Kevin Timmer – Wat is het vermogen van Kevin Timmer?

Wat is Kevin Timmer zijn vermogen? Hoeveel verdient Kevin Timmer per maand? Wat is zijn jaarsalaris ongeveer? En op welke manier heeft Kevin Timer zijn vermogen op weten te bouwen? Op dergelijke vragen vind je elders op het internet niet de passende antwoorden. Gelukkig vind je in dit artikel wél precies het antwoord op de vraag ‘Wat is Kevin Timmer zijn vermogen?’. Ook bespreken we in dit artikel hoe Kevin Timmer zijn flinke vermogen op heeft weten te bouwen!

Day Trading Masterclass

De Day Trading Masterclass leert je handelen in aandelen. Voor sommige mensen is dit een zeer lucratieve bezigheid. Wil je dit ook gaan bereiken? Dan is het mogelijk om dit te leren met behulp van de Day Trading Masterclass. Met deze masterclass ben jij in staat om op een hoog niveau te daytraden, oftewel het bewust handelen in aandelen om te profiteren van koerswijzigingen.

Wie is Kevin Timmer precies? En wat doet hij precies?

Toen wij dit artikel gingen schrijven, was het voor een flinke uitdaging. Wij wisten namelijk niet precies hoe wij Kevin Timmer konden omschrijven, aangezien hij een ware duizendpoot is.

Feit is in ieder geval dat Kevin in 2014 begon met het Day Traden in aandelen. Dit betekent dat hij aandelen inkoopt en deze aandelen vervolgens binnen een dag weer verkoopt. Het doel hierbij is uiteraard om tegen een zo’n laag mogelijke koers in te kopen en vervolgens weer tegen een zo’n hoog mogelijke koers te verkopen.

Door de jaren heen is Kevin Timmer een autoriteit in ons land geworden op het gebied van Day Traden. Zo heeft hij een populair YouTube kanaal, is hij regelmatig op BNR Nieuwsradio te horen en heeft hij ook nog een interessante cursus weten te ontwikkelen. Met deze cursus helpt hij andere mensen om succesvol te gaan day traden.

Day Trading Masterclass review - cursus 1

Over deze cursus komen wij verderop in dit artikel nog even terug. De reden waarom Kevin Timmer deze cursus ontwikkeld heeft, staat symbool voor zijn karakter. Hij heeft dit namelijk gedaan om andere mensen te helpen. Juist die vriendelijkheid is waar Kevin Timmer voor staat. Hij is onwijs sympathiek, hij komt altijd vriendelijk over en hij is altijd bereid om andere mensen te helpen. Dat is in ieder geval iets wat wij persoonlijk hebben mogen ondervinden!

Overigens valt over het privé leven van Kevin Timmer niet super veel te vinden. Wij hebben bijvoorbeeld gezocht naar de opleiding die hij gevolgd heeft, maar daar hebben we geen eenduidig antwoord op weten te vinden. Ook weten wij niet 100% zeker of hij überhaupt een opleiding afgerond heeft.

Op het moment van schrijven is Kevin Timmer in ieder geval rond de 30 jaar oud. Op die leeftijd heeft hij al onwijs veel weten te bereiken, waarover wij je hieronder meer informatie gaan geven. Wij geven hieronder namelijk antwoord op de vraag wat Kevin Timmer zijn vermogen is!

Wat is het vermogen van Kevin Timmer?

Kevin Timmer is op dit moment al ruim 7 jaar bezig met het Day Traden op de Amerikaanse aandelenmarkt. Aangezien hij dit al 7 jaar doet, doet hij ongetwijfeld iets goed. Indien je níet succesvol zou Day Traden, ben je hier namelijk al snel klaar mee. In dat geval loop je namelijk leeg op het financiële vlak.

Dat Kevin Timmer het al zo lang volhoudt, zegt voldoende over zijn vermogen. Hij heeft met Day Traden een flink vermogen op weten te bouwen, maar wij hebben helaas geen feitelijke informatie hierover kunnen vinden. Waar wij wél achter gekomen zijn, is dat Kevin Timmer niet het inkomen van een gemiddelde Nederlander heeft.

Kevin Timmer Vermogen Blog - Charts

Nee, Kevin Timmer zijn vermogen is veel meer dan het vermogen van een gemiddelde Nederlander. Dat blijkt onder meer uit het feit dat hij in financiële vrijheid kan leven. Met zijn cursus, Daytrading Masterclass, probeert hij andere mensen ook in die luxe positie te brengen.

Over zijn leefstijl valt overigens ook niet heel veel te lezen op het internet. Wel zien we op zijn Instagram account dat hij van het leven geniet. Zo plaatste hij recent nog een foto uit Dubai waarop hij in een Lamborghini stapt. Kijk, als zijn vermogen niet al te veel zou zijn, zou dit voor hem ook niet mogelijk zijn.

Overigens kan het geen kwaad om zijn Instagram account eens te bekijken. Met zijn Instagram foto’s kun je namelijk een hoop inspiratie op doen. Een hoop inspiratie op uiteindelijk zelf ook van financiële vrijheid te genieten.

Weten we wat Kevin Timmer zijn vermogen precies is? Nee, dat weten we niet precies. We weten wel dat we geen medelijden met hem hoeven te hebben, dat hij leeft in financiële vrijheid en dat hij zijn zaakjes dus perfect op orde heeft.

