Handelen in bitcoins ingewikkeld? Als je dit eerder had geweten…

Handelen in bitcoins voor beginners. Tot aan het jaar 2008 bestond er eigenlijk één soort munt: de euro, de dollar en vergelijkbare munteenheden die je echt in je handen vast kunt houden. Sinds het jaar 2008 is er echter een hoop veranderd; dit is te danken aan een geheimzinnig manifest waarin de blockchain technologie en de Bitcoin uitgelegd werd. Vanaf dat moment is er een ware run ontstaan op de Bitcoin en vergelijkbare altcoins.

Waar deze ongekende populariteit aan te danken is? Deze populariteit is met name te danken aan de immense koersstijging van de Bitcoin. Als je deze munteenheid op de juiste momenten in zou kopen en vervolgens zou verkopen, kan je binnen de kortste keren bijzonder rijk worden.

Maar, is het lastig om te handelen in bitcoins? Is het handelen in bitcoins voor beginners lastig? Of kunnen zelfs beginners vanaf het allereerste moment succesvol handelen in deze digitale munteenheid? De antwoorden op deze vragen vind je in dit informatieve artikel. Aan het einde van dit artikel geven wij je ook nog meer informatie over een handige cursus. Een cursus waar het onderwerp ‘handelen in bitcoins voor beginners’ centraal staat.

handelen in bitcoins voor beginners bitcoin wallet 1024x576 800x450 1

Waarom handelen in bitcoins?

Heb je op dit moment spaargeld waar je niks mee doet? Je kunt er dan voor kiezen om dit geld op de bank te laten staan, maar dan wordt jouw spaargeld alleen maar minder waard. Het is daarom verstandiger om te gaan investeren met jouw spaargeld. Je kunt investeren in bijvoorbeeld aandelen, maar je kunt ook gaan investeren in bitcoins.

Om meerdere redenen is het interessant om te handelen in bitcoins. De belangrijkste reden is toch wel terug te vinden in de ongekende mogelijkheden. Als je pakweg 5 jaar geleden bitcoins had gekocht, zou je nu ongeveer miljonair kunnen zijn als je de bitcoins weer zou verkopen. Dit voorbeeld geeft eigenlijk de ongekende mogelijkheden van deze digitale munteenheid aan.

Handelen in Bitcoins voor beginners - Veel Geld voor gezicht

Daarnaast is het ook relatief goed te doen om te handelen in bitcoins. Je hebt hier een broker voor nodig en je hebt aan het begin giraal geld nodig. Met dit geld kun je bitcoins kopen, waarna je een passende strategie uit kunt gaan werken. Over de mogelijke strategieën vind je verderop in dit artikel meer informatie.

Uiteraard is het wel verplicht om alle inkomsten bij de Belastingdienst op te geven. Het is hierbij de bedoeling dat je de waarde van de digitale munteenheden op 1-1 van het boekjaar noteert en aan de Belastingdienst doorgeeft. Die waarde wordt aangehouden als leidraad voor de hoeveelheid belasting die je moet betalen.

Is het handelen in bitcoins voor beginners lastig?

Wil je nu direct gaan starten met het handelen in bitcoins? Dan is ons advies om hier toch nog even een nachtje over te slapen. Juist door impulsieve acties kun je veel geld kwijtraken. Dat is de andere kant van de medaille; bij het handelen in bitcoins kun je ook al jouw spaargeld weg zien vloeien.

Het handelen in bitcoins voor beginners is in de basis niet al te lastig, maar een klein foutje is snel gemaakt. Daarnaast is het onwijs belangrijk dat je exact weet waar je mee bezig bent. Weet je bijvoorbeeld niet precies waar de Bitcoin voor staat? Of weet je niet precies hoe de blockchain technologie werkt? Dan is ons advies toch om je eerst even hierin te verdiepen. Pas als je volledig door hebt waar het bij de Bitcoin om draait, heb je een bassi gelegd voor een duurzame investering.

Al met al is het volgens ons van cruciaal belang dat je de juiste kennis op gaat doen. Je kunt deze kennis via het internet op doen, maar dan weet je niet 100% zeker of alle informatie wel kloppend is. Nee, in plaats daarvan kun je veel beter een goede cursus gaan volgen. Aan het einde van dit blogartikel laten we jou graag kennis maken met een goede cursus. Een cursus waarmee je alle benodigde kennis over de Bitcoin, de blockchaintechnologie en aanverwante onderwerpen op kunt doen.

Hoe kun je handelen in bitcoins?

In dit artikel staat het onderwerp ‘handelen in bitcoins voor beginners’ centraal. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, is het zeer interessant om te handelen in bitcoins. Ondertussen heb je ook al kunnen lezen dat het niet super makkelijk is om te starten met het handelen in bitcoins. Althans; als je vanaf het allereerste moment winst wilt maken, is het zaak om je goed te verdiepen.

Om je goed te kunnen verdiepen, is ons advies om je aan te melden voor een interessante cursus. Welke cursus dit precies is, verklappen wij aan het einde van dit artikel. Via een link in dit artikel kun je je ook direct voor deze cursus aan gaan melden, waardoor je direct met een vliegende start kunt beginnen.

