Agency Masterclass review

Agency Masterclass review. De Agency Masterclass heeft als doel om je te leren hoe je een succesvolle SMMA (social media marketing agency) opzet waarmee je hopelijk rijk kunt worden. Volgens Mitchell Weijerman, die de cursus geeft, kun je op deze manier tienduizenden euro's per maand verdienen. Er wordt samengewerkt met succesvolle internetondernemer Jia Ruan om jou de fijne kneepjes bij te brengen. Agency Masterclass kopen? Lees eerst mijn ervaring met de agency masterclass voordat je besluit om deze aan te schaffen.

Is de Agency Masterclass nog actueel in 2020

De afgelopen jaren kan iedereen wel een online business opzetten. De eerste vraag is dus of deze methode van geld verdienen in 2020 nog actueel is. Het korte antwoord op deze vraag is ja. Bedrijven betalen namelijk flink voor social media marketing, omdat iedereen zich op internet bevindt en dit dus de plek is waar de doelgroep te bereiken is. Het daadwerkelijk bereiken van de juiste doelgroep is minder eenvoudig, omdat er zoveel concurrentie is. In deze Agency Masterclass leer je hoe je dit aan kunt pakken en hoe je geld kunt verdienen vanaf je laptop. Wanneer jij weet hoe je de beste Facebook advertenties maakt voor bedrijven kun je veel geld verdienen. Deze advertenties leveren het bedrijf waarvoor je werkt namelijk geld op en daar kun jij van mee snoepen.

Wie is Mitchell Weijerman?

Het gezicht achter de Agency Masterclass is Mitchell Weijerman. Samen met Jia Ruan en Virgil Brewster werkt hij binnen Team Unstoppable. Dit zijn alle drie online ondernemers die succes hebben behaald met verschillende verdienmodellen, waaronder het verkopen via Bol.com, coaching, Facebook advertenties en het lanceren van informatieproducten. Is Mitchell Weijerman te vertrouwen? Een belangrijke vraag als je er over nadenkt om de Mitchell Weijerman Agency Masterclass 2020 te kopen. Naast Team Unstoppable is Mitchell voor zichzelf aan de slag gegaan en verdient hij onder andere met de verkoop van online cursussen. Over het algemeen worden deze cursussen goed verkocht, wat als positief gezien kan worden. Agency masterclass review - Mitchell Weijerman 4-3 Waarschijnlijk heb je de advertenties langs zien komen op Facebook, een kanaal dat sterk wordt ingezet om de Mitchell Weijerman Agency Masterclass 2020 te verkopen. Mitchell weet waar hij het over heeft. Voordat hij zich aansloot bij Team Unstoppable heeft hij namelijk een miljoenenbusiness gehad dat 'Digital Nomad Accelerator' heet. Hij heeft dus bewezen om kundig te zijn in het genereren van veel geld in relatief korte tijd.

Mijn ervaring met Jia Ruan

Omdat Jia ook deel uitmaakt van deze cursus deel ik ook mijn ervaring met Jia Ruan. Veel mensen kennen deze man van de Facebook reclames en de comments die hij hierop krijgt zijn niet mals. Zo wordt hij sneaky genoemd, zou hij te hard verkopen en maakt hij zijn beloftes niet waar. Toch weet hij wel waar hij over praat, want met Unstoppable heeft hij samen met Mitchell en Virgil een miljoenenbusiness opgebouwd. Hij weet welk doel hij voor ogen heeft en werkt hier met veel focus naartoe. De mensen die interesse hebben in zijn cursus, Bol Masterclass, moeten hetzelfde in het leven staan om de content te kunnen waarderen. Je moet je voor 100% geven voordat je de vruchten van je investering kunt plukken. Om meer te weten over de Bol Masterclass, klik je hier om naar de review te gaan. Agency masterclass review - team unstoppable 1

Inhoud van Agency Masterclass

Met de Agency Masterclass leer je om social media advertenties te beheren voor andere bedrijven. De cursus leert je dus een nieuwe skill die je vervolgens kunt gebruiken om online geld te verdienen. Andere bedrijven gaan jou betalen voor de leads en klanten die jij binnenhaalt met je advertenties. De eerste twee modules van de training gaan over mindset. Dit is namelijk het eerste dat je moet veranderen volgens Mitchell en Jia om vanuit loondienst of een klein inkomen naar een inkomen van meer dan €10.000 per maand te gaan. Je mindset houdt je namelijk klein als deze niet juist is. Je kunt wel alle handvatten aangereikt krijgen, maar na de cursus komt het aan op jouw actie en uitvoering. Is de Agency Masterclass een scam zoals weleens gezegd wordt? Ik denk van niet, maar je moet zelf wel bereidt zijn om het nodige werk te doen.  Reseveer jouw plek voor de gratis online training!

