IMU Premium review

De Internet Marketing Unie heeft in de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd. Dat blijkt ook wel uit hun nieuwe dienst; IMU Premium. Wij hebben deze dienst aan de proef mogen stellen en zijn daarbij absoluut op een positieve manier verrast geraakt. Wij zijn van mening dat IMU Premium een verrijking voor elke digitale ondernemer is!

In deze IMU Premium review vertellen wij je graag van alles over deze nieuwe dienst. We bespreken wat deze dienst precies inhoudt, wie deze dienst ontwikkeld heeft en wat je voor deze nieuwe dienst moet betalen. Lees deze IMU Premium review op je gemakje door en zet mogelijk de eerste stappen naar het gewenste succes als digitaal ondernemer!

Wat is IMU Premium precies?

Heb je wel eens van het marketingplatform Internet Marketing Unie gehoord? Dit platform is in de afgelopen jaren gegroeid tot het grootste online marketingplatform van ons land. Via dit platform kan je allerlei kennis opdoen en in contact komen met lotgenoten. Daar doet men met IMU Premium nog een schepje bovenop.

In deze dienst weten de heren van de Internet Marketing Unie de praktijk en de theorie perfect met elkaar te mengen. Dankzij deze dienst kan je veel theoretische kennis opdoen, maar je leert ook direct hoe je dit in de praktijk toe kunt passen. Dit leer je niet alleen door dit puur zelf te gaan doen, maar ook door de voorbeelden van de Internet Marketing Unie goed door te nemen.

De IMU Premium is eigenlijk een digitale omgeving waarin je allerlei verschillende online producten vindt. Voor het overzicht hebben wij deze online producten even voor je op een rijtje gezet:

IMU premium review - online producten 2-minIMU premium review - online producten-min

Eigenlijk leer je met deze digitale dienst dus hoe je jouw digitale onderneming uit kunt breiden. Je leert hoe je tools kunt gebruiken, je leert hoe andere digitale ondernemers dit gedaan hebben/op dit moment doen en je doet dus onwijs veel kennis op. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je deze kennis in de praktijk toe gaat passen; ook daar helpt IMU Premium je een handje bij.

Waar bestaat deze online dienst uit?

Op de website van IMU Premium valt te lezen dat deze online dienst uit drie verschillende onderdelen bestaat:

  • Maandelijkse coaching
  • IMU Academy
  • IMU Community

Maandelijkse coaching

Heb jij ook het idee dat je niet helemaal op de goede weg bent? Heb je het idee dat dit mogelijk door details komt? Door de maandelijkse coachings kan je al jouw problemen voorleggen en uiteindelijk de gewenste groei gaan behalen.

Deze coachingsessies voer je met de heren van de Internet Marketing Unie. Zij hebben onwijs veel ervaring in de wereld van online marketing én hebben daarbij ook ontzettend veel kennis opgedaan. Op basis van hun eigen ervaringen kunnen zij jou dus perfect helpen met uitdagingen, met probleemstukken of met het uitrollen van nieuwe projecten.

IMU Academy

Ook krijg je onbeperkte toegang tot de volledige ledensite van de Internet Marketing Unie. In deze ledensite vind je eigenlijk alle cursussen die door dit online marketingplatform in de afgelopen jaren zijn gelanceerd. Het gaat daarbij om de volgende cursussen:

  • Spoedcursus online marketing t.w.v. €197,-
  • Content Marketing cursus t.w.v. €297,-
  • Conversie Optimalisatie cursus t.w.v. €297,-
  • Facebook Marketing cursus t.w.v. €297,-
  • Community Building cursus t.w.v. €297,-
  • Meester in SEO cursus t.w.v. €997,-
  • Productlanceringen cursus t.w.v. €997,-

Als je je voor IMU Premium aangemeld hebt, krijg je dus toegang tot al deze trainingen. Daarbij geeft men van de Internet Marketing Unie ook nog aan dat zij met enige regelmaat nieuwe trainingen toevoegen. Ook tot die trainingen krijg je vervolgens direct toegang.

IMU Community

Tot slot krijg je ook nog toegang tot de besloten IMU Community. Via deze community kom je in contact met andere digitale ondernemers en kan je perfect met hen sparren. Heb je een vraag? Ook die kan je in de community stellen, terwijl je uiteraard ook andere digitale ondernemers met hun uitdagingen kunt gaan helpen.

IMU premium review - online community

Krijg je bonussen meegeleverd?

Als je je voor de IMU Premium dienst aanmeldt, krijg je dus behoorlijk veel geleverd. Je kunt maandelijkse coaching sessies voeren, je kunt alle trainingen/cursussen van de Internet Marketing Unie volgen en je kunt gebruik maken van de exclusieve IMU Community. Krijg je daarbij ook nog bonussen meegeleverd? Nee, dat krijg je niet.

In onze ogen is dat ook nergens voor nodig. IMU Premium is van nature namelijk al onwijs uitgebreid en biedt al veel waarde. Het meeleveren van extra bonussen zou – in onze ogen – dus enigszins overbodig zijn. De heren van de Internet Marketing Unie kijken blijkbaar daar op dezelfde naar.

