FIRE worden door het volgen van deze FIRE Masterclass review

In de FIRE Masterclass neemt Janneke van den Brink, beter bekend als de Financieel vrije vrouw, jouw mee in een reis naar jouw financiële vrijheid. Zij biedt handvatten en legt uit welke manieren er zijn om passieve inkomsten te creëren.

De FIRE Masterclass is een online videocursus waarin het hoofddoel van Janneke vooral is om vrouwen te inspireren om financieel vrij te worden. Maar, maak je geen zorgen, ook als man ben je natuurlijk van harte welkom en ook voor de man voldoende te leren!

Janneke neemt je mee in de reis die zij heeft afgelegd om tot haar financieel vrije getal te komen. Verder leert ze je manieren om te besparen en manieren om dit geld dat je overhoudt weer te beleggen. Zo passeren verschillende beleggingsvormen de cursus.

Door middel van het werkboek dat haar cursisten kunnen downloaden kan jij ook meetbaar maken wat jouw financieel vrije getal is, hoe je dit kunt bereiken én wanneer je dit dan zult bereiken.

In deze FIRE Masterclass review ga ik dieper in op de online video cursus en deel ik mijn FIRE Masterclass ervaringen, zodat jij een zo compleet mogelijk beeld krijgt van de cursus!

Wat is FIRE?

Waarschijnlijk ben je al op de hoogte wat FIRE betekend en waar het voor staat. Je hebt niet voor niets op deze review geklikt om te zien welke ervaringen er zijn met de cursus. Toch wil ik kort even met je doornemen wat FIRE nu precies is. Op die manier weet jij nog beter wat je leerdoel is aan het eind van de cursus, namelijk de status FIRE bereiken.

Fire masterclass review - Vrouw met armen omhoog

Ga direct naar de speciale actiepagina van de FIRE Masterclass >>>

Wie wilt dat nu niet? Financieel onafhankelijk zijn en eigenlijk kunnen doen en laten wat je wilt en wanneer je wilt. De mogelijkheid hebben om jouw leven in te delen op de manier zoals jij dat wilt én ook over voldoende middelen beschikt om de rest van je leven te stoppen met werken.

Als jij je ogen dicht doet en denkt aan dat moment, hoe ziet dat er voor jou dan uit? Woon je nog in hetzelfde huis? Of ga je reizen? Waar ben je als je dit beeld voor je ziet?

Het lijkt een sprookje wat heel ver van je bed staat maar niets is minder waar. FIRE is een beweging dat is over komen waaien uit de Verenigde Staten. FIRE is een afkorting wat staat voor:

F Financial
I Independence
R Retire
E Early

In Nederland is de beweging ook steeds groter geworden en met name onder jongeren populair. Maar niet alleen jongeren zien deze beweging als het ultieme doel. Steeds meer mensen zijn aan het onderzoeken hoe zij FIRE kunnen worden.

Fire masterclass review - FIRE

Het gaat er bij de FIRE beweging niet om dat je heel erg rijk wordt, maar vooral om de vrijheid van het niet te hoeven werken om je vaste lasten te betalen. Door op te letten op je uitgaven, eigen beneden je stand te leven, houdt je voldoende geld over om dit te investeren. Dit investeren kan weer op vele verschillende manieren die Janneke in haar FIRE Masterclass met je doorneemt!

Bij FIRE ligt de focus niet op zoveel mogelijk geld verdienen of bezitten maar om de keuzevrijheid die je hebt. Het financieel onafhankelijk zijn dat je dus niet meer hoeft te werken. FIRE is dus geen strak programma waarbij je een stappenplan moet volgen, het gaat meer om de levensstijl die je er op nahoudt waarbij het draait om te doen waar je gelukkig van wordt. 

Wie is Janneke van den Brink?

Fire masterclass review - JannekeJanneke woonde tot voor kort nog in Nederland maar heeft inmiddels Nederland ingeruild voor verschillende bestemmingen. Samen met haar man Jacco en dochtertje reizen zij de wereld rond om van het leven te genieten.

