Phoenix Software Review

Wil jij een winstgevende website hebben? Dan is de Phoenix software één van de beste hulpmiddelen. Dat is althans hetgeen wij kunnen concluderen na het uittesten van deze software. De software werkt feilloos, voorziet in alle behoeften en heeft ook een bewezen werking. Immers maken al meer dan 1600 verschillende ondernemers met veel plezier gebruik van deze software! 

In deze Phoenix software review bespreken wij uitgebreid dit softwarepakket. We bespreken onder meer alle feitelijke informatie met betrekking tot de opbouw, de inhoud en de kosten. Daarnaast geven we ook onze eigen bevindingen prijs en vellen we uiteindelijk een eindoordeel. Benieuwd geworden? Lees deze Phoenix software review direct op je gemakje door!

Wat is de software van Phoenix precies?

In de afgelopen jaren zijn er onwijs veel softwarepakketten op de markt gebracht. Veel van deze softwarepakketten richten zich op het maken c.q. verbeteren c.q. optimaliseren van een website. Dat is nou ook precies het geval bij de Phoenix software. Met deze software kan je, volgens de ontwikkelaars, in een handomdraai een winstgevende website maken. Je hebt daarvoor de beschikking over dit softwarepakket inclusief allerlei ingebouwde tools. Dankzij deze software weet je onder andere hoge rankings in Google te verkrijgen, weet je meer leads en klanten uit jouw bezoekers te halen en weet je de juiste (effectieve) landingspagina’s en templates te ontwikkelen. In onderstaande schermafbeelding zie je eigenlijk alle functies en mogelijkheden van Phoenix software. Op basis van deze schermafbeelding kunnen we absoluut stellen dat dit softwarepakket onwijs uitgebreid én interessant is: Phoenix Software Review - Inhoud Phoenix software

Waar bestaat de software uit?

Volgens de ontwikkelaar van deze software zijn er eigenlijk vier hoofdfuncties: goed scoren in Google (SEO), de meest effectieve landingspagina’s creëren/opzetten, unieke conversietechnieken toepassen en piekmomenten met productlanceringen verkrijgen. Zoals hierboven al gesteld; dankzij deze software krijg je ook direct toegang tot meerdere tools. De belangrijkste tools, die aansluiten op bovengenoemde vier functies, hebben we in onderstaand lijstje opgesomd:

Door deze software – op de juiste wijze – te gebruiken, zou je dus in staat moeten zijn om een winstgevende website te verkrijgen. Een website waarop je meer en meer bezoekers mag verwelkomen, maar ook een website waarmee je een groot percentage van deze bezoekers om weet te zetten naar betalende klanten. Uiteindelijk is immers elke onderneming gebaat bij betalende klanten. Als jij met jouw website succesvol en winstgevend wilt zijn, kan de Phoenix software jou hier mogelijk dus bij helpen. Of deze software jou ook echt gaat helpen? Dat laten we vooralsnog even in het midden, aangezien we graag ook andere belangrijke punten van dit softwarepakket in deze Phoenix software review naar voren willen laten komen. Op basis van al onze bevindingen geven we uiteindelijk aan het einde van deze review een eindoordeel.

Gratis e-boeken die je verder op weg helpen

Wel willen we graag nog het volgende toevoegen aan deze Phoenix software review: je krijgt ook nog twee gratis e-books meegeleverd. Deze twee e-books zijn door de ontwikkelaars van dit softwarepakket geschreven en sluiten eigenlijk perfect aan op het onderwerp van deze software: Phoenix Software Review - Winnen in Google e-bookWinnen in Google e-book; dit e-book kan je eigenlijk zien als een complete gids op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO). Voor de winstgevendheid van een onderneming is het van belang dat je een perfecte ranking in Google weet te verkrijgen. Dat is mogelijk als je dit boek van A tot Z doorneemt en alle opgedane kennis in de praktijk toe gaat passen. Dit e-book is gratis. Download hier gratis ebook! Conversie optimalisatie e-book; heb je eenmaal veel bezoekers op jouw website? Dan moet je deze bezoekers ook om gaan zetten naar betalende klanten. Hoe je dat precies moet doen, leer je met dit boek! Dit e-book is gratis. Download hier gratis ebook! Phoenix Software Review - Conversie optimalisatie e-book

Wie heeft deze software ontwikkeld?

