De Keto Revolutie review

Keto Revolutie Review – Een gespierd lichaam, van de nodige kilo’s afkomen en een stuk beter in je vel zitten. Het is mogelijk met behulp van een keto dieet, waar de Keto Revolutie ongetwijfeld de meeste populaire variant van is. Dit dieet kan op veel positieve beoordelingen rekenen; iets waar wij ons ook in kunnen vinden. Dankzij de Keto Revolutie zijn wij ook meerdere kilo’s kwijt weten te raken! In deze review kijken wij met een kritisch en onafhankelijk oog naar de Keto Revolutie. Volgens de ontwikkelaar van dit dieet zou namelijk iedereen in staat moeten zijn om snel van de overtollige kilo’s af te komen. Is dat ook echt zo? Of is dit slechts een loze belofte van de ontwikkelaar van de Keto Revolutie? Je leest het in deze review!

Wat is de Keto Revolutie?

In de Keto Revolutie draait eigenlijk alles maar om één ding; een ketogeen dieet. Een dergelijk dieet kenmerkt zich door het nuttigen van veel eiwitten en het vermijden van koolhydraten. De bedenkers van het ketogeen dieet waren/zijn van mening dat de overtollige kilo’s ontstaan door een te hoge inname van koolhydraten. Dat betekent indirect dat er ook maar één manier is waarop dit weer ‘hersteld’ kan worden; door de inname van koolhydraten zoveel mogelijk te vermijden. Dat is dan ook precies waar het in de Keto Revolutie om gaat. Dit dieet is opgebouwd uit meerdere boeken en hulpprogramma’s. Na het aanmelden voor dit unieke dieet krijg je de beschikking over de volgende onderdelen:

  • Het boek ‘De Keto Revolutie’; in dit boek wordt beschreven welke stappen je moet doorlopen bij het afvallen met behulp van dit ketodieet.
  • Het boek ‘Intermittent Fasting’; met dit boek leer je hoe het Intermittent Fasting dieet werkt. Hierbij wordt direct de connectie gelegd tussen een ketogeen dieet in combinatie met het intermittent fasting dieet.
  • Het boek ’21 dagen keto revolutie kookboek’; in dit boek vind je in totaal 63 recepten die horen bij dit koolhydraatarme dieet.
  • Maaltijdplanningen + boodschappenlijstje; hiermee wordt het voor jezelf erg makkelijk om de juiste ingrediënten in huis te halen. Ingrediënten die een grote rol spelen bij dit ketogeen dieet.
  • Keto Revolutie videocursus; in deze cursus legt de ontwikkelaar je van alles uit over een ketodieet en de door hem ontwikkelde Keto Revolutie. Met in totaal meer dan 20 video’s is dit onderdeel van de Keto Revolutie behoorlijk uitgebreid te noemen.

Keto Revolutie Review - dieet 2

Wie heeft dit dieet ontwikkeld?

Dit dieet is ontwikkeld door Mitchel van Duuren. Als je reeds langer op zoek naar een geschikt dieet bent, heb je mogelijk zijn naam al eerder voorbij zien komen. Mitchel van Duuren is namelijk al ruim 10 jaar actief in de gezondheidsbranche in zowel ons land als in België. In deze twee landen heeft hij meerdere boeken uitgegeven, waarbij de focus ligt op het Paleo dieet. Mitchel van Duuren was de allereerste die het Paleo dieet in de Benelux introduceerde, waarna dat dieet al snel behoorlijk bekend werd. Keto Revolutie Review - Mitchel van Duuren In de loop der jaren heeft Mitchel van Duuren zich blijven verdiepen in het menselijk lichaam en verschillende diëten. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat hij de Keto Revolutie bedacht heeft; een revolutionair dieet waarbij de focus ligt op koolhydraatarme recepten. Vele jaren geleden heeft Mitchel van Duuren zijn eigen onderneming opgericht; Elke hap telt. Met dit bedrijf probeert hij mensen te helpen om van de overtollige kilo’s af te komen. Dat doet hij door puur informatieve artikelen te schrijven, maar ook door kookboeken te maken, door informatie boeken te schrijven én dus door meerdere diëten te ontwikkelen. Deze Keto Revolutie is ongetwijfeld het meest populaire dieet van Mitchel van Duuren. Keto Revolutie Review - Mitchel van Duuren voor-en-na 2 Over Mitchel van Duuren kan eigenlijk met geen kwaad woord gesproken worden. Wij vinden hem uiterst betrouwbaar, hij is vakkundig en hij is ook succesvol te noemen. Zijn bedrijf kan op de nodige positieve beoordelingen rekenen, terwijl zijn social media kanalen ook behoorlijk positief zijn. Het feit dat hij met naam en afbeelding op zijn eigen website getoond staat, spreekt ons ook bijzonder aan. Onder aan de streep zijn wij van mening dat Mitchel van Duuren de aangewezen persoon is voor het ontwikkelen van een dergelijk dieet.

