Crypto Masterclass review

AllesoverCrypto review. Cryptocurrency is een hot topic, de interesse naar de munten blijft groeien en groeien en de koersen laten dit zien. Veel mensen zitten echter nog met vragen voordat ze besluiten om op de trein te springen. Ze willen meer leren over het handelen met cryptocurrency, weten wat de beste munten zijn om te kopen en zijn eigenlijk op zoek naar een blauwdruk voor het traden. Om deze reden hebben wij een review geschreven over de Crypto Masterclass en De Crypto Portfolio, beide opgesteld door Derek Westra en Patrick Suiker van AllesOverCrypto.nl.  Wij zoeken voor je uit of deze jongens betrouwbaar zijn, wat de ervaringen zijn met de cryptocursus, welke bonussen je krijgt en nog veel meer. Lees snel verder.

Is allesovercrypto betrouwbaar?

AllesOverCrypto.nl is een website die jaren geleden is opgericht door drie crypto-enthousiastelingen die hun kennis en passie willen delen met de rest van Nederland. De jongens achter het platform zijn Derek Westra, Patrick Suiker en techneut Robin Westra. Alle drie de jongens hebben affectie voor crypto en zijn al vrij vroeg met de digitale currency in aanraking gekomen. Hierdoor weten ze goed waar ze het over hebben, omdat ze zelf jarenlange ervaring hebben met crypto. Crypto Masterclass review - Derek en Patrick De website is transparant en duidelijk. Zo zijn alle contact- en bedrijfsgegevens duidelijk zichtbaar op de website en worden er geen shady namen of constructies gebruikt om te verhullen wie er daadwerkelijk achter de website zitten. Is Allesovercrypto oplichting of waarheid? Wij denken het laatste. Op het grote Nederlandstalig crypto-platform kan iedereen terecht voor het actuele crypto nieuws en crypto-gerelateerde informatie en producten.

Voor wie is de cursus?

In deze Allesovercrypto review hebben we het over twee cursussen: de Crypto Masterclass en De Crypto Portfolio. Deze cursus is zowel geschikt voor beginnende traders als voor mensen die al iets meer ervaring hebben met crypto maar ondersteuning willen bij het handelen. Deze cryptocurrency masterclass wordt verkocht in het Nederlands en dus geschikt voor Nederlanders en Belgen. De cursus is eenvoudig van opzet waardoor iedereen begrijpt waar het over gaat. Door het gebruik van 'Jip & Janneke taal' is het zelfs goed te volgen voor mensen die nog nooit eerder van crypto gehoord hebben. De masterclass is een verzameling van producten die Derek Westra en Patrick Suiker eerst los verkochten. Op het crypto portfolio na is het niet meer mogelijk om deze producten los te kopen. Wat de crypto masterclass allemaal precies bevat, lees je hieronder! 

Crypto Masterclass review - cursusIs de Crypto Masterclass waar voor je geld?

Laten we eerst zeggen dat de Crypto Masterclass zeer uitgebreid is. Als eerste ontvang je de volledige cryptocurrency beginnerscursus. Vroeger was dit een hoofdproduct dat je voor €400,- los kon kopen. Deze cursus biedt uitstekende resultaten, juist voor beginners. De beginnerscursus richt zich op mensen die nog niks van crypto weten en aan het handje meegenomen willen worden. Voor de gevorderde crypto handelaren hebben de jongens achter de cursus diverse modules voor experts toegevoegd. Daarnaast ontvang je het crypto portfolio, waarin je maandelijks nieuwe crypto-parels vindt. Dit zijn alt-coins met zeer veel potentie en het zal niet de eerste keer zijn dat een coin 100x gaat. Vraag jij je af: wat zijn de beste cryptocurrency's van 2020? De crypto-parels geven het antwoord. Waardevolle informatie dus. Dit portfolio kun je nog wel los kopen voor €200,-. Daarnaast krijg je verschillende e-books, The Million Dollar Template om je trades in bij te houden, de Crypto Belastinggids en constant nieuwe updates en lessen. Voor een prijs van €597 krijg jij dus flink wat extraatjes die we hieronder verder toelichten! Wij vinden de Crypto Masterclass waar voor je geld. Trouwens, wanneer je de gratis training volgt krijgen 10 mensen de kans om de Crypto Masterclass met nog meer korting aan te schaffen, voor slechts €297Crypto Masterclass review - min

Welke bonussen krijg je?

Bij de cursus krijg je na bestelling direct toegang tot 3 extra bonus eBooks, namelijk:

  • De Crypto belastinggids: Deze praktische gids bevat alle antwoorden op vragen rondom cryptocurrency en belasting. Zo zorg je ervoor dat je de winst op jouw investeringen niet direct verliest aan de Belastingdienst en deze op de juiste manier opgeeft.
  • 12 Tips voor beginners: 12 Extra tips om het maken van bekende beginnersfouten te voorkomen.
  • De Bitcoinbijbel: Dit e-book bevat zeer uitgebreide informatie over crypto en de blockchain technologie. Het boek is geen training maar vooral een handig naslagwerk om vaktermen e.d. nog eens in op te zoeken.

Wat ook zeer waardevol is, is dat je toegang krijgt tot de speciale VIP community. Binnen de community word je op de hoogte gehouden van ontwikkelingen op de markt en buitenkansjes die zich voordoen. De markt is altijd in beweging, waardoor dit echt een extraatje is die wat toevoegt.

