Review: mijn.host – Kwalitatieve hosting voor een betaalbare prijs?

Review mijn.host. Als website eigenaar of webshopeigenaar is het van cruciaal belang dat je voor een goed hostingpakket kiest. Biedt mijn.host interessante hostingpakketten voor de beginnende webshop- en/of website eigenaar aan? Ja, dat is zeker het geval. Wij zijn onder de indruk van de prijsstelling, de kwaliteit en de service van mijn.host!

In deze mijn.host review vertellen wij je graag meer over dit bedrijf. Als je deze review op dit moment leest, heb je mogelijk al interesse om gebruik te maken van de diensten van dit hostingbedrijf. Na het lezen van deze mijn.host review kun je voor jezelf de keuze maken: ga je een pakket bij dit hostingbedrijf afsluiten of kies je toch voor een ander pakket? 

Welke hostingpakketten biedt mijn.host aan?

Voor elke website of webshop heb je twee dingen nodig: een domeinnaam en een webhostingpakket. Het kopen van een domeinnaam is niet al te lastig, maar het afsluiten van een hostingpakket is vaak wel een uitdaging. Zeker als je dit nooit eerder gedaan hebt, is het lastig om een vergelijk te maken tussen bijvoorbeeld verschillende aanbieders. In de basis maak je al een verstandige keuze als je kiest voor een hostingpakket bij mijn.host. Dit hostingbedrijf heeft in de afgelopen jaren een goede naam op weten te bouwen én biedt meerdere soorten hostingpakketten aan. Met name dat laatste spreekt ons aan, aangezien je hierdoor altijd in staat bent om een passend hostingpakket uit te kiezen. Op het moment van schrijven biedt mijn.host de volgende hostingpakketten aan: Mijn.host review - pakketten

 Als je een dergelijke tabel voor het eerst ziet, weet je mogelijk niet waar je op moet letten. Wij adviseren je om met name naar het werkgeheugen (RAM), de webruimte (SSD) en de kosten te kijken. Zoals je in bovenstaande tabel al direct ziet, verschillen de verschillende pakketten juist op deze punten van elkaar. Voor welk pakket je het beste als beginnende webshopeigenaar of beginnende website eigenaar kunt kiezen? Graag geven we jou aan het einde van deze mijn.host review daar een advies over!

Hoe kun je een hostingpakket bij mijn.host afsluiten?

Heb je interesse om één van bovengenoemde hostingpakketten af te sluiten? Dan hoef je daarvoor eigenlijk alleen maar op de oranje knop ‘bestellen’ te klikken. Als je op die knop geklikt hebt, kom je uit op een scherm waarbij je ook eventueel nog een domeinnaam kunt selecteren. Mocht je geen domeinnaam nodig hebben, kun je klikken op ‘doorgaan zonder domeinnaam’. Vervolgens kun je de termijn van het hostingpakket bepalen. Je kunt kiezen tussen 1 maand, 3 maanden en 12 maanden. In onze ogen is het verstandig om altijd voor 12 maanden te kiezen. Je ziet bovendien bij deze stap direct aan de rechterkant de kosten staan, inclusief BTW. Mocht je dit hostingpakket zakelijk aanschaffen, kun je deze kosten uiteraard aftrekken. In het volgende scherm dien je nog enkele gegevens in te vullen. Denk hierbij aan jouw bedrijfsnaam, jouw achternaam, jouw adresgegevens en jouw e-mailadres. Nadat je al deze gegevens ingevuld hebt, hoef je alleen nog maar te betalen. Voor het betalen heb je de keus uit vier verschillende betaalmogelijkheden:

  • Ideal
  • Credit Card (Mastercard, Visa of Amex)
  • SOFORT
  • Bancontact

Het afsluiten van een hostingpakket van mijn. host hebben wij zelf ook uitgeprobeerd. Wij merkten direct dat het gehele bestelproces soepel verloopt, dat je snel een hostingpakket af kunt sluiten en dat alles 100% veilig is. Wij zijn dus zeer te spreken over de manier waarop je een hostingpakket af kunt sluiten bij dit hostingbedrijf!

Met welke kosten kun je rekening houden?

Voor een beginnende website- of webshopeigenaar is het uiteraard van belang om op de kleintjes te letten. Als je aan het begin zo min mogelijk kosten weet te maken, weet je met jouw project namelijk al snel quitte te draaien. Is het met het oog op de kosten verstandig om een hostingpakket bij mijn. host af te sluiten? Ja, in onze ogen wel. Bij mijn. host kun je namelijk profiteren van een interessante kortingsactie. Door deze actie krijg je de eerste 12 maanden de beschikking over de hosting tegen een gereduceerd tarief. Zo betaal je bijvoorbeeld de volgende maandprijzen voor de verschillende hostingpakketten van mijn.host: Mijn.host review - Verschillende pakkettenMijn.host review - Verschillende pakketten - maandprijzen Kies je voor het starterpakket? Dan betaal je dus de eerste 12 maanden een bedrag van slechts 1,99 euro per maand. Nadat de eerste 12 maanden afgelopen zijn, komen de kosten uit op 3,99 euro per maand. Met deze tarieven weet mijn. host zich écht te onderscheiden. Dit komt niet alleen door de unieke kortingsactie, maar ook zeker door de basisprijzen. Een basisprijs van 3,99 euro per maand voor een hostingpakket is echt interessant te noemen. Let wel op: bij andere hostingbedrijven kun je voor nóg minder geld een hostingpakket afsluiten. Feit is echter dat die hostingbedrijven niet kunnen tippen aan de kwaliteit en de support van mijn. host. Daarover lees je hieronder meer in deze mijn. host review! 