Wat is het doel van de Keto Revolutie?

De ontwikkelaar, Mitchel van Duuren, is al jarenlang actief bezig met het helpen van andere mensen. Bij het ontwikkelen van de Keto Revolutie was dat dan ook zijn hoofddoel. Hij wilde mensen helpen met het kwijtraken van de overtollige kilo’s en dat zou perfect moeten lukken met de Keto Revolutie. Met behulp van de Keto Revolutie zou je na 3 dagen al moeten genieten van meer energie. Ondertussen heb je ook minder honger, worden de gif- en afvalstoffen uit jouw lichaam verwijderd en heb je geen last meer van een opgeblazen gevoel. Keto Revolutie Review - healthy 2 Na ongeveer 7 dagen geniet je van een verbeterde spijsvertering, krijg je een gezonder uiterlijk, beginnen jouw spieren en gewrichten soepeler aan te voelen en neem je ook afscheid van huidproblemen. Na 21 dagen merk je uiteindelijk écht de gevolgen: je raakt makkelijk de kilo’s kwijt, de schildklier gaat weer goed functioneren en je geniet van een gezond, sterk en slank uiterlijk. Zoals deze doelen duidelijk laten zien, draait het bij de Keto Revolutie niet alleen om het verliezen van de kilo’s. Ja, dat is wel het hoofddoel, maar ondertussen weet je ook nog van andere gezondheidsvoordelen te genieten.

Voor wie is de Keto Revolutie geschikt?

De Keto Revolutie is eigenlijk voor een breed publiek geschikt; iedereen die kilo’s kwijt kan raken, kan dat immers gaan doen met de Keto Revolutie. Mitchel van Duuren geeft daarbij echter wel de volgende waarschuwing: “De Keto Revolutie is niet geschikt voor mensen die last van een nieraandoening of diabetes 1 hebben.”. Voor hen is dit dieet namelijk veel te heftig. Ook als je zwanger bent, is het niet aan te raden om dit dieet te volgen. “De Keto Revolutie is niet geschikt voor mensen die last van een nieraandoening of diabetes 1 hebben.” Heb je last van jouw overgewicht en wil je daar op een efficiënte wijze iets aan doen? Dan is de Keto Revolutie uitermate goed voor je geschikt. Daarbij moet je wel rekening houden met het feit dat dit dieet behoorlijk heftig is. Jouw lichaam moet namelijk aan het nieuwe voedingspatroon gaan wennen, waardoor je bijvoorbeeld last van hoofdpijn kunt krijgen.

Hoe is de Keto Revolutie opgebouwd?

De Keto Revolutie bestaat dus uit meerdere onderdelen, zoals je al eerder in deze review hebt kunnen lezen. Met behulp van de verschillende e-books en de Videocursus krijg je eigenlijk alle informatie over dit dieet voorgeschoteld. Met dank aan de maaltijdplanningen en de boodschappenlijstjes kan je dit dieet vervolgens op de juiste manier aanvangen; daar helpt het boek met de 63 Keto recepten uiteraard ook bij. Keto Revolutie Review - 63 keto recepten Iets wat ons aan dit dieet aanspreekt, is de omvangrijkheid. Je krijgt namelijk alle informatie aangeleverd waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Je hoeft eigenlijk niks zelf meer uit te zoeken, aangezien alles voorgeschoteld wordt. De theoretische kennis is zeer prettig, aangezien je daarmee duidelijk in beeld krijgt waar je je nou mee bezig houdt. Met dank aan de andere onderdelen van de Keto Revolutie weet je vervolgens de overtollige kilo’s kwijt te raken. Wij kunnen je alvast verklappen dat wij veel aan de Keto Revolutie gehad hebben. Wij zijn de nodige kilo’s dankzij dit ketogeen dieet kwijtgeraakt, terwijl we ons ook een stuk energieker voelen. Mede dankzij de Keto Revolutie beschikken wij elke dag over de gewenste energie en motivatie om jou van de beste reviews te voorzien!