Opbouw van de cursus

In deze Agency Masterclass eerlijke review vertel ik je waar de cursus uit bestaat. Hier moet bijgezegd worden dat niet alle informatie nieuw is, of moeilijk gratis te verkrijgen is. Wel zijn alle onderdelen overzichtelijk gebundeld in deze cursus. Als je nieuw bent in de wereld van online geld verdienen is dit erg prettig omdat je een totaaloverzicht hebt. Als je echter al veel ervaring hebt met online Het eerste gedeelte van de Agency Masterclass bestaat uit een online videocursus. Deze cursus bestaat uit 7 verschillende modules en je krijgt in totaal 44 video’s. Deze variëren in lengte tussen de 10 minuten tot 90 minuten en zijn gemakkelijk te volgen. Ook ontvang je een aantal ondersteunende documenten als PDF, waardoor je nog beter kunt onthouden wat je in de video's leert. In de video's komen zowel Jia als Mitchell aan het woord. Hieronder zie je een overzicht van de modules:

  • Module 0: Introductie en kennismaking
  • Module 1: Mindset voor succes
  • Module 2: Het nieuwe paradigma
  • Module 3: Attract
  • Module 4: Capture
  • Module 5: Transform
  • Module 6: Je eerste klant binnenhalen
  • Module 7: Opschalen

Daarnaast krijg je toegang tot een aantal unieke extra's. Zo krijg je toegang tot exclusieve Agency Software, krijg je toegang tot een bibliotheek met kant en klare Marketing Campagnes, doe je mee aan wekelijkse groepscoachingssessies waarin al jouw vragen beantwoord worden en ontvang je toegang tot de De Digital Agency Mastermind community. Agency masterclass review - digital agency mastermind community 1

Is de Agency Masterclass een scam? ervaringen van studenten

De cursus is al door duizenden mensen gekocht. Er zijn altijd mensen die geen goede ervaringen hebben met een cursus, maar de positieve reviews zijn in de meerderheid. Zo geven studenten aan dat de cursus een prettig tempo heeft en goed te begrijpen valt. Ook halen veel mensen al snel hun eerste klant(en) binnen en kunnen ze dus al snel beginnen met online verdienen. Of dit ze ook meer dan €10.000 per maand oplevert is echter niet duidelijk, maar de technieken uit de cursus zijn wel degelijk nuttig en helpen cursisten bij het starten of laten groeien van hun bedrijf.

Agency Masterclass kopen? Dit kost het

De Agency Masterclass heeft een flink prijskaartje, waardoor het logisch is dat jij je afvraagt: is Mitchell Weijerman te vertrouwen? De totale waarde van de masterclass ligt rond de €3.000 euro. Gelukkig kun je deze aanschaffen voor €997 (inclusief bonussen). Het is ook mogelijk om in twee termijnen van €497 te betalen als je dit bedrag niet in een keer kunt missen. Dit zou weleens een opstapje kunnen zijn naar een veel mooier salaris. Cursisten geven aan dat ze hun investering haast direct terugverdienen, soms wel keer 10, door de strategieën uit de cursus direct in de praktijk toe te passen.

Agency Masterclass conclusie

Ik heb de Agency Masterclass zorgvuldig doorlopen zodat ik jou goed kan adviseren. Voor ieder onderdeel heb ik ruim de tijd genomen om de video's te bekijken, de bijgeleverde PDF's te lezen en alle overige beschikbare informatie door te spitten. Hierdoor kan ik een gedegen eindoordeel geven over de cursus en denk ik dat mijn mening ook representatief is over de toegevoegde waarde die jij kunt verwachten. Agency masterclass review - Mock-222 Je leert wel degelijk nieuwe dingen in deze cursus en zeker als je nieuw en onervaren bent in de wereld van digitale marketing kom je tot waardevolle inzichten. Door het volgen van de aangereikte stappen is de kans groot dat je online kunt gaan verdienen. Het nadeel van de cursus is echter dat veel informatie die je via de Agency Masterclass aangereikt krijgt ook gratis kunt vinden op internet. Je moet al deze informatie dan wel op eigen houtje gaan opzoeken en bij elkaar plukken, wat veel tijd kost. Ook kun je dan niet gebruikmaken van de handige extra's, zoals lifetime toegang tot de exclusieve Facebookgroep en coachingssessies. Het is dus makkelijker om de cursus te kopen en alles op één overzichtelijke plek te hebben staan. Je moet wel een 'outgoing' persoon zijn die goed kan verkopen om echt de waarde uit deze cursus te halen. Je moet namelijk zakendoen met bedrijven om succes te hebben. Het is niet voor iedereen weggelegd om andere organisaties en bedrijven te overtuigen om met jou in zee te gaan. Het is dus geen passieve manier om inkomen mee te verdienen. 

Gratis online training!

Wij hopen je voldoende geïnformeerd te hebben met deze review, maar het is natuurlijk het beste om het zelf te ervaren. Je kunt je nu aanmelden voor de Exclusieve Gratis Online Training om zelf een oordeel te vellen. Meld je nu aan voor de online training zodat je kan zien op welke wijze jouw leven veranderd kan worden. 

Plaats een reactie