Mindfulness voor het Dagelijkse leven review

Mindfulness voor het dagelijkse leven review. Iedereen ervaart wel eens stress. Voor sommige mensen gaat deze hoeveelheid stress zó ver dat ze er letterlijk ziek van worden. Voor al deze mensen zou het heel fijn zijn om hun hoofd leeg te kunnen maken. Weer even de rust ervaren die zij gewend waren. Met de cursus Mindfulness voor het Dagelijkse Leven kun jij je hoofd leeg maken, meer ontspannen en zal je minder gestrest zijn. Uiteindelijk zal je ook een stuk lekkerder in je vel zitten, vriendelijker zijn tegen de mensen in je omgeving en een heel stuk gelukkiger zijn. 

Hier lees je alles over de cursus Mindfulness voor het Dagelijkse Leven.

Wie is de verkoper?

De cursus is samengesteld door Rolf van Baalen. Hij vormt het bedrijf Happy with Yoga samen met zijn vrouw Melanie Poldervaart, waarmee ze in het KvK-handelsregister staan. Met Happy with Yoga geven zij cursussen omtrent yoga en zijn dus ook gecertificeerde instructeurs. Rolf geeft nu dus ook een nieuwe cursus; Mindfulness voor het Dagelijkse Leven. De bedrijfsgegevens zijn te vinden onder de Algemene Voorwaarden op de website, dus de helderheid en transparantie zit goed. Rolf gebruikt gewoon zijn eigen naam en is ook gewoon te vinden op het internet. Zij hebben samen een eigen website zijn beiden actief op Instagram. Daarnaast is Rolf ook te vinden op facebook alleen is dat account wel zijn privé account. De vindbaarheid zit dus zeker goed en geeft toch wel een vertrouwd gevoel dat zij ook vindbaar zijn.

Mindfulness voor het dagelijkse leven review - Rolf van Baalen

Wat is de claim van de verkoper?

Rolf van Baalen gebruikt eigenlijk geen claims om zijn product aan te prijzen. Er wordt wel gezegd dat je aan het eind van de cursus meer ontspannen bent, meer ontspannen in het leven kunt staan en stressbestendiger bent dan dat je startte met de cursus. De cursus is toepasbaar op het dagelijkse leven en sluit hiermee dus goed aan op jouw leven en daarmee is het een van de weinige cursussen die zo naadloos aansluit. Je krijgt iedere dag een opdracht die gemakkelijk uit te voeren is in je dagelijkse leven, hoe deze er dan ook uitziet. Simpelweg iedereen kan de tijd vinden om deze cursus dus te volgen.

Voor wie is Mindfulness voor het Dagelijkse Leven bedoeld?

De cursus is bedoeld voor iedereen die een grote mate van stress ervaart en dit probleem graag wilt tackelen. Doordat de cursus zo toegankelijk is kan je dit eenvoudig toepassen naast je dagelijkse leven. Het maakt echt niet uit hoe druk of rustig je dagen eruit zien, iedereen die moeite heeft zijn of haar hoofd leeg te maken en te ontspannen kan deze cursus volgen. Met als gevolg dat je na de cursus meer rust ervaart en beter kunt ontspannen. Je wordt stressbestendig en krijgt een ontspannen blik op het dagelijkse leven. Het leert je echt omgaan met stressvolle situatie zodat jij in de toekomst de juist methodes kan toepassen.

Hoe ziet de cursus er uit?

De cursus is volledig digitaal en heeft een lengte van 8 weken. Gedurende deze 8 weken krijg je elke dag een e-mail in je inbox met een stukje tekst en een opdracht. Iedere mail geeft je nieuwe inzichten, tips, uitleg over mindfulness, een video of een audiobestand en soms een link naar meer informatie.

