Day Trading Masterclass review

De Day Trading Masterclass leert je handelen in aandelen. Voor sommige mensen is dit een zeer lucratieve bezigheid. Wil je dit ook gaan bereiken? Dan is het mogelijk om dit te leren met behulp van de Day Trading Masterclass. Met deze masterclass moet je in staat zijn om op een hoog niveau te daytraden, oftewel het bewust handelen in aandelen om te profiteren van koerswijzigingen. In deze review bespreken wij of de Day Trading Masterclass van de heren Jordi van de Pas en Kevin Timmer de moeite waard is.

Wij zijn op onderzoek gegaan naar de betrouwbaarheid van deze heren, naar de inhoud van de cursus en naar de ervaringen van andere cursisten. Lees snel verder!

Zijn Kevin & Jordi betrouwbaar?

Op de website van de Day Trading Masterclass valt te lezen dat deze cursus ontwikkeld is door Kevin Timmer en Jordi van de Pas. Eerstgenoemde begon vele jaren geleden met het helpen van mensen op het gebied van daytrading, waarbij Jordi de eerste cursist van Kevin was. Al snel wisten beide mannen een hechte band op te bouwen, waarna de heren hun handen ineen sloegen.

Dit heeft uiteindelijk geleid tot het bedrijf dat achter Day Trading Masterclass zit. Welk bedrijf dit nou precies is, is na een uitgebreide zoektocht niet helemaal duidelijk geworden. Op de website valt bijvoorbeeld ook nergens een KVK nummer te vinden; dit roept eigenlijk wel direct vraagtekens op.

day trading masterclass review kevin timmer 1 1 225x300 225x300 1 1
Kevin Timmer
day trading masterclass review jordi van de pas 1 216x300 216x300 1
Jordi van de Pas

Aan de andere kant is het wel zo dat Kevin Timmer en Jordi van de Pas met naam en afbeelding op de website getoond staan. Dat roept dan wel weer een vertrouwd gevoel op. Overigens weten we ook zeker dat we hier met echte personen te maken hebben, aangezien Kevin Timmer ook zijn eigen YouTube kanaal heeft.

Zowel Kevin als Jordi hebben overigens geen financiële opleiding gevolgd. Nee, puur uit hobby zijn zij gestart met daytraden, waarbij zij redelijk succesvol zijn geweest. De opgedane kennis en ervaring willen zij nu graag met een breed publiek delen.

Al met al kan geconcludeerd worden dan Kevin en Jordi betrouwbaar zijn, maar dat er toch ook noodzakelijke informatie ontbreekt. Wij zouden graag zien dat op hun website bijvoorbeeld een adres, een telefoonnummer en/of een KVK nummer getoond wordt. Dat roept direct véél meer vertrouwen op!

– Update – Inmiddels heeft Kevin zijn website aangepast en is het KVK nummer onderaan de pagina te vinden. Dit voelt natuurlijk gelijk een stuk vertrouwder aan nu dat hij met zijn onderneming ook gewoon ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel.

Voor wie is deze masterclass?

Jordi en Kevin hebben deze masterclass eigenlijk opgericht voor iedereen met interesse in daytraden. Volgens beide heren is het namelijk mogelijk om (veel) geld te verdienen, terwijl het daytraden ook nog eens leuk is om te doen. Daarbij valt op de website te lezen dat deze cursus ook geschikt is voor mensen die studeren of aan het werk zijn.

Bij daytraden ben je immers afhankelijk van de Amerikaanse markt, waardoor je met name ’s avonds bezig bent. Het advies is dus om ’s avonds veel tijd vrij te maken, indien je deze masterclass gaat volgen. Om echt succesvol te kunnen handelen, moet je ongeveer van 16.00 uur tot 22.00 uur in staat zijn om transacties uit te voeren.

day trading masterclass review kevin timmer 1 2 590x398 1

Volgens Jordi en Kevin kan je deze masterclass volgen als je per dag 1 á 2 uur tijd hebt. Bijkomend voordeel daarbij is dat de masterclass volledig in het Nederlands is, in tegenstelling tot veel andere daytrading cursussen.

Is de Day Trading Masterclass waar voor je geld?