Janneke heeft jaren gewerkt voor een uitgeverij waar zij met veel plezier haar werk heeft gedaan. Toch knaagde het gevoel aan haar dat zij niet echt het idee had waarde toe te voegen. Zij merkte dat haar leven, ondanks haar gezin, toch iets miste. Ze haalde gewoonweg geen voldoening uit gaar werk en wilde het liefst iets doen waar zij écht energie van kreeg!

Janneke stelde als kind al hoge eisen aan zichzelf en was altijd al competitief ingesteld. Verliezen was voor haar een onbekend woord. Door die drive had ze nooit echt gehoord van depressies of een burn-out. Totdat tijdens haar studie bij haar zelf insloeg als een bom. Ze belande zelf in een burn-out!

Nadat ze langzaamaan uit de burn-out kwam, pakte ze de draad weer op. Ze begon weer met werken en ronde haar studie succesvol af. ‘Back in the ratrace’, zoals zij dit zelf noemt. De term ratrace staat voor een reeks nutteloze of eindeloze handelingen zonder uitzicht op resultaat. Bijvoorbeeld het werken in loondienst.

Wanneer je in loondienst werkt, werk je vaak van 9-5 voor 5 dagen in de week en heb je beperkt aantal vakantiedagen. Je werkt tot je 67 jaar oud bent en dan pas ga je vervolgens met pensioen Het lijkt alsof je vast zit in een repetitief patroon waar je niet of nauwelijks meer uit kan komen.

Wanneer Janneke haar broertje verloor in 2013 aan een ernstige en diepe depressie, zette dat haar aan het denken. Toen ze ook nog drie jaar later haar baan verloor door een reorganisatie was het punt bereikt. Ze moest dingen anders doen!

De reis naar FIRE

Na het ontslag is Janneke er een jaar tussenuit geweest en heeft ze de tijd genomen om zich te storten op persoonlijke ontwikkeling. Iets waar haar reis naar financiële vrijheid eigenlijk begon!

Een vriendin van haar liet haar kennis maken met het boek Rijke Pa, Arme Pa van Robert Kiyosaki. Na het lezen van dit boek is zij op zoek gegaan naar een coach die haar kon begeleiden in de wereld van het beleggen in vastgoed. Binnen twee jaar hebben Janneke en Jacco twee beleggingspanden kunnen kopen waarmee zij een passieve inkomsten bron hadden gecreëerd.

Zo is Janneke zich verder gaan verdiepen in allerlei manier van beleggen en heeft zij inmiddels vele cursussen en vele trainingen gevolgd. Deze kennis heeft zij nu gebundeld in een online video training waarmee zij jou ook kennis leert maken met de dingen die zij geleerd heeft in de afgelopen jaren.

Financieel Vrije Vrouw

In maart 2020, notabene aan het begin van de coronaperiode, is Janneke gestart met Financieel Vrije Vrouw. Zij voelde de noodzaak vanwege het veeleisende verwachtingspatroon dat vrouwen van zichzelf hebben en via alle social media kanalen steeds te zien krijgen. 

Het wordt van hen verwacht dat ze een carriere hebben, de beste moeder zijn, aantrekkelijk voor hun partner blijven met een modellenlichaam, het hebben van een druk sociaal leven en ook nog eens genieten van het leven door zichzelf te verrijken met verre reizen naar alle uithoeken van de wereld. Dit is simpelweg een onrealistisch beeld. 

Daarnaast is Janneke in haar functie als commercieel vastgoedadviseur en belegger bijna geen vrouwen tegengekomen. Hierdoor ziet zij het als haar missie om meer vrouwen te inspireren om ook in deze wereld te stappen! 

Hoewel haar persoonlijk missie is om vrouwen meer op weg te helpen en te inspireren om ook zich te richten op financiële vrijheid, zijn mannen ook meer dan welkom. Logischerwijs is de FIRE Masterclass dan ook niet toegespitst op enkel vrouwen. Het biedt het voldoende inspiratie voor iedereen die door middel van financiële vrijheid zich wilt richten op wat je écht belangrijk vindt in het leven!

