Trading Navigator Methode review

Trading Navigator Methode review. Het opbouwen van een passief inkomen; voor veel mensen is het een droom. Meer en meer mensen gaan zich dan ook bezig houden met het opbouwen van een passief inkomen, waarbij je uit meerdere mogelijkheden kunt kiezen. Het lastige tegenwoordig is echter dat veel mensen – die zichzelf tot goeroe gebombardeerd hebben – op het internet informatie delen over het opbouwen van een passief inkomen. Mede door deze ‘goeroes’ is het voor veel mensen lastig om de juiste keuzes te maken. Dat is dan ook precies dé reden waarom ik deze Trading Navigator Methode review schrijf. In deze review kijk ik namelijk met een kritisch en onafhankelijk oog naar de Trading Navigator Methode. Een methode waarmee – volgens de ontwikkelaar – iedereen binnen enkele minuten al succesvol zou kunnen zijn op de aandelenmarkt. Om te kijken of deze nogal gedurfde uitspraak ook waargemaakt kan worden, heb ik me aangemeld voor de Trading Navigator Methode. Al mijn bevindingen deel ik graag met jou in deze review, zodat je voor jezelf kunt bepalen of de Trading Navigator methode iets voor jou is. Mogelijk is deze methode voor jou dé manier om een passief inkomen op te gaan bouwen.

Wat is de Trading Navigator Methode?

"Met deze cursus die in totaal 6 weken duurt, word je volledig klaargestoomd voor het succesvol handelen op de aandelenmarkt. De ontwikkelaar heeft speciaal hiervoor software ontwikkeld, waarmee iedereen een rendement van 20,6% per jaar zou moeten kunnen behalen." Als je daadwerkelijk jaarlijks een rendement van 20,6% weet te behalen, hoef je eigenlijk niet meer te werken. Dat is dan ook precies het doel van deze cursus; het opbouwen en gaandeweg uitbreiden van jouw passieve inkomen. Deze cursus/methode klinkt op voorhand dus onwijs lucratief en interessant, maar is het dat ook? Dat is eigenlijk de vraag die centraal staat in deze Trading Navigator Methode review.

Wie heeft deze cursus ontwikkeld?

Het behalen van een jaarlijks rendement van 20,6% is voor weinig mensen weggelegd. Alleen voor de echte goeroes is dit mogelijk; ik was dus direct benieuwd of we hierbij met een echte goeroe te maken hebben. Al snel kwam ik er achter dat de Trading Navigator Methode door Harm van Wijk opgericht is. Trading Navigator Methode review - Harm van WijkHarm van Wijk is een bekende naam in de financiële wereld, aangezien hij eerder commercieel manager van de Financiële Telegraaf is geweest. Ook heeft hij enige tijd geleden een platform ontwikkeld, waarbij de aandacht volledig op het beleggen lag. Door de jaren heen heeft Harm van Wijk in ieder geval veel kennis en kunde opgedaan. Deze kennis heeft hij proberen te bundelen met deze Trading Navigator Methode, aangezien hij meer mensen aan een passief inkomen wilt helpen. Dit is in mijn ogen een zeer nobel streven, aangezien hij ook alle kennis prima voor zichzelf had kunnen houden. Over meerdere zaken rondom Harm van Wijk ben ik zeer te spreken; zijn transparantie, ervaring,  verleden en zijn wil om andere mensen te helpen. Met name zijn transparantie spreekt mij aan; de financiële wereld is namelijk niet altijd even transparant. Harm van Wijk vindt het echter geen probleem om met naam en afbeelding op zijn eigen website te staan. Naar de buitenwereld toe is hij dus erg transparant, waardoor hij direct veel vertrouwen op weet te wekken. Trading Navigator Methode review - Logo 1

Wat is het doel van de Trading Navigator Methode?

Eerder in deze Trading Navigator Methode review gaf ik al aan dat het de grote wens van Harm van Wijk was om andere mensen te gaan helpen. Volgens Harm is het namelijk voor een ieder mogelijk om een passief inkomen op te bouwen, zolang je maar weet waar je mee bezig bent. Aan de hand van deze methode/cursus probeert Harm de juiste handvatten aan te reiken. Met behulp van deze handvatten kan je vervolgens succesvol op de aandelenmarkt gaan handelen, waardoor je écht in staat bent om een passief inkomen op te bouwen. Al met al is het doel van de Trading Navigator Methode dus duidelijk; het verdienen van geld. Of beter gezegd; het verdienen van geld op een passieve manier. Dat is immers de droom van velen! Trading Navigator Methode review - Geld verdienen

Voor wie is de Trading Navigator Methode geschikt?

Uiteraard is het handelen met aandelen niet zonder risico’s. Als je de verkeerde keuzes maakt, verlies je immers (een deel van) je inzet. Met de Trading Navigator Methode probeert Harm van Wijk dan ook juist het maken van de verkeerde keuzes te voorkomen. Mocht je interesse in het handelen in de beurs hebben, is deze cursus/methode in ieder geval voor jou op het lijf geschreven. Ook als je een passief inkomen op wilt bouwen én bereid bent om enig risico te nemen, is de Trading Navigator Methode voor jou geschikt. 

Hoe is de Trading Navigator Methode opgebouwd?