Ook weten we dat Kevin Timmer door de jaren heen meerdere inkomstenbronnen op heeft weten te bouwen. In onze ogen brengt dat een belangrijk voordeel met zich mee: indien één van de inkomstenbronnen wegvalt, is Kevin Timmer altijd in staat om op andere inkomstenbronnen terug te vallen. Juist door die luxe positie hoeft Kevin Timmer zich nooit zorgen over zijn vermogen te maken.

Hoe heeft Kevin Timmer zijn vermogen opgebouwd?

Als we naar het vermogen van Kevin Timmer kijken, zien we dat hij meerdere inkomstenbronnen heeft. Juist door die inkomstenbronnen leeft hij in financiële vrijheid en kan hij dus in Dubai in een Lamborghini rondrijden.

Allereerst heeft Kevin Timmer zijn vermogen dus op weten te bouwen door te Day Traden op de Amerikaanse aandelenmarkt. Hij heeft een perfecte strategie onder de knie gekregen, waardoor hij op deze manier eigenlijk dagelijks veel geld weet te verdienen. Heeft hij op een dag even geen zin om zich actief met de aandelenmarkt bezig te houden? Ook dat is geen probleem voor Kevin Timmer; hij heeft immers meerdere inkomstenbronnen op weten te bouwen en hij heeft ook een flinke financiële buffer.

Een andere manier waarmee Kevin Timmer zijn inkomen verdient, is met zijn cursus. Zoals we hierboven al aangegeven hebben, heeft hij deze cursus ontwikkeld om andere mensen te helpen. Om andere mensen te helpen om óók succesvol op de Amerikaanse aandelenmarkt te kunnen traden.

Ook met deze cursus weet Kevin immer flink te verdienen. Dit komt enerzijds doordat de cursus vrij populair is en anderzijds doordat de cursus ook een flink prijskaartje heeft. Over deze cursus vertellen wij je hieronder graag iets meer! Of lees onze review over de Day Trading Masterclass!

Verder verdient Kevin Timmer ook nog het nodige met zijn YouTube kanaal. Meerdere van zijn filmpjes zijn echt heel goed bekeken, waardoor hij ook hier een leuke inkomstenbron mee op heeft weten te bouwen. Hoeveel hij hier precies mee verdiend, is lastig om te zeggen. Het algoritme van YouTube is namelijk lastig te doorgronden, terwijl ook meerdere factoren van invloed zijn op de hoogte van de inkomsten.

Tot slot is Kevin Timmer ook regelmatig te horen op BNR Nieuwsradio. Wij weten niet of hij hier een bepaalde vergoeding voor vraagt, maar hij weet in ieder geval prima aan zijn naamsbekendheid te werken. Op deze manier weet hij het dus zeker slim aan te pakken!

Kevin Timmer Vermogen Blog - Day Trading Masterclass logo

De cursus van Kevin Timmer – Daytrading Masterclass

Enkele jaren geleden besloot Kevin Timmer dat hij zijn kennis graag wilde delen. Hij had zelf door dat hij onwijs succesvol op de aandelenmarkt was, waarna hij besloot dat hij die kennis ook aan andere mensen ter beschikking wilde stelde. Dat is uiteraard een nobel streven, maar Kevin Timmer doet dit uiteraard niet geheel belangeloos.

Voor zijn Daytrading Masterclass betaal je een bedrag van 497,97 euro. Voor dat bedrag krijg je echt een uitgebreide cursus, zoals je ook in onze Daytrading Masterclass review kunt lezen. In deze review vind je sowieso alle informatie over deze cursus, zodat je je echt goed in de mogelijkheden kunt verdiepen.

In onze Daytrading Masterclass review lees je sowieso dat wij zeer te spreken zijn over deze cursus. Meer kunnen wij op dit moment niet verklappen; daarvoor verwijzen wij je echt graag naar onze review.

Slotwoord

Zo, je weet nu dat Kevin Timmer een flink vermogen op heeft weten te bouwen. Ook weet je precies hoe hij dit op heeft weten te bouwen, op welke manier hij succesvol is en hoe hij op dit moment van financiële vrijheid kan genieten.

Kevin Timmer Vermogen Blog - Financiele vrijheid

Wil jij zelf nou ook van financiële vrijheid gaan genieten? Dan is het goed om te weten dat je dit altijd kunt bereiken. Zolang je iets kunt dromen, kun je die droom ook daadwerkelijk gaan bereiken. Feit is wel dat je hiervoor hard moet werken en dat je ook de nodige kennis op moet gaan doen.

Wil je nou direct met de Daytrading Masterclass cursus van Kevin Timmer gaan starten? Dan kun je je voor deze cursus direct aanmelden via deze link. Als je op deze link klikt, kun je direct de betaling afronden. Als je de betaling afgerond hebt, krijg je toegang tot het online dashboard van deze cursus. Via dit online dashboard kun je vervolgens direct de cursus volgen. Wij wensen je graag veel succes met het volgen van deze cursus. Wij zijn er van overtuigd dat je met deze cursus ook het vermogen van Kevin Timmer kunt gaan behalen!

Day Trading Masterclass

Iedereen heeft een ander doel, of het nu gaat om een extra inkomen generen, vervanging van huidige baan, locatie onafhankelijk worden, of gewoon een nieuwe hobby. Wil jij ook veel geld gaan verdienen? Dat is dit jouw kans; meld je direct via deze link aan voor het volgen van de Day Trading Masterclass en zet de eerste stappen naar financiële vrijheid!

Plaats een reactie