Review – Community building cursus, een bruisende community opbouwen?

Een bruisende community opbouwen? Op die manier ook een wederkerend inkomen op weten te bouwen? Wij hebben de proef op de som genomen met deze Community Building cursus. Uiteindelijk kunnen wij maar één ding stellen: wij zijn onder de indruk van deze unieke cursus. Het onderwerp, de inhoud en de mogelijkheden van deze cursus zijn wat ons betreft uniek te noemen!

In deze Community Building cursus review laten we je graag nader kennis maken met deze cursus. Zo bespreken we graag wat deze cursus precies inhoudt, wat je met deze cursus kunt bereiken, voor wie deze cursus geschikt is, wat de kosten van deze cursus zijn én wat andere cursisten van deze cursus vinden. Tot slot vind je ook nog een algehele conclusie vanuit onze kant.

Wat is de Community Building cursus precies?

Met de Community Building cursus ga je precies leren hoe je jouw eigen merk kunt laten renderen. Door een eigen community op te bouwen, kun je namelijk allerlei ambassadeurs voor jouw merk gaan vergaren. Deze ambassadeurs kan op den duur voor terugkerende inkomsten zorgen, waardoor je van financiële vrijheid gaat genieten.

Door de wederkerende inkomsten hoef je immers zelf niet meer te werken. Het geld stroomt op een passieve manier bij je binnen, maar dat is wel makkelijker gezegd dan gedaan. Met deze Community Building cursus leer je in ieder geval precies hoe de ontwikkelaar van de cursus zélf zijn wederkerende inkomsten opgebouwd heeft.

In deze cursus ga je leren hoe je van A tot Z een eigen community of eigen membership-model op kunt starten. Door met dergelijke facetten aan de slag te gaan, kun je wederkerende inkomsten op gaan bouwen. Bovendien kun je inkomsten op gaan bouwen waar je zélf geen directe arbeid voor hoeft te verrichten.

community building cursus review - Members

Al met al zijn er dus veel voordelen van het opbouwen van een community. Tegelijkertijd is het vrij lastig om een succesvolle community op te bouwen. Of beter gezegd: dat was lastig totdat deze cursus het levenslicht zag. Dankzij deze cursus hebben al veel digitale ondernemers met veel succes hun eigen community uit kunnen rollen.

Waar bestaat deze cursus uit?

Wil jij ook voor een verandering zorgen in jouw onderneming? Wil jij meer passieve inkomsten op gaan bouwen? Dan is het opbouwen van een community onwijs interessant te noemen. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, heeft de ontwikkelaar van deze cursus dat voor zichzelf ook weten te doen. Mede door die keuze geniet hij op dit moment van de volgende voordelen:

community building cursus review - voordelen-min

Voor jou zou dit ook mogelijk moeten zijn, dankzij deze Community Building cursus. De ontwikkelaar heeft in ieder geval voor een uitgebreide cursus gezorgd, waarin de volgende onderdelen allemaal besproken worden:

community building cursus review - onderdelen-min

Je gaat dus precies leren hoe je de juiste mensen aan weet te spreken, hoe je hen op de juiste manier weet te overtuigen en hoe je dus van hen blijvende klanten kunt maken. Daarbij ligt de focus deels op de salespsychologie, maar ook deels op het gezonde verstand. Door de juiste stappen te zetten, ben je in ieder geval in staat om een geweldige community voor jezelf op te gaan bouwen!

Overigens is in deze cursus ook veel ruimte weggelegd voor eigen ervaringen. In deze cursus vind je namelijk ook van A tot Z hoe de ontwikkelaars zelf hun eigen membership- en community building succesvol hebben toegepast. Een goed voorbeeld doet volgen!

community building cursus review - Wederkerende inkomsten laptop

Krijg je bonussen meegeleverd?

Op bovenstaande schermafbeelding heb je kunnen zien dat de cursus vrij uitgebreid opgesteld is. Hebben de ontwikkelaars er dan ook nog voor gekozen om bonussen mee te leveren? Nee, daar is bewust niet voor gekozen.

De inhoud van de cursus is namelijk al onwijs uitgebreid en interessant te noemen. Door deze uitgebreide inhoud heb je in principe ook niks meer aan eventuele bonussen. Dat hebben de ontwikkelaars van de Community Building cursus ook in gezien. Mede daarom hebben zij besloten om géén bonussen aan deze uitgebreide cursus toe te voegen. In onze ogen een wijs besluit.

Wie heeft deze cursus ontwikkeld?

Een goed voorbeeld doet volgen: dat gezegde hebben wij in deze Community Building cursus review reeds gebruikt. Met dat gezegde verwijzen wij naar de ontwikkelaars van deze cursus. Deze twee ontwikkelaars hebben namelijk zelf geweldige community’s en Memberships op weten te zetten.

Over welke twee ontwikkelaars we het hebben? Over Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren. Oftewel: de twee heren achter de Internet Marketing Unie. Hun bedrijf is door de jaren heen gegroeid tot het grootste online marketingplatform van Nederland.

community building cursus review - IMU logo

In de afgelopen jaren heeft de Internet Marketing Unie meerdere succesvolle diensten op weten te zetten. Bij veel van deze diensten hebben Tonny en Martijn zich gericht op het creëren van een community. Alle kennis die zij daarbij opgedaan hebben, hebben zij verwerkt in deze cursus. Op de website van de Community Building cursus valt daar het volgende over te lezen:

community building cursus review - membership model-min

Deze icoontjes verwijzen naar verschillende softwaresystemen en diensten die door de Internet Marketing Unie ontwikkeld zijn. Onder meer Huddle is één van de softwaresystemen waar de IMU momenteel veel mensen blij mee weet te maken. In onze Huddle review lees je meer over deze software én zie je ook hoe de IMU hierbij gebruik maakt van een unieke community.