Wat is de FIRE Masterclass?

De FIRE Masterclass is een online videotraining waarin alle facetten van investeren besproken worden waar Janneke zich de afgelopen jaren in heeft verdiept. De Masterclass bevat alle persoonlijke ervaringen van Janneke en tips en tricks die zij heeft geleerd in de afgelopen periode. Dit alles met als doel om jou op weg te helpen om ook financiële vrijheid na te streven.

Waar bestaat de FIRE Masterclass uit?

Fire masterclass review - Screenshot cursus

Ga naar de actiepagina van de FIRE Masterclass >>>

De FIRE Masterclass bestaat uit verschillende modules waarin Janneke jou meeneemt in haar ervaringen. Daarnaast wordt je lid van een community waarin allemaal gelijkgestemden te vinden zijn. Janneke en haar man Jacco zijn zelf ook zeer actief in deze community om alle vragen te beantwoorden die jij hebt. 

Ook vind je er mensen met bepaalde ervaringen in specifieke beleggingsvormen die jou ook op weg kunnen helpen. Het mooie is dat elk kwartaal Janneke een Q&A houdt met alle leden waarin jij rechtstreeks aan haar jouw vragen kunt stellen.

Bij de online videotraining die je kunt vinden, is er een werkboek om in te vullen gedurende je door de cursus heen gaat. Dit werkboek helpt jou in het in kaart brengen hoe jouw FIRE leven er uit ziet. 

Ook helpt het jou na te denken over hoe jouw mooiste leven er uit ziet als je eenmaal de FIRE status bereikt hebt. Maar het belangrijkste is dat het jou handvatten geeft wanneer jij FIRE bent, welk bedrag aan investeringen jij daarvoor nodig hebt en hoe jij dit kan bereiken. 

Kortom, het is een zeer fijne toevoeging op de online videotraining van de FIRE Masterclass!

Module 1 – Inleiding + Wie is Janneke (3 lessen)

Fire masterclass review - Module 1

Tijdens de eerste video heet Janneke jou welkom bij haar online cursus. Zij begint haar verhaal wel met de disclaimer dat zij financieel adviseur is. Het is uiteraard mogelijk om geld te verliezen met beleggingen want het blijft ten slotte risicovol. Daarom ben jij geïnteresseerd in de FIRE Masterclass omdat jij van Janneke wilt leren hoe je deze risico’s zo veel mogelijk kan beperken!

In een volgende video stelt Janneke zich voor en geeft zij aan dat zij online te vinden is als Financieel Vrije Vrouw. Zoals je eerder hebt kunnen lezen werkte Janneke van 9 tot 5 op kantoor en heeft zijn niet gevoel gehad van waarde te kunnen zijn. Dat deed haar besluiten het roer om te gooien en vrouwen te inspireren om ook financiële vrijheid na te streven.

Tot slot van deze module gaat zij in op wat FIRE nu precies is. Hier duikt Janneke de diepte in om jou uit te leggen waar FIRE voor staat en hoe deze beweging is over komen waaien vanuit de Verenigde Staten. In deze module leert Janneke jou al de rekensom waarop jij financiële vrijheid kan behalen. Super waardevol dus! Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 • Inleiding
 • Wie is Janneke
 • Wat is FIRE

Module 2 – FIRE de basis (7 lessen)

Fire masterclass review - Module 2

Aan de hand van het werkboek kan jij uitwerken wat jou ‘magic number’ is, met andere woorden wanneer jij financiële vrijheid hebt bereikt. Omdat dit voor iedereen anders is werkt het super goed om dit bij te houden door middel van het werkboek!

Het belangrijkste van FIRE is een concreet doel te hebben. Zonder dit concrete doel zullen jouw stappen onvoldoende aansluiten op jouw situatie. Zo hebben jouw doelen verschillende beïnvloedingfactoren zoals leeftijd, woonwensen, gezinssamenstelling enzovoorts. Het is daarom goed voor je zelf vast te stellen wat jij aan passieve inkomsten nodig hebt om jouw doel te kunnen bereiken.