Mindfulness voor het dagelijkse leven review - cursus cover

Alles wordt in begrijpelijke taal uitgelegd zodat iedereen begrijpt wat er bedoeld wordt. Ook is de theorie niet zweverig zoals je wellicht zou verwachten. Alles is juist kort en bondig samengevat zodat iedereen het kan lezen, begrijpen én toepassen. Ook wordt de theorie herkenbaar gemaakt door voorbeelden uit het dagelijkse leven te gebruiken die iedereen zal kennen. Hiermee leer je om je niet zo druk te maken over wat men vindt of zegt. Rolf geeft je allerlei handvatten zodat je meer ontspannen door het leven kunt gaan.

Wat zijn de voordelen?

De cursus heeft verschillende voordelen. Het grootste voordeel is dat je meer ontspannen zal zijn en beter om kunt gaan met stressvolle situaties. Maar er is meer. Zo zal je beter kunnen slapen doordat jij je innerlijke rust terugvindt en zal jij je ook beter kunnen concentreren op het werk. Je zal je meer bewust worden van de stress en het ontspannen. Doordat je dagelijks begeleiding krijgt zal het een gewoonte worden; een positieve gewoonte die na de cursus zal blijven. Je hebt meer focus en kunt betere keuzes maken zonder je al te veel zorgen te maken hierover. Uiteindelijk zal je ook veel meer kunnen genieten van het leven, doordat je veel meer in het hier en nu leeft.

Zijn er ook nadelen?

Eigenlijk zijn er geen nadelen te noemen. Het kan voor sommige mensen even wennen zijn dat ze iedere dag hun mail moeten lezen, ook in de weekenden dus. Iedere dag moeten er één of meerdere opdrachten worden uitgevoerd en dat kan even wennen zijn in het begin. Iedere dag een stukje verdiepen in de theorie achter de opdrachten en jezelf verdiepen over het onderwerp mindfulness; je moet er gewoon wat tijd en energie insteken. Ook moet je er echt volledige voor openstaan om je leefstijl aan te passen en een nieuw patroon aan te brengen in je dagelijkse leven. Wees niet bang voor veranderingen, want ze zullen je juist gaan helpen om zonder zorgen door het leven te gaan. Daarnaast kan het erg fijn zijn als je support vanuit je omgeving krijgt. Het is dan raadzaam om hierover te praten met mensen in je direct omgeving; met name de mensen waar je dagelijks mee te maken hebt. Dit kan als erg gevoelig of spannend ervaren worden, maar uiteindelijk kan het je alleen maar helpen als het even tegenzit. De mensen die het dichtste bij je staan, hebben toch ook alleen maar het beste met je voor?

Wat zijn de bonussen?

Als je de cursus aanschaft krijg je er een gratis bonuscursus bij. In deze cursus van zeven dagen leer je hoe je met stress om moet gaan op het werk. Ook hier is de opzet weer hetzelfde wat een vertrouwd gevoel geeft. Je krijgt weer iedere dag een mail met informatie en de bijbehorende opdrachten. De cursus heet dan ook Mindfulness op het werk. Ons werk is namelijk één van de grootste leveranciers van stress. Wat voor functie je ook bekleedt, iedereen ervaart hier een vorm van stress. Het zou dan ook helpen als je weet hoe je hiermee om moet gaan. De cursus heeft een waarde van €27, maar is gratis als je de standaardcursus aanschaft.

Mindfulness voor het dagelijkse leven review - cursus cover 2

Daarnaast is de grootste bonus misschien wel het resultaat van de cursus. Want het resultaat is hopelijk een blijvend resultaat! Een resultaat waar jij de rest van je leven baat bij hebt. Het zorgt ervoor dat jij staat steviger in je schoenen en dat je beter een balans kunt vinden tussen stress en ontspanning. Tips en handvatten die je de rest van je leven kunt blijven toepassen.

Wat kost de Mindfulness voor het Dagelijkse leven cursus ?

