf dat moment was ze eigenlijk onder de indruk van cryptovaluta én de vele mogelijkheden die crypto valuta met zich mee brengt.

Madelon Vos review - Banner

Zij was één van de eerste Nederlanders die ging handelen in Bitcoin. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een ongekend portefeuille van cryptovaluta, waar Madelon Vos op dit moment nog steeds de vruchten van plukt. Daarnaast heeft Madelon Vos ook haar eigen bedrijf opgericht, waarmee zij onder meer allerlei cursussen ontwikkeld heeft.

Op haar eigen website valt iets interessant te lezen over haar leven:

Madelon Vos Vermogen Blog - Interessant

Kijk, dit laat duidelijk zien dat Madelon Vos een harde werker is. Zij werkt niet alleen hard, maar ze is ook zeer slim te noemen. Die combinatie heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat Madelon Vos een prima ondernemer te noemen is. Maar, wat is haar exacte vermogen? Wij zijn op onderzoek uitgegaan!

Wat is het vermogen van Madelon Vos?

In de afgelopen jaren is Madelon Vos zich nadrukkelijk met de Bitcoin bezig gaan houden. Dit deed ze niet alleen omdat de koers van deze digitale munt steeds hoger kwam te liggen, maar ook omdat zij gelooft in de potentie van de Bitcoin. Zij gelooft dat de Bitcoin de rol van de euro op termijn over gaat nemen. Waarom? Onder meer omdat de banken in het huidige monetaire stelsel veel te veel macht hebben.

Als early adopter van de Bitcoin heeft Madelon Vos mee kunnen groeien met de ontwikkelingen die deze munt meemaakt. Dat is iets wat wij met zekerheid kunnen stellen, aangezien Madelon Vos over haar vermogen wel eens iets in een podcast en interview heeft gezegd.

Is ook bekend wat precies Madelon Vos haar vermogen is? Nee, daar heeft ze nooit uitspraken over gedaan. Wat wij wel zeker weten, is dat we te maken hebben met een succesvolle jonge ondernemer.

Madelon Vos Vermogen Blog - BMW

Hoe wij dat weer weten? Nou, recentelijk heeft Madelon Vos een interview gegeven aan Jay Jay Boske. Hij is, samen met andere, zijn eigen kanaal ‘Day1’ gestart. Op dit kanaal draait alles om auto’s, ondernemen en geld. Wat dat betreft sluit Madelon Vos dus prima op het onderwerp van dit kanaal aan.

In dit interview is te zien dat Madelon Vos in een fraaie BMW 7-serie rijdt. In het interview vind je tevens veel informatie over de manier waarop Madelon Vos naar bepaalde dingen kijkt. Als je mogelijk zelf ook in de Bitcoin wilt gaan handelen, is het aan te raden om deze serie eens te bekijken:

Hoe heeft Madelon Vos haar vermogen opgebouwd?

Specifieke bedragen zijn helaas niet voorhanden, maar zij behoort ongetwijfeld tot de succesvolle digitale ondernemers van ons land. Maar, hoe heeft zij dat voor elkaar weten te krijgen?

Nou, zij heeft eigenlijk meerdere inkomstenbronnen voor zichzelf weten te creëren. Zo is zij dus gaan handelen in de Bitcoin; zij heeft deze digitale munten tegen een veel lagere koers aan kunnen schaffen, waardoor zij virtueel een ongekende winst gemaakt heeft. Madelon Vos is echter overtuigd van de potentie van de Bitcoin, waardoor zij deze Bitcoins nog niet ingewisseld heeft voor euro’s.

Bitcoin Basics & Crypto review - Bitcoins

Daarnaast heeft Madelon Vos ook haar eigen YouTube kanaal weten te starten. Op het moment van schrijven heeft zij al ruim 36.000 abonnees. Bovendien zijn enkele video’s van haar bijzonder vaak bekeken, waardoor zij ook via YouTube inmiddels een leuk zakcentje weet te verdienen.

Ook heeft Madelon Vos in de afgelopen jaren meerdere cursussen op de markt gebracht. Deze cursussen heeft Madelon gebundeld in de Crypto & Trading Academy. Met deze cursussen tracht zij andere mensen te helpen, maar ondertussen is dit voor haar natuurlijk ook een super verdienmodel. Het lanceren van een cursus is namelijk écht een voorbeeld van het opbouwen van een passief inkomen. Althans; dan moet de cursus uiteraard wel van een hoog niveau zijn. Is dat het geval bij de cursussen van Madelon Vos? Daar lees je hieronder iets meer informatie over!

De cursussen van Madelon Vos

Madelon Vos heeft dus op meerdere manieren haar vermogen op weten te bouwen. Zij heeft niet alleen een flink vermogen op weten te bouwen, maar ook een flinke naamsbekendheid. Onder meer vanwege die naamsbekendheid plukt zij nu de vruchten van haar eigen cursussen. Hoezo dat dan? Nou, door haar naam komen veel mensen vanzelf al uit bij de cursussen van haar.