Als je een kijkje op de website van de Phoenix software neemt, zie je direct twee bekende koppen naar voren komen. In de video – die je direct op de website ziet staan – zie je namelijk Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach verschijnen. Deze twee heren zijn de grote heren achter hét online marketingplatform van Nederland; Martijn van Tongeren. Met dit marketingplatform helpen zij allerlei ondernemers in Nederlanders op het gebied van online marketing. Dit doen zij dus door e-books te schrijven, door hoogwaardige en handige software te ontwikkelen én door seminars te organiseren. Tonny Loorbach startte al in 2010 met dit bedrijf, waarna Martijn van Tongeren enige tijd later zich aansloot bij Tonny Loorbach. Vanaf dat moment hebben beide heren een ongekende groei door gemaakt. Zij wisten veel klanten tevreden te stellen, maar liepen zelf wel tegen bepaalde beperkingen aan. Deze beperkingen waren niet zomaar op te lossen én er was ook geen passende software voor beschikbaar. Martijn van Tongeren & Tonny LoorbachBeide heren besloten daarom maar om deze software zelf te gaan ontwikkelen. Dit heeft uiteindelijk tot de Phoenix software geleid, maar ook tot de Huddle software en de Plug and Play software. Wil je meer lezen over deze softwarepakketten van de IMU? Klik hier voor de Huddle review en hier voor de Plug & Play review. Al met al zijn onze bevindingen over de Internet Marketing Unie bijzonder positief. Beide heren zijn bijzonder vakkundig, bieden betaalbare diensten aan én bieden bovenal succesvolle diensten aan. Wij zijn er van overtuigd dat elke (digitale) ondernemer succesvol zou kunnen zijn dankzij de verschillende producten en diensten van de Internet Marketing Unie. Ook de transparantie spreekt ons overigens bijzonder aan; de heren Tonny en Martijn zijn bijzonder transparant, hebben niks te verbergen en stralen daarmee een hoop vertrouwen uit!

Wat is het doel van Phoenix?

Scoren met jouw website. Dat is eigenlijk in een notendop het doel van de Phoenix software. Volgens de ontwikkelaars, zie hierboven, is het immers mogelijk om met deze software een winstgevende website te maken. Een website waarop je veel bezoekers mag verwelkomen en een website waarop het conversiepercentage dik in orde is. Over het doel van deze software valt op de website nog iets meer te lezen: Phoenix Software Review - doel

Voor wie is Phoenix geschikt?

In bovenstaande passage wordt eigenlijk al direct het antwoord gegeven op deze vraag. In bovenstaande passage valt namelijk te lezen dat deze software specifiek geschikt is voor ondernemers die op het internet willen gaan scoren. Gezien de mogelijkheden van internet is het absoluut mogelijk om een succesvolle website te starten, terwijl je daar géén technische kennis voor nodig hebt. Ook dat is te danken aan de Phoenix software.

Wat vinden andere mensen van Phoenix?

Op papier is deze software in ieder geval veelbelovend. Wij hebben de software zelf ook uit mogen proberen en kunnen bevestigen dat deze software veelbelovend is. Maar, hoe kijken andere gebruikers nou naar deze software? Op de website van Phoenix valt te lezen dat al ruim 1600 gebruikers gebruik maken van deze software. Zijn al deze 1600 gebruikers positief? Nou, eigenlijk wel. Wij hebben online veel positieve beoordelingen over dit softwarepakket gevonden. In onderstaande schermafbeelding zie je enkele veelzeggende beoordelingen die duidelijk laten zien wat de gebruikers vinden van deze software: Phoenix Software Review - ervaringen We kunnen absoluut stellen dat héél veel gebruikers van deze software onwijs positief zijn. Zij roemen onder meer de resultaten die zij met deze software weten te bereiken, maar óók de mogelijkheden die deze software biedt. Je kunt immers veel kanten met dit softwarepakket op en dat spreekt ook veel (digitale) ondernemers bijzonder erg aan.

Wat betaal je voor de Phoenix software?

Wil jij ook graag van de voordelen en mogelijkheden van dit softwarepakket gaan profiteren? Dan hoef je eigenlijk nog maar één ding te doen; de software aan te schaffen. Je hebt daarvoor de keus uit twee verschillende pakketten en twee verschillende betaalmogelijkheden. Zo is het mogelijk om per maand te betalen, maar je kunt ook direct voor een heel jaar betalen. Meer informatie over de prijsstelling is in onderstaande schermafbeelding te vinden: Phoenix Software Review - prijzen We willen je hierbij ook heel graag wijzen op de gratis proefperiode. De heren van Internet Marketing Unie bieden jou – tijdelijk – de mogelijkheid aan om gratis deze software uit te proberen. Tijdens deze proefperiode kan je de software 14 dagen geheel vrijblijvend uitproberen. Tijdens deze 14 dagen weet je een perfecte indruk van dit softwarepakket te krijgen, waardoor je direct de juiste keuze voor jezelf kunt gaan maken!  Start de 14-daagse proefperiode!

Kunnen wij de Phoenix software aanraden?

Nadat wij de Phoenix software zelf hebben mogen gebruiken, kunnen we wij maar één ding concluderen; deze software is echt uitmuntend te noemen. Wij zijn van mening dat elke (digitale) ondernemer prima met deze software uit de voeten kan. De software vereist geen technische kennis, maar biedt jou wel alle mogelijkheden en kansen. Je kunt met deze software een geweldige website opzetten. Deze website weet je al snel om te toveren tot een winstgevende website, aangezien deze software jou daar alle tools voor voorschotelt. Je hoeft deze tools alleen maar op de juiste manier te gebruiken, waarna je al snel de zichtbare resultaten ziet. Je weet meer bezoekers naar jouw website te trekken én je weet succesvoller te zijn met jouw onderneming. Wat wens je nog meer? Wil je direct gebruik gaan maken van de Phoenix software? Verstandige keus! Klik direct op onderstaande link om je aan te melden voor deze Phoenix software van heren van de Internet Marketing Unie! 

Plaats een reactie