Review: Writgo – Schrijven van content uitbesteden!

Writgo review. Elke website/webshop moet over de perfecte content beschikken. Dat is althans het geval als je met jouw website of webshop wilt gaan scoren. Met de juiste content weet je namelijk hoge rankings binnen Google te verkrijgen én weet je ook nog eens de bezoekers van de gewenste informatie te voorzien. Maar, hoe kun je nou aan de perfecte content komen? Daar kun je mogelijk Writgo voor in gaan schakelen.

In deze Writgo review laten we jou graag kennis maken met dit unieke bedrijf. We bespreken wat de diensten van dit bedrijf zijn, waarom dit bedrijf in korte tijd hard gegroeid is en wie het bedrijf ontwikkeld heeft. Uiteraard kijken we ook naar de bijbehorende kosten, naar de gang van zaken als je samenwerkt met dit bedrijf én we vellen een algehele eindconclusie. Lees op je gemakje deze Writgo review door en laat je verrassen!

Review Writgo - Commerciele content

Wat is Writgo precies?

Writgo is een zogeheten content marketing bureau. Een bedrijf waar je terecht kunt voor de beste content waarmee je digitaal kunt gaan scoren. De oprichter van Writgo bedacht dat hij niet de enige is met een dergelijk bureau. Hij besloot daarom om het over een andere boeg te gooien en om zich te gaan richten op teksten voor affiliate marketing. Dit online verdienmodel is in de afgelopen jaren onwijs populair geworden; binnen dit online verdienmodel hebben bovendien veel ondernemers behoefte aan hoogwaardige content. Juist door deze specialisatie heeft Writgo het voor elkaar gekregen om veel klanten te werven. Daarnaast heeft het bedrijf het ook voor elkaar gekregen om een volledig digitaal proces ontwikkelen. Een proces waarmee je moeiteloos online opdrachten in kunt dienen, waarna deze opdrachten direct bij één van de schrijvers van Writgo terecht komt. Je bent hierdoor in staat om op een snelle en handige manier jouw opdrachten bij Writgo uit te zetten. Gemak dient de digitale ondernemer!

Review Writgo - More visitors

Wie heeft Writgo opgericht?

De oprichter van Writgo is de jonge digitale ondernemer Mike Schonewille. Hij was op jonge leeftijd al bezeten door het internet, door online verdienmodellen en door zijn pen. Uiteindelijk heeft hij deze interesses op een perfecte manier met elkaar weten te combineren. Door de jaren heen heeft Mike ook veel ervaring opgedaan met affiliate marketing. Juist door deze ervaring weet hij als geen ander waar affiliate marketing teksten aan moeten voldoen. In mijn ogen is dat ook één van de oorzaken van het succes van Writgo. Overigens heeft Mike door de jaren heen al een team van schrijvers om zich heen weten te verzamelen. Deze schrijvers zijn stuk voor stuk professioneel, weten geweldige kwaliteit te leveren en passen dus perfect bij het bedrijf Writgo. Mocht je contact met Writgo op willen nemen, kom je sowieso eerst in contact met Mike Schonewille. Hij is en blijft binnen dit content marketing bureau het eerste aanspreekpunt. 

Voor welke ondernemers is Writgo interessant?

Eerder in dit artikel heb je kunnen lezen dat Writgo zich richt op affiliate marketing. Zijn de diensten c.q. teksten van Writgo dan ook alleen interessant voor ondernemers die zich bezig houden met affiliate marketing? Nee, zeker niet. Dit is iets wat wij onszelf ook afvroegen. Wij hebben daarom contact opgenomen met Mike Schonewille en hebben vragen gesteld over het klantenbestand van hem. Hij gaf eigenlijk direct aan hij met zijn team voor allerlei soorten ondernemers teksten schrijft. Voor eigenaren van een bedrijf, voor webshopeigenaren, voor affiliate marketing ondernemers en voor online marketingbedrijven. Al met al is het bedrijf Writgo dus voor een brede groep ondernemers zeer interessant. Zolang je maar behoefte aan hoogwaardige teksten hebt, ben je bij Writgo aan het juiste adres. Nog een leuk detail: van Mike Schonewille hebben wij ook begrepen dat hij enkele grote, digitale ondernemers als klanten heeft. Het is niet netjes om namen te noemen in deze Writgo review, maar wij wilden het toch graag even benoemd hebben!

De werkwijze van Writgo

Toen wij zelf met dit bedrijf in contact kwamen, was direct mijn kennis gewekt. Dit kwam enerzijds door de gave uitstraling van de website van het bedrijf, maar anderzijds ook door het enthousiasme van Mike. Al snel plaatsten wij onze eerste opdracht bij dit content marketing bureau, waarna wij nog meer onder de indruk waren. Writgo heeft namelijk een unieke werkwijze weten te ontwikkelen! Review Writgo - Dashboard 

Als je eenmaal ingelogd bent in het online dashboard van Writgo, kun je aan de linkerkant op ‘Projecten’ klikken. Vervolgens vind je aan de rechterbovenkant van het scherm een knop met de tekst ‘Project aanmaken’. Als je hier op klikt, kun je direct een opdracht indienen.

