Wie is Madelon Vos?

Madelons Vos Review. Wij leven in bijzondere tijden. Die stelling wordt onderstreept door de hoogte van de rente. Als je op dit moment geld op jouw spaarrekening hebt staan, zie je dit geld door de negatieve rente eigenlijk verdampen. Mede daarom kiezen veel mensen ervoor om in bijvoorbeeld aandelen of cryptovaluta te beleggen.

Iemand die deze keuze al enkele jaren geleden heeft gemaakt, is Madelon Vos. Zij is in de afgelopen jaren zelfs uitgegroeid tot een semi-bekende Nederlander, aangezien zij in de financiële wereld een flinke naam op heeft weten te bouwen. Maar, wie is Madelon Vos nou precies? Wat doet Madelon Vos in het dagelijkse leven? En hoe heeft Madelon Vos haar toch wel indrukwekkende imperium en vermogen op weten te bouwen? Op deze vragen ga jij in deze Madelon Vos review een passend antwoord vinden.

madelon vos vermogen blog crop 500x500 1

Cursussen van Madelon Vos

WIl jij ook geld verdienen met crypto? Wil je meer leren over deze munten of ben je op zoek naar een netwerk met gelijkgestemden? Kijk dan naar de cursussen van Madelon Vos! Zij heeft verschillende cursussen gemaakt die jou alles kunnen leren! Gebruik code Reviewfabriek10 om 10% extra korting te krijgen op deze cursus + een maand gratis lidmaatschap op de MoneyTalks Community!

Madelon Vos – jeugd & studie

Op 18 augustus 1995 zag Madelon Vos in Groningen het levenslicht. Op het moment van schrijven van deze Madelon Vos review is zij dus slechts 25 jaar oud. Gezien haar leeftijd heeft Madelons echter al onwijs veel weten te presteren, waarover ook meer in dit artikel.

In het kleine Groningse dorpje Paterswolde groeide Madelon Vos op, waarna ze op een school in Haren de Havo ging volgen. Nadat ze de Havo afgerond had, ging ze aan de Hanzehogeschool de studie ‘Small Business and Retail Management’ volgen. Toen Madelon Vos met haar studie bezig was, kwam zij in aanraking met onder meer de Bitcoin, de blockchain technologie en de cryptovaluta in zijn algemeenheid. Eigenlijk was er direct een match made in heaven.

Toen Madelon Vos aan het einde van haar studie een paper moet schrijven, was het onderwerp van haar paper logisch. Samen met haar medestudent Fleur Deelman schreef ze een onderzoek paper waarmee ze de Bert Douwes Award binnen wisten te slepen.

Madelon Vos review - Cryptocurrency

Eigenlijk op jonge leeftijd bleek dat Madelon Vos slim, intelligent, gedreven en ruimdenkend was. Zij was namelijk één van de eersten in ons land die de mogelijkheden van Bitcoin in zag. Zij was dan ook één van de eersten die in deze cryptovaluta ging investeren en zich hier nader in ging verdiepen. Ze was eigenlijk destijds een pionier en daar plukt ze nu nog steeds de vruchten van.

Madelon Vos – na haar studie

Madelon Vos was tijdens haar studie ook al met andere dingen bezig. Zo was ze zich dus aan het interesseren in de wereld van cryptovaluta, maar ook als maker van YouTube filmpjes. Toen ze eenmaal klaar met haar studie was, was het dan ook wel duidelijk waar ze zich mee bezig ging houden.

Nadat ze afgestudeerd was, ging het eigenlijk super hard met Madelon Vos. Ze wist haar eigen bedrijf uit te bouwen, ze wist haar eigen YouTube kanaal uit te breiden, ze wist meerdere succesvolle podcasts op te nemen en ze werd ook nog docent aan de Hogeschool van Amsterdam. Ja, je leest het goed; Madelon Vos is slechts 25 jaar oud, maar is al docent aan een Hogeschool.

Zij geeft op dit moment het vak Technische Analyse. Dit is een vak waarin de focus ligt op het analyseren van de beurs, waardoor uiteindelijk de juiste trades gemaakt kunnen worden. Ze is op dit gebied niet alleen docent, maar ze heeft ook haar eigen cursussen ontwikkeld. Ook heeft Madelon Vos inmiddels meerdere succesvolle social media kanalen en is ze dus uitgegroeid tot een semi-bekende Nederlander.

Madelon Vos Vermogen Blog - Madelon - Mobile optimize

Wat doet Madelon Vos op dit moment?

In deze Madelon Vos review heb je veel informatie over het verleden van Madelon Vos kunnen vinden. Maar, het is uiteraard ook leuk om te weten wat Madelon Vos op dit moment nou precies doet. Allereerst kan gesteld worden dat zij een ware duizendpoot is. Ze richt zich niet op één bepaald vakgebied, maar houdt zich met meerdere zaken bezig. Daarover lees je hieronder meer en meer.

Expert in de wereld van crypto

In de afgelopen jaren is Madelon Vos uitgegroeid tot een expert in de wereld van crypto. Dit heeft ze te danken aan haar leergierigheid, maar ook aan het feit dat ze als één van de eersten zich bezig ging houden met crypto.

Alle kennis die ze opgedaan heeft, wil ze op dit moment met andere mensen delen. Dit doet ze onder andere aan de Hogeschool van Amsterdam waar ze lessen ‘Technische Analyse’ geeft. De studenten die deze lessen volgen, leren eigenlijk hoe ze met behulp van de juiste tools op de juiste manier kunnen handelen.

