Review: Neostrada webhosting

Review: NEOSTRADA Webhosting. Een kwalitatieve website bouwen en onderhouden? Dat kan, met de complete bundels van Neostrada! Neostrada biedt klanten het gemak van webhosting, met nog vele extra’s waar je niet extra voor hoeft te betalen! Of je nu voor het basispakket kiest, of voor een meer geavanceerd pakket, Neostrada pakketten zijn altijd compleet! Volgens onze mening wordt webhosting een koud kunstje dankzij Neostrada’s super service! Zij kunnen een duurzame groei voor jouw website mee helpen uitbouwen!

neostrada-review-banner

In deze review over Neostrada zullen wij ons objectief oordeel delen over de webhosting diensten die Neostrada ons biedt. Dankzij onze expertise op het gebied van webhosting, kunnen wij met een kritische blik de kwaliteit afwegen tegenover de prijs. Het is ons doel om een eerlijk beeld te scheppen over wat je kan verwachten van de mogelijkheden die Neostrada biedt. Daarnaast zullen wij ook de kwaliteit van hun service, zoals de supportafdeling onder de loep nemen. Indien je wil weten welk pakket het beste zou passen bij jou, als beginnende website-eigenaar, lees dan zeker onze review door tot het einde!

Wat is Neostrada precies?

Vroeger was webhosting erg duur, maar de laatste jaren begonnen heel veel mensen met het maken van een nieuwe website. Door de toegenomen vraag, en de specialisatie van bedrijven als Neostrada, is het nu veel goedkoper op jouw website online te plaatsen en te onderhouden.

Neostrada biedt jou, of jouw bedrijf de mogelijkheid om een domeinnaam in gebruik te nemen. Een domeinnaam is bijvoorbeeld neostrada.nl. Daarnaast zorgen zij ervoor dat je via deze domeinnaam jouw website en de bijbehorende content op het internet kan laten verschijnen. Ze zijn de host van jouw site! Neostrada biedt ook een WordPress tool waarmee je ook eenvoudig zelf een website kan bouwen, door middel van drag en drop functies. Je moet dus helemaal geen programmeur meer zijn om een site te ontwerpen. Bovendien zijn er heel wat templates beschikbaar, waardoor je makkelijk een mooie lay-out kunt verkrijgen.

Neostrada review - Domeinnaam check 2
Check hier of jouw domeinnaam nog vrij is!

Waaruit bestaan de diensten van Neostrada?

De core business van Neostrada is webhosting. Ze bieden verschillende pakketten aan, op maat van de klant! Wanneer je intekent op een van deze formules, kan je rekenen op een snelle en betrouwbare hosting service, tegen een marktconforme prijs!

Naast het standaard takenpakket, dat hoort bij het hosten van je website, stelt Neostrada ook veel extra’s gratis ter beschikking. Zo geniet je van onbeperkt dataverkeer, wat wil zeggen dat het aantal bezoekers dat jouw site kan bezoeken niet gelimiteerd is. Daarnaast kan je ook genieten van een gratis beveiligd SSL-certificaat voor jouw site.

Niemand wil graag lang wachten op het laden van websitepagina’s, wanneer Neostrada jouw website host is dat ook niet nodig! Dankzij de snelle SSD-opslagschijven laden alle gegevens vliegensvlug! Door middel van een slimme virusscanner, zijn zowel jouw site, als de inkomende e-mails beschermt tegen virussen. Om ervoor te zorgen dat je geen spam mails meer ontvangt, biedt Neostrada bij de pakketten ook een handige spamfilter om jouw accounts te beschermen.

Op het moment dat andere bedrijven de dienstverlening stoppen, gaat Neostrada net een stapje verder. Wij weten als geen ander dat het belangrijk is om een kwalitatieve site online te plaatsen. Ook daar helpt Neostrada ons, internetondernemers, mee. Neostrada biedt een gratis website maker aan, wanneer je intekent op een van de premium bundels. We zullen hieronder de bundels even overlopen om het jullie makkelijk te maken.

Neostrada review - Premium pakketten

Alsof dit alles nog niet voldoende is, maakt Neostrada dagelijks back-ups van jouw website. Zo ben je er zeker van dat mocht je per ongeluk een deel van je site verwijderen, er een reservekopie beschikbaar is. Of misschien voer je wijzigingen uit aan heel je website, en besef je nadien dat de vorige versie eigenlijk beter was. Ook dan kunnen de back-ups je helpen. Je kan de back-ups namelijk gratis, en heel makkelijk, tot 30 dagen terugzetten!

Wat kunnen wij zeggen over de klantenservice die Neostrada ons biedt?

Zoals elk bedrijf dat zichzelf een klein beetje serieus neemt, biedt Neostrada een kennisbank aan waar je in eerste instantie met je vragen terecht kan. Zover niets speciaals dus. Maar, van zodra je de kennisbank van wat dichterbij bekijkt, merk je wel duidelijk het verschil. De kennisbank biedt een antwoord op heel veel relevante vragen, die beginnende website-eigenaars waarschijnlijk zullen hebben. Ze hebben ervoor gezorgd dat er een duidelijke structuur beschikbaar is, waardoor je alles vlot kan terugvinden.