Janneke neemt jou mee in deze module om antwoord te geven op deze vragen. Verder gaat Janneke in op de boeken die haar hebben geïnspireerd tijdens haar reis en laat ze jou kennis maken met wat Einstein het achtste wereldwonder noemt, namelijk compounding interest.

Fire masterclass review - Module 2 - compounding

De lessen die in deze module aan bod komen zijn:

 • Start to FIRE
 • Waarom zou je FIRE willen worden
 • Inspirerende boeken
 • De kracht van Compounding
 • Focus on FIRE
 • Personal FIRE
 • FIRE mindset

Module 3 – Dieper in de wereld van FIRE (6 lessen)

Fire masterclass review - Module 3

In deze module gaan we het hebben over het echte werk. Waar we in de vorige modules vooral gekeken hebben naar wat FIRE is, wat FIRE voor jou kan betekenen en welke mindset daarbij hoort, gaan we het nu hebben over geld.

Module 3 staat in het teken van besparen, meer geld verdienen en beleggen met het bedrag wat je overhoudt. Besparen kan je op verschillende manieren doen zoals het besparen op abonnementen, verzekeringen overstappen van energieleverancier of besparen op Netflix en Spotify.

Ook kun je besparen op het halen van koffie of eten van luxe broodjes onderweg. Er zijn zat manieren waarop jij kunt besparen door simpele ingrepen te doen in jouw uitgavepatroon. Het zijn kleine tips die uiteindelijk een grote impact kunnen hebben op jouw maandelijkse budget! Janneke loopt deze besparingen allemaal met je door!

Hoe kun je nog meer geld verdienen? Via ‘side hustles’ kun je extra geld verdienen náást je huidige baan. Op die manier kun je een extra inkomen verdienen door middel van bijvoorbeeld affiliate marketing. Als affiliate ben je ambassadeur van een product of een dienst welke je promoot via een persoonlijke link. Via een persoonlijke blog of zelfs via social media kan jij jouw volgers of bezoekers wijzen op producten van anderen. Zo kun je een passieve inkomstenbron opbouwen.

Mocht je meer willen weten over Affiliate Marketing dan verwijs ik je graag door naar een tweetal reviews die op deze site staan. De Affiliate Marketing Revolutie is een wat meer beginnerscursus en de Affiliate Marketing in 10 dagen gaat al meer de diepte in. Klik hier voor de AMR review en klik hier voor de In 10 dagen review.

Het geld dat je vervolgens overhoudt door middel van het sparen of het geld dat je juist verdient via een ‘side hustle’ kun je gaan beleggen. Dit geld kun je inzetten om voor jou te laten ‘werken’. Toch geeft Janneke aan dat je met verschillende dingen rekening moet houden met het kiezen van een juiste belegging die bij je past.

Fire masterclass review - Beleggen

Enkele voorbeelden die Janneke noemt is dat het belangrijk is om te weten hoeveel tijd jij beschikbaar hebt om met de belegging aan de gang te gaan. Ook is het belangrijk om te weten waar je interesse ligt. Iets wat jij leuk vind leer je natuurlijk veel sneller dan iets waar jij je echt toe moet zetten. Zo heeft Janneke nog meer punten waar jij op moet letten met het kiezen van een investering die bij je past.

Verder deelt Janneke nog welke kennis zij heeft opgedaan, welke podcasts zij aanbeveelt en dat het netwerk die je op gaat bouwen erg belangrijk zijn. In deze module worden dan ook de volgende lessen besproken:

 • Fire de basis
 • Hoe kun je besparen
 • Hoe kun je meer verdienen
 • Beleggen
 • Kennis
 • Netwerk

Module 4 – Beleggen & verdienen (9 lessen)

Fire masterclass review - Module 4

In deze module behandeld Janneke manieren om geld te verdienen die voor haar goed hebben gewerkt en waar zij ook kennis van opgedaan heeft. Persoonlijk spreekt vastgoed mij erg aan omdat ik zelf ook in die wereld actief ben. Persoonlijk vind ik vastgoed een erg goede manier om in te investeren. Lees dan ook het artikel waarom je moet investeren in onroerend goed. Om die reden heeft dit gelijk mijn interesse.