Hoe functioneert de supportafdeling van mijn. host?

Indien je gebruik van een hostingpakket maakt, bestaat de kans altijd dat je vragen hebt. Mogelijk heb je ook al vragen omtrent het bestelproces van het hostingpakket. Ongeacht wat jouw vraag is, is het prettig als je op een professionele en klantvriendelijke supportafdeling kan rekenen. Wij zijn op onderzoek uitgegaan om te achterhalen of de supportafdeling van mijn. host de gewenste service biedt. 

Hoe wij dit getest hebben? Wij hebben simpelweg contact opgenomen met de klantenservice van mijn.host. Voordat we dat konden doen, moesten we uiteraard wel de contactgegevens van de klantenservice achterhalen. Als je op de website van mijn.host op ‘klantenservice’ klikt, krijg je al direct alle contactgegevens voorgeschoteld. 

Zo kun je ervoor kiezen om een ticket in te dienen, om een sectie met veelgestelde vragen te raadplegen of om te bellen naar de klantenservice. Wij hebben gebeld met de klantenservice van mijn.host, waarbij wij direct vriendelijk te woord werden gestaan. Toen wij ons – fictieve – vraag voorgelegd hadden, kregen wij ook direct een perfect en begrijpelijk antwoord. 

Een andere mogelijkheid die je hebt, is dus om een ticket in te dienen. Ook dit hebben wij als proef op de som genomen; ook hier zijn wij zeer te spreken over. Wij kregen namelijk al binnen enkele uren een reactie van één van de medewerkers van mijn.host. Het bedrijf zelf geeft aan dat zij proberen om alle tickets binnen 12 uur te beantwoorden. 

Onze persoonlijke ervaringen met de supportafdeling van mijn.host zijn dus uiterst positief. Wel waren we benieuwd naar de meningen van andere klanten van mijn.host. Mede daarom zijn wij op onderzoek gegaan naar de beoordelingen van andere klanten, waarover je hieronder meer kunt lezen.

Wat vinden andere klanten van mijn.host?

In de afgelopen jaren is mijn.host uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in de wereld van webhosting. Dat komt niet alleen doordat men geweldige hostingpakketten aanbiedt, maar ook omdat de service volgens ons dik in orde is. Zijn wij echter de enige die deze service ervaren hebben? Of denken andere klanten daar net zo over? Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Wij zijn op onderzoek gegaan naar beoordelingen van andere klanten, waarbij wij al snel stuitten op de websites Webhosters.nl en Trustpilot. Op deze website vonden wij de volgende beoordelingen: Mijn.host review - beoordeling 1Mijn.host review - beoordeling 2 Nou, dat ziet er geweldig uit, nietwaar? Er zijn niet alleen veel beoordelingen achtergelaten, maar de beoordelingen zijn ook nog eens superpositief. Scores van 4,6 en 4,8 op een schaal van 1 tot 5 zijn echt indrukwekkend te noemen. Als we naar de beoordelingen van andere klanten kijken, kunnen we dus maar één ding stellen: mijn.host kan op heel veel tevreden klanten rekenen. Voor ons was dit niet echt een verrassing, aangezien wij persoonlijk ook zeer te spreken zijn over dit hostingbedrijf.

Voor welk pakket kun je als beginnende website-/webshopeigenaar het beste kiezen?

Eerder in deze mijn.host review heb je de verschillende hostingpakketten van dit hostingbedrijf kunnen vinden. Graag komen wij als afsluiter van deze review nog even terug op deze hostingpakket. Wij kunnen het ons namelijk goed voorstellen dat je het lastig vindt om een keuze te maken tussen deze hostingpakketten. 

Aan alle beginnende website-/webshopeigenaren kunnen wij het volgende aanraden: kies voor het basic pakket. Dit is het meest gekozen pakket bij mijn.host en dat is uiteraard niet zonder reden. 

In onze ogen sluit dit pakket het beste aan op de wensen die je als een beginnende website-/webshopeigenaar zou hebben. Bovendien betaal je een zeer schappelijk bedrag (3,99 euro per maand) voor dit hostingpakket. Met 10 GB aan werkruimte, een SSL certificaat, onbeperkt dataverkeer en maar liefst 100 mailboxen is dit hostingpakket ook nog geschikt voor starters die een immense groei doormaken. 

Kortom: ben je een beginnende website-/webshopeigenaar? Kies dan bij voorkeur voor het basic pakket. Met dit pakket start je direct goed, terwijl dit pakket ook nog bestand is tegen een flinke groei in het eerste jaar. Vervolgens kun je na het eerste jaar alsnog voor één van de uitgebreidere pakketten kiezen. 

Heb jij een WordPress website?

Heb jij voor jouw eigen website of webshop gebruik gemaakt van WordPress? Of wil je specifiek van dit CMS systeem gebruik gaan maken? Dan is het ook interessant om voor de speciale WordPress webhosting van mijn.host te kiezen. Hierbij kunnen wij het volgende pakket van harte aanraden: Mijn.host review - voorkeurspakket

Is mijn.host aan te raden?

Zo, we zijn aan het einde uitgekomen van deze mijn.host review. In deze review heb je veel feitelijke informatie kunnen vinden, maar je hebt ook her en der onze persoonlijke bevindingen kunnen vinden. Het is daardoor wellicht geen verrassing meer, maar wij zijn echt fan van mijn.host. Wil jij direct met een vliegende start met jouw webshop of website beginnen? Kies dan voor een hostingpakket van mijn.host; via deze link profiteer je direct van de unieke kortingsactie!

Plaats een reactie