Droog Trainen Protocol – review

Volgens Henry van Es, de maker van het Droog Trainen Protocol, krijg je bij aankoop het volgende:

  • De methode die je gaat helpen je vetpercentage te verlagen
  • Het inzicht in jouw persoonlijke calorieverbruik
  • Een uitgebreide uitleg over het dieet dat niet te streng is
  • Inzicht in hoe je optimaal resultaat kunt verkrijgen en effectief traint
  • De strategie die je helpt een jojo-effect te voorkomen.

Ook zou je met hun protocol 100% zelfstandig aan de slag moeten kunnen dankzij het heldere stappenplan en alle nodige informatie. Benieuwd naar de waarheid van deze claims? Lees het snel in deze review!

Droog trainen

Allereerst een korte uitleg over droog trainen. Wat is dat precies? Simpel gezegd draait droog trainen om een vetverliesfase, terwijl je tegelijkertijd je spiermassa behoudt of opbouwt. Deze trainingstechniek wordt onder andere toegepast in de bodybuildwereld. Dit resultaat wordt bereikt door te sporten en te diëten. Een droog trainen schema doorloop je in 2 tot 4 maanden.

Wie is Henry van Es?

Om te weten of het Droog trainen Protocol te vertrouwen is, is het eerst goed te bekijken of de eigenaar van de academie wel te vertrouwen is. Henry van Es is een ex marinier en heeft daardoor veel ervaring in voeding en training. Daarnaast bestaat zijn Droog Train Academy ook al een aantal jaar en heeft hij veel mannen en vrouwen geholpen om lekkerder in hun vel te zitten. Hij heeft geen directe opleiding gedaan die in verband staat met voeding en beweging, maar doordat hij in zijn leven zoveel kennis en ervaring heeft opgedaan, zou zo’n papiertje ook geen toegevoegde waarde meer hebben. Er is geen geheimzinnigheid te vinden op zijn site en hij is erg open over zichzelf. Zo vind je het KVK-nummer en zijn adres gewoon op de site terug. Tot dusver lijkt alles dus in orde. Je kunt er absoluut op vertrouwen dat je na aankoop van het Droog Train Protocol ook daadwerkelijk het protocol toegestuurd krijgt, maar nu is de vraag: wat krijg je precies en werkt het?

Droog Trainen Protocol review Henry van Es
Henry en Rinus

Het Droog Trainen e-book

Je krijgt online een lespakket toegestuurd: het Droog Trainen Protocol voor vrouwen of het Droog Trainen Protocol voor mannen. Dit lespakket bestaat onder andere uit een e-book van 70 pagina’s. Dit boek legt je de 3 belangrijkste hoofdbestanddelen van de trainingsleer uit: voeding, training en rust. Het begint met een duidelijke uitleg over voedingsstoffen en welke functie ze hebben, wanneer je ze tot je neemt. Er wordt tevens uitgelegd welke voeding je zal helpen om vet te verbranden. Vervolgens gaat het e-book dieper in op de cardio en krachttraining. Het e-book is duidelijk en motiverend. Het e-book richt zich niet heel specifiek op mannen of op vrouwen. Dat verschil wordt duidelijker bij de eerste bonus die je ontvangt.

De bonussen

De eerste bonus is een 12 weken durende Droog Trainen Protocol. Dit beslaat een trainingsschema voor je hele lichaam. Er is een Droog Trainen Protocol beschikbaar dat specifiek gericht is op de sportschool, maar er is ook een bonus voor droog trainen thuis, zodat je onder andere met je eigen gewichten aan de slag kunt. Alle oefeningen zijn relatief makkelijk, hoewel je in de sportschool misschien in het begin wel het beste aan een instructeur kunt vragen hoe je ze moet uitvoeren, zodat je zeker weet dat je het goed doet. De tweede bonus is een voedingslijst met een macronutriënten calculator. Deze lijst is een excel bestand en geeft je inzicht in het aantal koolhydraten, vetten en eiwitten in bepaalde voedingsmiddelen. De derde bonus biedt jou een voedingslogboek, zodat je precies bij kunt houden hoeveel je van welke voedingsstoffen binnenkrijgt en de hoeveelheid calorieën die je nuttigt. Om dit precies te weten, heb je natuurlijk bonus nummer 2 nodig (of een voedingsapp). De vierde en laatste bonus is een e-book van klein formaat dat je doorzettingsvermogen zal vergroten. Het helpt je bij het meten van je vooruitgang en geeft je inzicht in de valkuilen die je kunnen belemmeren bij het afvallen. Het is een leuke en motiverende toevoeging!

De prijs

Als je de prijs ziet, schrik je misschien even. €67 lijkt misschien een beetje veel. Houdt echter in gedachte dat je ook veel bonussen krijgt en het een stuk minder kost dan een personal trainer. Ook is het natuurlijk maar een klein bedrag als het je helpt om je doelen te behalen. Het is dus belangrijk naar het geheel te kijken en niet enkel naar de prijs.  Ga direct naar het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen!  Ga direct naar het droog trainen protocol voor Mannen!

De resultaten

Resultaten en reviews zijn soms maar moeilijk om te geloven, want natuurlijk ga je op afhankelijke sites geen negatieve ervaringen vinden. Daarom kun je beter op bijvoorbeeld Facebook kijken of onafhankelijke sites. Waar je ook zoekt, je zult blij verrast zijn. Er zijn eigenlijk geen negatieve reviews! Natuurlijk zijn er altijd mensen die misschien vinden dat het vetverlies te langzaam gaat, omdat ze direct resultaten willen zien. Anderen vinden misschien dat het te hard werken is, maar als jij een strak lichaam wilt hebben, dan krijg je dat natuurlijk ook niet gratis; daar moet je wat voor doen! De mensen die dat begrijpen zijn daarom ook alleen maar lovend over het Droog Trainen Protocol voor mannen en vrouwen. Je ziet voor-en-nafoto’s van degenen die dit protocol hebben doorlopen en de resultaten liegen er niet om. Je ziet in iedere foto dat het vetpercentage aanzienlijk is verminderd, terwijl de spiermassa op de nafoto duidelijk aanwezig is. Droog Trainen Protocol reviewDroog Trainen Protocol reviewDroog Trainen Protocol review

Haal je droomlichaam tevoorschijn met het Droog trainen Protocol!

Wanneer je overweegt het Droog Trainen Protocol voor mannen of vrouwen aan te schaffen, moet je dus wel in gedachten houden dat je voor je droomlichaam zult moeten werken. Het Droog Trainen Protocol van Henry van Es geeft je echter de juiste handvatten om je doel te bereiken. Het geeft je alles dat je nodig hebt, waardoor iedereen resultaten kan boeken. Sta jij ook te springen om je droomlichaam tevoorschijn te halen?  Bestel dan nu met korting!

Droog Trainen Protocol review voor vrouwen

Droog Trainen Protocol review voor mannen

Wil je meer lezen over andere manieren van afvallen of een strak zomerlichaam krijgen? Lees dan ook onze review over de Afslank Recpetenbijbel van Oscar Helm. Dit boek bestaat uit heerlijke gerechten waarin jij de vrijheid hebt om jouw eigen weekmenu samen te stellen! Een ander dieet dat wij voor je hebben bekeken is de Keto Revolutie van Mitchel van Duuren. Dit ketogeen dieet richt zich met name op het nuttigen van veel eiwitten en het vermijden van koolhydraten. Deze populaire variant is inmiddels door velen positief ontvangen en daarom hebben wij hier ook naar gekeken. Lees hier onze review over de Keto Revolutie van Mitchel van Duuren.

Plaats een reactie