Baby Slaap Geheimen review

Baby Slaap Geheimen review. Als nieuwe ouder weet je hoe waardevol een nacht doorslapen is. Je weet inmiddels ook dat zo’n klein kindje heel veel aandacht vraagt. Iets wat uiteraard geen enkel probleem is, maar die gebroken nachten zijn wel héél erg zwaar. Nachten doorslapen zijn er niet meer bij maar hoe mooi zou het zijn als je daarin wat hulp kunt vinden. Tijd voor verandering! Tijd om weer de nachten in eigen handen te nemen! Baby Slaap Geheimen biedt hiervoor de uitkomst. Althans, zo beweert de verkoper. Wat houdt dit product precies in? Wie is de verkoper van het product? Voor wie is het product geschikt? En, biedt het inderdaad de uitkomst die jij nodig hebt? Zorgt het weer voor een goede nachtrust? Wij van ReviewFabriek.nl zochten het voor je uit en hebben onze bevindingen in deze review beschreven.

Wat is de Baby Slaap Geheimen?

Voor vermoeide ouder die ten einde raad zijn biedt Baby Slaap Geheimen de uitkomst om de slaapproblemen van hun baby op te lossen. Zo kun je met de methode die stap-voor-stap te volgen is, je baby leren om zelfstandig door te slapen. Aan de hand van verschillende e-books kun je direct aan de slag gaan. Hieronder vind je een opsomming van de dingen die je allemaal gaat leren:

 • Je baby én jullie worden vrolijker en krijgen een betere band met elkaar
 • Jullie zelfvertrouwen groeit
 • Jullie krijgen meer tijd voor jezelf
 • De band met je baby versterkt
 • Jullie krijgen meer rust en dus meer quality time met je kindje.

Volgens Annelot Hofstede, schrijver van het boek, is Baby Slaap Geheimen een goede methode om jouw baby zelfstandig door te laten zonder hulp van de ouders.

Wie is de verkoper?

De schrijfster van het e-book Baby Slaap Geheimen is Annelot Hofstede. Zij is ook de oprichtster van de website babyslaapgids.nl Samen met haar partner kregen zij in 2007 een dichtertje genaamd Rosa. Als snel bleek dat Rosa een hele moeilijke slaper was. Ze kon alleen in slaap komen doordat ze in slaap werd gewiegd door Annelot of haar partner. In het begin was dit nog wel vol te houden maar het begon al snel zijn tol te eisen. Baby Slaap Geheimen review - vrouw met baby Zoals vele ouders doen, zochten Annelot en haar partner het internet af om te leren wat zij nu verkeerd deden. Zo leerden zij dat ze bezig waren om Rosa een bepaald slaappatroon aan te leren, zonder dat zij dit zelf doorhadden. Er moest dus iets anders gebeuren! Ze dook in de wetenschappelijke publicaties die er op het internet te vinden waren en kwam zo achter oplossingen die daarmee dus ook onderbouwd konden worden! Duizenden kinderen over de hele wereld zijn op deze manier geholpen. En vergeet ook niet dat de ouders hier óók mee zijn geholpen!

Voor wie is Baby Slaap Geheimen geschikt?

Baby Slaap Geheimen is bedoeld voor alle ouders die op zoek zijn naar een oplossing voor de slaapproblemen van hun baby. Het is een product bedoeld voor alle vaders en moeders, opa’s en oma’s of de oppas die gewoonweg meer kennis in huis willen halen over het slaapgedrag van baby’s. Zo kunnen vermoeide ouders weer die langverwachte nachtrust terug vinden en dit komt alleen maar ten goede voor de baby. Maar niet geheel onbelangrijk, ook voor de ouders zelf! Als ouder zijnde ben je ook gebaat bij een goede nachtrust. Kortom, het is bedoeld voor alle ouders die handvatten willen om het slaapgedrag van hun kindje te verbeteren of bevorderen.   Baby Slaap Geheimen review - slapen

Wat ga je allemaal leren?

In deze cursus krijg je de wetenschappelijke onderbouwing over hoe de natuur van een kind in elkaar steekt. Zo krijg je allemaal tips en oefeningen die direct van pas zullen komen. En verder leer je nog in deze e-Cursus:

 • Wat de voornaamste reden is voor slecht slaapgedrag
 • Wat je allemaal precies moet doen om ervoor te zorgen dat jouw kindje helemaal zelfstandig doorslaapt.
 • Wat de exacte reden is waarom kleine kinderen moeilijk in slaap komen of niet doorslapen. Maar ook wat jij en jouw partner (zeer waarschijnlijk) onbewust hebben toegelaten waardoor dit gedrag is aangeleerd.
 • Welke signalen je kind afgeeft als hij of zij écht moe is en toe is aan een slaapje.
 • Op welke wijze goedbedoelde conventionele slaaptips het slaapgedrag van jullie kind juist kunnen verergeren.
 • Hoe je oververmoeidheid bij je kindje kan voorkomen, want als hij of zij té moe is dan zal hij of zij helemaal niet goed kunnen slapen.

