Bol Masterclass review

Bol Masterclass review. Online geld verdienen, dat is iets wat we allemaal wel graag zouden willen. Lekker vanuit je eigen huis, geen reistijd en flexibele werktijden. Alleen dan komt de vraag, hoe doe je dit dan precies? Als je op internet gaat zoeken, dan vind je duizend-en-een mogelijkheden en zie je door het bomen het bos niet meer. Welke methodes werken nu echt en welke kosten je alleen maar energie en leveren je uiteindelijk helemaal niets op? Ik kan me voorstellen dat je na enkele omwegen in Google terecht bent gekomen bij de Bol Masterclass van Jia Ruan. En nu vraag je je af of dit wellicht een methode is waar jij online geld mee kunt verdienen. Ik vroeg me hetzelfde af en heb deze online cursus aangeschaft zodat ik mijn Bol Masterclass ervaringen en mijn ervaring met Jia Ruan met jou kan delen. Ik ga in mijn review onder andere in op wie de verkoper is, wat het product precies inhoudt, de prijs en Bol Masterclass ervaringen van andere studenten. Nieuwsgierig geworden naar mijn Bol Masterclass eerlijke review? Lees dan snel verder!

De bedenker van deze cursus: Jia Ruan

Misschien ken je die reclames wel met die dure auto's en een jongen die vertelt dat geld verdienen niet zo moeilijk hoeft te zijn als je maar de juist aanpak gebruikt. Die jongen, dat is Jia Ruan. Hij is geboren in mei 1996 en de eerste pogingen van hem om rijk te worden waren ook zeker niet direct geslaagd.

bol masterclass review jia ruan krant 1 281x281 1

Zo heeft hij bijvoorbeeld kranten verkocht en pizza's bezorgd. Ook mislukte het eerste online bedrijf dat hij had opgericht. Maar Jia Ruan gaf niet op, hij maakte kennis met een reeds succesvolle online ondernemer die bereid was om zijn mentor te zijn bij het opzetten van een succesvolle webshop. Inmiddels is Jia erg succesvol in het verkopen van producten via Bol.com en haalt hij daar een hoge maandelijkse omzet mee binnen. Jia Ruan ziet in dat er genoeg vissen in de Bol vijver zwemmen en hij wil graag dat anderen van zijn ervaringen kunnen leren. Zodoende heeft hij de Bol Masterclass ontwikkeld en kun je deze nu online volgen. Voor zover ik het nu kan inschatten is mijn ervaring met Jia Ruan dan ook zeer positief. Hij wil niet alleen zelf graag rijk worden, hij wil ook graag delen in zijn rijkdom door zijn kennis ter beschikking te stellen aan anderen. 

bol masterclass review scherm 786x654 1

Bol Masterclass: wat houdt het in?

Het uiteindelijke doel van deze cursus is om van jou een succesvolle online ondernemer te maken. De product slogan van deze cursus is dan ook als volgt: "Start jouw eigen winstgevende webshop zodat je een leven vol vrijheid kunt creëren". Hoewel de slogan belooft dat je direct zowel winst kunt draaien als in vrijheid kunt leven, zal het opstarten van een webshop in het begin zeker hard werken zijn. Maar loopt het eenmaal, dan zul je met minder inzet hetzelfde winstgevende resultaat kunnen behalen. De training is zowel geschikt voor studenten in Nederland als in België, voor beide landen zal Jia Ruan je helpen met alle zaken op orde te brengen, zoals het inschrijven bij de Kamer van Koophandel (Nederland) of het Ondernemingsloket (België). Tegen dit soort administratieve zaken hoef je dus niet op te zien, hierbij wordt je stap voor stap geholpen. 

bol masterclass review kvk checklist 300x273 300x273 1 1Om de cursus te kunnen volgen heb je geen technische kennis van webshops nodig. Verkopen via Bol.com heeft als voordeel dat je geen eigen website of klantenservice hoeft op te tuigen, dit doet Bol namelijk allemaal voor jou. Doordat de videotrainingen van te voren zijn opgenomen en je ze online kunt volgen, kan jij ook de tijdsindeling en je eigen tempo bepalen. Ook kun je zelf je trainingslocatie bepalen want de videolessen zijn van elk apparaat af te spelen, dus ook vanaf jouw mobiel terwijl je op het strand ligt.  Reserveer mijn plek voor de gratis webinar!

