Huddle software Review – Beste E-learning & community software?

Huddle software review. Software voor online programma’s en memberships; dat is eigenlijk de software van Huddle in een notendop omschreven. Daarmee doen we deze software eigenlijk tekort, aangezien deze software zéér breed ingezet kan worden. Dat is één van de conclusies die je in deze Huddle software review gaat vinden!  In deze Huddle software review zetten wij al onze bevindingen omtrent dit softwareprogramma op een rijtje. Nadat jij deze review doorgelezen hebt, ben je in staat om direct de juiste keuze te gaan maken. Ga je gebruik maken van de Huddle software of niet?

Wat is de software van Huddle precies?

In de afgelopen jaren hebben we te maken gehad met verschillende technologische ontwikkelingen. Zo is het opeens een big business om online programma’s aan te bieden of om via memberships een vaste inkomstenbron te vergaren. Om dat voor elkaar te krijgen, heb je echter wel passende software nodig. Juist dat is iets waar het bedrijf Huddle bij om de hoek komt kijken. Dit bedrijf heeft door de jaren heen een uitgebreid softwarepakket op de markt gebracht. Een softwarepakket waardoor je jouw online community naar een hoger niveau kunt tillen. Daarbij biedt Huddle ook nog verschillende andere diensten aan.

De gratis e-books

Zo heeft Huddle twee e-books geschreven, waarover we je graag alvast wat meer vertellen. Het eerste boek heeft de naam ‘Online memberships gekregen. Volgens het bedrijf zelf is het met dit e-book mogelijk om een eigen digitale product te ontwikkelen met bijbehorende wederkerende inkomsten. In dit e-book wordt onder meer uitgelegd hoe je de kracht van stapelen toe kunt passen, hoe je jouw online business volledig kunt automatiseren en hoe je een succesvolle internetondernemer kunt worden. Dit boek is volledig gratis

Huddle Software Review - memberships ebookDownload hier het gratis ebook!Huddle Software Review - community buildingDonwload hier het gratis ebook!

Het tweede boek heeft de naam ‘Community Building gekregen. Met dit boek krijg je geleerd hoe je de retentie en klantwaarde van jouw lidmaatschap kunt verhogen, hoe je een stressvrije business op kunt bouwen, hoe je meer gelukkige klanten krijgt en hoe je jouw business dankzij jouw klanten exponentieel kunt laten groeien. Ook dit boek is volledig gratis te downloaden via de website van Huddle.

De Software

Behalve deze twee boeken heeft het grote programma Huddle nog véél meer producten op de markt gebracht. Wat te denken van de e-learning software? Met deze e-learning software kan je jouw eigen e-learning platform op gaan zetten. Een dergelijk platform heb je nodig als je bijvoorbeeld een online programma, een online cursus of een online training aan het opzetten bent. Dit e-learning softwareprogramma is, dankzij Zapier, te koppelen aan al jouw favoriete systemen. Automatisering is dus ook zéker mogelijk dankzij deze software. Ook biedt Huddle speciale Forum software aan. Met deze software ben je in staat om een eigen online community op te bouwen. Je kunt hierbij kiezen tussen twee verschillende soorten community ‘s; een gesloten community of een open community. Beide varianten hebben hun voor- en nadelen, maar met behulp van deze software is het opzetten van een online community nog nooit zo makkelijk geweest.

Waar bestaat de Huddle software uit?

Tot slot willen wij je nog wijzen op onderstaande afbeelding. In deze afbeelding zie je een duidelijk beeld van datgene wat allemaal door Huddle software aangeboden wordt: Huddle Software Review - inhoud Over de verschillende diensten en producten van Huddle kunnen we één ding concluderen; het aanbod is zéér uitgebreid én zéér veelbelovend te noemen. De software van Huddle is namelijk van een ongekend hoog niveau. Bijkomend voordeel is dat de software van Huddle behoorlijk uniek te noemen is. Mocht je bijvoorbeeld een community op willen bouwen, is het absoluut aan te raden om met de software van Huddle aan de slag te gaan.  Al met al zijn wij zeer te spreken over de verschillende diensten van Huddle. Dit bedrijf heeft door de jaren heen een goede en positieve naam op weten te bouwen. Dit heeft niet alleen met de kwaliteit van de software te maken, maar ook met de kwantiteit. Ongeacht wat jouw wensen zijn, kan je bij Huddle altijd wel kiezen voor een passend softwarepakket.  Start hier je gratis trial!

Wie heeft Huddle opgericht?

Het mag duidelijk zijn; de software van Huddle is behoorlijk veelbelovend te noemen. Maar, wie is nou dé oprichter van Huddle software? Welk persoon of welke personen hebben ervoor gezorgd dat elke digitale ondernemer nu van de software van Huddle kan genieten? Op de website van Huddle vallen direct de contactgegevens op. Daarbij valt onder meer op dat het bedrijf gevestigd is in de binnenstad van Amsterdam. Ook het KVK- en BTW nummer van Huddle worden hier keurig vermeld. Als we het adres op Google intypen, komen we al direct uit bij de Internet Marketing Unie. De Internet Marketing Unie is een autoriteit op het gebied van online marketing. Naar eigen zeggen is dit het grootste online marketing platform van Nederland, waarbij het ook noemenswaardig is dat dit platform ook allerlei evenementen, congressen en lezingen organiseert. Dit platform werd in 2010 opgericht door de heren Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren. Zij zijn niet alleen het gezicht achter de Internet Marketing Unie, maar ook achter Huddle software. Beide heren zijn behoorlijk slim, zijn succesvolle digitale ondernemers en weten exact aan welke software digitale ondernemers behoefte hebben. Zij hebben uiteindelijk besloten om die software zelf te gaan ontwikkelen en dat is een goede keuze gebleken. Martijn van Tongeren & Tonny Loorbach

Wat is het doel van de Huddle Software?

