Wie is Martijn van den Berg?

Martijn van den Berg review. Er zijn veel verschillende redenen voor mensen om zich bezig te houden met vastgoed. De een ziet een buitenkans om erin te investeren, op te knappen en door te verhuren voor een passief inkomen, de ander ziet het als een goede manier van het veiligstellen van zijn of haar spaargeld zonder de risico’s van rente. Als je hier oren naar hebt en een beetje rondgeneusd hebt op verschillende websites dan ben je vast wel de naam Martijn van den Berg tegen gekomen en daarbij een hele boel lof.

Vrijheid Vastgoed review - Helena en Martijn van den Berg

Martijn van den Berg is namelijk een van de koplopers in de wereld van de vastgoedbeleggingen. Dit komt onder anderen door zijn unieke verhaal en situatie, die hij openlijk deelt. Hij deelt dit zodat andere mensen ook kunnen profiteren van dezelfde voordelen waar hij nu van profiteert en om uit eindelijk complete financiële vrijheid te krijgen. Een normale man die binnen twee jaar zichzelf compleet omhoog wist te krijgen door middel van vastgoed.

Vrijheid Vastgoed review - Cursusoverzicht

De Meest Complete Vastgoed Cursus

In diverse modules en tijdens meer dan 20 uur aan videomateriaal leer je stap voor stap, van A tot Z alles wat je moet weten om te kunnen beginnen als vastgoedbelegger in Nederland of als je al wat vastgoed hebt verder te kunnen bouwen aan je portefeuille. Al meer dan 150 cursisten gingen je voor.

Scholing en opleidingen

Je zou verwachten dat iemand die zichzelf zo opnieuw weet uit te vinden binnen twee jaar wel een hele bijzondere achtergrond moet hebben op het gebied van vastgoed. Nou, niets is minder waar. Want ondanks dat hij inmiddels een bijzondere band heeft met vastgoed, komt Martijn toch echt uit een heel ander nest.

Martijn van den Berg is begonnen met een opleiding aan de Hotelschool in Den Haag in de zomer van 2001 en heeft dit tot en met 2002 gedaan. Twee jaar later, in 2004, is hij begonnen aan een Bachelor of Economics op het gebied van Event Management aan de Hogeschool Inholland van tot en met 2008. Tot slot heeft hij in 2020 een opleiding Personal Awareness and Self-Improvement gedaan en succesvol afgerond.

Zoals je misschien al leest is hij niet vanaf het eerste moment al bezig geweest met een carrière in vastgoed. Het enige wat in de buurt komt hiervan is zijn opleiding aan de Hogeschool Inholland, waar hij zijn Bachelor of Economics heeft behaald.

Een bijzonder pad

Voordat Martijn van den Berg dus bezig was met zijn inmiddels indrukwekkende vastgoedondernemingen, heeft hij qua werk ook een bijzonder pad bewandeld. Martijn is begonnen met meerdere management- en teamleider banen bij onder andere International Young Naturefriends, Marcus Evans Group en Infosys. Vervolgens is hij doorgegaan in de muziekindustrie bij het bedrijf United Music, wat zijn laatste betaalde baan in loondienst van een werkgever zou worden.

Bij deze baan kreeg Martijn de kans om de hele wereld over te gaan om evenementen te organiseren. Hierdoor leerde hij in Tsjechië zijn vrouw Helena kennen. De twee hadden snel een klik en kregen een relatie. Dit werd steeds serieuzer toen ze het kregen over toekomstplannen zoals reizen, trouwen en het stichten van een gezin. De twee zijn in 2015 gaan samenwonen in Nederland en zijn later getrouwd. Inmiddels zijn Helena en Martijn trotse ouders van een tweeling die in maart 2020 geboren zijn.

Martijn van den Berg review- Martijn en Helena

Martijn is door zijn tijd bij United Music ook veel in aanraking gekomen met vastgoed. Dit wakkerde bij hem een flinke dosis interesse op en is hierdoor steeds meer gaan leren en lezen hierover. Hij is meerdere cursussen gaan volgen, heeft boek na boek gelezen maar het gene wat hij vooral ook heeft gedaan is ‘gewoon’ beginnen ermee.

Pieken en dalen

Voordat Martijn en zijn Helena samen alles tot een realiteit konden brengen was er nog wel een flink ding dat opgelost moest worden; zijn schuld. Martijn was iemand met een vrij royaal spendeerpatroon en had hierdoor een schuld opgebouwd van 30.000 euro. Dit moest allemaal eerst opgelost worden natuurlijk voordat de twee het droomleven konden beginnen waar zij zo naartoe leven.

Martijn had echter een plan om die op te kunnen lossen. Hij besloot om elke maand geld apart te zetten en dit te investeren. Op deze manier zou hij in één keer, direct zijn schuld kunnen aflossen. Door de lage rente van zijn studieschuld was de theorie goed.

Terwijl Martijn in Praag woonde had hij een andere Nederlander leren kennen die hem wel een handje zou kunnen helpen. De man had namelijk wel een goed product. Martijn is op goed vertrouwen met hem zaken gaan doen. Maand na maand betaalde Martijn de man 900 euro. Het idee was dat hij na 15 maanden zijn geld eruit kon halen met een behoorlijk rendement en zo in een keer zijn schuld kon aflossen.

Nogmaals, een goede theorie. Helaas voor Martijn pakte de praktijk anders uit. Zijn handtekening was zeven keer vervalst en was dus behoorlijk opgelicht. Hierdoor was Martijn al zijn inleg kwijt en werd het tijd voor een ander plan.