Door de jaren heen is de Internet Marketing Unie dus uitgegroeid tot het grootste online marketingplatform. Dat hebben zij te danken aan de diensten die zij aanbieden, maar óók zeker door de Community’s die zij op hebben weten te bouwen. Bovendien hebben zij de focus gelegd op het aanbieden van Memberships, waardoor zijn u genieten van wederkerende inkomsten.

Over het verhaal van de IMU zijn wij zeer te spreken. Het klinkt eigenlijk als een jongensboek: klein begonnen en nu uitgegroeid tot een bepalende speler in Nederland. Over Tonny en Martijn kunnen wij dan ook alleen maar lovende woorden spreken. Beide heren zijn transparant, zijn betrouwbaar, zijn vakkundig en willen jou maar al te graag helpen. Dat doen ze met deze Community Building cursus, maar ook met tal van andere cursussen!

Huddle Software Review - elearning-community-software-500x367-1

Software voor online programma’s en memberships; dat is eigenlijk de software van Huddle in een notendop omschreven. Daarmee doen we deze software eigenlijk tekort, aangezien deze software zéér breed ingezet kan worden. Dat is één van de conclusies die je in deze Huddle software review gaat vinden!

Wat is het doel van de Community Building cursus?

Terugkerende inkomsten op weten te bouwen. Dat is in de basis het belangrijkste doel van de Community building cursus. Op de website van deze cursus valt daar het volgende over te lezen:

community building cursus review - Wederkerende inkomsten-min

Met deze cursus zou je dus in staat moeten zijn om te genieten van wederkerende inkomsten. Daardoor hoef je niet elke maand zelf super hard te werken, maar doe je simpelweg een ‘beroep’ op de ambassadeurs van jouw merk/bedrijf. Juist door Memberships-mogelijkheden voor jezelf te creëren, ben je in staat om wederkerende inkomsten op te gaan bouwen. Hoe je dat precies doet, leer je volledig in deze Community Building cursus.

Voor wie is deze Community Building cursus geschikt?

Het mag duidelijk zijn: het doel van deze cursus is zeer veelbelovend te noemen. Maar, voor wie is deze cursus in de basis dan ontwikkeld? Nou, eigenlijk voor alle (digitale) ondernemers. Als je een interessant product of een interessante dienst aanbiedt, kun je dit mogelijk op een nét iets andere manier aan gaan pakken.

Een nét iets andere manier waardoor je van wederkerende inkomsten kunt gaan genieten. Inkomsten waar je dus géén directe arbeid voor hoeft te verrichten. In de basis is dat voor onwijs veel (digitale) ondernemers mogelijk.

Zie jij het nog niet zo zitten om zelf een community op te gaan bouwen? Zelfs dan is het volgen van deze cursus aan te raden. Je leert niet alleen onwijs veel van deze cursus, maar je gaat ook vanuit een andere invalshoek naar jouw producten/dienst/bedrijf kijken. Dankzij deze cursus kun je vervolgens alsnog manieren gaan bedenken voor het opbouwen van jouw wederkerende inkomsten!

Wat vinden andere mensen van de Community Building cursus?

In de afgelopen jaren is gebleken dat de cursussen van de IMU vrij populair zijn. Geldt ook voor deze Community Building cursus? Ja, dat geldt ook zeker voor deze cursus. Doordat de cursus vrij populair is, hebben wij op internet ook meerdere (positieve) beoordelingen over deze cursus gevonden:

community building cursus review - beoordelingen-min

Deze beoordelingen klinken veelbelovend, niet waar? Wij kunnen je één ding verzekeren: echt alle beoordelingen over deze cursus zijn positief te noemen!

Wat kost de Community Building cursus?

Heb jij interesse om wederkerende inkomsten op te gaan bouwen? Dan dien je allereerst daar een investering voor te doen. Je moet niet alleen tijd investeren, maar ook een bepaald bedrag voor deze cursus.

Voor slechts 97 euro kun jij dus al starten met het opbouwen van jouw eigen community. Is dit bedrag marktconform te noemen? In onze ogen is dit bedrag aan de lage kant!

Community Building cursus

Ontdek de kunst van winstgevende lidmaatschappen en online community building! € 97,-

  • Stap-voorstap training
  • Praktische voorbeelden
  • Altijd antwoord op vragen
  • Handouts en downloads
  • Thuiswinkel e-Academy keurmerk

Kunnen wij de Community Building cursus aanraden?

Onder aan de streep zijn wij zeer te spreken over deze Community Building cursus. De cursus is uitgebreid, is van een ongekend hoog niveau én heeft een uniek onderwerp. Voor dit alles betaal je bovendien slechts 97 euro; een bedrag dat binnen je de kortste keren weer terugverdiend hebt. Wij kunnen deze cursus dus van harte aanraden!

Knallen met jouw community?

Wil je direct jouw eigen community op gaan richten? Wil je wederkerende inkomsten gaan verkrijgen? Meld je dan direct voor deze cursus aan en zet de eerste stappen naar een passief inkomen!

Plaats een reactie