Review – de Online Marketing cursus van IMU, alles in 1!

Een wervelende online business opbouwen? Daar heb je twee dingen voor nodig: een goed idee en de Online Marketing cursus van de Internet Marketing Unie. Die mening zijn wij toegedaan na het volgen van deze uitgebreide en veelbelovende cursus. Een cursus waarmee je echt een bloeiende (digitale) onderneming op kunt bouwen! In deze Online Marketing Cursus review bespreken wij graag deze cursus van A tot Z . We kijken met een kritische blik naar de inhoud van deze cursus, naar het prijskaartje van de cursus en naar de ontwikkelaar van de cursus. Ook geven we jou veel informatie over de opbouw van de cursus, het doel van de cursus en de doelgroep waarvoor deze cursus geschikt is. Ben je benieuwd geworden? Lees deze Online Marketing Cursus review dan zeker even door!

Wat is de Online Marketing Cursus precies?

In de afgelopen jaren is de concurrentie op het internet hevig toegenomen. Juist door deze toegenomen concurrentie is het vrij lastig om met jouw bedrijf op te vallen. Nadat je deze cursus gevolgd hebt, zou je wél in staat moeten zijn om met jouw bedrijf op te kunnen volgen. Het gevolg daarvan? Je weet een wervelende online business op te bouwen. Dat is dan ook precies waar het bij deze cursus omdraait: Tornado Masterclass review - Banner Deze schermafbeelding laat overigens ook al direct meerdere dingen blijken. Zo heeft deze cursus officieel de naam ‘Tornado Masterclass’ gekregen. Mogelijk komt dit je bekend voor; recentelijk is ook een boek uitgegeven met de naam Tornado Masterclass. Je kunt deze online cursus echter zien als een flinke uitbreiding op dit boek. Daarnaast blijkt ook direct dat deze cursus uitgebreid opgebouwd is. In de cursus vind je maar liefst 74 lessen verdeeld over 12 modules. In deze Online Marketing cursus review vertellen wij je daar graag meer over!

Waar bestaat deze cursus uit?

Is deze Online Marketing cursus uitgebreid te noemen? Ja, dat is zeker het geval. Zoals je op bovenstaande schermafbeelding al hebt kunnen zien, bestaat deze cursus uit maar liefst 12 modules. Per module vind je meerdere lessen, zoals je ook in onderstaande schermafbeelding kunt zien: Tornado Masterclass review - module 1 tm 3-min Op deze schermafbeelding zie je de eerste drie modules van deze cursus staan. In de eerste module vind je 6 lessen terug, in de tweede module vind je 7 lessen terug en in de vierde module vind je ook 7 lessen terug. Als je de eerste drie modules gevolgd hebt, heb je dus al 20 verschillende lessen achter de kiezen. Niet alleen de eerste drie modules zijn uitgebreid opgebouwd, maar ook de overige 9 modules: Tornado Masterclass review - module 3 tm 12 Hierbij willen wij direct het volgende opmerken: de cursus is niet alleen uitgebreid te noemen, maar de inhoud van de cursus is ook van een hoog niveau. Dat blijkt direct als je met de eerste module van deze cursus start. Deze eerste module kent zes verschillende lessen:

  • Het IMU Geheim
  • Marketingplan op één A4
  • Doelgroep bereiken
  • Tornado model
  • Audio Afspeellijst
  • Toets Module strategie

Wat uit dit lijstje blijkt? Dat je allereerst veel informatie aangereikt krijgt, waarna je uiteindelijk de eindtoets kunt gaan doen. Weet je deze eindtoets succesvol af te ronden? Dan heb je alle kennis in huis om direct verder te gaan met de tweede module van deze Online Marketing cursus. Overigens bestaan de lessen van deze cursus uit een combinatie van een video en bijlagen. Om je daar een duidelijk beeld van te kunnen geven, hebben wij een schermafbeelding gemaakt van de derde les uit de eerste module ‘Doelgroep bereiken’: Tornado Masterclass review - video doelgroep bereiken-min Wat je ziet, is allereerst een video. Deze video duurt in deze les ruim 41 minuten en is dus echt héél uitgebreid te noemen. Als je vervolgens iets verder naar beneden scrollt, kun je een korte toelichting in combinatie met een bijlagen vinden. Gedurende de video wordt naar deze bijlage verwezen, waardoor je uiteindelijk alle benodigde kennis op kunt doen. Heb je deze les volledig gevolgd? Dan kun je deze met een groene markering afvinken, waarna je door kunt gaan naar de volgende les! Ons oordeel over deze cursus: wij zijn echt extreem onder de indruk. De cursus is niet alleen uitgebreid, maar bevat ook zeer veel waardevolle informatie. In onze ogen bestaat deze cursus louter uit informatie waarmee je écht uit de voeten kunt. Waarmee je echt een wervelende online business op kunt bouwen en waarmee je dus echt succesvol kunt zijn.

Krijg je bonussen meegeleverd?