Ook affiliate marketing is mij niet onbekend en om die reden gaat mijn aandacht daar ook gelijk naar uit. Het grote voordeel is toch echt dat je geen voorraden van spullen in huis hoeft te hebben of met klanten hoeft om te gaan die ontevreden zijn over een product. 

Omdat je als affiliate andersmans producten promoot, stuur je de bezoekers slechts door naar en verkopende partij. Dit kan via een website zijn maar ook social media kanalen lenen zich daar goed voor. Jacko Meijaard heeft een goede en goedkope cursus opgezet om kennis te maken met affiliate marketing.

Verdere investeringsvormen die voorbij komen zijn aandelen, ETF’s, Crowdlending, goud en zilver, cryptocurrence en forex.

Cryptocurrency is nu natuurlijk een hot item. Met de Bitcoin die alleen maar aan het stijgen is en de vele brokers die zich aanbieden waar je in crypto’s kunt handelen. Wil je ook starten met crypto? Bekijk dan eens de gratis cursussen van Madelon Vos.

Wat voor mij nieuw was, is crowdlending. Crowdlending is een alternatieve manier van financieren waarbij jij en ik via een platform geld kunnen lenen. Dit gebeurd zonder tussenkomst van bijvoorbeeld een bank. Als belegger kies je een project naar keuze en in ruil daarvoor krijg jij een rente percentage. Dit is dan ook het verschil met crowdfunding, waar je dus geen rente krijgt over het bedrag dat jij investeert in het project.

Fire masterclass review - Crowdlending

We hebben ze al een beetje opgenoemd maar om ze even overzichtelijk onder elkaar te zetten, komen de volgende lessen aan bod:

 • Beleggen & Verdienen
 • Affiliate Marketing
 • ETF’s
 • Aandelen selecteren
 • Crowdlending
 • Vastgoed
 • Goud & Zilver
 • Cryptocurrency
 • Forex

Welke bonussen krijg je bij de FIRE Masterclass?

Naast de online videocursus van de FIRE Masterclass zijn er nog een aantal bonussen die je krijgt bij het aankopen van de cursus. Deze bonussen zijn voor het geld wat je betaald een zeer welkome toevoeging! Hieronder beschrijf ik de gratis bonussen die je kunt verwachten.

Bonus 1: Toegang tot de online FIRE community

Op het moment van schrijven zitten er ruim 1600 leden in de community. In deze community vind je allemaal gelijkgestemden die als doel hebben financiële vrijheid na te streven.

Fire masterclass review - FIRE CommunityGa naar de speciale actiepagina van de FIRE Masterclass >>>

De community is opgedeeld in verschillende categorieën van beleggingen. Op die manier kan jij vragen stellen bij de specifieke beleggingsvorm waar jouw interesse naar uit gaat. Je vind kunt hier ervaringen uitwisselen en van elkaar leren om zo verder te groeien. Janneke en haar man Jacco zijn ook zeer actief in de community dus je kunt ook zeker verwachten dat zij jouw vraag beantwoorden!

Bonus 2: Het FIRE werkboek

Het werkboek kan eigenlijk jouw bijbel worden wanneer je dit actief gebruikt door de online videocursus heen. Het geeft jouw inzichten in de punten die je moet ontwikkelen zoals de juiste mindset. Het helpt je inzicht te krijgen in welke beleggingen het beste bij jou passen. 

Het belangrijkste van dit werkboek vind ik dat je inzicht krijgt in wanneer je financieel onafhankelijk bent. Hoeveel rendement moet jij maken om jouw ideale leven te kunnen leven. Hoeveel heb jij nodig om per maand rond te kunnen komen. Kortom, wat is jouw financieel vrije ‘Magic Number’.

