Enormail review

Enormail review. Het is mogelijk met behulp van de Enormail software. Deze software wordt reeds door veel ondernemers met veel plezier gebruikt én kan daardoor op veel positieve beoordelingen rekenen. Daar kunnen wij ons ook zeker in vinden; óók wij zijn te spreken over de software van Enormail. In deze Enormail review bespreken wij op een onafhankelijke en kritische wijze alles wat met dit softwarepakket te maken heeft. We bespreken onder meer wat de voordelen zijn, wie dit pakket ontwikkeld heeft én voor wie het pakket geschikt is. Na het lezen van deze Enormail review kan je direct voor jezelf de keuze gaan maken; deze software wel of niet gaan gebruiken?

Wat is de software van Enormail precies?

Door de jaren heen hebben de technologische ontwikkelingen niet stilgestaan. Integendeel zelfs; veel ontwikkelingen hebben elkaar in hoog tempo afgewisseld, waardoor er voor digitale ondernemers momenteel heel veel mogelijk is. Om met jouw onderneming te kunnen groeien, kan je verschillende vormen van online marketing inzetten. Kies jij voor email marketing? Dan is de software van Enormail voor jou op het lijf geschreven. Dit softwarepakket is namelijk eigenlijk een compleet email marketing programma. Een programma waarmee je mails op kunt stellen, waarmee je mails kunt versturen en waarmee je de resultaten van het versturen van de mails perfect kunt meten én kunt analyseren. Enormail review Onder aan de streep is het met Enormail software mogelijk om jouw business en jouw omzet te laten groeien. Door van dit email marketing programma gebruik te maken, werk je bovendien aan jouw naamsbekendheid en kan je huidige aanbiedingen direct naar jouw (potentiële) klanten mailen. Volgens de ontwikkelaar zelf maken ruim 1.500 mensen c.q. bedrijven reeds gebruik van dit email marketing programma. Voor wie dit programma zoal geschikt? Daarover lees je later in deze Enormail review meer informatie! Moraal van het verhaal; met het softwarepakket van Enormail ben je in staat om mails op te maken en mails te versturen. Hierdoor weet je jouw business te laten groeien, weet je jouw omzet te laten groeien én weet je dus jouw winst te laten groeien. In onze ogen heeft Enormail prima werk afgeleverd met dit email marketing programma; verderop in deze Enormail review vertellen we graag meer over ons persoonlijke ervaringen en mening. Enormail review - marketing

Wie heeft deze software ontwikkeld?

Het mag duidelijk zijn; het softwarepakket van Enormail klinkt op papier bijster interessant. Toen wij voor het eerst met deze software in aanraking kwamen, wist het direct onze aandacht te trekken. We besloten daarom om nader onderzoek te doen, waarbij we onder meer wilden weten wie deze software ontwikkeld heeft. Op de website van Enormail valt daar niet direct heel veel over te lezen. Zo is er bijvoorbeeld nergens een kopje ‘Over ons’ of staan er bijvoorbeeld foto’s van de oprichter(s) of medewerker(s) van dit bedrijf. Nadat we enige tijd op de website rond gespeurd hadden, zagen wij uiteindelijk het onderstaande: Enormail review - Contactgegevens enormailKijk, dit spreekt ons wel direct aan! Het is volgens ons namelijk een goed teken dat het adres, het emailadres en het KVK nummer vermeld staan. In bovenstaande afbeelding zie je overigens niet een telefoonnummer staan, maar daar kiest het bedrijf bewust voor. Men geeft aan dat zij uit eigen ervaring weten dat zij mensen per mail beter te woord kunnen staan dan telefonisch. Als we het hierboven genoemde adres intypen, komen we echter uit in een woonwijk. Hier kunnen we echter niet over oordelen, aangezien we niet weten wat zich precies in de gebouwen bevindt. Feit is dat de straat er wel keurig uit ziet en dat het bedrijf Enormail dus vrij transparant is. Nadat wij nog iets verder op onderzoek gingen, kwamen we uiteindelijk uit bij de naam van één van de oprichters; Eelco de Boer. Hé, dat is een bekende naam. Als je een beetje thuis bent in de wereld van digitaal ondernemen, heb je ongetwijfeld wel eens van Eelco de Boer gehoord. Hij heeft meerdere bedrijven opgericht, bedrijven voor hoge bedragen verkocht en geeft nu vooral lezingen en is ook nog een adviseur. Enormail review - Eelco de Boer We kunnen uiteindelijk twee zaken concluderen: 1). We weten niet 100% zeker wie het bedrijf Enormail opgericht hebben. 2) De website ziet er keurig uit, er staat een KVK nummer vermeld en daarmee laat het bedrijf zien dat het transparant is. "The Money is in the (email) list"

Wat is het doel van de software van Enormail?

