Review – Content marketing cursus om te scoren in Google

Digitaal goed vindbaar en goed zichtbaar zijn: dat weet je voor elkaar te krijgen dankzij de Content Marketing cursus. Met deze cursus leer je alles wat je nodig hebt om de juiste content op jouw website te plaatsen. Met het oog op het algoritme van Google is dat zéér wenselijk!

Het mag duidelijk zijn: content is tegenwoordig onwijs belangrijk op elke website. Maar, hoe schrijf en plaats je de content nou op de juiste manier? Dát leer je in de Content Marketing cursus.

In deze Content Marketing cursus review vind je onze bevindingen over deze cursus, maar ook alle belangrijke achtergrondinformatie. Na het lezen van deze review kun je dus voor jezelf de juiste keuze gaan maken: ga je je aanmelden voor de Content Marketing cursus of niet?

Wat is de Content Marketing cursus precies?

Meer website bezoekers verkrijgen, maar social media volgers verkrijgen én meer klanten krijgen. Volgens de ontwikkelaars van de Content Marketing cursus zou dit stuk voor stuk mogelijk moeten zijn na het volgen van deze cursus. In deze cursus draait het onderaan de streep namelijk maar om één ding: het op de juiste manier gebruiken van de beste content.

Met deze cursus leer je precies hoe je content toe kunt gaan passen. Je leert niet alleen het belang van content in te zien, maar je krijgt ook duidelijke adviezen. Verder hebben de ontwikkelaars van deze cursus ook nog voor treffende voorbeelden gezorgd in combinatie met uitgewerkte strategieën.

Na het volgen van deze cursus zou je dus alle kennis in huis moeten hebben. Alle kennis om zelf succesvol een content strategie op te zetten en volledig uit te werken. Die strategie gaat uiteindelijk voor meer website bezoekers, meer social media volgers én meer klanten zorgen!

content marketing cursus review - Groeiend aantal bezoekers graph

Waar bestaat deze cursus uit?

Het schrijven van content is geen gemakkelijke klus. Tegelijkertijd is het ook niet makkelijk om een content strategie op te stellen en uit te werken. Gelukkig helpt deze cursus eigenlijk op alle gebieden die met content marketing te maken hebben. Dat blijkt ook duidelijk uit de verschillende onderdelen van deze cursus:

  • Scoren in Google met je content: in deze module leer je het verband tussen jouw content en Google. Ook wordt gekeken naar de nieuwste tools, de impact van het mobiele tijdperk en hoe je met linkbuilding aan de slag kunt gaan.
  • Vindbaarheid anno nu: in deze module krijg je uitleg over de nieuwste SEO technieken. De focus ligt hierbij op de vraag: hoe kun je extra opvallen binnen Google?
  • Content Strategie: in deze module krijg je alle informatie over de ideale content marketing strategie voor ondernemers.
  • Next leven content marketing: in deze module draait het niet alleen om content, maar ook om de psychologie achter online positionering en het gebruik van social media.
  • Online marketing voor webshops: een speciale module voor alle eigenaren van een webshop. Voor een webshop is de juiste content van cruciaal belang.
  • Online marketing adviezen: tot slot vind je in deze cursus ook nog allerlei opnamen van Q&A sessies. Zowel de antwoorden als de vragen zijn uiterst interessant te noemen.

Al met al is de Content Marketing cursus vrij uitgebreid te noemen. Alle facetten van content marketing worden uitgebreid besproken; eigenlijk wordt geen onderwerp overgeslagen. Juist de variatie en breedte van deze cursus spreekt ons in ieder geval erg aan!

Tot slot willen wij je nog een indruk geven van de inhoud van deze cursus. Op onderstaande schermafbeelding zie je de inhoud van de eerste twee modules van deze cursus:

content marketing cursus review - modules cursus.jpg-min

Tot slot willen we ook nog iets bespreken over de inhoud van de cursus. De ontwikkelaars hebben niet voor een 13-in-een-dozijn cursus gekozen, maar hebben de cursus samengesteld met behulp van video’s, slides en audiobestanden. Meer informatie daarover vind je op onderstaande schermafbeelding:

content marketing cursus review - samenstelling cursus-min

Krijg je bonussen meegeleverd?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is deze cursus vrij uitgebreid opgesteld. Dat is iets waar wij absoluut over te spreken zijn, maar nóg een extra module zou absoluut niet verkeerd zijn. Nou, dan hebben we goed nieuws voor je. Bij de Content Marketing cursus krijg je namelijk nog een extra module voorgeschoteld:

content marketing cursus review - bonus-min

Ook over deze bonus zijn wij zeer te spreken. Met deze bonus geven de ontwikkelaars van de cursus eigenlijk een cadeautje waar je wellicht niet op had gerekend. Dat scoort eigenlijk altijd wel goed!

Wie heeft deze cursus ontwikkeld?

In deze Content Marketing cursus review hebben wij het regelmatig gehad over de ‘ontwikkelaars’. Maar, wie bedoelen wij nou met de ontwikkelaars? Toen wij voor het eerst met deze cursus in aanraking kwamen, vroegen wij ons ook af wie deze cursus nou precies ontwikkeld uit. Gelukkig zagen we – onder meer aan de lay-out van de website van deze cursus – al snel dat deze cursus door een bekend bedrijf ontwikkeld was.

