Review – Is Conversie Optimalisatie het online verleiden?

Wil je écht succes met jouw website behalen? Dan dien je jouw website continu te optimaliseren, waarvoor wij de Conversie Optimalisatie cursus aan kunnen raden. Deze cursus is uitgebreid, is van een ongekend hoog niveau en is ook nog betaalbaar. Het mag duidelijk zijn; wij zijn persoonlijk groot fan van de Conversie Optimalisatie cursus.

In deze Conversie Optimalisatie cursus review bespreken wij alles omtrent deze cursus. We bespreken wat in onze ogen de belangrijkste voordelen zijn, hoe deze cursus opgebouwd is, wie deze cursus ontwikkeld heeft en wat de kosten voor deze cursus zijn. Na het lezen van deze Conversie Optimalisatie cursus review kun je direct voor jezelf de keuze maken: ga je je aanmelden voor deze cursus of niet?

Wat is de Conversie Optimalisatie cursus precies?

Meer leads, meer klanten en meer omzet uit jouw website halen; dat is eigenlijk het doel van een website optimalisatie. Door jouw website continu te optimaliseren, moet je in staat zijn om jouw verdiensten naar een ongekend hoog niveau te stuwen. Lijkt jou dat wel iets? Dan is de Conversie Optimalisatie cursus mogelijk voor jou interessant.

Met deze cursus ga je namelijk precies leren hoe je meer geld uit jouw website kunt gaan halen. In de cursus wordt uitgebreid besproken welke tools je daarvoor kunt gebruiken, welke handelingen je kunt verrichten en hoe je jouw website continu kunt blijven door ontwikkelen. Het internet staat nooit stil; je moet jouw website dus ook continu door blijven ontwikkelen!

In deze cursus staan drie verschillende onderwerpen centraal:

Conversie optimalisatie cursus review - onderwerpen-min

Je gaat dus exact leren hoe je op het brein van mensen in kunt spelen. Door dat op de juiste manier te doen, weet je jouw omzet naar een ongekend hoog niveau te stuwen. Dat gaat uiteindelijk leiden tot een (verdere) groei van jouw onderneming; met deze Conversie Optimalisatie cursus moet dat zeker goed gaan komen.

Waar bestaat deze cursus uit?

Hoe je uiteindelijk jouw optimalisatie kunt verhogen? Nou, in deze cursus maak je daarvoor kennis met verscheidene conversie technieken. De volgende technieken zijn door de ontwikkelaars zelf ontwikkeld en maken deel uit van de Conversie Optimalisatie cursus:

Conversie optimalisatie cursus review - opbouw-min

Opvallend hierbij is dat de cursus zich niet op één vlak richt. Nee, aan de ene kant richt deze cursus zich heel erg op de mens en het brein, terwijl de cursus zich anderzijds ook richt op verschillende technologieën en technieken. Juist die combinatie maakt deze cursus vrij uitgebreid en daarmee zeer waardevol.

Nadat je je voor deze cursus aangemeld hebt, krijg je direct toegang tot een online omgeving. In deze online omgeving kun je direct de verschillende modules gaan volgen, waarbij je kijkt naar duidelijke video’s. Deze video’s zijn zeer duidelijk, zitten prima in elkaar en brengen de gewenste interactie met zich mee.

Om deze cursus helemaal af te ronden, hoef je dus ‘eigenlijk alleen maar’ de video’s te kijken. Deze video’s gaan echter zeer diep op de stof in, zijn interessant en brengen onwijs veel informatie met zich mee. Juist met dank aan die informatie ben jij in staat om op termijn jouw website tot een geldmachine uit te laten groeien!

Overigens zijn dit niet zomaar video’s. Nee, dit zijn allemaal video’s van seminars die in het verleden gehouden zijn. Op deze seminars zijn interessante sprekers aan het woord, waarvan je onwijs veel kennis op kunt doen. Deze video’s worden overigens ook nog bijgestaan door bijlagen. In deze bijlagen vind je slides van presentaties, waardoor je nóg meer duidelijkheid omtrent de video’s krijgt.

In onze ogen is deze cursus in ieder geval van een ongekend hoog niveau. De cursus is bovendien leuk om te volgen, de cursus is uitgebreid opgesteld en je gaat echt zelf ook nadenken door de cursus. Je gaat namelijk op een unieke manier naar bijvoorbeeld het menselijk brein kijken!

Conversie optimalisatie cursus review - brain-min

Krijg je bonussen meegeleverd?

Lijkt het jou wel iets om met deze cursus aan de slag te gaan? Dan is het goed om te weten dat je niet op een bonus hoeft te rekenen. De ontwikkelaars van deze cursus hebben namelijk besloten om géén bonussen toe te voegen.

Wat ons betreft is dat ook de juiste keuze geweest. Deze cursus weet zich in de basis namelijk op één specifiek onderwerp te richten, maar vliegt dat onderwerp wel vanuit verschillende invalshoeken aan. Mede daardoor is de cursus zeer uitgebreid te noemen. Was het dan ook nog nodig om extra bonussen toe te voegen? Nee, in onze ogen zeker niet.

Wie heeft deze cursus ontwikkeld?