Maar wat leer ik dan precies?

Ik kan me voorstellen dat je nog iets specifieker wilt weten waar de cursus uit opgebouwd is, hieronder een overzicht van alle modules die je krijgt als onderdeel van de Bol Masterclass cursus. Jia Ruan gaat ervan uit dat je ongeveer één module per week volgt.

Module 1: Welcome to the winning team

Je start met uitleg over de cursus, welke verwachtingen mag jij hebben maar ook wat er door Jia Ruan van jou wordt verwacht. Het digitale tijdperk waarin we nu leven geeft ons ongekende mogelijkheden als je maar de juiste mindset hebt. Durf het aan om groots te denken! Je sluit deze week af met praktische zaken als het inschrijven bij de KvK, een verkopersaccount aanmaken bij Bol en het openen van een zakelijke rekening.

Module 2: Ground zero

Je leert wat het begrip "E-commerce" inhoudt en welke business modellen er bestaan. Wat wordt er bedoeld met een White Label product en een Private Label product? Jia Ruan brengt je bij hoe je de diverse platformen het beste kunt gebruiken om de juiste producten te vinden, denk bijvoorbeeld aan Amazon en AliExpress.

Gratis downloads om jou op weg te helpen!

800 Productideeën en een exclusieve lijst met 1000 Betrouwbare Leveranciers die jij kan gebruiken. Dit geeft jou een voorsprong met je winstgevende webshop!

bol-masterclass-review-niche-ideas-1

Module 3: The goldmine

Er wordt belicht hoe je de meest geschikte producten kiest voor in jouw webshop. Op welke producten maak je de meeste winst en hoe gebruik je hierin alle opties van Bol.com het beste? Hoe zorg je ervoor dat de klanten bij jou gaan bestellen en niet bij een concurrent die een soortgelijk product aanbiedt via Bol?

Module 4: Artificial Intelligence

bol masterclass review golden calculator 307x387 1

Het vinden van de juiste leverancier is erg belangrijk. Aan welke eisen moet hij bijvoorbeeld voldoen en hoe pak je het onderhandeltraject met hem aan? Hoe kun je er voor zorgen dat jouw winstmarge zo hoog mogelijk is? De Golden Calculator Tool wordt aan je uitgelegd, deze neemt onder andere de verkoop- en verzendkosten van Bol mee om jouw uiteindelijke marge te berekenen.

Module 5: Showtime

Nu gaat het echt beginnen, je koopt je eerste producten in en je leert over invoerrechten en betaalmethodes. Je meldt je product aan bij Bol zodat zij weten wat jij in je assortiment hebt. Je sluit deze week af met het daadwerkelijk verzenden van je eerste verkooporders!

Module 6: Monk like patience

De zesde week bestaat uit slechts één videotraining. Het grootste gedeelte van deze week ben je namelijk aan het wachten op de resultaten van de eerste verkopen. Je hebt nu meerdere producten aangeboden op Bol.com en deze week zal gaan laten zien welke producten de snellopers zijn.

Module 7: The next apple

Jia Ruan vindt het nu tijd om over te schakelen van White Label naar Private Label, hij legt je ook precies uit waarom dit beter is. Het registreren van jouw merk en de aanpassingen die je moet doet voor deze omschakeling komen uitgebreid aan bod.