Het mag duidelijk zijn: deze Online Marketing cursus is bij ons erg goed bevallen. De cursus is uitgebreid en de cursus is ook nog eens leuk om te volgen. Aangezien de cursus zo uitgebreid is, waren wij benieuwd of we ook nog bonussen meegeleverd zouden krijgen. Nou, je krijgt niet zozeer extra bonussen meegeleverd. Wel krijg je per module een Audio Afspeellijst en een Toets aangereikt. Met deze extraatjes weet je elke module op de juiste manier af te ronden, waardoor je echt alle gewenste kennis op weet te doen!

Wie heeft deze cursus ontwikkeld?

Als je deze Online Marketing cursus review aandachtig doorgenomen hebt, weet je al wie deze cursus ontwikkeld heeft. In één van bovenstaande lijstjes hebben wij namelijk de lessen van de eerste module opgesomd, waarbij de eerste les de volgende titel heeft: het IMU Geheim. Ja, ook deze cursus is door de heren van de Internet Marketing Unie ontwikkeld. De IMU is door de jaren heen uitgegroeid tot het grootste online marketingplatform van ons land en dat is onder meer aan de vele cursussen te danken. Met al deze cursussen tracht de Internet Marketing Unie om jou van alle benodigde kennis te voorzien. Met deze kennis ben je vervolgens in staat om jouw eigen (digitale) onderneming te starten, op te bouwen en uit te breiden. community building cursus review - IMU logo Door wie de Internet Marketing Unie opgericht is? Oorspronkelijk begon de heer Tonny Loorbach met zijn eigen bedrijf. Hij begon in eerste instantie met het verlenen van online marketing diensten, waarbij één van zijn eerste klanten Martijn van Tongeren was. Beide heren hadden al snel een klik en hadden het idee dat ze elkaar konden versterken. Uiteindelijk besloten Tonny en Martijn daarom om samen met de Internet Marketing Unie aan de slag te gaan. Die keus heeft beide heren absoluut geen windeieren opgelegd; ze zijn uiterst succesvol te noemen. Ook kunnen zij op veel positieve woorden rekenen én stralen zij veel vertrouwen uit. Ook wij zijn persoonlijk erg te spreken over deze heren én over de Internet Marketing Unie. Uit alles blijkt in ieder geval dat beide heren succesvol en vakkundig zijn! Martijn van Tongeren & Tonny Loorbach

Wat is het doel van de Online Marketing cursus?

‘Ontdek de ultieme blauwdruk voor een wervelende online business’. Dat zijn de woorden waarmee je welkom wordt geheten als je je aangemeld hebt voor deze cursus. Uit deze woorden blijkt ook direct wat het doel van deze cursus is: jou helpen om een wervelende online business op te bouwen. Overigens kun je deze cursus zien als een uitbreiding op het boek ‘Tornado Masterclass’ van de Internet Marketing Unie. Ook met dat boek proberen de heren van de IMU om jou te helpen met het opbouwen van een succesvolle online business.

Voor wie is deze Online Marketing cursus geschikt?

Ben je op dit moment bezig met het opbouwen van jouw eigen online business? Of is het jarenlang al jouw droom om te starten met jouw eigen online business? In beide situaties is deze Online Marketing cursus eigenlijk voor jou op het lijf geschreven. Met deze cursus richten Martijn en Tonny zich namelijk op de digitale ondernemer. Op de startende digitale ondernemer én op de gelouterde digitale ondernemers. Voor alle digitale ondernemers biedt deze cursus de gewenste informatie en hulp!

Wat vinden andere mensen van de Online Marketing cursus?

Zijn de cursussen van de Internet Marketing Unie populair te noemen? Ja, dat is zéker het geval. Doordat de cursussen zo populair zijn, vind je op het internet ook meerdere beoordelingen. Ook over de Online Marketing cursus hebben wij (op de website van deze cursus) enkele beoordelingen gevonden: Tornado Masterclass review - ervaringen-min

Wat kost de Online Marketing cursus?

Wil je net zoals ons graag de Online Marketing cursus gaan volgen? Verstandige keus! Met deze cursus kun je namelijk de eerste stappen zetten naar een wervelende online business, waarvoor je slechts een bedrag van 197 euro hoeft te betalen:

Tornado Masterclass

Direct aan de slag met onze allerbeste onlinemarketingtechnieken? € 197

  • De meest complete online marketing cursus
  • 47 video's met 20+ uur materiaal
  • Inclusief voorbeelden en templates
  • Inclusief audio afspeellijsten

Ook over dit prijskaartje zijn wij zeer te spreken. Als je op de juiste manier met deze cursus aan de slag gaat, weet je het bedrag van 197 euro immers binnen de kortste keren volledig terug te verdienen!

Kunnen wij de Online Marketing cursus aanraden?

Ja, wij kunnen de Online marketing cursus van harte aanraden. De cursus is uitgebreid, is gunstig geprijsd en bevat onwijs veel waardevolle informatie. Aan alles is te merken dat de heren van de Internet Marketing Unie zeer vakkundig zijn.

De meest complete online marketing cursus

Wil jij graag een wervelende online business starten? Dan kun je maar één juiste keuze maken: direct met deze cursus starten. Dat kun je doen via de button hieronder! 

Plaats een reactie