Afslank Receptenbijbel – Review

Afslank Receptenbijbel review. Wil je afvallen maar wil je dit wel op een gezonde en goede manier aanpakken? De Afval Receptenbijbel kan hier bij helpen. Het boek staat boordevol heerlijke, gezonde en makkelijke recepten waardoor je op een gezonde wijze kan afvallen. Zónder het welbekende jojo-effect te hebben. Door veel eiwitten te eten en koolhydraatarme maaltijden te eten heb je geen last van een hongergevoel. Het is geen streng crashdieet, maar een manier om je voedingspatroon op een gezonde wijze aan te passen. Makkelijk, gezond en lekker afvallen, dat wil toch iedereen? Hieronder vind je een review van de Afslank Receptenbijbel en beoordeel zelf of het misschien ook wel iets voor jou is!

Wat houdt de Afslank Receptenbijbel in?

Dit kookboek bevat recepten die zijn opgesteld om je algehele vetpercentage te verbeteren maar  maar de focus ligt op het overtollige buikvet. De recepten volgen een koolhydraatarm dieet en zijn vooral eiwitrijke maaltijden of maaltijdvervangers. In het boek vind je niet alleen verschillende recepten voor het ontbijt, de lunch of het diner, maar ook recepten voor drankjes zoals thee en smoothies, tussendoortjes en salades. Ook staan er volledige weekmenu's in het boek die heel flexibel zijn. Je hebt hierbij de mogelijkheid om zelf maaltijden te kiezen en zo jouw eigen weekmenu te kiezen. De recepten in het boek hebben een wetenschappelijk benadering en zijn dan ook door de schrijver onderbouwd. Het kookboek bevat recepten voor een gezondere leefstijl en dus geen oefeningen of work-outs om af te vallen, wat er natuurlijk ook bij hoort. Zoals algemeen bekend is hoort bij het afvallen regelmatig bewegen in combinatie met de juiste en gezonde voeding dat jouw lichaam nodig heeft.

Wie is de auteur?

Afslank receptenbijbel review - Oscar helm Het boek is geschreven en samengesteld door Oscar Helm. Zijn volledige naam is Oscar Helmstäter, maar dat vond hij te minder pakkend voor de mensen. Hierdoor heeft hij zijn naam aangepast naar Helm om de aanspreekbaarheid te vergroten. Oscar is een sociaal psycholoog wie zich gespecialiseerd heeft in orthomoleculairegeneeskunde. Zelf noemt hij zichzelf afslankcoach, auteur en voedingsdeskundige. Echter zijn dit titels die onbeschermd zijn en iedereen dus aan zichzelf kan geven. Dit is niet het eerste boek van de auteur, want je zou hem ook kunnen kennen van zijn website HappyHealthy.nl of het vorige boek genaamd De Strakke Buik Bijbel.

Is Oscar Helm betrouwbaar?

Om de betrouwbaarheid van Oscar na te gaan is hij door verschillende mensen nagetrokken waaruit blijkt dat hij vind- en bereikbaar is. Het KvK-nummer klopt, evenals het btw-nummer en de contactpagina, welke duidelijk staan aangegeven op de website. Oscar beantwoordt vragen keurig netjes en de verzending en leveringen zijn op tijd, zoals op de website wordt aangegeven. Je kunt dus met een gerust hart bestellen. 

Welke voordelen heeft de afslank receptenbijbel?

Het boek kent verschillende voordelen. Zo is het een dieet wat niet te streng is en ruimte geeft voor eigen inbreng. Vind je een bepaald ingrediënt niet lekker? Dan kun je dit zelf aanpassen. Doordat de recepten veel eiwitten en geen koolhydraten bevatten ervaren veel gebruikers geen hongergevoel en kunnen ze het dus langer volhouden. Het boek geeft een richtlijn om je voedingspatroon op een gezonde wijze aan te passen. Het is dus geen crashdieet! Maar ook op de lange termijn is het een goed te volgen dieet, om je leefstijl aan te passen. Met duidelijke foto's en uitleg zijn de gerechten makkelijk te bereiden. Het zijn veel gerechten, dus er is volop keus én ze zijn bovenal erg lekker. Doordat het boek voorzien is van een harde kaft kan het wel tegen een stootje en is het niet erg als er wat viezigheid overheen komt. Bovendien krijg je na aanschaf van het boek een gratis te downloaden PDF bestand met daarin 84 gezonde snacks en boodschappenlijstjes die erg handig zijn. Tenslotte biedt Oscar een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie, wat meerdere malen getest is en het geld echt werd teruggestort.

