Review – Ik wil bloggen!

Ik wil bloggen, hoe begin ik hier mee? Het is iets wat steeds populairder wordt de afgelopen tijd; bloggen. In een periode waar het werken vanuit huis de norm is, wagen steeds meer mensen zich hieraan. Velen doen dit slechts als hobby, maar sommigen willen hier ook graag hun baan van maken. Dat is iets wat best lastig kan zijn. Het is wel mogelijk, het is vooral dat de stap zetten van hobby naar werk een moeilijke horde is. Om die reden is er een e-book ontwikkeld. Hierin lees je alles over hoe jij een blog kan starten en dit kan laten uitgroeien tot jouw online business. Ik ben hier ook mee aan de slag gegaan en daarom wil ik jou met dit artikel informeren over dit product en mijn ervaringen delen.

Ik wil Bloggen! review

In deze review ga je het volgende leren:

  • Wat is 'Ik wil bloggen!'?
  • Hoe werkt 'Ik wil bloggen!'?
  • Wat vind ik goed aan ‘Ik wil bloggen!’?
  • Wat vind ik minder goed aan ‘Ik wil bloggen!’?
  • Voor wie is ‘Ik wil bloggen!’ geschikt?
  • Wat zijn mijn ervaringen met ‘Ik wil bloggen!’?
  • Wat kost het e-book ‘Ik wil bloggen!’?
  • Wat is mijn conclusie over ‘Ik wil bloggen!’?
  • Veelgestelde vragen over ‘Ik wil bloggen!’

Wat is ‘Ik wil bloggen!’?

Zoals ik al zei is bloggen iets wat steeds meer mensen gaan doen. Dit product is interessant voor eenieder die hierin interesse heeft en van een hobby hun baan willen maken.

Het is soms frustrerend wanneer je op zoek bent naar iets op internet en je vindt alleen maar losse flodders. Daar schiet je natuurlijk niks mee op als jij op zoek bent naar iets concreets. Als het gaat om bloggen is het al helemaal moeilijk om iets te vinden dat jou echt goed op weg kan helpen. Toch is er dus wel iets wat wél concreet en compleet is. Het e-book ‘ik wil bloggen!’ legt jou zo goed mogelijk uit hoe jij kan groeien met bloggen en hiervan ook hou baan maken.

In het e-book word jij meegenomen in een traject waardoor jij daadwerkelijk van jouw blog een betaalde baan kan maken. Dit is mogelijk gemaakt door iemand die al erg veel ervaring heeft met bloggen en dit inmiddels als fulltimebaan doet. Je krijgt de informatie dus van een expert.

Ik wil bloggen review - Post-it

Hoe werkt ‘Ik wil bloggen!’?

Het is logisch dat jij je afvraagt hoe het product nou precies werkt. Tevens is het begrijpelijk als je enigszins sceptisch bent over de werking. Daarom ga ik dit nu zo duidelijk mogelijk uitleggen.

Wanneer jij geïnteresseerd bent in de belofte die jou wordt gedaan, namelijk het omzetten van een hobby naar een baan, en je besluit het product aan te schaffen kan jij er direct mee aan de slag. Direct na betaling heb jij de mogelijkheid om een PDF te downloaden zodat je meteen bezig kan.

Wanneer je dan eenmaal aan het lezen bent, wordt jouw stap voor stap uitgelegd hoe je van jouw blog ook daadwerkelijk een baan kunt maken. Er zijn talloze artikelen te vinden op internet die ook claimen jou hierbij te kunnen helpen, maar deze zijn lang niet zo duidelijk en concreet als dit e-book.

Hieronder zie jij de inlogpagina. Via hier krijg je toegang tot jouw account en je bestellingen. Zoals je kunt zien kan jij inloggen via Facebook, of gewoon aanmelden met jouw e-mail.

Ik wil bloggen review - Inlogpagina 1

Wat vind ik goed aan ‘Ik wil bloggen!’?

Persoonlijk vind ik het erg leuk om te bloggen. Ik vind het heerlijk om soms gewoon een paar leuke artikelen te schrijven en zo mijn hoofd leeg te maken. Inmiddels doe ik het al een paar jaar, maar dan gewoon als hobby. Toen ik dit product zag, dacht ik bij mezelf van hoe mooi het zou zijn als ik hier ook nog eens geld mee zou kunnen verdienen. Deze gedachte bleef maar in mijn hoofd ronddwalen en dus besloot ik om het e-book ‘ik wil bloggen’ aan te schaffen.

Toen ik het eenmaal had gekocht, ben ik maar meteen ermee begonnen. Een extra zakcentje is namelijk altijd wel welkom. Wat mij als eerste opviel is dat het echt een soort stappenplan is die je doorloopt. Zo weet jij precies waar je staat en wat je nog moet doen.

Ook staat de ‘tone of voice’ van het e-book mij heel erg aan. Je krijgt echt het gevoel dat de auteur jou graag wil helpen en op die manier voel je toch wat meer binding.

Ik vind het erg goed van dit product dat het niet alleen is ontwikkeld voor eigen gewin, maar vooral om andere mensen goed op weg te helpen met het verdienen van geld.

Verder vind ik het fijn dat je in het e-book ook leert hoe jij je blog kunt laten blijven groeien door middel van verschillende strategieën. Zo kom je niet ineens stil te staan.

Op dit moment ben ik aan het proberen om door middel van het stappenplan mijn blog die ik al had, om te zetten tot een verdienmodel. Tot nu toe verloopt alles vrij soepel en heb ik nog weinig te klagen. Het e-book is daarmee erg waardevol geweest. Mijn verwachting is dat er op de korte termijn wel wat geld binnen zal stromen.