Social media kanalen

Ook heeft Madelon Vos haar pijlen gericht op haar eigen social media kanalen. Zo heeft zij bijvoorbeeld een populair YouTube kanaal, heeft ze een Instagram account met veel volgers en is ze ook schrijver van verschillende columns. Ondertussen maakt ze ook nog deel uit van de MoneyTalks community, waarmee ze andere mensen probeert te inspireren. Te inspireren om ook veel geld te verdienen en van financiële vrijheid te genieten.

Ontwikkelen en verkopen van cursussen

In de afgelopen jaren is Madelon Vos tevens begonnen met het ontwikkelen van haar eigen cursussen. Deze cursussen zijn vanaf het eerste moment al vrij populair en vinden momenteel nog steeds gretig aftrek. Meer informatie over deze cursussen vind je aan het einde van deze Madelon Vos review of klik op de onderstaande knop om direct naar het cursusoverzicht te gaan! Met de kortingscode Reviewfabriek10 ontvang jij daarnaast nog eens 10% korting op alle cursussen!

Creëren van content

Door de jaren heen heeft Madelon Vos zich ook veelvuldig bezig gehouden met het creëren van content. Bij het creëren van content richt zij haar pijlen niet alleen op cryptocurrency, maar ook op bijvoorbeeld de (macro) economie en trading in zijn algemeenheid.

Feit is dat Madelon Vos echt iets te vertellen heeft, ondanks dat ze slechts 25 jaar oud is. Ze heeft in de afgelopen jaren onwijs veel ervaring én kennis opgedaan, waardoor vrij veel mensen haar als een goeroe zijn gaan zien. Zij omschrijft zichzelf echter liever niet als een goeroe; ze is vrij bescheiden gebleven.

Wil je meer weten over Madelon Vos?

In deze Madelon Vos review heb je al veel informatie over haar kunnen vinden. Wil je nou echter nóg meer over haar weten? En wil je ook weten waar haar drijfveren zijn om zich bijvoorbeeld met cryptocurrency bezig te houden? En wil je ook direct de beste tips van haar ontvangen? Dan is het aan te raden om de YouTube serie van Day1 te bekijken. JayJay Boske is in deze serie met Madelon Vos op stap gegaan, waarna uiteindelijk vier afleveringen zijn gemaakt. Deze vier afleveringen zijn stuk voor stuk de moeite waard:


De cursussen van de Madelon Vos

In de afgelopen jaren heeft Madelon Vos een flink vermogen op weten te bouwen. Dit heeft ze gedaan door succesvol te traden, maar óók door enkele interessante cursussen op de markt te brengen. Als afsluiter van deze Madelon Vos review zetten wij deze cursussen van haar graag even voor je op een rijtje.

Online Bitcoin Basics & Crypto’s Beginnerscursus

Bitcoin Basics & Crypto review - mockup

Met deze cursus wil Madelon Vos je kennis laten maken met de Bitcoin en met de cryptocurrency in zijn algemeenheid. In de cursus ga je onder meer leren wat de blockchain technologie is, wat de potentie van de Bitcoin is, hoe transacties binnen dit netwerk werken en waarom Madelon Vos zich met cryptocurrency bezighoudt. Deze cursus is echt geschikt voor beginners en wordt onwijs goed beoordeeld: een score van een 4,8 op een schaal van 1 tot 5.

Of klik hier om de review over deze cursus te lezen!

Online Cursus Leren handelen in Bitcoin en Crypto‘s met behulp van Technische Analyse

Technische Analyse Bitcoin review - Banner 2

Deze cursus van Madelon Vos gaat veel dieper op de materie in. Zo wordt in deze cursus uitgelegd hoe je echt geld kunt verdienen, hoe je grafieken kunt lezen en hoe je kunt starten met het handelen in cryptocurrency. Deze cursus kun je eigenlijk zien als een aanvulling op de hierboven beschreven cursus.

Ook deze cursus is bijzonder goed beoordeeld op het internet. Meer dan 100 mensen hebben een review bij Madelon Vos achtergelaten, waarbij de gemiddelde score een 4,8 is op een schaal van 1 tot 5.

Of klik hier om de review over deze cursus te lezen!

Crypto en Trading Academy

Crypto en trading academy - cursusoverzicht

De Crypto Trading Academy is eigenlijk het meest uitgebreide product van Madelon Vos. In dit product vind je beide cursussen van Madelon Vos én je krijgt 30 dagen gratis toegang tot de MoneyTalks community. Je kunt dit pakket eigenlijk zien als een ideale opstap naar een toekomst van financiële vrijheid. Madelon Vos doet er in ieder geval alles aan om jou hierbij te helpen!

MoneyTalks community

moneytalks community review 1024x771 1 800x504 1

Tot slot kun je ook nog via Madelon Vos toegang tot de MoneyTalks community aanschaffen. In deze community vind je allerlei gelijkgestemden, terwijl je hier ook jouw vragen kunt stellen. Daarnaast krijg je technische analyses naar keuze van Madelon Vos aangereikt en kun je meedoen aan live Q & A Sessies met Madelon Vos. Ook de beoordelingen over deze community zijn zeer positief te noemen.

Of klik hier om de review over deze cursus te lezen!

Slotwoord

Wat vind jij vooralsnog van Madelon Vos? Wij zijn van mening dat zij een zeer slimme, vakkundige en innovatieve onderneemster is. Een ondernemer die het onderste uit de kan probeert te halen én jou daar ook bij wil helpen. Heb je interesse om één van de cursussen van Madelon Vos te volgen? Klik op de link van één van bovenstaande cursussen en meld je direct voor deze cursus aan! Via deze website ontvang je 10% korting op alle cursussen van Madelon Vos. Gebruik hiervoor de kortingscode Reviewfabriek10!

Plaats een reactie