Afslank receptenbijbel review - havermout met walnoten blauwe bessen en bananen
Afslank receptenbijbel review - havermout met zwarte chocolade en grapefruit
Afslank receptenbijbel review - havermoutmuffins met pesto

Zijn er ook nadelen?

Uiteraard kent ieder voordeel ook zijn nadeel, zo ook bij dit boek. Het kookboek is bijvoorbeeld niet in de winkel te koop of op bekende websites als bol.com, maar alleen in de webshop van Oscars eigen website HappyHealthy.nl of de website van het boek; afslankreceptenbijbel.nl. De recepten hebben soms een lange bereidingstijd en je hebt dan ook discipline en doorzettingsvermogen nodig om de recepten met succes te bereiden. Fouten maken is menselijk en daarom zijn er in dit boek wat kleine fouten ontdekt. Zo staan er heel soms verkeerde foto's bij verkeerde gerechten en zijn er kleine spelfouten.

Wat zijn de ervaringen van de Afslank Receptenbijbel?

Als je de recensies en ervaringen bekijkt van mensen op Facebook of Twitter, zie je vooral lovende en enthousiaste berichten van mensen die zijn afgevallen. Mensen geven aan zich stukken beter in hun vel voelen zitten, maar dat is het natuurlijk voor iedereen verschillend. De een houdt het langer vol dan de ander en de een lust meer van de recepten dan de ander. De ervaringen op social media zijn van echte mensen die je via hun profiel kunt achterhalen. De ervaringen die op de website worden gedeeld kun je slechter achterhalen en dus die zou je in twijfel kunnen trekken. Maar over het algemeen zijn de ervaringen goed, helpt het mensen met afvallen en zijn de recepten lekker en effectief. Afslank receptenbijbel review - weekmenu

Kosten

Het boek is online te bestellen in verschillende pakketvormen; een digitaal pakket waarbij je alleen een online versie krijgt voor €27 en een pakket met zowel een digitale als een fysieke versie voor € 37. Bij beide pakketten krijg je diverse digitale bonussen, zoals extra recepten voor toetjes, samengestelde menu's, boodschappenlijstjes en nog veel meer extra's. De belofte is dat je het boek de volgende werkdag discreet en gratis krijgt thuisbezorgd als je voor 12.00u besteld. De digitale versie ontvang je binnen één minuut na aanschaf. Bovendien heeft het boek gewoon heerlijke gerechten. Nieuwsgierig geworden?

Een leuk en lekker dieet!

Iedere keer dat je begint met een dieet of afslankmethode je eerst even afvalt en daarna weer aankomt… iets wat we ook wel het jojo-effect noemen. Of nog erger, je valt helemaal niet af! Met de afslank Receptenbijbel heeft Oscar Helm een product ontwikkeld die niet alleen lekkere recepten voorschotelt maar ook nog eens gezond is! Stel jouw eigen weekmenu samen aan de hand van de vele recepten en val tegelijkertijd af. Probeer nu de Afslank receptenbijbel risicoloos uit door de 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie.  Koop nu de Afslank Receptenbijbel met korting!  Wat je eet en hoeveel je eet is natuurlijk een essentieel element in de strijd tegen de kilo’s. Voeding is wel een van de belangrijkste zaken waar je op moet letten. Wat er niet in komt, hoeft er ook niet af. Toch is gezond bewegen niet een te onderschatten element! De jongens van het Droogtrainen Protocol helpen jou optimaal in shape te komen. Lees het in onze review. Een ander dieet dat wij voor je hebben bekeken is de Keto Revolutie van Mitchel van Duuren. Dit ketogeen dieet richt zich met name op het nuttigen van veel eiwitten en het vermijden van koolhydraten. Deze populaire variant is inmiddels door velen positief ontvangen en daarom hebben wij hier ook naar gekeken. Lees hier onze review over de Keto Revolutie van Mitchel van Duuren.

Plaats een reactie