We kunnen alvast verklappen dat de Day Trading Masterclass behoorlijk uitgebreid opgebouwd is. Je vindt onwijs veel informatie in deze masterclass terug; informatie die je vervolgens direct in de praktijk toe kunt passen.

Daarbij willen we ook alvast aangeven dat je voor deze masterclass een bedrag van 497 euro moet betalen. Volgens Kevin en Jordi is dat wel een tijdelijke actie, aangezien je normaliter een bedrag van 997 euro dient te betalen. Voor een bedrag van nog geen 500 euro kan je alle kennis op gaan doen, waarmee je in staat bent om bijvoorbeeld 500 euro per week te verdienen door te daytraden. Het bedrag van 497 euro moet je daarom vooral als een investering zien.

Day Trading Masterclass

Word jij een Masterclass Trader en gaan wij jou helpen met het behalen van jouw doelen? Wat krijg je allemaal bij de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer?

 • Onbeperkt toegang tot de Masterclass Video Cursus
 • 1 Maand gratis toegang tot de live trading sessies
 • Grote Nederlands sprekende community
 • Mentoring sessies
 • 5 winstgevende strategieën
 • 1 Maand Gratis live sessies mag je op een later moment in laten gaan.

Wij zijn van mening dat je behoorlijk veel waar voor je geld krijgt. Toegegeven; 997 euro is niet weinig. Het is echter wel een bedrag dat veel mensen kunnen missen én waarmee je jouw leven kunt gaan veranderen. Kevin en Jordi zijn immers het levende bewijs van het succes dat je kunt behalen met daytraden. Zij hebben ruim ervaring en willen deze ervaring graag met jou delen.

Ook over de inhoud van de Day Trading Masterclass zijn wij te spreken. De heren hebben er namelijk voor gekozen om veel kennis middels video’s te delen. Deze video’s zijn van een ongekend hoge kwaliteit, bevatten veel nuttige informatie en zijn ook nog eens leuk te volgen. In onze ogen is het bijvoorbeeld veel leuker om naar video’s te kijken dan puur droge stof door te lezen. Wat dat betreft hebben Jordi en Kevin dus goede keuzes weten te maken.

"Invest in yourself as much as you can; you are your own biggest asset by far." – by Warren Buffet

Krijg je waar voor je geld? Ja, in onze ogen wel. Deze masterclass is uitgebreid, is van een vrij hoog niveau en stelt jou in staat om direct te gaan handelen op de aandelenmarkt. Met in totaal 12 uur aan video’s kan je in ieder geval alle kennis op doen die je nodig hebt om succesvol te worden!

Welke bonussen krijg je?

Nadat je het bedrag van 997 euro betaald hebt, krijg je levenslange toegang tot de videocursus. Deze videocursus bestaat dus uit in totaal meer dan 12 uur aan video’s, waarmee je alle kennis op een leuke manier op kunt doen. Behalve deze videocursus krijg je ook nog toegang tot de volgende bonussen:

 • Toegang tot de live community om te chatten met Jordi en Kevin; deze live community is op werkdagen actief van 15.30 tot 22.00 uur
 • Een groep mentoring sessie; tijdens deze sessie kan je al jouw vragen stellen.
 • Je krijgt alle pro-scanners van Kevin toegestuurd, waarmee je in staat bent om geschikte aandelen te vinden.
 • Je krijgt dagelijks een lijst met aandelen toegestuurd die in de gaten gehouden moeten worden. Dat is althans het advies van Jordi & Kevin.
 • Je krijgt meerdere Excel sheets toegestuurd waarmee je het traden voor jezelf een stuk eenvoudiger maakt.

Al met al krijg je dus de nodige bonussen van Jordi en Kevin geleverd. Met name de live community is wat ons betreft erg prettig. Dankzij deze community kan je zien wat Jordi en Kevin live traden, waardoor je direct hen kunt volgen. De kans dat je daardoor (nog) meer geld gaat verdienen, is vrij groot.

day trading masterclass review euros papiergeld 1 760x506 1

Wat zijn de ervaringen met de Day Trading Masterclass?