Ben jij ook zo benieuwd wie deze cursus ontwikkeld heeft? Nou, dat waren wij in eerste instantie ook. Toen we echter voor het eerst een kijkje op de website van deze cursus namen, zagen wij al direct wie deze cursus ontwikkeld heeft. De lay-out van de website van deze cursus is namelijk dé lay-out van de Internet Marketing Unie.

De Internet Marketing Unie werd vele jaren geleden opgericht door Tonny Loorbach. Met zijn specifieke kennis wist hij andere bedrijven te helpen op het gebied van online vindbaarheid en optimalisatie. Al snel werd Martijn van Tongeren klant bij Tonny Loorbach, waarna beide heren een hechte band kregen.

Deze hechte band heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat Tonny en Martijn de handen ineen geslagen hebben. Zij zijn samen met de Internet Marketing Unie aan de slag gegaan en hebben hier het grootste online marketingplatform van ons land van weten te maken.

Op de website van de IMU vind je allerlei blogs, interessante informatie en verschillende online producten. Door de jaren heen hebben Tonny en Martijn namelijk allerlei online producten op de markt gebracht. Zo hebben zij eigen boeken geschreven, hebben zij meerdere cursussen ontwikkeld, hebben zij softwaresystemen op de markt gebracht en nemen zij ook wekelijks een unieke podcast op.

Door de jaren heen heeft de Internet Marketing Unie een ongekende naam op weten te bouwen. Dat komt enerzijds door de variëteit van producten die zijn aanbieden, maar anderzijds ook door de kwaliteit. Tonny en Martijn zijn in staat om super veel kwaliteit te leveren; dat zie je ook duidelijk terug aan de Conversie Optimalisatie cursus!

Onze bevindingen zijn in ieder geval uiterst positief. Wij hebben regelmatig contact gehad met Martijn en Tonny, waarbij bleek dat beide heren zeer sympathiek zijn. Ook hebben beide heren aangetoond dat zij zeer vakkundig zijn en inmiddels veel ervaring opgedaan hebben; al met al de perfecte combinatie voor een succesvol bedrijf!

Wat is het doel van de Conversie Optimalisatie cursus?

Meer leads, meer klanten en meer omzet uit jouw website halen. Dat is eigenlijk in een notendop het doel van de Conversie Optimalisatie cursus. Met deze cursus ga je leren hoe je jouw website kunt optimaliseren, waardoor je uiteindelijk de conversie weet te verhogen.

Een verhoogde conversie leidt uiteindelijk tot meer inkomsten, een hardere groei en daarmee dus ook voor meer winst. Als je echt succesvol met jouw website wilt zijn, is het dus van cruciaal belang om de conversie op jouw website te optimaliseren. Dát is precies het doel van deze interessante cursus!

Voor wie is deze Conversie Optimalisatie cursus geschikt?

Ben jij actief als digitaal ondernemer? Wil jij graag jouw website(s) naar een hoger niveau gaan tillen? Dan is deze cursus zeker voor jou op het lijf geschreven. Je leert namelijk precies hoe je op het brein van mensen in kunt spelen en hoe je daarmee de conversie weet te verhogen.

Deze cursus is echter ook geschikt voor mensen die in loondienst zijn. Als je je bijvoorbeeld met marketing en/of conversie bezig houdt, is deze cursus ook zeer interessant!

Wat vinden andere mensen van de Conversie Optimalisatie cursus?

In elke review kijken wij ook graag naar de meningen van andere mensen. Dat hebben wij dan ook bij de Conversie Optimalisatie cursus gedaan, waarbij wij al snel meerdere positieve beoordelingen tegenkwamen:

Conversie optimalisatie cursus review - ervaringen-min

Deze beoordelingen spreken wat ons betreft direct tot de verbeelding!

Wat betaal je voor de Conversie Optimalisatie cursus?

Heb je interesse om met deze cursus aan de slag te gaan? Dan is het goed om te weten dat je hier absoluut niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Voor deze cursus betaal je namelijk een bedrag van slechts 97 euro:

Conversie Optimalisatie cursus

Ontdek de kunst van online verleiding en haal meer leads, klanten en omzet uit je website! € 97,- excl BTW

  • Kan jouw website/webshop wel een boost gebruiken?
  • Wil je meer leads, klanten en omzet uit je bezoekers halen?
  • Ben je klaar om je conversie door het plafond te laten stijgen?

Dit bedrag is volgens ons aan de lage kant. Als je écht op de juiste wijze met deze cursus aan de slag gaat, heb je dit bedrag binnen de kortste keren namelijk alweer terugverdiend.

Kunnen wij de Conversie Optimalisatie cursus aanraden?

Onderaan de streep zijn wij zéér positief over de Conversie Optimalisatie cursus. Zonder enige twijfel kunnen wij daarom deze cursus aan je aanraden; wij zijn ervan overtuigd dat jij ook jouw website conversie naar een hoog niveau weet te stuwen dankzij deze cursus. Daarbij is de cursus ook nog gunstig geprijsd en hebben de heren van de IMU laten blijken dat zij zeer vakkundig zijn.

De Conversie Optimalisatie Cursus

Wil je direct meer geld gaan verdienen met jouw website? Dan is het volgen van deze Conversie Optimalisatie cursus dus aan te raden. Klik direct op onderstaande knop om je voor deze cursus aan te melden. Het kost je slechts 97 euro, waarna je van jouw website een geldmachine kunt gaan maken!

Plaats een reactie