Plug and Pay Software Review – Nummer 1 betaalsoftware?

Als eigenaar van een website is het van belang dat je jouw betaalproces weet te optimaliseren. Uit deze Plug and Pay software review blijkt dat het softwarepakket Plug and Pay van de IMU absoluut een geschikte kandidaat is voor jouw website. De software biedt veel mogelijkheden, de software is naar wens in te stellen én de software brengt jouw website echt naar een (nog) hoger niveau! In deze Plug and Pay software review bespreken wij uitgebreid alles wat met deze software te maken heeft. We bespreken wat de software precies inhoudt, voor wie deze software geschikt is, wat de kosten voor deze software zijn én door wie de Plug and Pay software nou precies ontwikkeld is.

Wat is de software van Plug and Pay precies?

Verkoop jij producten via jouw webshop? Verkoop jij een cursus via jouw website? Probeer je een e-book via jouw webshop te verkopen? Of probeer je een bepaald abonnement voor een bepaald bedrag per maand/jaar te verkopen aan de bezoekers van jouw website? Dan moet je zorgen voor een overzichtelijke betaalpagina, waarmee je de conversie weet te verhogen. Precies daarvoor is de Plug and Pay software ontwikkeld. Met deze software weet je namelijk een overzichtelijk en duidelijke betaalpagina te ontwerpen, waardoor jouw bezoekers eerder geneigd zijn om een bepaald product te kopen of om een bepaalde dienst af te nemen. Volgens de ontwikkelaar van deze software is het mogelijk om jouw omzet met maar liefst 20% te verhogen. Om dat – toch wel indrukwekkende – doel te kunnen behalen, hebben de ontwikkelaars gezorgd voor een behoorlijk uitgebreid softwarepakket. Als je besluit om een abonnement op deze software te nemen, kan je namelijk van de volgende functies en mogelijkheden genieten: Plug and Pay Software Review - functies Dit overzicht laat alvast één ding heel duidelijk blijken; de Plug and Pay software is echt héél uitgebreid te noemen. Met dit softwarepakket kan je eigenlijk jouw betaalpagina én daarmee ook jouw conversie naar ongekende hoogtes toe tillen. Hierdoor ben je in staat om jouw website/webshop nog succesvoller te maken en dus om nog meer geld te verdienen. Als je wel eens op de website van een online cursus gekeken hebt, is de kans groot dat je daar een betaalpagina tegen bent gekomen die gemaakt is met deze software. Veel grote Nederlandse partijen, waaronder veel verkopers van online cursussen en trainingen, maken namelijk met veel plezier gebruik van deze software. In deze Plug and Pay software review lees je hieronder iets meer over de ontwikkelaars van dit softwarepakket. Voordat we aangeven wie dit softwarepakket ontwikkeld heeft, willen wij je graag wijzen op nog twee e-books die door dezelfde ontwikkelaar uitgebracht zijn: 

Conversietips: met behulp van dit gratis e-book kan je jouw verkopen naar een hoger niveau stimuleren, waarin ook uitgebreid besproken wordt hoe je daar de Plug and Pay software het beste voor in kunt zetten. Dit boek is volledig gratis te downloaden.  Download mijn gratis exemplaar!  Plug and Pay Software Review - de-ultieme-checkout-imu-373x450

Affiliate marketing boek: ook in dit boek vind je veel informatie over de Plug and Pay software terug. Zoals je in bovenstaande afbeelding kunt zien (linksonder), kan je met deze software namelijk ook een compleet affiliate systeem opzetten! Dit boek is volledig gratis te downloaden.  Download mijn gratis exemplaar! Plug and Pay Software Review - affiliate-marketing-boek-392x450

Wie heeft de Plug and Pay software ontwikkeld?

In elke review vinden wij het van belang om de ontwikkelaar uitgebreid te bespreken. Dat hebben wij in de Huddle software review gedaan en doen we ook in deze Plug and Pay software review. Waarom we uitgerekend de software van Huddle aanstippen? Nou, de ontwikkelaar van Huddle heeft óók het Plug and Pay softwarepakket ontwikkeld. Ja, zeker; deze beide softwarepakketten komen uit dezelfde koker rollen. We hebben het hierbij over de heren Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren. In 2010 startte Tonny met zijn bedrijf Internet Marketing Unie, afgekort IMU. Al snel deed Martijn van Tongeren ook zijn intrede in dit bedrijf, waarna het al snel hard ging. Het bedrijf wist door de jaren heen uit te groeien tot één van de meest toonaangevende marketing platformen van ons land. De Internet Marketing Unie beschrijft zelf dat zij ‘het grootste online marketingplatform van Nederland’ zijn. Martijn van Tongeren & Tonny Loorbach Door de jaren heen is het bedrijf dus flink gegroeid. Dat is niet alleen terug te zien aan het aantal klanten van de Internet Marketing Unie, maar ook zeker aan de hoeveelheid diensten en producten die verkocht worden door dit bedrijf. Zo kan je verschillende boeken aanschaffen, kan je verschillende cursussen volgen en kan je ook allerlei blogs op de website van Internet Marketing Unie vinden. Hoezo de heren Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren besloten hebben om ook zelf software te gaan ontwikkelen? Nou, bij het ontwikkelen en op gang zetten van digitale concepten liepen zij vaak tegen grenzen aan. Grenzen waar ze mee moesten dealen, omdat er geen geschikte softwarepakket voorhanden was. Uiteindelijk besloten zij om deze software dan maar zelf te gaan ontwikkelen; op die manier hebben de Huddle software en de Plug and Pay software het levenslicht gezien. Plug and Pay Software Review - banners horizontaal-03 Over de Internet Marketing Unie kunnen wij eigenlijk alleen maar lovende woorden spreken. Het bedrijf is behoorlijk transparant, het bedrijf heeft geweldige producten en diensten op de markt gebracht én is echt uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf. Ook met de verschillende softwarepakketten levert de Internet Marketing Unie absoluut goed werk af!