Waar bestaat Baby Slaap Geheimen uit?

Het voornaamste is natuurlijk het e-book Baby Slaap Geheimen. In de verschillende hoofdstukken worden verschillende principes besproken en uitgelegd. Het kan natuurlijk zijn dat niet alle hoofdstukken voor jullie van toepassing zijn maar daarom niet minde interessant om wel door te nemen. De extra kennis kan natuurlijk altijd van pas komen. Hieronder vind je sneakpeak van een aantal hoofdstukken die behandeld zullen worden in het boek:

 • Rust en regelmaat voor het kind.
 • Dutjes overdag zijn belangrijk.
 • Creëer een optimale slaapomgeving.
 • Gouden Slaaptips.
 • Hoe slaap je zelf goed door?
 • Huilen: alles wat je erover moet weten.
 • Werk zonder hulpmiddelen.
 • Een aanpak die werkt.
 • De eerste 3 nachten.
 • Alleen in de kamer?
 • Baby in het grote bed?

Verder krijg je nog een aantal mooie extra bonussen die het product compleet maken en ervoor zorgen dat jij ook écht geholpen zal zijn.  Tijd voor verandering! Pak hier jouw korting!

Welke Bonussen krijg je?

Als je besluit om Baby Slaap Geheimen te kopen en downloaden, dan krijg je direct toegang tot het e-book en kun je diezelfde avond al de eerste tips en trucs toepassen! Verder heeft Annelot nog een aantal extra aanvullende e-books die je er nu gratis bijkrijgt. De 8 extra gratis e-book vertegenwoordigen samen een waarde van meer dan €100,-! De gratis bonus e-books zijn:

 1. Middagdutjes, de complete handleiding (t.w.v. €17,95)
 2. Voorlees Verhaaltjes (t.w.v. €12,95)
 3. Je kindje zindelijk in 3 dagen (t.w.v. €17,95)
 4. 65 Kinderliedjes (t.w.v. €9,95)
 5. Baby recepten gezond, lekker & snel (t.w.v. €12,95)
 6. Bonus slaapprogramma 1 (t.w.v. €9,95)
 7. Bonus slaapprogramma 2 (t.w.v. €9,95)
 8. Bonus slaapprogramma 3 (t.w.v. €9,95)

Baby Slaap Geheimen review - producten

Wat is de prijs van Baby Slaap Geheimen?

Goed, wat mag dit dan allemaal kosten? Je zult misschien denken dat het hele pakket aardig prijzig zal zijn, met name met 8 bonus e-books. Gelukkig valt dit reuze mee. De prijs voor deze complete cursus is nu slechts €27 in plaats van €54. Dat wilt zeggen dat voor slechts €27 jij geholpen kan worden met het terugkrijgen van jouw nachtrust. Wij vonden het in ieder geval een zeer acceptabele prijs voor wat je allemaal krijgt. Mocht het nu echt niet aan jouw wensen voldoen, dan kan je gebruik maken van de 90 dagen niet-goed-geld-garantie. Je kunt dan een mailtje sturen naar Annelot en dan krijg je zonder problemen of vragen je geld weer teruggestort. Dit vinden wij wel een fijne gedachtegang maar wat is een goede nachtrust en een goed slapende baby nu precies waard? Baby Slaap Geheimen review - baby slapen

Het eindoordeel

Wij kunnen het ieder ouder aanraden die met slapeloze nachten te maken heeft. Je zult zien dat na verloop van tijd je de vruchten er al van plukt. Je zult merken dat je kindje steeds beter doorslaapt en dat de vermoeidheid die je nu ervaart ook geleidelijk zal verdwijnen. Dit resulteert in een veel leukere tijd met je baby én dat je ook meer tijd voor jezelf krijgt. Voor € 27,- kun je in ieder geval niet een miskoop doen. Je kan natuurlijk altijd gebruik maken van de niet-goed-geld-terug garantie om zo alsnog je geld terug te krijgen. Hoewel het boek samengesteld is door lang en goed zoeken op het internet van Annelot, is het natuurlijk fijn dat dit allemaal al voor je gebundeld is. Dit maakt het voor jou overzichtelijker en hoef jij niet dezelfde weg te bewandelen. Het ene hoofdstuk zal waardevoller voor je zijn dan de ander maar het zal zeker van meerwaarde zijn. Het zal zeker informatie, tips of tricks bevatten waar jij wat aan hebt en waar je zelf nog niet aan hebt gedacht.

Oplossingen voor vermoeide ouders!

Hebben jullie dus problemen om je baby in slaap te krijgen en hebben jullie zelf daardoor steeds gebroken nachten? Dan is Baby Slaap Geheimen zeker een aanrader en gaat het je zeker helpen! Ben je overtuigd? Klik dan nu op de onderstaande knop om vandaag nog aan de slag te gaan! 

Plaats een reactie