De cursus kost slechts €47. En dat is eigenlijk heel goedkoop. Ga maar eens na; 8 weken lang een e-mail. Dat zijn 56 lessen van ieder ongeveer 84 cent. De prijs-kwaliteitverhouding is dus zeker heel goed. Bovendien krijg je een niet-goed-geld-terug-garantie van maar liefst 30 dagen. Je mag de cursus dus 30 dagen uitproberen en als je het alsnog niks vind, krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je er aan vastzit of dat je een miskoop begaat. 30 dagen is al bijna de helft van de cursus, dus dan weet je voor jezelf zeker wel of het wel of niet werkt voor jou.

Hoe zijn de ervaringen?

Er zijn op het moment van schrijven al 1400 mensen die de cursus hebben gedaan. Dit zullen er in de toekomst natuurlijk alleen nog maar meer worden. Als je op internet rond gaat kijken opzoek naar ervaringen en reacties, vind je er slechts een paar. Deze ervaringen zijn wel heel positief tegenover de cursus. Negatieve reacties zijn in ieder geval onvindbaar, maar Rolf lijkt me geen persoon die er moeite voor doet om deze negatieve reacties te verwijderen. Ik ga hiermee dus vanuit dat de meeste klanten tevreden zijn over de cursus. Op het Instagramaccount van Happy with Yoga zie je dat ze ruim 18000 volgers hebben. Ze zijn dus wel degelijk populair onder de yogagemeenschap en krijgen alleen maar positieve en leuke reacties onder de posts.

Mijn Mening over Mindfulness voor het Dagelijkse leven

Naar mijn mening is Rolf van Baalen een betrouwbaar en ervaren persoon om deze cursus te geven. De prijs van de cursus is prima en vaak zijn er wel kortingscodes te vinden. De mailtjes komen dagelijks rond hetzelfde tijdstip en dat werkt heel fijn. Zo kun je een soort routine opbouwen. Het went dan erg snel om je dagelijks even in de materie te verdiepen en de opdrachten uit te voeren. Je merkt op een gegeven moment dat je beter kunt ontspannen en dat je je minder zorgen maakt om de dagelijkse dingen. Het komt allemaal uiteindelijk toch wel goed. Doordat je je minder zorgen maakt, ga je beter slapen en kun je je beter concentreren op het werk. Je krijgt meer gedaan binnen dezelfde tijd. Ik ervaarde meer energie en een betere balans. De cursus heeft me echt geholpen om sterker in mijn schoenen te staan en beter met stress om te kunnen gaan. Een echte aanrader voor als je hoofd vaak veel te vol zit en je geen idee hebt hoe je weer overzicht kunt krijgen.

Mindfulness voor het dagelijkse leven review - kalmte

Eindoordeel

De cursus Mindfulness voor het dagelijkse leven is een echte aanrader. Vergeet ook niet dat je de cursus 30 dagen uit kunt proberen en mocht je het niks vinden krijg je alsnog je volledige bedrag terug. Daar hoef je dus al niet om te stressen 😉 Bovendien kan de cursus nooit kwaad, je gaat er eigenlijk alleen maar op vooruit. Iedere dag een mailtje waarmee je begeleid wordt naar een gezonder en meer ontspannen leven, voor veel mensen die ideale oplossing. Daarnaast krijg je dus ook een mini-cursus die zich meer focust op het werk. Een goede prijs, hoge kwaliteit, 30 dagen garantie en allerlei handvatten om beter te kunnen ontspannen voor een fijner leven. Kortom; een hele fijne cursus om meer te weten komen over mindfulness en om stress beter om te zetten naar positiviteit en energie.

Mindfulness voor het dagelijks leven

In deze cursus krijg je gedurende 8 weken lang, krijg je elke een email met uitleg en een praktische Mindfulness oefening. Je bent dagelijks max. 30 min met de oefeningen bezig, meestal minder. Elke week behandelen ze een ander aspect van Mindfulness. Aan het einde van de cursus weet je wat Mindfulness is en ben je in staat om zelf de Minfulness oefeningen toe te passen waar en wanneer je ze maar nodig hebt. 

Plaats een reactie