Wat is het doel van Plug and Pay?

Met de Plug and Pay software proberen de heren van Internet Marketing Unie jouw omzet naar een hoger niveau te tillen. Zoals hierboven al aangegeven, geven zij namelijk aan dat het mogelijk is om 20% meer omzet te behalen met deze omzet. Wat het doel van Plug and Pay precies is, wordt duidelijk aan de hand van onderstaande passage. Deze passage is te vinden op de website van dit softwarepakket en is volgens ons veelzeggend: Plug and Pay Software Review - ervaring 1 Oftewel; bij dit softwarepakket draait het allemaal om het verhogen van de omzet én de cashflow. Je krijgt daardoor meer geld binnen om te blijven investeren en te blijven groeien met jouw onderneming!

Voor wie is Plug and Pay geschikt?

Eigenlijk is dit softwarepakket geschikt voor alle digitale ondernemers. Zolang jij via jouw website producten of diensten verkoopt, is deze software zelfs voor jou op het lijf geschreven. Met deze software kan je immers de conversie naar een hoger niveau tillen, waardoor je al snel meer producten en diensten kunt gaan verkopen. Bij het ontwikkelen van dit softwarepakket heeft de Internet Marketing Unie de pijlen niet op één specifieke doelgroep gericht. Nee, het maakt bijvoorbeeld niet uit hoe groot jouw bedrijf is of hoeveel orders jij per dag doet. Indien je producten of diensten via jouw website verkoopt, is de software van Plug and Pay voor jou zeer interessant te noemen!

Wat vinden andere mensen van Plug and Pay?

In de afgelopen jaren hebben behoorlijk veel digitale ondernemers al gebruik gemaakt van Plug and Pay. Hoe wij dat zo zeker weten? Nou, op het internet zijn behoorlijk veel reviews/beoordelingen over dit softwarepakket te vinden. Zo vinden wij onder meer de volgende beoordelingen veelzeggend voor het niveau van Plug and Pay: Plug and Pay Software Review - Plug and Pay ervaring 2 Over het algemeen zijn alle beoordelingen vrij positief te noemen. Wel is het goed om zeer scherp op de beoordelingen te zijn, aangezien er ook bijvoorbeeld DJ’s actief zijn onder de naam ‘Plug & Pay’. Mocht je zelf op zoek naar online beoordelingen willen gaan, is dat dus iets waar je even goed op moet letten.

Wat betaal je voor de Plug and Pay software?

Wil jij ook graag jouw conversie naar een hoger niveau gaan tillen? Wil jij graag meer producten en diensten via jouw website gaan verkopen? Dan kan je daarvoor prima gebruik maken van de Plug and Pay software, maar voor niks gaat de zon op. Als je gebruik van deze software wilt maken, heb je de keus tussen de volgende pakketten: Plug and Pay Software Review - prijzen Je hebt dus de keus tussen twee verschillende pakketten én twee verschillende contractduren. Zo kan je per jaar betalen, maar je kunt ook per maand gaan betalen. Wat de beste keuze is, is volledig afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en budget. Wij willen jou wel graag wijzen op de gratis proefperiode van Plug and Pay. Dankzij deze gratis proefperiode kan je deze software geheel kosteloos aan de tand voelen.

Kunnen wij de Plug and Pay software aanraden?

In de afgelopen periode hebben wij veel onderzoek naar de software van Plug and Pay gedaan. Al snel kwamen wij erachter dat deze software echt een ongekende meerwaarde biedt. Eigenlijk ben je een dief van jouw eigen portemonnee als je géén gebruik maakt van deze software. Wij zijn zeer te spreken over de mogelijkheden van deze software en de resultaten die je met deze software kunt/gaat boeken. Daarbij moet je dus wel rekening houden met een behoorlijke investering, maar deze uitgaven verdien je – als het goed is – binnen de kortste keren weer volledig terug. Wil je direct gebruik maken van de Plug and Pay software? Wil je direct meer orders via jouw website scoren? Klik dan direct op deze link om je aan te melden! 

Optimaliseer jouw betaalproces!

In deze Plug and Pay software review hebben we alles uitgebreid besproken wat met deze software te maken heeft. Zo hebben we wat de software inhoudt, voor wie deze software geschikt is, wat de kosten zijn én door wie de Plug and Pay software nou precies ontwikkeld is. Probeer deze software nu 14 dagen gratis uit om te zien hoe de software van Plug and Pay jouw business naar een hoger niveau kan tillen! 

Plaats een reactie