Affiliate Marketing Revolutie review

Affiliate Marketing Revolutie review. Je bent hier waarschijnlijk belandt omdat je benieuwd bent naar de ervaring met de Affiliate Marketing revolutie (afgekort AMR). Wie is Jacko Meijaard? Besteedt hij echt maar 2-3 uur per aan aan zijn business? Is het echt waar je zo met affiliate marketing passieve inkomsten kan opbouwen? En bovenal, is het ook voor jou weggelegd? Lees het hier in deze review en krijg het antwoord op al jouw vragen.

Wat is Affiliate Marketing Revolutie?

Voordat je begint met een cursus is het natuurlijk fijn om te weten wat het precies inhoudt. Nog niet bekend met de term Affiliate Marketing Revolutie? Geen zorgen! Affiliate marketing is niets anders dan het promoten van andermans producten. Je fungeert als het ware als tussenpersoon tussen de koper en de verkoper. Koopt de klant via jou een product bij het desbetreffende bedrijf? Dan ontvang jij een commissie. Bedrijven kunnen dit zien aan de hand van een unieke affiliate link. Dit is een link met een code die alleen van jou is. Op deze manier weten bedrijven dus of de klant via jouw link een aankoop heeft gedaan. Klikt de klant op jouw link en doet hij of zij vervolgens een aankoop? Dan ontvang jij een commissie van het bedrijf. Dit kan een vast bedrag zijn, maar ook een percentage van het totaalbedrag dat de klant uitgeeft. Hoe meer klanten via jouw unieke link een aankoop doen, hoe meer geld jij verdient. Het is dus jouw taak om jouw unieke affiliate link te promoten en dit heet affiliate marketing. De promotie van jouw linkje kun je overal doen: via een website, YouTube, Instagram, Facebook… noem maar op.

AMR: wie zit erachter?

Het is natuurlijk altijd leuk om te weten wie de bedenker is van een cursus. In dit geval is dat Jacko Meijaard. Hij heeft de cursus Affiliate Marketing Revolutie bedacht en ontwikkeld om mensen te laten zien hoe je op internet geld kunt verdienen. Sinds 2013 wordt de cursus al aangeboden en dat heeft hem zeker geen windeieren gelegd.  Affiliate Marketing Revolutie review - Jacko Meijaard Met zijn eigen bedrijf Meijaard Media is hij tegenwoordig één van de meest toonaangevende personen op het gebied van affiliate marketing. Bovendien is Jacko Meijaard online erg actief en deelt hij regelmatig zijn kennis op zijn website Internetsuccesgids.nl. Internetsuccesgids.nl is de website waarmee het allemaal begon en van waaruit hij zijn kennis over affiliate marketing begon te delen.

De cursus Affiliate Marketing Revolutie

De cursus Affiliate Marketing Revolutie is een online videotraining waarbij je leert hoe je door middel van affiliate marketing geld kunt verdienen. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Dan is het goed om uit te zoeken hoe de cursus eruit ziet en wat je ermee kunt bereiken. Simpel gezegd: met de AMR cursus leer je hoe je van A tot Z een winstgevende affiliate business kunt opzetten. In verschillende modules leer je alles wat je moet weten over affiliate marketing en hoe je dit het beste kunt toepassen. De verschillende modules zijn:

 • Starten met affiliate marketing
 • Website inrichten
 • Hoog scoren in Google
 • Website live zetten
 • Meten is weten
 • De puntjes op de i
 • Afronding
 • Teksten uitbesteden

In de video's van deze cursus wordt alles heel duidelijk uitgelegd. Je kunt als het ware Jacko Meijaard precies nadoen om zo een succesvolle business op te zetten. In totaal bestaat de cursus Affiliate Marketing Revolutie uit 69 video's waarmee je een hele hoop informatie in huis haalt. Alle video's zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week online beschikbaar. Affiliate Marketing Revolutie review - dashboard

De doelgroep voor de cursus AMR

Iedereen die interesse heeft in online marketing kan de cursus AMR volgen. Er is geen vereiste aan leeftijd, scholing of beroep. Daarnaast is het ook niet direct verplicht om je business in te schrijven bij de KvK en kun je eerst bepalen of affiliate marketing echt iets voor jou is. Echter, omdat een affiliate marketing business discipline en doorzettingsvermogen vereist, is het niet voor iedereen weggelegd. Omdat je je eigen baas bent, zal je jezelf moeten blijven motiveren om een succes te maken van je affiliate marketing business. Het nadeel is dus dat je geen stok achter de deur hebt en je zelf de volledige verantwoordelijkheid draagt. Daarom begint deze cursus ook met een module motivatie en inspiratie. Om jou te motiveren om online succesvol te worden.

Is het je geld waard?