Krijg je bonussen meegeleverd?

Mitchel van Duuren heeft ervoor gekozen om verder geen bonussen mee te leveren. Dat is in onze ogen ook niet nodig, aangezien je al een breed aanbod van producten en diensten geleverd krijgt. Eventuele extra bonussen zouden volgens ons dan ook overbodig zijn.

Wat vinden andere volgers van dit dieet?

Wij zijn absoluut niet de enige die recent dit ketogeen dieet gevolgd hebben. Dat blijkt ook wel uit de beoordelingen die wij op het internet over de Keto Revolutie gevonden hebben. Wij hebben enkele veelzeggende beoordelingen op een rijtje gezet: Keto Revolutie Review - ervaringen 2

Wat kost de Keto Revolutie?

Wil jij ook van de overtollige kilo’s af en jezelf een stuk energieker voelen? Dan is de Keto Revolutie mogelijk ook voor jou de beste keuze. Voordat je met dit revolutionaire dieet aan de slag kunt gaan, dien je een bedrag van 27, 37 of 67 euro te betalen. Het wordt namelijk in drie verschillende pakketten aangeboden. Keto Revolutie Review - pakketten 2 Ongeacht voor welk pakket je kiest, geniet je van een 60 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Indien je niet tevreden bent, kan je dit aan Mitchel van Duuren laten weten. Indien je het binnen een termijn van 60 dagen laat weten, krijg je het volledige aankoopbedrag retour.

Kunnen wij de Keto Revolutie aanraden?

Onder aan de streep kunnen wij maar één ding concluderen; de Keto Revolutie is geweldig. Wij zijn de nodige kilo’s kwijtgeraakt dankzij dit dieet en dat geldt ook voor veel andere mensen. Over de opbouw, de inhoud en de prijsstelling zijn wij onwijs te spreken. Wel moet je rekening houden met het feit dat dit een behoorlijk heftig dieet is; onderschat dat zeker niet!

Join De Keto Revolutie!

Word je er ook moe van om met overmatig buikvet rond te blijven lopen, een trage schildklier, weinig energie en een slechte spijsvertering? Dit is jouw snelle start gids om te beginnen met het ketodieet in de meest gemakkelijke manier die er is! Het Keto Revolutie programma is ontwikkeld voor mensen die af willen slanken en daarnaast van vet eten houden. Het All-in-one pakket zorgt ervoor dat jij alles hulpmiddelen in huis hebt om de strijd aan te gaan met jouw overtollige kilo's en start van jouw gezonde leven!  Ga naar de kortingspagina!  Kijk ook naar eens naar de andere boeken van Mitchel van Duuren over het Paleo dieet. Dit dieet richt zich op de manier van eten. De gedachte hierachter is dat je niet veel anders eet dan onze voorouders dit deden. Het is bestaat dan ook voornamelijk uit het eten van vlees, vis, groente, fruit en noten. Hieronder vind je een selectie van zijn boeken: Wil je meer lezen over andere manieren van afvallen of een strak zomerlichaam krijgen? Lees dan ook onze review over de Afslank Recpetenbijbel van Oscar Helm. Dit boek bestaat uit heerlijke gerechten waarin jij de vrijheid hebt om jouw eigen weekmenu samen te stellen! Jouw voeding is een essentieel element in de strijd tegen de kilo's. Toch is gezond bewegen niet een te onderschatten element! De jongens van het Droogtrainen Protocol helpen jou optimaal in shape te komen. Lees het in onze review. 

Plaats een reactie