In een interview met Eelco de Boer valt het volgende te lezen: “Ik had rond 2005 behoefte aan een Nederlands email marketingsysteem. Een systeem waarmee ik mails kon versturen en waarmee ik direct de resultaten kon meten en analyseren’. Uiteindelijk heeft hij besloten om deze behoefte zelf maar in te gaan vullen door zelf een dergelijk email marketing programma op de markt te brengen. Op de website van Enormail valt vervolgens te lezen wat nu het precieze doel van deze software is. Volgens Enormail is het hoofddoel als volgt: jouw business, jouw omzet en jouw winst naar een hoger niveau tillen. Dat is mogelijk met Enormail door de volgende subdoelen te gaan bereiken:

  • Met Enormail ben je in staat om meer nieuwe klanten aan te trekken. Dat is onder meer te danken door opt-in formulieren waarmee bezoekers van jouw website zich direct voor de mailinglist in kunnen schrijven. Des te langer/groter deze mailinglist wordt, des te groter de kans op succesvolle orders is.
  • Met Enormail ben je in staat om jouw klanten te bereiken. Met deze software is het immers makkelijk om mailcampagnes op te zetten en deze te automatiseren. Daarbij ben je ook nog in staat om alle campagnes en alle mails verder en verder te optimaliseren.
  • Met Enormail ben je in staat om jouw succes te vergroten. Dat is onder meer te danken aan heldere rapportages, aan het gemak van dit email marketing programma en aan de toenemende hoeveelheid website bezoekers.

Enormail review - mailing statistieken

Voor wie is de Enormail software ontwikkeld?

Bij het ontwikkelen heeft deze onderneming zijn pijlen gericht op een behoorlijk breed publiek. Mede daardoor is het huidige email marketing door meerdere mensen te gebruiken, waaronder de volgende mensen:

  • Zelfstandige ondernemers
  • Zzp’ers
  • Marketeers
  • Retailers
  • Freelancers
  • MKB’ers
  • Coaches

Voor al deze mensen en beroepsgroepen is dit email marketing programma zeer geschikt te noemen. Persoonlijk zijn wij, inderdaad, van mening dat dit programma voor vrij veel mensen een flinke meerwaarde heeft. 

Hoe is de Enormail software opgebouwd?

Nadat je deze software gekocht hebt, krijg je eigenlijk toegang tot een online dashboard. Vanuit dit online dashboard kan je emails aanmaken, je kunt volledige campagnes opzetten, je kunt campagnes optimaliseren en je kunt rapportages uitdraaienEnormail review - dashboard Als je binnen het online dashboard voor ‘Formulieren’ kiest, krijg je onder meer de volgende categorieën in de menubalk aan de linkerkant te zien: Instellingen, Opmaken, Pop up, Bevestigingsmail, Publiceren en Statistieken. In onze ogen spreekt de opbouw van dit email marketing programma direct tot de verbeelding. Het is duidelijk dat men gekozen heeft voor een strakke en rustgevende lay-out van de software; iets wat ons bijzonder aanspreekt. Je weet direct de verschillende functies te vinden, het programma is vrij makkelijk te bedienen en je werkt ook behoorlijk snel met dit online email marketing programma. Enormail review - email marketing voor ondernemers

Krijg je bonussen meegeleverd?

Enormail heeft bij het mammoet pakket diverse extra die jou zeker van pas zullen komen. Zo heeft Enormail een eigen beeldbank met ruim 800.000 foto's die je kan gebruiken en diverse opt-in formulieren die je kunt instellen. Maar de grootste waarde zit toch wel in de email marketing cursus ter waarde van €197 die je erbij krijgt. Hier leer je hoe jij jouw business kan laten groeien door het inzetten van emails zodat jouw business sneller groeit en je dus meer omzet kunt genereren! 

Wat vinden andere gebruikers van deze software?

Her en der in deze Enormail review heb je al onze persoonlijke mening kunnen vinden. Het mag duidelijk zijn dat wij behoorlijk positief zijn, maar hoe zit dat met andere gebruikers van deze software? Wij zijn op onderzoek uitgegaan en kwamen onder meer de volgende beoordelingen tegen: Enormail review - ervaringen Deze beoordelingen laten duidelijk zien dat de ervaringen zeer positief zijn. Bovendien valt er direct uit op te maken dat dit email marketing programma inderdaad voor een breed publiek geschikt is.

Wat kost deze software?

Wil je van de software van Enormail gaan genieten? Dan heb je de keus uit de volgende twee pakketten:

Enormail review - prijzen
Let wel: Deze genoemde prijzen zijn op basis van een jaarlijkse betaling!

Je hebt niet alleen keus uit de bovengenoemde twee pakketten, maar ook nog uit twee soorten betalingsmogelijkheden; per jaar betalen of per maand betalen. Voordat je een betaald pakket aan gaat schaffen, kan je ook nog 30 dagen gratis dit programma uitproberen. Daarmee weet Enormail eigenlijk de drempel nóg verder te verlagen; je kunt dus met een gerust hart deze software uitproberen, zonder dat je daar direct één van bovengenoemde pakketten voor hoeft af te sluiten!

Kunnen wij de software van Enormail aanraden?

Ja, dat kunnen wij zeker. De software is van een hoog niveau, is behoorlijk uitgebreid en biedt ook een daadwerkelijke meerwaarde. Wil jij nou ook direct met jouw onderneming gaan groeien? Dan kunnen wij je maar één ding aanraden; sluit direct een pakket af bij Enormail. Heb je daar interesse in? Meld je dan hieronder aan, aangezien je daarmee op een unieke kortingspagina uitkomt. Wat wens je nog meer?

Mammoet pakket nu met 25% korting!

Normaal gesproken kost het Mammoet pakket 60 euro per maand. Jij kunt dit pakket krijgen voor slechts 45 euro per maand. Dat is dus 25% korting elke maand opnieuw! De korting wordt automatisch toegezonden zodra jij je registreert voor een 30 dagen proefversie van Enormail. In de mail die vanuit Enormail naar jou toe wordt gezonden staan instructies hoe de korting kan worden verkregen.

Plaats een reactie