Zoals vaker met een cursus weet je pas achteraf of het de moeite waard was of niet. Op het eerste ogenblik lijkt het alsof je ontzettend veel kennis en informatie aanschaft met de cursus AMR. De cursus is logisch opgebouwd en met het doorlopen van alle stappen word jij in staat gesteld om een succesvolle affiliate marketing business op zetten. Een nadeel van een online cursus is dat je compleet zelf verantwoordelijk bent. Jij hebt de keuze of je de video's wel of niet kijkt en of je alle stappen uitvoert. Je hebt geen begeleider naast je zitten die je blijft motiveren. Daarom hangt het succes van deze cursus volledig af van jouw inzet. Wil jij er echt voor gaan? En sta jij elke ochtend om 7.00 uur op om alle kennis van deze cursus tot je te nemen? Dan is de cursus zeker een aanrader. Maar wil jij zonder al te veel moeite veel geld verdienen? Dan is affiliate marketing niks voor jou. Misschien denkt jij door middel van affiliate marketing slapend rijk te worden, maar niets is minder waard. Het wordt wel van je vereist dat je veel moeite en tijd in je business stopt wil je er een succes van maken.

De voor- en nadelen

Een review zou geen echte review zijn als alle voor- en nadelen niet even op een rijtje worden gezet. Dus bij deze:

 • Het belangrijkste voordeel van deze cursus is de betaalbaarheid. Op het moment van schrijven kost de cursus namelijk slechts €47. Mocht de cursus je onverhoopt toch niet bevallen, dan heb je in ieder geval geen honderden euro's geïnvesteerd.
 • De cursus is altijd up-to-date. Online veranderingen gaan razendsnel en daardoor vinden er regelmatige updates plaats in de cursus, waardoor deze actueel blijft.
 • Met het aanschaffen van de cursus kom je terecht in een grote online community op een forum. Hier kun je al je vragen stellen die binnen no time worden beantwoordt door gelijkgestemden.
 • De cursus is toegankelijk voor iedereen. Er worden geen toelatingseisen aan je gesteld voordat je mag beginnen met de cursus.
 • Een nadeel van deze cursus is dat het lijkt alsof je direct rijk gaat worden. Dit is niet het geval. Ondanks alle goede informatie en stappenplannen kost het heel wat tijd voordat je een toename in je banksaldo ziet. Bovendien wordt hoog scoren in Google steeds lastiger omdat de concurrentie alleen maar toeneemt, waardoor het wellicht nog meer tijd en moeite kost voordat jouw affiliate marketing business tot een succes uitgroeit.
 • Dan komen we direct bij het volgende nadeel en dat is de tijd en moeite die je moet investeren. Affiliate marketing vereist namelijk nogal wat doorzettingsvermogen. Ben je niet erg gedisciplineerd? Dan zal deze cursus je niet rijk gaan maken. Het kost namelijk nogal wat tijd om je website te ontwikkelen en up-to-date te houden.

Affiliate Marketing Revolutie: kopen of niet?

Wil jij een affiliate marketing business opzetten? En ben je op zoek naar de meest relevante cursus? Dan is deze AMR cursus zeker aan te raden. Het is een erg goed opgezette cursus waarin je alles leert wat je moet weten over affiliate marketing. De actuele video's laten je zien hoe jij een affiliate marketing business opzet. Daarnaast biedt het forum je toegang tot iedereen die zich ook bezighoudt met affiliate marketing. Als je veel tijd en moeite in je business wilt stoppen, dan is deze de AMR cursus zeker aan te raden. Zie jij jezelf niet gedisciplineerd achter je computer zitten? En wil je liever snel makkelijker geld verdienen? Dan is de cursus niet aan jou besteed en kun je hem beter niet aanschaffen.

Affiliate Marketing Revolutie

Stel je eens even voor: Het is een warme maandagmiddag en je gaat naar het strand. De meeste ‘andere mensen’ moeten gewoon werken, maar jij niet. Nadat je terug komt van een dagje strand log je in op je laptop en zie je dat je gewoon zo’n € 200 hebt verdiend. Terwijl je gewoon op het strand lag en eigenlijk niks hebt gedaan. Hoe zou je dat vinden? Hoe zou je je dan voelen? Jacko Meijaard leeft dit leven elke dag. 

Voel je er meer voor om wel zelf producten te verkopen? Jia Ruan is een succesvolle internetondernemer die veel geld heeft verdiend door producten te verkopen via bol.com. Inmiddels heeft hij een team opgebouwd dat de naam team Unstoppable kent. Met dit team heeft Jia een training ontwikkeld waarin hij jou de kneepjes van het vak leert. Kort gezegd, hoe ook jij een succesvolle internetondernemer kunt worden door het verkopen van producten via bol.com. Lees hier de review van de Bol Masterclass van Jia Ruan

Uit diezelfde stal komt Mitchel Weijerman. Mitchel heeft een SMMA opgezet, oftewel een Social Media Marketing Agency. Samen met Jia Ruan heeft hij de krachten gebundeld en maakt hij deel uit van team Unstoppable. Mitchel heeft een training ontwikkeld waarin hij jou leert hoe je een winstgevende SMMA kunt opzetten. Lees hier onze review over de Agency Masterclass van Mitchel Weijerman. Bij ondernemerschap hoort ook de juiste mindset. Het omgaan met tegenslagen en vastblijven houden aan het omlijnde plan dat jij hebt uitgestippeld, is essentieel. Maar ook manieren die anderen al ontdekt hebben om tot rijkdom te komen, kunnen jou helpen om hetzelfde te bereiken. Wij hebben een kleine selectie gemaakt van boeken waarvan wij denken dat deze jou dat duwtje in de rug geven die jij verdient!

Of kijk naar deze top boeken op het gebied van persoonlijk ontwikkeling, mindset, carrière en succes.

Plaats een reactie