Fire masterclass review - Werkboek

Bonus 3: De live Q&A met Janneke

Een van de dingen die Michael Pilarczyk zegt in zijn boek Master Your Mindset, is dat je een mentor moet zoeken. Elk kwartaal is er een live Q&A met Janneke waarin jij de mogelijkheid hebt om al je vragen aan Janneke te kunnen stellen. Zij kan jou en anderen verder helpen door in te gaan op deze vragen. Zo leert iedereen van elkaar en kom jij sneller tot het behalen van jouw doelen!

Wat vind ik goed aan de FIRE Masterclass?

Na de hele cursus gevolgd te hebben zijn er een aantal positieve dingen blijven hangen. Janneke is erg openhartig over wie zij is en hoe zij tot deze reis is gekomen. Janneke heeft een duidelijke missie en dat is met name vrouwen te inspireren om financiële vrijheid na te streven.

De opbouw van de video’s is erg goed. Je wordt echt stap voor stap meegenomen door het proces. Waar je begint met de uitleg over FIRE en waarom jij FIRE wilt worden, komen ook de dingen aan bod HOE je FIRE kunt worden. Daarbij bespreekt Janneke de vormen die haar helpen geholpen om dit doel te bereiken.

Kort opgesomd zijn dit de grootste punten die ik goed vind aan de FIRE Masterclass:

 • Je leert Janneke goed kennen en waarom zij aan deze reis is begonnen.
 • De video’s zijn van zeer goede kwaliteit.
 • Janneke neemt je op een rustige en duidelijke manier mee door het proces.
 • Het volgen van de tips geven je een zeer goede basis om meer kennis over op te doen.

Wat vind ik minder goed aan de FIRE Masterclass?

Ondanks de goede punten zijn er ook een aantal dingen die ik minder goed vind aan de cursus. Hieronder heb ik een aantal punten opgesomd die mij zijn opgevallen:

 • De training stopt wat abrupt na de laatste beleggingsvorm. Er is geen afsluitende video die de training afrond.
 • Je moet niet een compleet stappenplan verwachten van welke stappen je moet ondernemen.
 • De beleggingsvormen worden niet inhoudelijk besproken. Ondanks dat de beleggingsvormen wel aan bod komen is het geen inhoudelijke training.

Voor wie is de FIRE Masterclass geschikt?

De FIRE Masterclass is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in het bereiken van FIRE of financiële vrijheid. Ondanks dat de missie van Janneke is om vrouwen te helpen, is er in de training geen onderscheid in gemaakt. Je ziet dan in de online community ook veel mannen terug.

Ben je een beginner en wil jij meer kennis opdoen op het gebied van FIRE? Wil jij de ratrace ontvluchten en jouw leven indelen op eigen voorwaarden? Dan is deze cursus jou op het lijf geschreven.

Wat zijn mijn ervaringen met de FIRE Masterclass?

Na kennis gemaakt te hebben met de verschillende beleggingsvormen is de wereld van FIRE mij ook een stuk duidelijker geworden. Het is fijn om uitleg te krijgen over de reis naar FIRE en dat dit dan ook een weg is van hard werken. Je moet wel zelf de stappen durven zetten.

De video’s zijn erg prettig te volgen en goed te begrijpen. Onderaan de video’s staat informatie die die bij het onderwerp passen. Dit kan zijn in de vorm van een PDF, een verwijzing naar een website of een verwijzing naar de beleggingsvorm.

Je leert in deze cursus om een succesvolle moneymindset te krijgen. Door het zien van kansen en jouw geld voor jou aan het werk te zetten, zorg jij ervoor dat je nog meer manieren vind om financieel vrij te worden.

Ben jij iemand die de keuze heeft gemaakt om financiële vrijheid na te streven en wil jij jouw mooiste leven kunnen leiden? Dan gaat deze online videocursus jou daar zeker in ondersteunen!

Wat kost de FIRE Masterclass?

Normaal gesproken kost de online videocursus €400 kost. Je hebt dan onbeperkt toegang tot de gehele videocursus met alle modules. Ook krijg je toegang tot de online FIRE community waarin je meer dan 1600 gelijkgestemden vind. 