Ik wil bloggen review - e-book resized

Wat vind ik minder goed aan ‘Ik wil bloggen!’?

Over het algemeen ben ik erg tevreden over het e-book ‘ik wil bloggen!’. Het heeft mij veel verder gebracht op het gebied van bloggen. Mijn online business is van de grond gekomen met behulp van dit e-book.

Toch heb ik een klein puntje waar ik iets op aan te merken heb. Dat is namelijk de prijs. Het lezen van een boek of e-book is iets wat mensen vaak doen. De prijs van een regulier e-book ligt vaak lager dan de prijs van ‘ik wil bloggen!’. Niet iedereen zal het erover eens zijn dat het de investering voor 100% waard is.

Daarnaast is de belofte die wordt gemaakt in het e-book, namelijk het omzetten van bloggen als hobby naar een fulltimebaan, wel een hele mooie. Echter is het altijd maar afwachten of het ook daadwerkelijk voor iedereen waargemaakt kan worden. Vaak is dit niet het geval. Het e-book heeft er geen invloed op of het blog van iemand ook echt de potentie heeft om een goed verdienmodel te worden. Daarom zal het voor de één beter werken als de ander.

Ik wil bloggen review - Review 4

Voor wie is het geschikt?

Over het algemeen is de doelgroep van ‘ik wil bloggen!’ vrij breed en nog steeds aan het groeien. Steeds meer mensen krijgen interesse in bloggen. Daarnaast zitten we met zijn allen ook steeds meer thuis, dus gaan velen op zoek naar manieren om wat geld te verdienen vanuit huis.

Het e-book is geschikt voor mensen die erover nadenken om te beginnen met bloggen. Ook is het interessant voor mensen die al enige ervaring hebben met bloggen en dit om willen zetten in een verdienmodel.

De doelgroep van dit e-book is dus eigenlijk iedereen die op wat voor manier dan ook interesse heeft in bloggen.

Wat zijn mijn ervaringen met ‘Ik wil bloggen!’?

Eerder in dit artikel heb je al kunnen lezen over mijn gedachtes over zowel de goede als de slechte dingen van het e-book. Nu zal ik in wat bredere lijnen uitleggen wat mijn ervaringen met dit product precies zijn.

Als ik naar mezelf kijk, ben ik niet zo’n grote lezer. Ik ben veel meer een schrijver die op die manier het hoofd leeg wil maken. Daarom zal ik uit mezelf ook niet zo snel een boek gaan lezen. Echter, het e-book ‘ik wil bloggen!’ sprak mij wél aan omdat dit mij verder kon helpen met het schrijven. Daarnaast wilde ik wat extra bijverdienen.

In mijn ervaring is de persoonlijke component in het e-book mooi verwerkt. Zoals ik al aangaf schept dat toch een beetje een band met de auteur waardoor het een stuk fijner leest.

Ook is de informatie dat wordt gegeven in het e-book makkelijk te volgen voor iedereen. Er zitten geen ingewikkelde termen of aspecten aan waardoor je af zou kunnen haken.

Wat ik merk na het uitlezen van het e-book is dat ik nu duidelijk voor ogen heb wat ik zou kunnen doen om het bloggen tot een verdienmodel te maken. Dat is ook waar ik dus mee bezig ben.

Wat kost het e-book ‘Ik wil bloggen!’?

Eerder in dit artikel heb ik een opmerking gemaakt over de prijs van het product. Voor mijzelf vond ik het betalen van deze prijs het meer dan waard, maar ik denk niet dat dit voor iedereen geldt.

Ik wil bloggen review - Tablet mockup

De prijs van het e-book is €19,95. Niet iedereen is bereid om dit te betalen voor een e-book. Vele boeken zullen ook rond deze prijs liggen, maar voor een PDF die je kunt downloaden zullen veel mensen toch denken dat de prijs iets aan de hoge kant ligt. Het is dus voor jouzelf om te bepalen of je bereid bent om deze prijs te betalen.

Wat is mijn conclusie?

Bloggen is dus iets wat steeds populairder wordt. Je zou hier ook jouw baan van kunnen maken. Om dit te realiseren is echter verre van makkelijk. De stap zetten tussen hobby en werk is waar voor velen het grootste obstakel ligt. Met het e-book ‘ik wil bloggen!’ is dit obstakel te overkomen. Via hier krijg je een duidelijk stappenplan van een expert over hoe jij dit kunt aanpakken.

Zit jij dus te twijfelen om te beginnen met bloggen, of wil jij jouw blog omzetten in een verdienmodel? Dan is dit e-book echt iets voor jou en is het je geld meer dan waard! Wanneer je het e-book aan wilt schaffen, is hij hier te koop.

Veelgestelde vragen

Ik heb geen e-reader, kan ik het boek 'Ik wil bloggen!' lezen?

Jazeker! Je kunt de blog ook lezen op een tablet, laptop of desktop.

Is 'Ik wil bloggen!' gratis?

Nee, de prijs is €19,95 voor het e-book.

Kan ik 'Ik wil bloggen!' als PDF downloaden?

Je kunt het e-book ook gewoon downloaden als PDF waardoor je op meerdere apparaten het e-book kan lezen.

Is 'Ik wil bloggen!' geschikt voor beginners? Ook als ik nog geen blog heb?

Het e-book is uitermate geschikt voor beginners. Het helpt je te starten en/ of jezelf te verbeteren als je reeds bent gestart.

Zit jij te twijfelen om te beginnen met bloggen, of wil jij jouw blog omzetten in een verdienmodel?

Plaats een reactie