Module 8: 10x Time

Je leert hoe je je verkopen kunt vergroten door bijvoorbeeld meer traffic te genereren naar jouw producten, denk aan advertenties op Facebook. Hoe maak je de perfecte advertentie? Als je toe bent aan uitbreiding van je bedrijf door personeel aan te nemen, hoe pak je dit dan het beste aan? Ik kan jullie ook het volgen van een gratis webinar aanraden, hier legt Jia Ruan alvast de stappen uit die je moet volgen om een succesvolle webshop via Bol.com te runnen. Zeer de moeite waard en hierna zul je benieuwd zijn naar de rest van de Bol Masterclass cursus!

bol masterclass review tribe 786x583 1

Wat zijn de kosten van deze cursus?

Je hebt twee keuzes met betrekking tot de kosten van deze cursus:

  • € 997,- bij een eenmalige betaling
  • 5 x € 250,- bij het betalen in vijf termijnen

Ik heb er zelf voor gekozen om de cursus in één keer te betalen aangezien me dat toch weer € 253,- bespaarde die ik dan kon gebruiken voor het aanschaffen van mijn eerste producten. Naar mijn mening is deze aanschafprijs ook vrij laag aangezien je met de tips van Jia Ruan deze investering snel hebt terugverdiend.

Bol Masterclass Eerlijke Recensie – Mijn ervaringen

Mijn ervaring met de Bol Masterclass is ronduit positief. De videotrainingen zijn goed te volgen en het is makkelijk om je aandacht er bij te houden. Ik vond het absoluut geen straf om deze trainingen te bekijken. Ook de ervaringen van andere studenten zijn veelal positief. Nu is het natuurlijk wel afhankelijk van hoeveel inzet je toont. Hoe harder je in het begin aan je webshop werkt, hoe eerder je een hoge winst zal behalen. Neem anders ook eens een kijkje op de pagina van Jia Ruan en zijn Bol Masterclass, hier vind je nog veel meer Bol Masterclass ervaringen van andere studenten. 

bol masterclass review succesverhalen 786x689 1 1

Jia Ruan Bol Masterclass – werkt het echt?

Of het echt werkt, daar kan ik heel kort over zijn. Als je de modules van de cursus volgt en de stappen uitvoert die Jia Ruan je één voor één uitlegt, dan gaat dit ook voor jou werken. Online je geld verdienen is de manier om anno 2020 jezelf van een goed loon te voorzien. Niet meer een 9-5 baan voor een baas, maar je eigen tijd indelen en zelf beïnvloeden hoe hoog je verdiensten zijn. Hoe harder je werkt, hoe meer je verdient. Mijn ervaring met de Bol Masterclass heeft me geleerd dat ik zelf "in control" ben!

Aanmelden voor de Gratis Online Webinar

Voordat je een dergelijke investering maakt wil je natuurlijk wel weten wat het nu precies is. Je hebt al veel in de review kunnen lezen en daar hopen wij je voldoende mee geholpen te hebben. Gelukkig biedt Jia en zijn Unstoppable team een Exclusieve Gratis Online Webinar aan. Oordeel zelf via deze webinar wat het voor jouw leven kan betekenen. 

Wil je meer lezen over team Unstoppable? Internetondernemer Mitchel Weijerman heeft zijn toekomstvolle baan in silicon valley opgezegd om een succesvolle SMMA op te zetten. Samen met het team van Jia Ruan heeft een training ontwikkeld waarin hij jou leert een succesvolle Social Media Marketing Agency op te zetten. In de Agency Masterclass onthult hij zijn geheimen en coacht hij jou om jouw doelen te halen. 

Lees hier onze review over de Agency Masterclass van Mitchel Weijerman

Een andere manier om een succesvolle internetondernemer te worden is via affiliate marketing. Jacko Meijaard is jaren actief als affiliate marketeer en heeft zijn ervaringen met jou gedeeld in de Affiliate Marketing Revolutie. Lees hier onze review over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Plaats een reactie