Zo, je hebt hierboven veel relevante achtergrondinformatie over deze cursus kunnen vinden. Het is nu de hoogste tijd om de inhoud van deze cursus nader te gaan bespreken. Zoals ik hierboven al aangaf, neemt de cursus in totaal 6 weken in beslag. In deze 6 weken krijg je eigenlijk alle informatie toegereikt waarmee je zelf succesvol kunt gaan handelen op de beurs. De cursus start met uitgebreide basisinformatie. Deze informatie heb je nodig om überhaupt te kunnen handelen, maar óók om te weten waar je mee bezig bent. Nadat je deze basisinformatie aandachtig doorgenomen hebt, verplaatst Harm van Wijk de aandacht naar trading software. Harm van Wijk heeft namelijk zelf software weten te ontwikkelen, waarmee je op een succesvolle manier kunt handelen. De trading software van Harm van Wijk is in staat om allerlei indicatoren op de markt in te schatten en op basis daarvan de juiste keuzes te maken. Het maken van deze juiste keuzes zorgen uiteindelijk voor maar één ding; het verdienen van geld. De trading software geeft immers precies aan wanneer je bepaalde aandelen in moet kopen en wanneer je deze aandelen weer moet verkopen. Deze trading software van Harm van Wijk is eigenlijk het belangrijkste onderdeel van deze 6-weekse cursus. Trading Navigator Methode review - Training Harm

En verder?

In deze cursus krijg je uitgebreide uitleg over deze trading software. Je moet namelijk de software wel op de juiste manier gaan gebruiken en op de juiste manier aflezen. Hoe je dit exact kunt doen én waar je rekening mee moet houden? Dat wordt uitgebreid in deze cursus besproken. Tijdens de cursus geeft Harm van Wijk je ook nog veel informatie over MeXem bank. Via de MeXem bank is het voor alle particulieren mogelijk om te handelen in aandelen; mede hierom raadt Harm van Wijk iedere deelnemer aan om een account bij MeXem aan te maken. Het aanmaken van een account bij MeXem brengt ook nog een ander voordeel met zich mee, waarover ik je later in deze Trading Navigator Methode review meer vertel. Al met al ben ik zéér te spreken over de opbouw én inhoud van de Trading Navigator Methode. Je krijgt aan het begin relatief veel droge stof voorgeschoteld, maar daar moet je even doorheen zien te bijten. Als Harm van Wijk de trading software aan jou voor gaat leggen, begint het namelijk écht interessant te worden. Deze trading software moet jou namelijk in staat stellen om een rendement van ruim 20% te behalen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is de trading software op de juiste manier te gebruiken. In mijn ogen geeft Harm van Wijk in ieder geval alle handvatten om succesvol te kunnen handelen op de beurs. Trading Navigator Methode review - Beurs

Krijg je bonussen meegeleverd?

Bij veel cursussen is het tegenwoordig gebruikelijk dat je meerdere bonussen meegeleverd krijgt. Is dat ook het geval bij de Trading Navigator Methode? Ja, zeker. Je krijgt namelijk meerdere e-books meegeleverd:

  • Geld verdienen met aandelen
  • Geld verdienen met speeders
  • Geld verdienen met sprinters
  • Geld verdienen met turbo’s

Al deze boeken zijn door Harm zelf geschreven en vormen een prima aanvulling op deze cursus. Om het nóg mooier te maken, biedt Harm jou ook nog een tegoed bij de MeXem bank aan. Wat de exacte hoogte van dit tegoed is, is afhankelijk van de periode waarin je je aanmeldt voor deze cursus. De hoogte van het tegoed wisselt namelijk wel eens.

Wat vinden andere gebruikers van de Trading Navigator Methode?

In deze review heb je mijn persoonlijke mening kunnen vinden, maar wat vinden andere gebruikers nou van deze cursus? Nou, de meningen lopen nogal uiteen. Sommige mensen geven aan dat zij bijzonder goede resultaten behaald hebben, terwijl andere mensen aangeven dat ze helemáál niks aan deze cursus gehad hebben. Mede hierom kan ik je maar één ding adviseren; je moet de cursus zelf maar gaan volgen. Pas dan kan je écht een goed oordeel vellen. 

Wat kost de Trading Navigator Methode?

Door de jaren heen is de prijs voor de Trading Navigator Methode meerdere keren aangepast. Op het moment van schrijven van deze review betaal je een bedrag van €997 voor deze methode/cursus!

Kan ik de Trading Navigator Methode aanraden?

Ja, zonder enige twijfel! Met deze methode is een ieder in staat om de juiste resultaten op de aandelenmarkt te gaan behalen. Je moet echter wel de nodige discipline hebben en de nodige inzet tonen. Alleen op die manier kan je écht succesvol dankzij de Trading Navigator Methode worden; aan de methode zelf ligt het in ieder geval niet!

Download de gratis handleiding

Om je alvast op weg te helpen heeft Harm van Wijk een gratis handleiding geschreven waarin hij zijn jou leert om binnen 5 minuten 30 winstgevende aandelen selecteert. Met deze handleiding wordt jij in ieder geval alvast op weg geholpen en kan je zien of beleggen iets voor jou is. Daarnaast krijg je toegang tot de ledenomgeving om alvast kennis te maken en te leren van anderen. Let wel op: Je kan er geld mee verdienen! 

Plaats een reactie