Wil je graag starten met het handelen in bitcoins? Dan moet je hier eerst een account voor aanmaken bij een broker/exchange. Je kunt dit eigenlijk zien als een tussenpartij; je kunt jouw girale geld bij deze partij inwisselen voor bitcoins of andere altcoins. Nadat je de bitcoins weer verkocht hebt, kun je via deze partij de hoeveelheid bitcoins ook weer omzetten naar euro’s.

Wat de beste broker/exchange voor een beginner is? dat is volledig aan jezelf om te bepalen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Bitvavo, voor Coinbase of voor Litebit. Al deze brokers hebben bewezen dat ze betrouwbaar zijn én dat ze interessante kosten hanteren. Ons advies is om onder meer deze brokers goed met elkaar te vergelijken, zodat je uiteindelijk de beste keuze voor jezelf kunt gaan maken.

Heb je eenmaal de keuze voor een bepaalde broker gemaakt? Dan moet je ook na gaan denken over de manier waarop je de bitcoins gaat bewaren. Je kunt de bitcoins op een harde schijf bewaren, je kunt de bitcoins in een digitale wallet bewaren of je kunt de bitcoins echt in een kluis gaan bewaren. Voor al deze mogelijkheden valt iets te zeggen; onder aan de streep is het vooral van belang dat je echt serieus met de veiligheid om gaat. Je leest immers regelmatig in het nieuws dat mensen hun Keys kwijt geraakt zijn, waardoor ze niet bij hun miljoenen aan bitcoins kunnen komen.

madelon vos review cryptocurrency 1024x683 800x534 1 1

Heb je ook bepaald hoe je jouw bitcoins gaat bewaren? Dan kun je de bitcoins via jouw broker aan gaan schaffen. Je stort hiervoor – met iDeal bijvoorbeeld – geld naar jouw account, waarna je dit geld om kunt zetten in een bepaalde hoeveelheid bitcoins. Om welke hoeveelheid dit gaat? Dat is afhankelijk van de huidige koers van de Bitcoin. Des te lager de koers is, des te meer bitcoins je voor 1 euro kunt krijgen.

Als je echt veel winst wilt gaan maken, moet je eigenlijk het volgende ‘programma’ aan zien te houden:

  • De bitcoins tegen een zo’n laag mogelijke koers inkopen
  • De bitcoins tegen een zo’n hoog mogelijke koers verkopen

Als je het op die manier voor elkaar krijgt, kun je al snel vrij veel geld met de handel in bitcoins gaan verdienen. Zover is het echter nog niet. Je moet namelijk ook rekening houden met flinke koersdalingen, nadat je de bitcoins gekocht hebt.

Als je serieus in bitcoins wilt gaan handelen, is het daarom van belang om een keuze te maken tussen twee strategieën:

  • Short strategie: hierbij koop je de bitcoins in en verkoop je de bitcoins ook weer snel. Het doel hierbij is om te profiteren van koersstijgingen.
  • Long strategie: hierbij koop je de bitcoins in en kijk je vervolgens jarenlang niet meer naar de bitcoins om. Op de lange termijn kun je hierdoor profiteren van blijvende koersstijgingen.

Volg de cursussen van Madelon Vos!

Handelen in bitcoins voor beginners; het is niet makkelijk en je hebt hier veel kennis voor nodig. Heb je enig idee hoe je al deze kennis op kunt doen? In onze ogen kun je je hiervoor het beste aanmelden voor de cursus van Madelon Vos.

Madelon Vos is onwijs ervaren, weet precies hoe het handelen in bitcoins werkt en wil jou graag helpen. Door je nu voor deze cursussen aan te melden, kun je direct alle benodigde kennis op gaan doen. Aan de hand van deze kennis kun je al snel succesvol gaan handelen in bitcoins.

Nog een belangrijk detail: als je je voor deze cursussen met de kortingscode ‘Reviewfabriek10’ aanmeldt, krijg je maar liefst 10% korting op ALLE cursussen van Madelon Vos en een maand lang gratis toegang tot de MoneyTalks community. In die community kun je nóg meer leren over het opbouwen van jouw kapitaal; een win-win situatie dus. Meld je direct voor de cursussen van Madelon Vos aan, verdiep je in de wereld van Bitcoin en start direct met het handelen in bitcoins. Met de cursussen van Madelon Vos is het handelen in bitcoins voor beginners absoluut een stuk beter te doen!

Bitcoin Basics & Crypto ‘s

Met deze cursus laat Madelon Vos je kennis maken met de wereld van Bitcoin. Ze bespreekt onder meer wat de Bitcoin is, wat de potentie van de Bitcoin is en hoe je zelf kunt starten met het handelen in deze digitale munt. Daarbij geeft Madelon Vos ook aan dat het handelen in Bitcoin niet voor iedereen geschikt is. Ben jij benieuwd of het voor jou interessant is om in Bitcoin te gaan handelen? Dan is deze cursus op voorhand dus al geschikt voor je.

Bitcoin Basics & Crypto review - mockup

Plaats een reactie