De Online Marketing Tornado review

Alle informatie over online marketing op doen? Dat is in onze ogen mogelijk met behulp van het boek ‘De Online Marketing Tornado’. Dit boek is uitgebreid opgesteld, bevat veel nuttige informatie en geeft jou alle handvatten om succesvol aan jouw website/webshop te gaan werken! 

In deze Online Marketing Tornado review bespreken wij graag dit boek uitgebreid. We bespreken wat het doel van het boek is, wat de voordelen van dit boek zijn en met welk prijskaartje je rekening moet houden. Aan de hand van deze Online Marketing Tornado review kan je direct voor jezelf de keuze maken: ga je dit boek aanschaffen en lezen? Of kies je toch voor een ander boek?

Wat is De Online Marketing Tornado precies?

De Online Marketing Tornado is een compleet boekwerk voor online marketing. De schrijvers zelf omschrijven dit boek als ‘De blauwdruk voor een wervelende online business’. Als je een eigen online business hebt, biedt dit boek alle mogelijkheden voor jou om jouw online business uit te gaan breiden. De Online Marketing Tornado is niet zomaar een boek. Nee, het is een complete gids voor het opstellen, ontwikkelen en optimaliseren van een online business. Om dat mogelijk te maken, hebben de schrijvers/ontwikkelaars gekozen voor een onwijs uitgebreide opzet. Dat blijkt ook wel uit onderstaande schermafbeelding. Op deze schermafbeelding zie je een kleine greep qua onderwerpen: Online Marketing Tornado review Alleen op basis van deze schermafbeelding kunnen we al het volgende concluderen: De Online Marketing Tornado is echt een uitgebreid boek.

Waar bestaat dit boek uit?

Is het voor jou de hoogste tijd om met jouw online marketing aan de slag te gaan? Wil je graag jouw online business verder uit gaan breiden? Dan biedt dit boek daar dus alle mogelijkheden voor. Om jou alle kennis voor te kunnen schotelen, hebben de schrijvers/ontwikkelaars gekozen voor een speciaal tornado model. Dit model vormt eigenlijk de rode draad van dit gehele boek. Ook in de inhoudsopgave van De Online Marketing Tornado zie je dit model duidelijk naar voren komen:

  • Deel 1: De bezoekersmagneet
  • Deel 2: De rode loper en volautomatische funnels
  • Deel 3: Salesboosters en omzetpieken
  • Deel 4: Opschalen met affiliate marketing
  • Deel 5: Wederkerende inkomsten uit memberships
  • Deel 6: Magie in je merk met community building

Zoals je kunt zien, is het tornado model onwijs uitgebreid opgesteld. Je begint in dit boek met het bepalen van jouw doelgroep, waarna je deze doelgroep met behulp van een ‘magneet’ aan gaat trekken. Hoe je deze magneet kunt creëren? Dat vind je terug in dit boek! Online Marketing Tornado review - Tornadomodel Met dank aan de hierboven genoemde 6 onderdelen kent het boek in ieder geval een logische opbouw. Tijdens het doornemen van dit boek maak je kennis met het tornado model, maar ook met de filosofie en strategieën van de ontwikkelaars. Op de website van de Online Marketing Tornado valt daar het volgende over te lezen:

In deze ultieme bijbel vind je de beste strategieën en technieken die wij in de afgelopen tien jaar hebben toegepast. Wij zijn ervan overtuigd dat dit hierdoor een 100% foolproof handleiding is geworden voor iedereen die online wilt gaan ondernemen

In totaal telt het boek meer dan 350 pagina’s. De hierboven genoemde delen zijn dus stuk voor stuk héél uitgebreid te noemen. Op deze pagina’s vind je bovendien meer dan 200 afbeeldingen; deze afbeeldingen maken de inhoud van het boek direct een stuk begrijpelijker. Al met al kan geconcludeerd worden dat het boek echt héél uitgebreid is. Dat blijkt ook wel uit onderstaand lijstje, afkomstig van de website van De Online Marketing Tornado: Online Marketing Tornado review Onze bevindingen over de inhoud van dit boek zijn zeer positief te noemen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit boek voor héél veel mensen onwijs waardevol is, dat het boek jou alle benodigde handvatten aanreikt en dat het boek zeer uitgebreid opgesteld is. Met dank aan de 350+ pagina’s kunnen we stellen dat dit het meest complete online marketing boek is.

Krijg je bonussen meegeleverd?

Heb je interesse om dit boek aan te schaffen? Dan is het goed om te weten dat je géén bonussen meegeleverd krijgt. De ontwikkelaars, waarover later meer in deze Online Marketing Tornado review, hebben gekozen voor een uitgebreide opzet van het boek. Met name vanwege deze uitgebreide opzet van het boek is het ook niet noodzakelijk geweest om bonussen mee te leveren. In onze ogen hebben de ontwikkelaars/schrijvers dus een prima keuze gemaakt om géén bonussen mee te leveren.

Wie heeft dit boek geschreven/opgesteld?

In deze Online Marketing Tornado review hebben we het meerdere keren over ‘de ontwikkelaars’ en ‘de schrijvers’ gehad. Maar, over wie hebben we het dan precies? Nou, dan hebben we het over de heren van het bedrijf Internet Marketing Unie; Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren. Deze twee jonge, digitale ondernemers zijn de baas van het online marketingplatform Internet Marketing Unie. Dit online marketingplatform is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste marketingplatform van ons land. Daarnaast hebben Tonny en Martijn ook nog meerdere cursussen, trainingen en softwaresystemen op de markt gebracht. Online Marketing Tornado review - overige producten IMU Ook van IMU:

Review – Is Conversie Optimalisatie het online verleiden?