De heren van de Internet Marketing Unie zijn namelijk de ontwikkelaars van deze cursus. Met deze uitgebreide cursus hebben zij weer een extra cursus aan hun toch al uitgebreide aanbod toegevoegd.

De Internet Marketing Unie werd jaren geleden in eerste instantie door Tonny Loorbach opgericht. Hij begon met het verbeteren van de digitale vindbaarheid van klanten, waarbij de heer Martijn van Tongeren één van zijn eerste klanten was. Al snel kregen beide heren een bijzondere klik, waarna ze uiteindelijk besloten om samen te gaan werken.

Martijn van Tongeren & Tonny Loorbach

Die keuze heeft onwijs goed uitgepakt. Door de jaren heen is de Internet Marketing Unie namelijk uitgegroeid tot het grootste online marketingplatform van Nederland. Onwijs veel ondernemers, studenten en liefhebbers maken met veel plezier gebruik van de website van de IMU. Op die website vind je onder meer blogs en interessante podcasts.

Daar blijft het echter niet bij. De Internet Marketing Unie heeft namelijk ook veel cursussen ontwikkeld, heeft boeken uitgebracht (Vertel mij meer over het boek de Online Marketing Tornado) en heeft ook meerdere softwaresystemen op de markt gebracht. Deze software helpt ondernemers bij het opbouwen van een website, maar óók bij het optimaliseren van een website of webshop.

In onze ogen kunnen wij met geen kwaad woord spreken over de Internet Marketing Unie. Dit bedrijf heeft een prachtige groei door weten te maken; dat hebben Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren volledig aan zichzelf te danken. Zij leveren namelijk veel kwaliteit, zijn betrouwbaar en zijn bovenal vakkundig. Aan alles merk je in ieder geval dat beide heren onwijs veel kennis omtrent online marketing hebben.

Wat is het doel van de Content Marketing cursus?

Wil je met jouw onderneming/webshop gaan groeien? Dan heb je één ding sowieso nodig: bezoekers. Hoe kom je nou aan bezoekers? Deze bezoekers komen vanzelf naar jouw website toe als je hoge rankings binnen Google hebt weten te verkrijgen. Hoe krijg je deze hoge rankings in Google? Dan kun je doen met behulp van Content Marketing.

Dát is dan ook precies het doel van deze Content Marketing cursus: het scoren van meer bezoekers. Meer bezoekers leiden op den duur namelijk ook tot hogere inkomsten. Met deze cursus kun je dus op de lange termijn aan jouw bezoekersaantallen gaan werken én daarmee ook aan de groei van jouw onderneming.

content marketing cursus review - Nieuwe gebruikers

Voor wie is deze Content Marketing cursus geschikt?

In onze ogen is deze Content Marketing cursus voor een vrij breed publiek geschikt. Voor ondernemers, voor marketingmedewerkers en voor marketing managers is de cursus in ieder geval zeer interessant te noemen. Feit is dat de Internet Marketing Unie zich met deze cursus met name op ondernemers richt.

Of beter gezegd: op digitale ondernemers. Als jij een eigen website of eigen webshop hebt, heb je elke dag van doen met content marketing. Met deze cursus kun je daarvoor alle benodigde informatie op gaan doen.

Wat vinden andere mensen van de Content Marketing cursus?

Is de Content Marketing cursus populair te noemen? Ja, eigenlijk wel. In de basis geldt dit eigenlijk voor alle cursussen die door de Internet Marketing Unie uitgebracht worden.

Op internet kwamen wij verschillende interessante reviews tegen. De meeste van deze reviews zijn super positief, zoals ook bij onderstaande reviews het geval is:

content marketing cursus review - reviews-min

Wat ons betreft zijn deze beoordelingen typerend voor de beoordelingen die je op het internet kunt vinden. Nagenoeg alle beoordelingen zijn positief: wij begrijpen maar al te goed waarom!

Wat betaal je voor de Content Marketing cursus?

Wil je graag met de content op jouw website aan de slag gaan? Dan is de Content Marketing cursus dus bijzonder aan te raden, maar wat moet je nou voor deze cursus betalen? Voor deze cursus betaal je een bedrag van slechts 97 euro. Nadat je dit bedrag betaald hebt, krijg je direct toegang tot deze online cursus!

Content Marketing cursus

Krijg meer website bezoekers, social media volgers én klanten met deze content marketing cursus! € 97,- excl BTW

  • Ben je klaar om je website om te vormen tot een ware bezoekersmagneet?
  • Wil je veel beter zichtbaar worden online en meer klandizie binnenhalen?
  • Wil je een sterkere online presence en een betere klik met je doelgroep?

Verder kun je ook nog een beroep doen op de 14-dagen durende garantieperiode:

content marketing cursus review - garantie-min

Kunnen wij de Content Marketing cursus aanraden?

Zijn wij te spreken over de Content Marketing cursus? Ja, zeker. Zijn wij overtuigd van de meerwaarde van deze cursus? Ja, dat ook zeker. Kunnen wij deze cursus daarom aanraden? Ja, dat kunnen wij zonder enige twijfel! De heren van de IMU hebben weer vakkundig werk afgeleverd.

Knallen met Content Marketing?

Wil je direct de content op jouw website gaan verbeteren? Wil je direct een content strategie uit gaan werken? Dan is het volgen van deze Content Marketing cursus absoluut aan te raden. Investeer het bedrag van slechts 97 euro en pluk direct de vruchten van deze cursus! 

Plaats een reactie