Zoals hierboven al gesteld, is Huddle opgericht door twee digitale ondernemers. Zij waren op zoek naar geschikte software voor bijvoorbeeld een online community, maar zij konden deze software nergens vinden. De enige oplossing was dan ook om deze software zelf te gaan ontwikkelen; dat is eigenlijk de reden waarom het bedrijf Huddle opgericht is. Het doel van Huddle software is om online bedrijven te laten groeien. Een bedrijf kan groeien door aan de naamsbekendheid te werken, door een online community op te bouwen of door de juiste online producten op te zetten. Op de website van Huddle valt het volgende te lezen over het doel van dit bedrijf: Huddle Software Review - Ideale online business

Voor wie is Huddle geschikt?

De software van Huddle is eigenlijk voor alle digitale ondernemers en bedrijven geschikt. Indien jij een geautomatiseerde online business op wilt bouwen, staat het bedrijf Huddle eigenlijk voor je klaar. Daarbij maakt het eigenlijk niet zo heel veel uit waar jouw voorkeur nou precies naar uit gaat. Het is namelijk een feit dat Huddle onwijs veel verschillende softwarepakketten op de markt heeft gebracht. Doordat je de keus uit veel soorten software hebt, kan je altijd wel software uitkiezen die perfect past bij jouw digitale onderneming. In onze ogen is Huddle dan ook voor een breed publiek geschikt, maar je hebt wel een goed idee nodig. Elk digitaal concept valt of staat namelijk met een goed idee. Mocht jij een idee hebben én ambitieus zijn, biedt de software van Huddle jou het ideale handvat om jouw idee om te zetten tot een succesvolle digitale business.

Wat vinden andere mensen van Huddle Software?

Doordat Huddle behoorlijk veel verschillende producten en diensten aanbiedt, is het bedrijf behoorlijk groot geworden. Dat is ook terug te zien in de hoeveelheid recensies c.q. beoordelingen die online te vinden zijn. Opvallend is dat héél veel van deze beoordelingen super positief te noemen zijn. Dat blijkt onder meer uit de beoordelingen die op de website van Huddle te vinden zijn: Huddle Software Review - ervaringen Ook op Google zijn veel veelbelovende én veelzeggende beoordelingen te vinden zijn: Huddle Software Review - ervaringen 2 Op basis van onder meer deze beoordelingen kunnen wij het volgende concluderen; Huddle heeft de zaakjes goed op orde. Dit softwarebedrijf biedt prima softwarepakketten aan, heeft een prima after service en biedt interessante software voor een breed publiek aan. Uit de beoordelingen van gebruikers blijkt vervolgens ook dat de software zeer geliefd is.

Wat betaal je voor de software van Huddle?

Wil je graag de twee e-books van Huddle lezen? Dan hoef je helemaal niks te betalen. Wil je graag gebruik maken van het complete digitale platform van Huddle? Dan dien je een abonnement bij dit bedrijf af te sluiten. Je hebt daarbij de keuze tussen twee verschillende abonnementsvormen; een jaarabonnement of een maandabonnement. In onderstaande afbeelding zie je deze twee vormen inclusief de bijbehorende prijskaartjes: Huddle Software Review - prijzen Het mag duidelijk zijn; een jaarabonnement is veel voordeliger dan een maandabonnement. Mocht je nou interesse in Huddle hebben, kan je er ook nog voor kiezen om gebruik te maken van de gratis proefperiode. Sterker nog; Huddle stimuleert je juist om gebruik te maken van deze gratis proefperiode. Tijdens deze periode krijg je een duidelijk beeld van het platform, waarna je direct een betaald abonnement af kunt sluiten bij dit bedrijf!

Kunnen wij de software van Huddle aanraden?

Zo, we zijn alweer aan het einde van deze Huddle software review uitgekomen. Deze review sluiten we graag af met het antwoord op de vraag ‘Kunnen wij de software van Huddle aanraden?’. Nou, dat kunnen wij absoluut. Wij zijn zéér onder de indruk van de software van dit bedrijf. De software is van een hoog niveau, het platform is onwijs duidelijk en ook de jaarlijkse kosten vinden wij relatief gezien meevallen.

Start je eigen ledensite met Huddle

Huddle is de ideale aanvulling op jouw online business. Creeer supersnel een eigen ledensite en/ of e-learning platform op jouw eigen website! Download het gratis e-book 'Online memberships om een eigen digitale product te ontwikkelen met bijbehorende wederkerende inkomsten. Leer hoe je de retentie en klantwaarde van jouw lidmaatschap kunt verhogen, een stressvrije business op te bouwen, meer gelukkige klanten krijgt en hoe je jouw business dankzij jouw klanten exponentieel kunt laten groeien. Download het gratis e-book 'Community Building'. 

Plaats een reactie