Dit was voor Martijn de druppel. Hij zag namelijk in dat het tijd werd voor hem om de handen zelf uit de mouwen te steken en het heft in eigen handen te gaan nemen. Hij heeft de tijd genomen om zichzelf op de eerste plek te zetten en met alle kennis die hij op had gedaan over vastgoed werd het maar eens tijd om hiermee aan de slag te gaan.

Samen met zijn partner Helena zijn ze te werk gegaan en in de zomer van 2018 hebben zij samen hun eerste pand gekocht. Dit was het begin van een mooie toekomst in hun nieuwe keizerrijk.

Vrijheid Vastgoed review - Inlogscherm

Wat leer je tijdens de gratis webinar?

Wanneer jij jezelf “financieel vrij” kan noemen en hoe je dat met vastgoed kan bereiken Hoe jij vandaag nog kunt starten met vastgoed ook als je nu nog geen kennis, ervaring of veel geld hebt en waarom juist nu het moment is om te starten Waarom vastgoed de beste investering is t.o.v. andere beleggingen Welke risico’s er zijn en hoe je die minimaliseert 3 manieren om juist in deze tijd prachtige deals te vinden

Het begin van een nieuw leven

Toen Martijn in 2018, samen met zijn partner Helena, hun eerste pand had gekocht was het hek van de dam. Hij wist binnen 16 maanden zichzelf compleet vrij te krijgen van zijn schulden, heeft een vermogen van meer dan 1,5 miljoen euro en bezit en verhuurt inmiddels 10 panden. Hierdoor hebben de twee vastgoedmagnaten een maandelijks passief inkomen van rond de 5.000 euro en kun je wel stellen dat het ondanks een lange weg helemaal goed is gekomen.

Maar denk niet dat doordat de twee nu dit inkomen en leven hebben ze rustig achterover gaan zitten en wachten tot het geld binnen komt stromen. In tegendeel zelfs! Martijn is namelijk in 2019 De Vastgoed Academy, inmiddels Vrijheid Vastgoed, begonnen. Dit is een opleiding, gecreëerd door Martijn van den Berg zelf, om zijn kennis te delen en andere mensen te helpen met hun avonturen binnen de wereld van vastgoed ondernemen. En nu kun je denken dat het misschien wat snel is voor iemand om binnen anderhalf jaar in het vak zelf een opleiding te beginnen, en normaal zou dat zo zijn. Maar door de snelheid van zijn succes is het dus bewezen effectief!

Vrijheid Vastgoed

We leven in een tijd waar de spaarrente zo goed als niets is. Met, op het moment van schrijven, de hoogste spaarrente op 0,3% kan het zo zijn dat je het niet ziet zitten om jouw spaargeld vast te zetten op een spaarrekening en dit nauwelijks ziet toenemen. Een verstandige zet is dan om te gaan investeren in vastgoed. Vastgoed is namelijk een vorm van investeren die eigenlijk heel veilig is. Waar andere investeren in aandelen of crypto-eenheden zoals Bitcoin en Ethereum en een groot risico lopen hun geld te verliezen, blijven panden en vastgoed altijd waarde behouden. En, wat nog een leuk voordeel is, je kunt het natuurlijk altijd verhuren om een passief inkomen te krijgen!

Vrijheid Vastgoed review - Logo

Met Vrijheid Vastgoed begeleidt, inspireert en helpt Martijn van den Berg mensen om een pad voor zichzelf te creëren waar zijn financieel vrij zijn. Inmiddels zijn zijn eigen vastgoedinvesteringen grotendeels autonoom waardoor hij de tijd heeft om dit te doen.

De reden waarom Martijn zich heeft gericht op het realiseren van deze cursus is omdat het hem steeds vaker werd gevraag hoe hij dit voor elkaar had gekregen. Hij miste ook verschillende componenten bij de cursussen die hij zelf in het verleden had gedaan en wilde graag een platform bieden waar mensen stappenplannen en praktische documenten kregen. Ook zou het niet alleen een plek van kennis moeten zijn, maar ook van inspiratie, motivatie en een plek waar gelijkgestemde mensen samen kunnen komen en vragen kunnen stellen. Door het opzetten van Vrijheid Vastgoed heeft Martijn van den Berg dus niet een topprogramma opgezet, maar heeft hij ook een klimaat ontworpen waarin hij een verschil kan maken voor anderen

Inhoud

De cursussen van Vrijheid vastgoed beginnen bij het nemen van je eerste gratis Webinar. Deze wordt gegeven, zoals alles, door Martijn zelf. Hierin krijg je de globale stappen uitgelegd en leer je of vastgoed investeringen, en dus ook de cursus, voor jou geschikt is. Ook kun je het gratis e-book van Martijn aanvragen, waarin ook nog eens goed wordt gekeken wat er allemaal precies nodig is om te starten en hoe je dus zonder kapitaal kunt beginnen in dit wereldje.

Als je hierdoor geprikkeld bent om hier echt mee aan de slag te gaan dan kun je ervoor kiezen om de volledige cursus aan te schaffen en toegang te krijgen tot alle inhoud.

Conclusie

Het leven van Martijn van den Berg is dus een behoorlijk enerverende rit geweest. Hij begon in een compleet ander werkveld met een fikse schuld van 30.000 euro en is ook nog voor duizenden euro’s opgelicht geweest. Maar door zijn schouders eronder te zetten, flink te investeren in zichzelf doormiddel van kennis opdoen en slim te investeren is Martijn van den Berg herrezen uit de as als een Feniks. Door de cursussen van Vrijheid Vastgoed kun jij ook een nieuw pad gaan bewandelen en jouw droomleven beginnen door de wondere wereld van vastgoed investeren.

Of klik hier om de review over de Vrijheid Vastgoed Cursus van Martijn van den Berg te lezen!

Plaats een reactie