IMU premium review - online marketing cursussen

Wie heeft IMU Premium ontwikkeld?

In deze IMU Premium review hebben wij meerdere keren de naam ‘Internet Marketing Unie’ laten vallen. Eerder in deze review gaven we al aan dat dit het grootste online marketingplatform van ons land is. Maar, wie zijn nou de heren achter dit platform? En wat is hun achtergrond precies?

Voor de oprichting van de Internet Marketing Unie moeten we naar de heer Tonny Loorbach kijken. Hij begon vele jaren geleden met het helpen van bedrijven op het gebied van online marketing. Doordat hij daar vrij veel kennis en ervaring mee opgedaan had, besloot hij dat hij deze kennis ging delen. Uiteindelijk was Martijn van Tongeren één van de eerste mensen die daar gebruik van maakte. Martijn was dus eigenlijk een klant van Tonny, maar al snel klikte het tussen deze twee heren.

Zij besloten om de handen ineen te slaan en vol goede moed met de Internet Marketing Unie aan de slag te gaan. Die keuze heeft beide heren absoluut geen windeieren gelegd. Ze zijn vrij succesvol, hebben zelf meerdere geweldige sites weten te ontwikkelen en helpen nu vrij veel digitale ondernemers.

Dit doen zij met bijvoorbeeld IMU Premium, maar ook met alle cursussen die zij ontwikkeld hebben. Daarnaast hebben zij ook verschillende softwaresystemen ontwikkeld; dankzij die systemen zijn digitale ondernemers in staat om nog beter en sneller te groeien.

Het verhaal van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren spreekt ons bijzonder aan. Het is eigenlijk een jongensboek; ze hadden grootse dromen en hebben die dromen absoluut waar weten te maken. Ook het feit dat zij nu veel andere digitale ondernemers helpen, spreekt ons erg aan.

Wat is het doel van IMU Premium?

Met IMU Premium proberen Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach nog meer waarde te creëren voor digitale ondernemers. Als digitale ondernemer hoef je je niet meer voor één van de cursussen aan te melden, aangezien je toegang tot alle cursussen krijgt. Daarnaast krijg je dus ook nog toegang tot de exclusieve community van de Internet Marketing Unie en kan je maandelijkse coaching sessies voeren. Hiermee weet je dus eigenlijk te profiteren van een totaalpakket.

Over het doel van IMU Premium valt op de website overigens het volgende te lezen:

IMU premium review - website tekst-min

Voor wie is IMU Premium geschikt?

IMU Premium is eigenlijk voor alle digitale ondernemers geschikt die de volgende stappen willen gaan zetten. Ben je op dit moment tevreden met jouw online business? Of streef jij continue naar groei? Als je continue naar groei streeft, is het aan te raden om met IMU Premium aan de slag te gaan. Voor deze online dienst moet je namelijk wel echt ambitieus zijn en bepaalde doelen stellen. Deze dienst helpt je vervolgens om die doelen te behalen.

Wat vinden andere mensen van IMU Premium?

Door de jaren heen heeft de Internet Marketing Unie een ongekend ledenbestand opgebouwd. Veel van deze leden hebben zich inmiddels ook voor IMU Premium aangemeld. Hoe wij dat weten? Nou, op het internet zijn al vrij veel beoordelingen te vinden over deze dienst. Wij hebben enkele beoordelingen er tussenuit gepikt die wat ons betreft typerend zijn voor IMU Premium:

IMU premium review - ervaringen-min

Opvallend is dat echt alle beoordelingen super positief zijn. Ook vinden wij het opvallend dat de verschillende mensen allerlei verschillende soorten positieve woorden achterlaten. Sommige loven bijvoorbeeld Tonny en Martijn, terwijl andere met name lovend over de cursussen spreken. Deze beoordelingen laten ons in ieder geval duidelijk blijken dat de huidige leden van IMU Premium onwijs tevreden zijn.

Wat betaal je voor IMU Premium?

Wil je je graag aan gaan melden voor IMU Premium? Dan heb je de keus tussen twee soorten abonnementsvormen: een jaarabonnement of een maandabonnement. Kostentechnisch gezien is het interessant om een jaarabonnement af te sluiten, zoals je hier onder kunt zien.

imu-premium-review-prijzen

Zoals je aan de prijs kunt zien, moet je een aardige investering doen. Die investering is wat ons betreft wel dubbel en dwars de moeite waard!

Kunnen wij IMU Premium aanraden?

Wil jij graag de volgende stappen in jouw carrière als digitaal ondernemer gaan zetten? Dan kunnen wij IMU Premium van harte aanraden. Deze online dienst is van een ongekend hoog niveau, brengt een ongekende waarde met zich mee en is bovenal super leerzaam.

Ook het feit dat je met allerlei lotgenoten in contact komt, spreekt ons erg aan. Al met al zijn wij onder de indruk van de Internet Marketing Unie én onder de indruk van IMU Premium.

Klaar om te groeien?

Zet direct de eerste stappen naar groei, succes en financiële vrijheid. Meld je direct voor IMU Premium aan en voorzie jezelf van alle benodigde kennis daarvoor.

Plaats een reactie