Review – Domineren in Google met de Meester in SEO cursus?

IMU Premium review

De Online Marketing Tornado review 

Met al deze producten/diensten trachten Tonny en Martijn om andere digitale ondernemers te helpen. Dit is een zeer nobel streven en past eigenlijk perfect bij de bedrijfsvoering van de Internet Marketing Unie. Dit platform is namelijk ontwikkeld om kennis over online marketing te bundelen én te delen. Tonny en Martijn kregen enige tijd geleden om een basisgids op te stellen. Een basisgids waarmee beginnende marketeers kennis konden maken met de strategieën en filosofie van de Internet Marketing Unie. Tonny en Martijn gingen vol goede moed met dit plan aan de slag, maar uiteindelijk nam het enthousiasme de overhand. Met name door het enthousiasme van Martijn en Tonny is dit boek een stuk completer geworden dan in eerste instantie bedoeld was. In eerste instantie was het doel om het boek door een brievenbus heen te laten passen, maar zelfs dat lukte niet. Martijn en Tonny hebben uiteindelijk besloten om onderdelen in het boek te schrappen, waardoor het boek nu uiteindelijk wél door een brievenbus past. Over de heren van de Internet Marketing Unie zijn wij in ieder geval zeer te spreken. Zij hebben een prachtig bedrijf op weten te bouwen, zij hebben onwijs veel kennis in pacht én zij delen deze kennis ook nog eens. Online Marketing Tornado review - lezen

Wat is het doel van de Online Marketing Tornado?

De heren Tonny en Martijn hebben dit boek met één duidelijk doel voor ogen geschreven: om iedereen kennis te laten maken met hun filosofie. Zij hebben namelijk een miljoenenbedrijf op weten te bouwen en zijn daarmee de perfecte inspiratiebron voor alle digitale ondernemers. Op de website van de Online Marketing Tornado valt hier de volgende passage over te lezen: Online Marketing Tornado review - passage Deze passage van slechts één zin geeft eigenlijk het gehele doel van dit boek duidelijk aan. Het doel van dit boek sluit bovendien perfect aan op de Internet Marketing Unie; dat is immers het online marketingplatform van Martijn en Tonny waarmee zij trachten om online ondernemers te helpen.

Voor wie is de Online Marketing Tornado geschikt?

Ben jij op dit moment actief in de online wereld? Heb jij ambities om als online ondernemer te gaan starten? Of wil je wellicht jouw online business uitbreiden? In al deze gevallen is de Online Marketing Tornado voor jou op het lijf geschreven. Zolang je maar enige raakvlakken met online marketing hebt, is dit boek eigenlijk geschikt voor jou!

Wat vinden andere mensen van de Online Marketing Tornado?

Dit indrukwekkende boek werd pas in 2020 op de markt gebracht. Vanaf het allereerste moment wist het boek hoge ogen te gooien; in oktober was het boek al meer dan 15.000 keer verkocht. Enkele van deze kopers hebben ook aan beoordeling op internet achtergelaten, waaronder de volgende: Online Marketing Tornado review - ervaringen Deze beoordelingen spreken wat ons betreft voor zich. Opvallend hierbij is overigens dat zélfs Jia Ruan dit boek gelezen heeft. Hij heeft zelf al veel kennis over online ondernemen, maar desondanks vindt hij dit boek waardevol!

Wat betaal je voor de Online Marketing Tornado?

Lange tijd is de Online Marketing Tornado volledig gratis geweest. Het enige wat je moest betalen, waren de verzendkosten voor het boek. Vanaf eind oktober 2020 is daar echter verandering in gekomen. Vanaf dat moment betaal je namelijk een vast bedrag van 19,99 euro voor dit boek.

Online Marketing Tornado

Een belachelijk compleet en no-nonsense stappenplan voor meer bezoekers, leads, klanten, fans en ambassadeurs via het internet € 19,95,- excl BTW

  • 350 pagina's diepgaande inhoud
  • 216 praktische voorbeelden
  • Geen verzendkosten
  • ma-vrij voor 20:00 besteld, morgen in huis!

Is dat bedrag marktconform te noemen? In onze ogen hadden Tonny en Martijn het boek duurder kunnen maken. Het boek bevat namelijk onwijs veel waarde en stelt jou in staat om jouw online business perfect op te bouwen. Met dank aan dit boek zou je de investering van 19,99 euro dus binnen de kortste keren alweer terugverdiend moeten hebben!

Kunnen wij de Online Marketing Tornado aanraden?

De Online Marketing Tornado is uitgebreid opgebouwd, bevat onwijs veel nuttige informatie én is gunstig geprijsd. Al deze voordelen zorgen ervoor dat wij maar één ding kunnen zeggen: wij raden de aanschaf van dit boek absoluut aan!

Laat jouw online business groeien!

Wil je jouw online business direct laten groeien? Dat is dus zeer mogelijk met de Online Marketing Tornado. Klik op onderstaande knop om dit boek direct te kopen. Neem het boek vervolgens door en bouw direct jouw eigen online business op! 

Plaats een reactie