Crypto portfolio

In het portfolio worden de 15 beste cryptocurrency's van 2020 gepresenteerd. Dit zijn coins die nog erg klein zijn en waar maar weinig mensen van weten dat ze bestaan. Hierdoor hebben ze een lage prijs en kun je er veel aanschaffen nu de koers nog laag is. Het crypto portfolio 2020 zit opgenomen in het crypto masterclass pakket. Derek Westra en Patrick Suiker hebben al eerder aangetoond succesvol te zijn met het vinden van kleine potentiële alt-coins. Zo waren zij een van de eersten die AntShares (NEO) en Raiblocks (NANO) hebben ontdekt. Als je destijds €100,- had geïnvesteerd in die munten, had je op het hoogste punt €100.000,- kunnen cashen… Crypto Masterclass review - crypto portfolio Of die tijden terugkomen weet niemand, maar de verwachting is er zeker. Het lijkt te mooi om waar te zijn, waardoor de vraag is allesovercrypto een scam bij mensen bovenkomt, maar cryptocurrency heeft keer op keer bewezen gigantische returns te kunnen geven. Je moet in deze successen geloven, investeren en op tijd verkopen om te profiteren. Het crypto portfolio wordt voortdurend geüpdatet, zonder dat je hiervoor extra kosten moet betalen. Het portfolio is zeer populair en wordt dagelijks verkocht.  Ga naar de Crypto Portfolio kortingspagina!

Wat zijn de ervaringen met Allesovercrypto

Is allesovercrypto een scam of een legitieme website? Dit is belangrijk om te weten voordat jij jouw geld overmaakt. Online zijn er redelijk wat ervaringen van andere cursisten te vinden. Hieruit blijkt dat de cursus goed wordt beoordeeld, vaak zelfs met 5 van de 5 sterren. De cursus heeft volgens gebruikers een goede opbouw, is zeer compleet en eenvoudig te volgen. Daarnaast ontvang je veel materialen en heb je veel aan de kennis die gedeeld wordt. Door een kleine investering te doen creëer je voor jezelf de kans om online flink te gaan verdienen. Als je nog steeds twijfelt of Allesovercrypto oplichting of waarheid is, dan kun je gebruikmaken van de 100% niet-goed-geld-terug garantie van 14 dagen. Je kunt de masterclass dus 2 weken lang proberen en als het niets voor jou is stuur je een mailtje en krijg je jouw geld terug. Zonder vragen. Dit komt door het vertrouwen dat Derek Westra en Patrick Suiker hebben in hun product. Jij kunt dus de crypto masterclass risicovrij proberen!

Is allesovercrypto betrouwbaar: ons eindoordeel

Hopelijk heb je in deze review alle informatie gevonden die je nodig hebt om jouw keuze te maken. Wij vatten het hier nog even voor je samen. De cursus oogt gigantisch professioneel en de personen achter allesovercrypto.nl hebben jarenlang ervaring met cryptocurrency en zijn echte ervaringsdeskundigen. De cursus is voor een ieder goed te begrijpen omdat alles in duidelijke taal wordt uitgelegd. Derek en Patrick hebben echt oog voor hun cursisten en willen dat jij succesvol wordt. De cursus is voor het grootste deel gericht op beginners, maar er komen steeds meer modules bij voor gevorderden en experts waardoor we verwachten dat het in de toekomst ook zeker geschikt is voor mensen die al meer kennis en ervaring hebben. De crypto portfolio is altijd handig om te hebben, want hier worden de meest veelbelovende altcoins uitgelicht. Na het volgen van de cursus heb je alle tools en kennis in huis die je nodig hebt om je stappen te maken in de crypto wereld. Jij weet wat je moet doen om cryptomunten te kopen die veel potentie hebben en waarschijnlijk flinke winst op gaan leveren. Wij kunnen deze goede en uitgebreide crypto masterclass van harte aanraden voor iedereen die meer wilt weten over bitcoin en andere cryptocurrency en het prettig vindt om een stappenplan te volgen. Met deze cursus hoef je niet zelf het wiel weer uit te vinden.

Allesovercrypto

De jongens over Allerovercrypto hebben een goede masterclass neergezet en een zeer bruikbare portfolio voor je opgesteld. In onze review heb je alles kunnen lezen om een zo goed mogelijk oordeel te kunnen geven. Althans dat is vanuit ons oogpunt. Meld je aan voor de gratis training om jouw eigen oordeel te vellen. Is het niets, dan stop je na die training! 

Crypto Masterclass review - crypto portfolio

Wil je graag een andere manier leren om te handelen op de beurs? Harm van Wijk heeft met de Trading Navigator Methode een methode én een tool ontwikkeld die jou gaan helpen om geld te verdienen. Lees onze review over de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk om zelf een oordeel te geven! Of lees onze review over de DayTrading Masterclass van Kevin Timmer en Jordi van de Pas. Kevin Timmer heeft zelf een vermogen vergaard door middel van het daytraden. Samen met Jordi van de Pas, die een oud student is van zijn masterclass, leren zij hoe ook jij kan handelen op de Amerikaanse beurs en zelf winstgevend kan zijn!

Verder inlezen?

Cryptocurrency is nieuw in de beleggerswereld. Het is daarom fijn dat de jongens van AllesOverCrypto je meenemen en kennis laten maken met deze wereld. Om toch wat bekender te raken met de termen die gebruikt worden en je iets meer in te lezen over het onderwerp, raden wij de volgende boeken aan. Dit geeft je net even een voorsprong die je wilt hebben wanneer je geld verdiend!

Of kijk naar deze top boeken op het gebied van beleggen en financiën.

Plaats een reactie