Mocht dat niet voldoende zijn, kan je de klantendienst ook bereiken via e-mail. Ze garanderen je dat je binnen het uur een reactie kan ontvangen op jouw mail. We hebben deze functionaliteit verschillende keren getest en we moeten concluderen dat ze écht snel antwoorden. Steeds netjes binnen het uur, krijg je een vriendelijke mail terug, met ook nog eens een duidelijk antwoord op je vraag. Geen vaag antwoord zoals je bij andere internetbedrijven soms krijgt, maar een duidelijk geformuleerd antwoord op jouw vraag. Ze draaien niet rond de pot en denken mee met jou.

Gaat het nog niet snel genoeg voor jou? Gelukkig kan je dan ook terecht bij de live chat van Neostrada. Op die manier ontvang je onmiddellijk een antwoord. Er is steeds een vriendelijke chatmedewerker beschikbaar. Je merkt al snel dat de medewerkers een goede kennis hebben over de aangeboden producten. Net zoals bij het contact via e-mail, ontvang je ook via de chat een prima antwoord op al jouw vragen.

Welke bundels kan je kiezen bij Neostrada?

Neostrada biedt vier soorten bundels aan, van light tot extreme. Elke bundel heeft verschillende expliciete voordelen, die we hier kort zullen bespreken!

 • Light
  • Slechts 1€/ maand
  • 1 domein mogelijk
  • 5 GB opslag
 • Standard
  • 6,99€/ maand
  • 2 domeinen mogelijk
  • 25 GB opslagruimte
 • Advanced
  • 7,99€/ maand
  • 3 domeinen mogelijk
  • 50 GB opslag
 • Extreme
  • 9,99€/ maand
  • 5 domeinen mogelijk
  • Tot 100 GB opslagruimte

De verschillende bundels bieden ook verschillende niveaus qua veiligheid. Zo is het Extreme pakket nog veel veiliger dan het Light pakket. Ook bieden de laatste drie pakketten gratis toegang tot de website maker, ze noemen dit de premium bundels.

Welk pakket je nodig hebt hangt af van de fase waarin je je bevindt. Wanneer je graag meerdere websites wil laten hosten, kiezen wij er persoonlijk voor om een Extreme pakket aan te schaffen. Hieronder zullen we jou vertellen welk pakket je best neemt als starter!

neostrada-review-banner-mockup-2

Welke bundel zouden wij aanraden voor een beginnende website-eigenaar?

We zijn ervan overtuigd dat het als starter niet nuttig is om meteen 5 domeinnamen ter beschikking te hebben. Wel zijn we ervan overtuigd dat je best meteen voldoende opslagruimte voorziet. Daarnaast speelt uiteraard ook het gebruiksgemak een belangrijke rol.

Wanneer we de prijs afwegen tegenover de kwaliteit, kunnen wij stellen dat een Advanced pakket ideaal is voor een startende eigenaar. Met deze bundel kan je tot 3 domeinnamen gebruiken, en beschik je over 50 GB aan opslagruimte. Daarnaast biedt dit pakket ook een gratis premium SSL-beveiliging.

Een ander groot voordeel van dit pakket is dat je gebruik kan maken van de website bouwtool. Daarmee kan je heel eenvoudig een responsieve website maken. Zo zal je ook op een minimale tijd optimaal gebruik kunnen maken van jouw 3 domeinen. Met deze tool kan je namelijk vanuit enkele templates een nieuwe eigen website ontwikkelen. Je sleept eenvoudig knoppen en andere functionaliteiten naar de plaats waar je ze wenst.

neostrada-review-logo-klein

Wat vinden anderen van de gebruiksvriendelijkheid van Neostrada?

Doordat Neostrada doorheen de jaren een ruim klantenbestand heeft ontwikkeld, vind je online verschillende beoordelingen. Voor jullie als lezer kan het nuttig zijn om niet enkel ons oordeel te kennen, maar ook dat van andere gebruikers. Vandaar dat wij ze even voor u samenvatten.

Het eerste wat meteen opvalt is dat klanten de gebruiksvriendelijkheid van Neostrada weten te appreciëren. Meermaals wordt herhaald dat alles zichzelf uitwijst. Veel gebruikers vermelden dat het hosten van een website via Neostrada veel eenvoudiger is als bij de concurrentie. Vandaar ook dat ze via kiyoh een beoordeling hebben gekregen van 9,4/10.

Ten tweede valt ook op dat de gebruikers van Neostrada enorm tevreden zijn over de support die ze krijgen van Neostrada. Iedereen is enthousiast over enerzijds de snelheid waarmee ze een antwoord ontvangen, maar anderzijds ook over de kwaliteit van het antwoord. “Snelle en duidelijke reacties van de support” valt er te lezen!

Kunnen wij Neostrada aanraden?

Ja, zeker! Wij zijn zeer te spreken over zowel de tools die Neostrada ter beschikking stelt, als de klantenservice die ze bieden. Vanaf het eerste bezoek op de website, merk je meteen dat Neostrada alles in huis heeft om jouw site of toekomstige site te hosten. Dit alles tegen een zeer marktconform tarief!

Kunnen wij Neostrada aanraden?

Ja, zeker! Wij zijn zeer te spreken over zowel de tools die Neostrada ter beschikking stelt, als de klantenservice die ze bieden. Vanaf het eerste bezoek op de website, merk je meteen dat Neostrada alles in huis heeft om jouw site of toekomstige site te hosten. Dit alles tegen een zeer marktconform tarief!

Plaats een reactie