Tot slot heb je de mogelijkheid om elk kwartaal de Q&A bij te wonen die Janneke geeft. Dit alles kun je nu krijgen met €251 korting op de originele prijs. Op haar speciale actiepagina kun je de FIRE Masterclass aanschaffen voor €149.

Mocht jij je onverhoopt toch bedenken dan biedt Janneke een 15 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Je kunt dan kosteloos retourneren waarop jij je geld gewoon weer terug krijgt.

Wat is mijn conclusie over de FIRE Masterclass?

Zo zijn we inmiddels aan het einde gekomen van deze review. Hopelijk heb ik je mee kunnen nemen in mijn ervaringen met de FIRE Masterclass en heb jij een goed beeld gekregen. Zoals je hebt gelezen ben ik erg enthousiast over de online videocursus en alle bonussen die je daarbij krijgt.

Janneke neemt je helemaal mee in het ontstaan van haar reis en hoe zij deze reis heeft doorlopen om voor haar financiële vrijheid te bereiken. In een relatief korte periode heeft zij haar doelen weten te bereiken en dat is wel een compliment waard!

De hoeveel verschillende beleggingsvormen waren mij niet allemaal bekend. Het is goed om te zien dat je verschillende manieren van inkomen kan genereren om op die manier financieel vrij te worden.

Ben jij klaar met de dagelijkse sleur? Ben je het zat om elke dag dezelfde routine te doorlopen? Wil je ontsnappen uit de ratrace en controle nemen over jouw eigen leven? Bekijk dan de FIRE Masterclass van Janneke van den Brink. Leer de strategie die haar heeft geholpen in het bereiken van financiële vrijheid.

Veel gestelde vragen

Wat kost de FIRE Masterclass?

De FIRE Masterclass van Janneke van den Brink kost normaal €400. Je kunt deze masterclass nu volgen voor eenmalig €149

Krijg ik korting op de FIRE Masterclass?

Jazeker! Je krijgt maar liefst €251 korting via haar speciale actiepagina.

Is de FIRE Masterclass voor mij geschikt als beginner?

Ja, de FIRE Masterclass is uitermate geschikt voor beginners. In de online community ontmoet je beginners en ervaren mensen zodat je van elkaar kunt leren.

Hoe lang heb ik toegang tot de FIRE Masterclass?

Je hebt onbeperkt toegang tot de cursus en alle bijbehorende bonussen

Is de FIRE Masterclass gratis?

Nee, de FIRE Masterclass is niet gratis. Via de speciale actiepagina ontvang je wel een korting van €251!

Welke bonussen krijg je bij de FIRE Masterclass?

Bij de online videocursus zitten een aantal gratis bonussen! Je krijgt toegang tot de FIRE community, je ontvangt het FIRE werkboek en je kunt deelnemen aan de Q&A met Janneke van den Brink.

Hoeveel begeleiding kan ik verwachten?

Elk kwartaal is er een Q&A waar jij aan kunt deelnemen. Hier kun jij al je vragen stellen die jij op dat moment hebt

Hoe krijg is toegang tot de FIRE Masterclass?

Nadat jij jezelf hebt aangemeld via financieelvrijevrouw.nl krijg jij een mailtje met alle inloggegevens. Je kunt gelijk starten met het volgen van de eerste video’s!

FIRE Masterclass

€149

Fire masterclass review - Banner

Pluspunten

 • Je leert Janneke goed kennen en waarom zij aan deze reis is begonnen.
 • De video’s zijn van zeer goede kwaliteit.
 • Janneke neemt je op een rustige en duidelijke manier mee door het proces.
 • Het volgen van de tips geven je een zeer goede basis om meer kennis over op te doen.

Minpunten

 • De training stopt wat abrupt na de laatste beleggingsvorm. Er is geen afsluitende video die de training afrond.
 • Je moet niet een compleet stappenplan verwachten van welke stappen je moet ondernemen.
 • De beleggingsvormen worden niet inhoudelijk besproken. Ondanks dat de beleggingsvormen wel aan bod komen is het geen inhoudelijke training.

Plaats een reactie