Volgens Jordi en Kevin hebben al behoorlijk veel cursisten de Day Trading Masterclass gevolgd. Wij waren uiteraard benieuwd naar de beoordelingen van deze cursisten en zijn daarom op het internet op zoek gegaan naar beoordelingen. Al snel kwamen we meerdere beoordelingen tegen, maar niet alle beoordelingen zijn even duidelijk. Wel is het een feit dat op de website van Day Trading Masterclass veel positieve beoordelingen te vinden zijn.

Op bijvoorbeeld Google Review en Trustpilot zijn echter vrij weinig beoordelingen te vinden. In onze ogen valt hier dus niet met al veel te zekerheid iets over te stellen. Ons advies aan Jordi en Kevin is dan ook om meer online beoordelingen te verkrijgen, waardoor men in de toekomst beter voor zichzelf kan gaan beslissen of deze masterclass wel of niet de moeite waard is.

day trading masterclass review beurs grafiek 1 707x470 1

Is de Day Trading Masterclass betrouwbaar; ons eindoordeel

Op papier ziet de Day Trading Masterclass er zeer interessant en veelbelovend uit. Na het volgen van deze masterclass kunnen wij maar één ding stellen; in de praktijk is deze cursus ook onwijs waardevol. Na het volgen van deze cursus ben je namelijk zélf in staat om te gaan daytraden. Tijdens het daytraden kan je behoorlijk veel geld verdienen, terwijl je ook nog eens live mee kunt kijken met Jordi & Kevin.

Beide heren hebben prima werk afgeleverd met de Day Trading Masterclass, maar iets meer transparantie zou toch fijn zijn. Zo steekt het ons dat op hun website nergens een KVK nummer te vinden is. Uiteindelijk hebben we – na lang zoeken – toch het bedrijf van deze heren kunnen vinden, inclusief het inschrijvingsadres en het KVK nummer. Wat ons betreft zouden deze heren hier een stuk transparanter over moeten zijn.

Al met al kunnen wij de Day Trading Masterclass wel van harte aanraden. De community is erg actief, de masterclass zelf is van een hoog niveau en de video’s zijn ook nog eens leuk om te bekijken. Ook het feit dat beide heren behoorlijk veel ervaring hebben én succesvol zijn, roept bij ons een goed gevoel op.

Vermogen van Kevin Timmer

Er zijn aardig wat mensen geinteresseerd in het vermogen van Kevin Timmer. Er is namelijk veel zoekverkeer te vinden met als zoekterm Kevin Timmer Vermogen. Uiteraard hebben wij hier ook onderzoek naar gedaan om een zo goe dmogelijk antwoord te kunnen geven op deze vraag.

Wellicht een beetje een spoiler of voelt het alsof je van een natte kermis thuiskomt maar, zeg nu zelf.. Het is ook niet iets wat jij zelf graag aan de grote klok wilt hangen. Zo dus ook Kevin Timmer niet. Hij loop hier niet mee te koop wat natuurlijk helemaal logisch is.

We kunnen zelf ook wel inschatten dat hij een aardig vermogen bij elkaar heeft mogen 'traden' en dat hij dit met succes heeft gedaan. Naast het daytraden heeft hij natuurlijk ook de cursus waar hij zijn geld mee verdient. Maar of je dit onder een vermogen mag scharen, ik weet het niet. Het vermogen van Kevin Timmer, het netto vermogen van Kevin Timmer of zijn 'net worth' zal voor jou en mij een raadsel blijven. Heel relevant is het niet toch?

Hij heeft immer niet voor niets een masterclass ontwikkeld waarin hij jou ook alle kneepjes van zijn vak leert! Hoe mooi is het dan ook dan jij door zijn masterclass een aanzet kan maken om een eigen vermogen op te bouwen met de Day Trading Masterclass!

Verdien een extra inkomen met Day Traden!

Iedereen heeft een ander doel, of het nu gaat om een extra inkomen generen, vervanging van huidige baan, locatie onafhankelijk worden, of gewoon een nieuwe hobby. Wil jij ook veel geld gaan verdienen? Dat is dit jouw kans; meld je direct via deze link aan voor het volgen van de Day Trading Masterclass en zet de eerste stappen naar financiële vrijheid! 

Plaats een reactie