Maar, over welke cursussen gaat het dan precies? Het gaat hierbij om de volgende twee cursussen:

  • Bitcoin Basics & Crypto’s
  • Cursus handelen in Crypto‘s; Technische analyse van A tot Z

Bitcoin Basics & Crypto ‘s

Met deze cursus laat Madelon Vos je kennis maken met de wereld van Bitcoin. Ze bespreekt onder meer wat de Bitcoin is, wat de potentie van de Bitcoin is en hoe je zelf kunt starten met het handelen in deze digitale munt. Daarbij geeft Madelon Vos ook aan dat het handelen in Bitcoin niet voor iedereen geschikt is. Ben jij benieuwd of het voor jou interessant is om in Bitcoin te gaan handelen? Dan is deze cursus op voorhand dus al geschikt voor je.

Bitcoin Basics & Crypto review - mockup

Daarnaast leer je in deze cursus ook wat de blockchain precies is, wat het verschil tussen de Bitcoin en altcoins is en hoe je crypto ’s veilig op kunt slaan. Al met al is dit dus een complete cursus voor alle beginners die graag willen starten met het handelen in cryptovaluta.

Wil je graag meer weten over deze cursus? Recent schreven wij al een uitgebreide review over de Bitcoin Basics & Crypto ‘s cursus. Deze review kun je hier vinden.

Cursus handelen in Crypto ‘s; technische analyse van A tot Z

Heb je de hierboven besproken cursus gevolgd? Dan heb je eigenlijk alle basiskennis in huis om te starten met het handelen in cryptovaluta. Wil je nou direct heel succesvol worden? En wil je weten hoe je de koers van de Bitcoin kunt analyseren? Daarvoor heeft Madelon Vos de cursus ‘Cursus handelen in Crypto ‘s; technische analyse van A tot Z’ ontwikkeld.

technische analyse bitcoin review banner 2 1 800x438 1 1

Met deze cursus richt Madelon Vos zich op mensen die al bekend zijn met handelen in cryptovaluta. Dankzij deze cursus kun je jouw kennis verder uitbreiden, waardoor je dus meer en meer winst kunt gaan behalen.

Welke onderwerpen zoal in deze cursus naar voren komen? Nou, je gaat leren hoe je kunt traden, hoe je geld kunt verdienen door te handelen, hoe je in kunt spelen op bewegingen van de markt, hoe je kunt handelen op de korte termijn, hoe je kunt handelen op de lange termijn en wat de handvatten zijn die winstgevend zijn.

Op papier is ook deze cursus van Madelon Vos zeer interessant te noemen. Wil je graag meer weten voor deze cursus? Of wil je je direct aan gaan melden voor deze cursus van Madelon Vos? Meer informatie over deze cursus vind je in onze review!

Crypto en Trading Academy

Al deze bovenstaande cursussen heeft Madelon Vos gebundeld in 1 pakket, namelijk de Crypto en Trading Academy. In dit pakket zitten beide cursussen én het lidmaatschap op de MoneyTalks Community. Zo heb je in 1 totaaloplossing om alles te leren over bitcoin, cryptocurrencies, aandelen en traden. 

Je kunt via dit uitgebreide pakket leren hoe je veilig bitcoin en andere cryptocurrencies kunt aanschaffen. Ook leer je op deze manier geld te verdienen door te handelen en het lezen van grafieken.

Crypto & Trading Academy - product

Met de kortingscode ‘Reviewfabriek10’ ontvang je 10% korting op de academy nadat je de gratis trial hebt doorlopen!.Dus laat die 10% korting zeker niet liggen! Het is wel weer het begin van je inleg in je crypto-portefeuille 😉 

Slotwoord

Zo, je weet nu wat Madelon Vos haar vermogen is. Ook weet je hoe Madelon Vos haar vermogen opgebouwd heeft en welke cursussen zij aanbiedt. Ben je op dit moment onder de indruk van deze jonge powervrouw en digitale ondernemer? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Wij kunnen het ons ook goed voorstellen dat je haar als een voorbeeld bent gaan zien.

Wil je graag net zoals Madelon Vos rijk en succesvol worden? Dan kun je starten met het volgen van de gratis training van Madelon Vos. Als afsluiter van dit artikel hebben wij deze gratis diensten voor jou op een rijtje gezet:

Verdien jouw eerste winst door 10% korting op de cursus te ontvangen. Gebruik daarvoor ‘Reviewfabriek10‘ bij het afrekenen + een maand gratis lidmaatschap op de MoneyTalks Community!

2 gedachten over “Madelon Vos Vermogen: De Financiële Reis van een Crypto Expert”

Plaats een reactie