Review Writgo - Project aanmaken 

Zodra je op de knop ‘Project aanmaken’ geklikt hebt, krijg je de onderstaande velden te zien: Review Writgo - Project aanmaken kader 

Bij de titel kun je het onderwerp van de tekst invullen. Als je bijvoorbeeld een tekst over de 5 beste HP laptops wilt hebben, kun je daar invullen ‘De 5 beste HP laptops op een rijtje’. De schrijver van Writgo hanteert vervolgens deze titel óf komt mogelijk zelf met een aanvulling. Die aanvulling wordt dan gedaan als je op het gebied van SEO nog enige winst kunt boeken. Vervolgens kun je onder het kopje ‘beschrijving’ de opdracht volledig uitwerken. Zo kun je aangeven wat de tone of voice moet worden, welke links je in de tekst verwerkt wilt hebben en met welke punten de schrijver goed rekening moet houden. Voor de begindatum kun je de datum van vandaag aanhouden, waarna je bij de deadline de gewenste opleverdatum in kunt vullen. De enige voorwaarde die Writgo hieraan stelt, is dat de deadline enigszins realistisch is. Het opleveren van 20.000 woorden binnen één dag is eigenlijk niet realistisch; ook omdat Writgo het al onwijs druk heeft. De velden ‘prijs’ en ‘labels’ kun je vervolgens leeg laten. Klik vervolgens op Opslaan en Writgo krijgt dan direct een melding van jouw nieuwe opdracht. Deze opdracht wordt direct aan de juiste schrijver toegewezen; deze schrijver draagt er zorg voor dat jouw opdracht binnen de gestelde deadline opgeleverd wordt. Wil je meerdere teksten door Writgo laten schrijven? Dan weet je bovendien zeker dat alle teksten door één en dezelfde schrijver geschreven worden. Heb je de opdracht eenmaal ingediend? Dan krijg je de opdracht in jouw dashboard te zien: Via dit dashboard kun je de vorderingen van al jouw openstaande opdrachten inzien. Ideaal! Review Writgo - Opdracht 

Via dit dashboard kun je de vorderingen van al jouw openstaande opdrachten inzien. Ideaal! Mijn persoonlijke ervaringen met het online dashboard van Writgo zijn in ieder geval uiterst positief. Je kunt op een snelle, handige en laagdrempelige manier opdrachten inschieten bij Writgo. Het belangrijkste voordeel hiervan is mogelijk wel dat je een hoop tijd kunt besparen. Je hoeft niet eindeloos heen en weer te mailen. Nee, het met online systeem van Writgo kun je dírect een opdracht indienen. Geweldig!

Tussen welke pakketten kun je kiezen?

Zo, je hebt hierboven kennis kunnen maken met de werkwijze van Writgo. Wat denk je op dit moment van dit bedrijf? Heb je wel interesse om gebruik te maken van de diensten van Writgo? Dat kunnen wij ons maar al te goed voorstellen! Dit komt niet alleen door de werkwijze van het bedrijf, maar ook door de prijsstelling. Mike Schonewille heeft besloten om niet lukraak een bepaald tarief per woord te hanteren. Nee, in plaats daarvan kun je een abonnement bij Writgo af gaan sluiten. Als je dit abonnement af wilt gaan sluiten, heb je de keus uit vier verschillende pakketten:

Toen wij deze prijzen voor het eerst zagen, moesten wij toch wel even slikken. Zo op digitaal papier klinkt dit namelijk als super veel geld, maar op die conclusie kwamen wij al snel terug. Het is namelijk een feit dat Writgo standaard een tekst van ongeveer 1500 woorden oplevert. Deze teksten zijn bovendien volledig SEO geoptimaliseerd, worden altijd binnen de gestelde deadline opgeleverd en lezen bijzonder vlot en lekker weg. Review Writgo - New post 

Juist door deze voordelen is het prijskaartje van de teksten een stuk beter te begrijpen. Bovendien moet je altijd het volgende in jouw achterhoofd houden: als je succes op het digitale vlak wilt behalen, moet je eerst durven te investeren. Pas nadat je geïnvesteerd hebt, kun je hier de vluchten van gaan plukken. Dat is zéker het geval als je ervoor kiest om jouw teksten door Writgo te laten schrijven.

Is Writgo een aanrader?

Zo aan het einde van deze Writgo review kunnen wij maar één ding stellen: het bedrijf Writgo is absoluut een aanrader. De communicatie verloopt geweldig, de teksten zijn van een hoog niveau en het online systeem van Writgo werkt subliem. Bovendien hebben wij al goede resultaten mogen opmerken van de geweldige teksten van Writgo. Wil jij ook met jouw website of webshop de volgende stap gaan zetten? Neem dan direct contact met Writgo op en laat hoogwaardige content door hen schrijven. Je gaat daar géén spijt van krijgen! 

Plaats een reactie